filmlördag

Kom hem vid halvtio imorse och har inte gått och lagt mig än. Drog på Brokeback Mountain på datorn, grät floder såklart, det är absolut en av de vackraste filmer jag sett. Både Jake Gyllenhaal och Heath Ledger spelar fantastiskt br och historien är bara för sorglig. Den visar verkligen vilken skillnad det var då emot nu att leva som homosexuell. Har ni inte sett den så skäms på er och gör det så snart ni kan!
  

Så vacker - Så saknad

Heath var en fantatisk skådespelare, han hade verkligen det som många "stjärnor" saknar, nämligen att beröra. Helt osannolikt att han gick bort förra året. Vilken förlust. Usch, blir nästan tårögd.
Lyssnar på Eva Cassidy´s låt "Fields of gold" när jag skriver detta så då blir jag ännu mer känslosam...*shake it off*

Efter den filmen behövde jag skratta lite så då blev det Harold & Kumar - Escape from Guantanamo Bay. Lättsam och rätt rolig. Massor med nakenhet och lite klyschor, men som sagt rätt underhållande! Första filmen var nog lite roligare.

Hmm, dags för jobb om 5 timmar, frågan är om det är någon idé att sova eller bara hålla sig vaken tills man slutar imorgon kl 8 och tvärdäcka när jag kommer hem. Väljer jag det andra alternativet så blir det kaffe, pepparkakor och druvsocker all night long!

Från en studentskiva i somras..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0