Skål för 2010!

Sitter på jobbet nu, betydligt lygnare denna nyär om man jämför med förra årets. Ringer inte alls lite mycket, inte än ialalfall, dock är det galet mycket sms, om alla möjliga konstiga saker. Allt från "Hur gammal är Björn Skifs" till "hur lyder Psalm 23, rad 4".

Lillsyrran är med såklart och vid 12slaget ska jag försöka pausa för att skåla i Cider och tända tomteloss, haha.
Många har frågat mig hur fan jag kan jobba på nyår. Nyår är som vilken annan dag som helst, enda roliga är fyrverkerierna. Grejen med nyår är att det är så jävla överreklamerat!

Nyår = Kasta bort pengar man inte har, ligger med fel person, däckar innan tolvslaget, folk är otrogna, skämmer ut sig, blir av med plånböcker, gnäller för att dom inte får tag i taxi mm...

Lär er, Det finns inget som heter "den perfekta nyåroutfitten", imorgon är ändå klänningen förstörd och den där mysiga "nyårskyssen" kan ni glömma, för den killen kommer ni aldrig se igen.

Muhaha.
Men så kan det även vara alldelles alldelles underbart.

SKÅL PÅ ER ALLIHOP!


Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Piercade mig för första gången..
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade nog inga?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inga nära vänner, men flera bekanta..
4. Dog någon som stod dig nära? Min Farmor gick bort, men vi "kände" inte varandra.
5. Vilka länder besökte du? Inga.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 1 oktober, När jag äntligen fick flytta ihop med Forsman igen!
8. Vad var din största framgång 2009? Oj.....ingen aning faktiskt..
9. Största misstaget? Bli bränd av killar som inte förtjänar uppmärksamheten...no more!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt...kors i taket
11. Bästa köpet? öhm....Vet inte
12. Vad spenderade du mest pengar på? Snus och Shopping
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att Forsman flytta upp, Resan till Umeå, "Bråk" med vänner som löst sig, festandet på gayklubbarna i somras....
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady GaGa - Paparazzi, Kings of Leon - Sex on Fire, Akon & Guetta - Sexy Bitch och Beyonce - Halo.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ett gladare år än 2008 iallafall...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer och festat lite mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slöat
18. Hur tillbringar du julen? Hos "Baloo" två dagar, med familjen i Värmland och Jobba annandagen.
19. Blev du kär i år? Nej, jag blir inte kär... men förälskad absolut!
20. Favoritprogram på TV? Webtv räknas väl? Isåfall The Hills och The City.
21. Bästa boken du läste i år? Har inte tålamod till att läsa böcker.
22. Största musikaliska upptäckten? Lady Gaga har förtrollat mig.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? I efterskott ett namnhalsband i silver "Charlie" av Forsman.
25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade typ inget.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade....
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inget jag kan komma på..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart och slapp
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och syskon
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ROBERT PATTINSON ...skräll va?
31. Vem saknade du? saknat "the good old days" med Harrie
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla goa personer på jobbet!! 118-nördar är vi allihopa!

Filmkvällar och Bio

Just nu sitter jag och lillsyrran på balkongen, påklädda från topp till tå för att försöka slippa frysa ihjäl. Varför sitter vi här? Jo, för att vårat internet funkar bäst här ute, har betalat hyarn och elen och tänkte snabbt blogga lite innan jag styr upp disk och middagen.

Igår efter jobbet drog jag, syrran, Tobbe och Forsman till Willys här i Märsta och storhandlade. Har aldrig sett ett sånt välkylt kylskåp förut, skönt värre! Efter vi hade käkat lite lunch så däckade vi alla och strax innan kl 19 väckte syrran mig och frågade "Skulle inte Boholm komma nu?". Jag fick typ panik, trodde hon redan vart här och typ åkt för att vi inte svarat, men det visade sig att hon var på väg då. Blev att kasta sig upp, plocka undan lite och klä på sig.

