Idol 2009 blev Erik Grönvall!

Har precis kollat klart på årets idolfinal på tv4 Play, årets idol blev alltså Erik! Grattis säger vi till honom, även om jag haft Calle som favorit så passade vinnarlåten och titeln "idol" mycket bättre in på Erik och hans stil. Tror nog det kommer gå fint för Calle iallafall, han har ju en röst som är riktigt nice.

Måste säga att jag gillade vinnarlåten, iallafall om man jämför med tidigare år, oftast brukar det vara en riktigt klyshig, mespop, fjantballad som inte passar personen som sjunger alls. "Higher" hade lite mer känsla men hoppas ändå att hans skiva blir lite rockigare och mer anpassad efter honom och inte bara någon färdigproducerad skit som släpps nästa vecka. Man kan ju hoppas.

Båda killarna gjorde en grym show ikväll iallafall.

Förresten, var det någon mer än jag som blev förundrad över Agnes? Gillar henne annars, men WTF, varför denna Beyonce-wannabe stilen (INGEN kommer ändå i närheten av Beyonce) och hennes röst höll inte alls. Pinsamt värre, bättre kan du gumman!

Grattis Erik! Bild från tv4.se

Kommentarer
Postat av: Emmelist

ja visst var kläderna fula!? :Dvad gör du idag då?

2009-12-12 @ 09:53:43
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja visst! Men vi hade ju tur i oturen som man säger, då det kom en person med kort som hade sin bil där inne :) Du måste se den! Jag satt på helspänn hela filmen! Skaka litegranna till och med, men det kanske berode på John Cusack, för jädrar vad snygg han är :D

2009-12-12 @ 10:56:44
URL: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/
Postat av: Emmelist

hehe ja precis. dom känner en inte men ändå verkar dom tyckas känna en?usch för nattjobb...vad äre du jobbar med?

2009-12-12 @ 21:30:56
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0