Angående Utelistan

Nu kanske ni undrar varför just dessa saker eller Personer hamnat på listan så jag tänkte dra en snabb förklaring. Vi kan ju börja med utelistan, Johan Palms plats är onödig att förklara, usch är allt jag har att säga om honom.

Emokissar, alltså alla dessa semi-självmordsbenägna ungar som kräver uppmärksamhet utan anledning. Ångest, depressioner och skärsår på armarna, Fuck, gör något produktivt istället för att sitta och gnälla på Helgon.net.

Prison break
är förbannat utdraget program som borde ha lagt av efter de två första säsongerna som var riktigt bra!

"Spela" Dum, alltså hela konceptet med spåniga brudar som flippar med håret åt höger och vänster och svarar "jag vet inte" men fnittrande röster känns så jävla overkill. Varför gör ni er dummare än vad ni är? Visa istället att det inte är något fel på att vara en intelligent och stark kvinna. Sluta mjäka er.

Size Zero
är väl ganska obvious varför det hamnat på listan, nej inte för att jag är tjock, utan för att jag är trött på att tjejer ska bli pressade till att se likadana ut. Varför inte framhäva kvinnor i olika storlekar som förebilder? Se bara på Jessica Simpson, läste nu i nya Chic (som kom i brevlådan idag) att hon nu är en hälsosam storlek 40 istället för sin förra nerbantade strlek 34. You Go Girl!

Var kom då Furumöbler ifrån? Vad ska man säga, det är bara fult, svenskt och tråkigt. Everybody Hates Furu.

 Stureplan har vi sen, vad är det att hurra för? Överpris på allt och hela området är bara grått, stelt och tråkigt. Hela Spybar-hetsen känns väldigt 2001.

Det samma gäller Rökning, det är så ute att det inte ens borde finnas på listan, det luktar illa och är äckligt, har inte folk förstått det vid det här laget?

 Donken a.k.a Mcdonalds är faktiskt rena skiten, du vet det, jag vet det men ändå äter vi där. Drickan består av utspädd cola med alldelles för mycket is, deras burgare består förmodligen av ca 7% kött, resten är bara tillsatser och deras pommes är degiga, osmakliga och sladdriga. Samt sluta upp att sälja sallader, vill folk äta nyttig mat är donken sista stället man går till!

Sist har vi då Isabella Löwengrip, fröken BlondinBella, visst hon har jobbat hårt, men hon hade aldrig kommit någonstans utan hennes pappa, allt handlar om kontakter och pengar. Men detta är inte anledningen till att hon hamnade på vår utelista, utan anledningen är att hennes märke, just BlondinBella har blivit så extremt mediahajpat så det är äckligt. Tidningarna kastar sig över allt dom kan om denna 18åring, så jag förstår att hon uttnyttjar sin framgång på alla sätt hon kan, vem hade inte gjort det? Den riktiga dissen går alltså mer till Media och deras "blondinbella" hysteri.

Förtydligande över Innelistan kommer senare, nu är det tvättstugan som gäller...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0