Hade tänkt köra tacoskväll, men ingen va sugen så istället blev det filmtittande och julskinks-mackor. Jag gjorde nämligen min första julskinka igår, gott som fan!

Idag har vi alla legat i soffan och degat, skulle egentligen till Sollentuna men ingen av oss orkade gå ut så får ta det imorgon.

Här kommer morgondagens planer:
-Hämta mitt nya Pass i Sollentuna
-Ev hämta ut ett paket från Ellos
-Bio på kvällen inne i stan. Avatar i 3d ska de bli, spännande värre!!

Blir bio med Syster, Forsman, Tobbe, Marcus, Harrie och några till..ska bli kul och umgås med Harrie igen... Det var fett längessen!

Nu blir det däremot mat...fryser ju härute!

puss o hej!


Äntligen hemma!

Då var man hemma i sthlm igen efter en lååång biltur från Kristinehamn. Vi rullade in i Märsta runt 17-tiden, efter att vi hade kört vilse och nästan hamnat i Enköping. Blev bara att slänga av sig packningen, julklapparna och chilla i en kvart innan vi drog igen. Åkte ner mot Märsta C i i hopp om att finna en öppen resturang, icke sa nicke, så brorsan åkte vidafre mot uppsala medan vi andra 3 åkte in mot stan.

Väl inne vid odenplan fann vi en öppen Pizzeria, Vasa tror jag den hette så vi bestämde oss för att käka där. Eftersom vi var såpass tidiga (ca kl 19...börjar jobba kl 21) så gick vi efteråt till Burger King där forsman lyckades trycka i sig en pommes med cheddardipp..inte illa pinkat för en sån liten böna.

Nu sitter vi alltså på jobbet, börjar jobba om 4 min och ska köra till kl 8 imorgon bitti, hoppas det blir en lugn natt, inte alls sugen på att mucka med en massa otrevliga varelser som vanligtvis brukar ringa.

Här kommer två bilder från julafton... Mammas fina julgran och julklappar...och en på syrran och granen...elelr ja..de ser ni la själva!


Idag bär det av till Estocolmo

Vaknade för en stund sen av att syrran väckte mig, om ca 3 timmar ska vi dra ut på vägarna och har en del som ska hinnas med innan dess.

To-Do Lista för Dagen:
Frukost
Duscha
Packa
Packa åt Syrran
Lämna tillbaka hyrfilm
Köpa res-godis ..haha
Hämta Forsman på stationen i Krisinehamn
Åka till Sthlm
Käka nånstans på vägen
Handla?
Lämna alla grejer i Märsta + Visa brorsan lägenheten
Vila lite
Åka till jobbet
Jobba 21-08. yeey..money money money...



Min Julafton :)

Igår var det alltså julafton, kändes skönt att fira jul med hela familjen, var många år sen sist. Julafton började runt runt 9tiden på morgonen av att syrran kom inspringandes i hennes rum (där jag sov) ovh skrek "VAAAAKNA DET ÄR JULAFTON!", så det var bara att släpa sig upp. Tog en snabbdusch innan vi käkade "tomtegröt" till frukost, hur gött som helst.

Resten av förmiddan gick åt att spela Yatzy, se julfilmer och vänta på att klockan skulle bli 13.30 så vi kunde få lite julmat i magen. Sagt och gjort, är faktiskt inget fan av julmat men mätt blev man. Efter maten samlades alla i vardagsrummet för att se på Kalle Anka, dock var det så tråkigt så vi började öppna julklappar istället...

Jag fick bla: Varma tofflor, ett gosedjur jennifer sytt åt mej , ugnsformar, eltandborste av bror, en porslin ros, en tomte älg, en tomte av mormor och 500 hundra kronor oxå. Det var typ de jag fick !
   Tack för julklapparna Familjen ;) enda julklappen jag väntar på nu är den från farsan...

Har inga bilder här på syrrans dator utan får fixa det när jag väl är hemma.. Imorgon bär det ju av hem till sthlm igen!
     

