Äntligen hemma!

Då var man hemma i sthlm igen efter en lååång biltur från Kristinehamn. Vi rullade in i Märsta runt 17-tiden, efter att vi hade kört vilse och nästan hamnat i Enköping. Blev bara att slänga av sig packningen, julklapparna och chilla i en kvart innan vi drog igen. Åkte ner mot Märsta C i i hopp om att finna en öppen resturang, icke sa nicke, så brorsan åkte vidafre mot uppsala medan vi andra 3 åkte in mot stan.

Väl inne vid odenplan fann vi en öppen Pizzeria, Vasa tror jag den hette så vi bestämde oss för att käka där. Eftersom vi var såpass tidiga (ca kl 19...börjar jobba kl 21) så gick vi efteråt till Burger King där forsman lyckades trycka i sig en pommes med cheddardipp..inte illa pinkat för en sån liten böna.

Nu sitter vi alltså på jobbet, börjar jobba om 4 min och ska köra till kl 8 imorgon bitti, hoppas det blir en lugn natt, inte alls sugen på att mucka med en massa otrevliga varelser som vanligtvis brukar ringa.

Här kommer två bilder från julafton... Mammas fina julgran och julklappar...och en på syrran och granen...elelr ja..de ser ni la själva!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0