SVERIGES NATIONALDAG



Tryck på ´Play´ och njut.


Idag är då alltså Sveriges nationaldag, Varför har folk sånt problem med att erkänna denna dag, att se den som en dag att fira? Visst visst, vi har gjort om den till röd dag men sen då? Vi står handfallna och ursäktar oss istället för att hissa flaggan och låta folkfesten sjuda.

Fick ett samtal inatt av en norsk Kvinna, hon sa "Grattis på Dagen" när vi skulle lägga på. T.o.m Norrbaggarna erkänner vår nationaldag när vi svenska knappt vågar ha blågult på sig utan att bli utpekad som rasist. Vi borde lära av Norge, 17e Maj är en glädjedag för dom, samma borde 6e Juni vara för oss. Varför kan vi inte omfamna dagen och faktiskt hylla vårt otroligt vackra land. Klart man ska älska sitt land, det är ju ens hem.

Jag vill kunna sjunga nationalsången, jag vill kunna hissa flaggan utan att någon ska ta illa upp, det är ju vårt land! Vårt härligt mixade och mångkulturella land. Vi i Sverige har en befolkning från alla hörn utan världen, men det spelar ju ingen roll, vi bor ju alla i detta land och borde hylla det.

6 Juni borde ENA folket, inte dela oss i olika läger.
Hissa flaggan och ta grannen i handen.

PUSS OCH KRAM TILL HELA UNDERBARA SVERIGE


Vackra Stockholm och vår blågula fana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0