Jag Lever

Har bar extrem datorpaus medan jag är i Kristinehamn med familjen. Ska precis klä på mig nu och dra iväg en sväng med syskonen, sightseeing i krstinehamn och se lite folk, har suttit i morsans lilla lägenhet i 2 dagar, man får ju tuppjuck tillslut.

Skriver lite senare!

Puss och hej leverpastej.

Kristinehamn here I come..

SLutar jobbet klockan 8 och då är det dags att pallra sig hem mot Märsta. Först ska vi möta upp Tobbe-Liten vid Karlberg och sen blir det raka vägen hem, har ju en del som ska hinnas med idag, minst sagt!

Här kommer min To-Do-List för dagen:

-Sova
-Fixa Naglar
-Städa
-Diska
-Duscha, Peela & Ansiktsmask
-Tvätta kläder
-Packa
-Färga Håret
-Se på Glenn Killing i Manegen och käka Forsmans hemmagjorda pizza..*möms*

Hur ska man hinna allt?! Börjar även bli fett nervös inför imorgon när jag ska resa "hem" till Kristinehamn, har väldigt blandade känslor för den staden som jag tidigare nämnt. Ser fram emot att fira jul hos morsan som fan, inte träffat henne och mormor sen i januari ordentligt (förutom en snabbis i augusti) och så kommer ju brorsan fira med oss. Det var många år sen vi var samlade allihop, därför känns det extra speciellt, tänkte även slå farsan en pling på julafton och överraska honom, kanske låta honom prata med Brorsan också, tror pappa skulle uppskatta det som fan.

Innan jag åker till morsan på onsdag så ska jag ju faktiskt sova hos Tusse♥ i två dagar, har inte sett honom på 6 år så det känns jättepirrigt. Kommer ihåg i 8an när jag var småkär i honom, lite kul faktiskt. Ska bli sjukt intressant och få umgås i ett par dar oavsett vad som händer... lovar att uppdatera i veckan *blink*


The Hills Freak...Finns det fler?

Nu har vi plöjt igenom ytterligare en säsong av the Hills, är inne på 5e och sista säsongen nu. Galet hur mycket drama som pågår i den serien, att dom orkar?! Man får ju själv nästan lite ångest av all bullshit som dom tjötar om, ändå kan man inte låta bli och kolla. Någon mer än jag som är hooked på The Hills? Isåfall, vilka är era favoriter och inte?




Onödigt vetande..

Nämn något som gjorde dig glad igår: När busschaffören drog på Julmusik ashögt igår...otippat!
Vad gjorde du klockan 08.00 imorse: Slutade jobba
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Väntade på bussen till st eriksplan
Det sista du sa högt: "då kopplar jag dig. varsågod"
Det senaste någon sa till dig:
"okej, det ligger nudlar här på grund av..." - Forsman
Vad har du druckit idag: Julmust i mängder, varm choklad, mjölk och vatten
Vad var det senaste du åt: Kinderchoklad
Vad var det senaste du köpte: Julmust!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit som snö
Vad är det för väder hos dig nu: Det är mörkt?
Godaste glassmaken: BJ ChunkyMonkey
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej...men förälskelse...
Sover du tungt: Som en björn
Drömmer du mardrömmar: Nästan alltid
Trivs du med ditt jobb: Som fan..nattuggla som man är
Favoritklädsel: Slappt värre
Favoritlåt just nu: Lady GaGa - So happy I could die
Vad ser du om du tittar till höger:
En vit (ish..) vägg
Vad gör dig glad just nu: Family Guy säsong 8..
Vad ska du göra härnäst: Ta en snus
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite seg, men annars e det helt ok
Favoritgodis: Kinderchoklad
Kläder just nu: Mjukisbrallor...standard!
Sommarplaner: Fylla 24 (aaaaahh), Resa till Umeå ...annars vettefan än
Hur många kuddar sover du med: 5 st oftast
Spelar du något instrument: nej..har spelat fiol och saxofon (läs i låg och mellanstadiet)
Morgon eller nattmänniska: Citerar Boholm: Nattmänniska till 100%
Vad är viktigast för dig: Pengar, Penisstorlekar och Hembränt.....eller inte
Är du kittlig: ja..under fötterna
Snarkar du: som en dinosaurie...
Stjärntecken: Lejon...grrr
Äckligaste insekt: Mygg..utrota skiten!
Längtar du mest efter nu: Daniel...

