Britney i SATC!

Kanske inte bara jag som läst att SJP nu försöker locka självaste Britney till att spela en roll i nya Sex and the City filmen.?

Miss Spears skulle isåfall spela till Carrie's kusin från landet som flyttar till New York och blir "upplärd" av Carrie. Upplärd om livet i stan, mode och allt NYC kan erbjuda tillskillnad från "the countryside".

Tänk er, Brittan i SATC, hur coolt vore inte det? Vi Såg ju prov på hennes skådespelartalang under avsnitten i serien "How I Met Your Mother" där hon spelade en needy sekreterare, så jag tror verkligen hon göra ett bra jobb. Sen tror jag inte direkt det skulle påverka hennes karriär negativt, snarare tvärtom. Med tanke på förra årets uppsving för Brittan så vore hon dum om hon inte tackade JA och fortsatte sitt segertåg!

Sex and the City 2, med eller utan Britney, spelar roll. Längtar som fan tills den kommer!Artikeln har ni här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4187489.ab

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag blir lite orolig när jag tänker på en SATC 2. Den här filmen blev ju verkligen ashypad och fick otroligt mycket god kritik. Och så kommer en tvåa. Jag vet inte riktigt om det blir samma sak. Och jag vill inte ha Britney i filmen.. Nej nej nej. Det skulle bli fel

2009-01-17 @ 10:29:13
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Svar: Jag inspireras av alla möjliga personer och ting. Har ingen exakt stilförebild sådär, brukar gå in på lookbook och inspireras :)Ögonen är sminkade med jättemycket eyeliner och brun skugga :)

2009-01-17 @ 16:12:23
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jo, jag tror att det kan finnas en chans att det blir en flopp. Just för att en film efter så lång tid var så efterlängtad. Men jag tycker att det skulle kännas fel om Britney var med. För mig är SATC high class. Britney är inte high class. Och dessutom tycker jag inte att hon passar in. Trångsynt, ja. Men jag står fast vid det

2009-01-17 @ 17:49:39
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sofie Bennulf

Vaaa kommer det en till film:S vad har jag missat:P

2009-01-19 @ 03:08:45
URL: http://www.sofiebennulf.se
Postat av: Arandur

Hoppas du får en bra dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Följd den gärna med bloglovin.

2009-01-19 @ 03:19:44
URL: http://arandur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0