Min Vecka

Eftersom jag inte riktigt haft tillgång till internet den senaste veckan så har det varit rätt svårt att blogga (no shit), så tänkte passa på och blogga lite nu om veckan som gått när jag ändå har chans att låna Boholms internet.

Fredag: Födelsedag och Jobb, inte kul alls men vad gör man.

Lördag: Mådde inge vidare, var ledig från jobbet och sov nästan hela dagen.

Söndag: Mcdreamy kom förbi på morgonkvisten, så skönt att han är tillbaka från gotland, värsta är ändå att nu är han solbränd och fin, vilket innebär att han är ännu finare än vanligt. Jobbigt värre, skönt att bara vara i hans närhet för en stund iallafall. Resten av dagen var lugn, kollade på lite film och tråkade. Farsan ringde också...blir alltid lika glad av att prata med honom!

Måndag: Städade lite och hade herr Polly på beök, mysigt att få kramas lite. Födelsedagskortet från Pappa kom på posten, *yeey*.

Tisdag:  Forsman kom upp på en snabbvisit, blev verkligen hur glad som helst av att få umgås med henne igen. Hoppas ju att avståndet mellan oss minskar rejält snart :). Vi hade tacoskväll, såg på skräckfilm (vad annars) och fick sällskap av en killkompis på kvällen.

Onsdag: Först drog vi till Farsta C och beställde en dator hos 3 åt forsman, sen drog vi till Västertorp där hon var på arbetsintervju *håll tummarna*. Efter det var det tillbaka till Högdalen som gällde där vi mötte upp Boholm, sen gick vi och käkade på PePes innan vi åkte hem. Blev en härlig all-girls-förfest med massa gammal musik och sms-lekar (fråga inte) innan vi drog till Xplore. Mer om det kommer sen..

Torsdag: Väckte Forsman vid 11 tiden eftersom hom skulle hem med tåget, så nu har hon lämnat Stockholm igen, för denna gång iallafall. Själv är jag svinbakis och ute i vardagrummet ligger Boholm och sover som en gris. Tänkte väl väcka henne snart. Blir en lugn dag iallafall och kl 23 är det dags för jobb igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0