Ändrade Planer

Hej hopp!

Blev lite dålig uppdatering igår, men det tar vi igen inatt, sen kommer jag ju kunna blogga i veckan också när man är hos familjen i värmland. Har blivit lite ändrade planer, meningen var att jag skulle vara ledig från jobbet från 21 dec-31dec. Hade vart fint, dock har jag varit lite bitter över att missa all OB under julhelgen. Fixade ändå idag så att jag och Forsman får jobba annandag natten och tjäna lite cash, dom kan ju behövas!

Är galet shoppingsugen..vill ha pengar nuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Någon mer än jag som längtar efter julrean?!

R.I.P

Idag skulle min fd styvpappa, min lillasysters biologiska pappa fyllt 42 år om han hade varit vid liv. Sorgligt nog gick han bort för 9 år sedan, nästa precis detta datum. Sorgen och ilskan som jag kände då vill jag aldrig känna igen. Nu 9 år senare är det svårt att minnas, svårt att minnas allt som man borde komma ihåg.

Vissa minnen har etsat sig kvar, som hur han lärde mig att älska hockey. Vi brukade kolla på massa elitseriematcher ihop, trots att han höll stenhårt på FBK och jag på MoDo.

Ett annat minne är från han och morsan precis börjat träffas och inte bodde ihop än. Kommer ihåg att han precis flyttat in i en större lägenhet och jag hade sovit över, när jag och min plastbror Hampus (som då var kanske 3 år) och skulle äta frukost. Valet föll givetvis på Kalaspuffar med mjölk, men eftersom dokm var nyinflyttade så hade han inga tallrikar uppackade så vi åt puffar ur varsin kastrull! Vi var dock toknöjda eftersom man fick äta så mycket mer puffar då :)

Minns även när lillsyrran föddes, hur stolt han var när han tittade på henne. Så jävla sorgligt att han inte är här nu och få se henne växa upp. Han var iallafall en bra extrapappa för mig i 6 år...

Vila i Frid Thomas! ♥



Lite snö kan väl inte skada?

Tydligen så kan det skada...Hela natten och främst morgonen har folk ringt om en massa problem orsakade av vädret. Allt från strömavbrott (Heja Vattenfall....NOT), inställda bussar/tåg till frusna vattenledningar. Fy fan.

Ändå vet dom att detta efter som det händer varje år! Känns som vissa saker kunde funka lite bättre i det här landet.. Man blir ju less när folk skäller på mig för att dom har strömavbrott typ.

Inte mycket och tilläga idag, slutar om 20 min och då blir de raka spåret till Karlberg. Här ska köpas snus och varm choklad! Sitter fin fint på morgonkvisten :)

Här kommer en härlig snöbild tagen utanför huset i Märsta...




Just nu..

Trots snökaos, julklappsstress, mörker och blöta fötter...Just nu mår jag så jävla bra så det är inte sant.
Ler från öra till öra och är rosig om kinderna trots att det var över en halvtimme sen jag kom in från kylan.

Spelar The Beatles "Let it Be", fin musik som värmer i hjärtat... och på tal om hjärtat så finns det fler saker som värmer där.

Hoppet lever...det är allt jag säger. ♥


Santa Lucia!

OBS! Det är ingen riktig luciakrona..den är bara ditmålad...jag svär...hahaha

Ha en underbara Lucia mina vänner, nu drar jag hem efter sista jobbpasset, hoppas på en intressant vecka..*host* Vi hörs snart. Puss och Hej!

FORSMAN ÄR EN STOLLIG DRÄNG?


