Jag & Harry

Igår hade jag och Harry en trevlig och mysig filmkväll, det var sjukt längessen vi två hade en kväll för oss själva. Låter som om vi vore värsta gamla paret, men det var inte så jag menade. haha.

Vi fixade tacos och tittade på HARRY POTTER. Den ni. Har sett dom två första filmerna innan, typ när lillsyrran var mindre, men resten av filmerna har jag inte sett, inte riktigt förstått hysterin runt Harry Potter. Men igår såg vi "Fången från Azkaban" och "Goblet of fire" och jag blev faktiskt helt impad. Dom va ju bra! haha, fan va fel man kan ha. I sista filmen är ju tom min darling med, Rob Pattinsson. Fan vad ledsen man blev när han dog :(

Blev en riktigt mysig kväll, även om jag tvärdäckade efter det, den sömnen behövde jag vill jag lova och sov ända in på eftermiddagen idag. Ibland är det skönt o vara ledig!


Kommentarer
Postat av: ♣ Sussi - En galen norrbottning ♣

HP är ju min idol! Eller jag är rätt besatt av böckerna. Filmerna är väll helt OKEJ iallafall :D

2009-05-05 @ 18:04:46
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Mysigt med filmkväll :)---

Mitt ".tk"-domän ligger nere. Vissa har gått in på SexandtheCitty.blogg.se och andra på SexandtheCitty.tk. Om du informerar dina läsare om att jag numera använder SexandtheCitty.blogg.se får du en länk av mig. Vore jättesnällt!

2009-05-05 @ 21:01:14
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0