MoDo - Det går bra nu!

Efter vinst mot Luleå idag så kollar vi tabellen och ser....



Bara ett hopp kvar till topp-8...STARKT JOBBAT GRABBAR!

Ni vet den där känslan...

När man vill ha någon så mycket att det gör ont. När varenda fiber i kroppen skriker "GE MIG NU".
3 sekunders värme, en blick som får ens knän att vika, en doft av någon som väcker så mycket minnen.
Allt hade kunnat vara så anorlunda.
Vågar knappt tänka tanken längre.
Du hemsöker mig fortfarande.♥



Idol 2009 blev Erik Grönvall!

Har precis kollat klart på årets idolfinal på tv4 Play, årets idol blev alltså Erik! Grattis säger vi till honom, även om jag haft Calle som favorit så passade vinnarlåten och titeln "idol" mycket bättre in på Erik och hans stil. Tror nog det kommer gå fint för Calle iallafall, han har ju en röst som är riktigt nice.

Måste säga att jag gillade vinnarlåten, iallafall om man jämför med tidigare år, oftast brukar det vara en riktigt klyshig, mespop, fjantballad som inte passar personen som sjunger alls. "Higher" hade lite mer känsla men hoppas ändå att hans skiva blir lite rockigare och mer anpassad efter honom och inte bara någon färdigproducerad skit som släpps nästa vecka. Man kan ju hoppas.

Båda killarna gjorde en grym show ikväll iallafall.

Förresten, var det någon mer än jag som blev förundrad över Agnes? Gillar henne annars, men WTF, varför denna Beyonce-wannabe stilen (INGEN kommer ändå i närheten av Beyonce) och hennes röst höll inte alls. Pinsamt värre, bättre kan du gumman!

Grattis Erik! Bild från tv4.se

Bäst ikväll:

"KOPPLA MIG TILL BODEN TAXI, FORT SOM FAN FÖR NU ÄR DET KNULLA PÅ GÅNG"


MoDo är tillbaka

Kollade tabellen nu och sakta klättrar vi uppåt.....Kom igen nu mot Luleå imorgon!!!


Veckans bravader

Måndag - Blev inget Sollentuna, när jag kom hem runt 9 tiden var jag så slut att jag totaldäckade, trots Forsmans försök att väcka mig under eftermiddaggen så kunde jag inte vakna. Behövde helt enkelt så sova ut efter 48timmars jobb.

Tisdag - Drog till Sollentuna och var där runt 17tiden hos Polisen. Fick hänga där i säkert 40 min, men gick därifrån utan pass och fett irriterad. Jag fick inte skaffa nytt id enligt dom. Varför? Jo för att mitt förra IDkort hade gått ut, hjälpte heller inte att Forsman var med och intygade vem jag var eftersom vi inte står registrerade på samma adress. Sjukt irriterande. Så nu får jag vara utan leg ett tag till. Blir galen! Efter Polisen gick vi iväg till Sollentuna C för att köpa lite käk, blev en gyros med bröd på grillen. Vi tog med oss maten och hoppade på en buss mot Vällingby, tänkte att därifrån kan man ta tunnelbana direkt till högdalen, Forsman skulle hämta ut ett paket där nämligen. Trodde ju att bussen skulle ta typ 15 min...My ass!! Bussjäveln tog 45 min typ till Vällingby, den åkte fan runt hela kista, rinkeby, tensta och spånga innan den kom till Vällingby, sjukt irriterande. Väl vid tuben i Vällingby insåg vi att vi inte kommer hinna till högdalen innan kiosken stänge kl 20, så vi fick ta tunnelbanan till tcentralen och sen pendeln hem. Hela dan var ett stort misslyckande bara!

Onsdag - Vaknade upp och mådde lite bättre, hade vart förkyld och tät i näsan hela veckan, kände mig taggad som faaaan för kryssningen. Packade, duscha och käkade innan vi åkte in till Tcentan och mötte Lilie!... mer om kryssningen kommer i ett eget inlägg snart.

Torsdag - Bakis...såååå bakis! Var hemma runt 18tiden då vi plockade undan lite innan Forsmans pljk kom förbi, glodde på Simpsons och Family Guy, samt beställde pizza från Tingvalla. Bra skit! Somnade supertidigt. helt slut efter ett dygn på havs, tur att jag slapp jobba säger jag bara.

Fredag - Dunder och brak!! Slutade med en ömmande underarm, gravt blödande tumme och skadad armbåge. Klant som man är. Ett besök från Sigtunahem på morgonkvisten fick man också, grymt bra service!
Drog till jobbet 16.11, passade på och handla julklappar till cheferna, blev en varsin stor Choklastomte från mig och Forsman, haha. Nu sitter man och jobbar och ska köra till kl 08 imorgon bitti...Yeey!


Natten gick bra

Trodde faktiskt inte jag skulle klara jobba 11 timmar till, när jag kom hit igår kväll var jag så trött så jag höll på att dö, kom tom för sent för att jag knappt kunde vakna hemma i Märsta. Har druckit juice, cola och kaffe inatt för att hålla mig vaken och just nu är jag inte alls speciellt trött.

Slutar om 30 min, sen är det raka spåret hem som gäller. Måste sova lite för i eftermiddag bli det att dra med Forsman till Sollentuna. Ska till polisen och fixa pass, något jag borde ha gjort för längesen! Hoppas bara inte att det krånglar, mycket som hänger på att jag får det inom 7 dagar..

Blir nog inte mycket bloggande i veckan utan lär blogga på fredag igen (om jag inte snor forsmans internet nån dag).

Ska försöka fixa lite kul kryssningsbilder på onsdag, så ni som bangade får se vad ni missade! haha.



Boholm, tack för att du höll mig sällskap på msn inatt. Miss you ♥

Smider planer

Till vad? I will never tell! muhahaha....

Gammal kärlek rostar aldrig

Okej, när jag gick i mellanstadiet/högstadiet fullkomligt älskade jag Westlife. Dom var ju bara så fina...alla dessa kvällar man låg i sängen, klottrade någon killes namn i sin dagbok och var sådär barnsligt kär, i bakgrunden poppade man Westlife ballader på högsta volym och givetvis kunde man varenda låttext flytande...

Hade glömt allt detta, eller snarare förträngt, men nu när jag slog på veckans Idolavsnitt på TV4 Play och såg deras framträdande så bara bubblade alla gamla minnen upp.

Man kan bara inte sluta älska Westlife.. Vare sig man är 13 år eller 23. ♥

Så små å söta dom såg ut....

2009, och pojkarna har blivit män!

 


Veckans Planer:

Söndag (Idag): Slutade jobba kl 08 imorse, åkte hem och sov. Nu är man på jobbet igen från kl 20-07.

Måndag: Hem och sova efter jobbet. Sen till Sollentuna Polisstation och fixa nytt Pass + en sväng in på Swedbank.

Tisdag: Städa mitt rum, tvätta och styra upp kläder inför kryssningen.

Onsdag: Packa och åka till Slussen, Cinderellakryssning kl 18.00 - Är så sjukt taggad!!!!



Torsdag: Kommer tillbaka till Sthlm runt 17-tiden, sen hem och vara bakis Bakis Bakis. Är ledig från jobbet för en gångs skull!

Fredag: Jobba

Lördag:
Jobba

Charlie goes Lort-Fjortis

Hade lite tråkigt på jobbet nyss och kletade på mig lite smink, fick då idéen att go bananaz med sminket. Kletade på min version av fjortis-ungarnas smink, dvs, ljust läppstift, överdriven eyeliner, brunkräm everywhere och 14 kilo solpuder. Allt för det "lortiga" - looken....Blev inte så bra bild pga ljuset..men sjukt kul...

Hur i helvete kan ungarna gå omkring sminkade så här...dagtid tom...att inte deras Föräldrar gör nåt. Lås in dom och tvinga dom leka med ponnyhästar i några år till istället för att vara ute på stan med en lättöl i handen och papper i bhn. Skämmes ta mig fan.


Jobb byte.

Jaha ja, imorgon får man alltså inte slappa och sova som en gris hela dagen. Chefen ringde nu och fårga om jag inte vill jobba imorgon natt, kollegan som skulle jobba är hemma med magsjuka (stackarn). Vi fixade så fint att jag jobbar kl 20-07 och istället är ledig på Torsdagen när jag kommer hem från kryssningen. Sjukt bra!

Det som jag gillar med mitt jobb, går alltid att fixa en lösning och kompromissa. Kommer vara rätt död imorgon på jobbet så blir nog och kasta sig i säng så fort man kommer hem.. Dock vet jag sen tidigare att söndag natt är sjukt lugn, så är inte speciellt orolig.

Jobb imorgon alltså kl 20, ska bara klara av nattens pass först, 10 timmar kvar!


TAGGA TAGGA!!

På onsdag gäller det, blivit lite småändringar i gruppen som ska med, men iväg ska vi om så jag och Forsman åker själva. På onsdag vankas det nämligen kryssning och jag har ta mig fan längtat ihjäl mig, nästan iallafall. Sist vi var i väg var de Mars och vi hade Tjejkryssning. Var sjukt kul då så hoppas vi får minst lika kul nu. Ska bli rikigtnice och festa med Lilie igen, var säkert 5 år sen sist, yikes.

Ska försöka få med Linda också (hon har inget val...om hon får ledigt), vore hur kul som helst!

Kan det inte bli onsdag nu!!!!

Bilder från förra kryssningen..


Snilleblixt i Natten..

Kom nyss på en super idé...trodde jag iallafall. Kläcker min idé tilll Forsman:

Jag: Fan vet du vad man skulle börja med efter nyår?
Forsman: Nej, vad?
Jag: Om man skulle spara en krona varje dag i en spargris så har man ju massor med pengar nästa nyår!!
Forsman: Öhm......*tyst*
Båda börjar skratta
Forsman: Det är ju inte ens 400 spänn?!
Jag: Nej just ja...jag tänkte fel.... (i mitt huvud tänkte jag att fan, då sparar man ju fler tusen....)

Märks att man blir trött i huvudet på jobbet. Haha


Ps. Skulle googla ordet "spargris" fast på engelska, kom ej på vad det hette och frågade forsman, hennes svar var "späär pig".

Världens Vackraste Kvinna.....




Seriöst, det borde vara kriminellt att vara så här vacker.
Man tappar ju nästan andan när man ser henne, helt sjukt ju. Visst säger man att ingen är perfekt, men Beyoncé är så nära som man kan bli!


MUMS!

Om jag fick byta liv för en dag..

Som det kanske har framgått tidigare i bloggen så är jag totally obsessed av The Hills. Forsman har tjatat på mig länge om hur bra det är och för någon månad sen började vi titta varje natt vi jobbar. Hittills är jag inne på säsong 3 och är helt hooked. Skulle jag få leva någon annans liv för en dag, en vecka eller ett år så skulle jag utan tvekan välja Lauren Conrad. Hon är vacker, smart, framåt, framgångsrik och älskvärd. Skönt och se en tjej jobba sig upp och faktiskt förtjäna den framgång hon fått, samma gäller Whitney Port.

Fatta att få vara en del av modebranchen, få chancen att träffa designers, hjälpa till backstage och lära sig allt från grunden. Inte bara det, men få resa runt och se alla dessa underbara ställen. I avsnittet jag glor på just nu är dom i Paris, mitt absoluta dröm resmål. Skoja inte att man blir avundsjuk..

Viva la France!




Nya frisyren


Good week

Veckan som gått:

Söndag; Kom hem efter jobbet, drog i sig lite frukost och totaldäckade. Framåt kvällen försökte jag vara lite social med Forsman och Tobbe, men jag somnade igen...vad annars liksom.

Måndag; Skulle ha vart i Märsta C och kollat runt lite, men varken jag eller Forsman tog oss upp tid så blev inte så, istället drog vi hemifrån runt 16.30 tiden och styrde kosan mot Jakobsberg. Var sjukt längesen jag var där sist och fan vad uppfräschat det har blivit, deras centrum är ju hur mysigt som helst! Anyways, vi hann in en sväng på Hemköp för att köpa lite bio godis och sen in på BK för att snabbkäka lite innan filmen. Seriöst vad kass mat det är på typ BK, Donken å sånt. Sista gången jag lägger ut cash på det...urk.


Kl 18.45 satte vi oss i salongen iallfall när filmen skulle börja, var en jätteliten salong med bara 20 stolar. Med andra ord typ Jag, Forsman och 18 fjortisar, varav ett gäng inte kunde sluta fnittra så fort man fick se en bar överkropp i filmen. Pinsamt värre. New Moon var iallafall lika bra som jag hoppats, och jag längtar ihjäl mig tills kommer på DVD (Ska köpas direkt vill jag lova). Man dreggla ju ihjäl sig över Edward, men Bella var riktigt vacker i filmen hon med, för att inte tala om Dakota Fanning. Yikes vad hon vuxit upp!



Efter filmen gick vi och mötte min gamle vän Ville och hans söta hund Daisy som var på kvällpromenad. Daisy är typ så söt så man vill äte upp henne :) Vi stod iallafall i en park och snackade en stund tills vi märkte ett par som satt på en av balkongerna bakom oss. Tydligen så bråkade dom för plötsligt reste sig killen och gick in i lägenheten igen...samtidigt som han låste balkongdörren. Tjejen blev alltså utelåst och bara satt där som ett fån. Hon knackade lite försiktigt på dörren ett par gånger men gjorde inget väsen av sig. Tog säkert 10 min utan att han släppte in henne. Seriöst, hade jag vart henne hade jag fått psykbryt och skrikit som fan... Jävla snubbe.
Kort därefter drog vi hem, var kallt och började småregna så det var lika bra. Drömde fan om Edward Cullen
hela natten....mums!

Tisdag; Vaknade runt Lunchtid, som vanligt och satte igång och städade. Diskade, bädda om sängen och tvättade två maskiner, duktigt värre. Väntade nämligen besök på kvällen iform av R, som jag inte träffat på snart 1½ år. Kändes lite pirrigt men så fort vi hade satt oss i soffan så kändes det bra, känner varann ganska bra vid det här laget ändå. Iallafall, Forsman, jag och R satte igång filmen "Paranormal Activity" (går på bio just nu) och helvete va obehaglig den var. Precis sån skräck jag gillar. Jag vill inte ha en massa "monster", blod och zombies utan riktig skräck. Denna film kändes äkta, därför var den obehaglig. Tur att jag inte behövde sova själv efter den filmen!

Onsdag; Vaknade tidigt som satan på morgonen och väckte R i all hast, den jeveln hade försovit sig till jobbet. Efter att han gått somnade jag lugnt om, fan vad jag älskar och ligga hopkrupen under täcket ich tänka på alla satar som stressar till jobbet i kylan. Muhaha. Passade på att julpynta lite hemma under dagen, upp med adventsjulstake och lite tomtar, börjar längta ordentligt till Julen! Frammåt 19tiden var det dags att möta Forsman och Tobbe i Märsta C för att handla. Köpte bla grejer och gjorde en smörgåstårta! Forsman är nämligen en hejare på det och hon skulle gjort en när jag fyllde år, men då hade vi inte råd. Så igårkväll käkade vi tårta och glodde på Torsk på Tallin, fy helvete vilken bra kväll :)

Så här såg tårtan ut..yummie...

Helgens Jobbpass!

Torsdag: Ev magsjuka..och Jobb 23-07
Fredag: Jobb 17-08
Lördag: Jobba 18-08


RSS 2.0