IDAG SMÄLLER DET!

Vaknade för en stund sen, i mitt rum råder total kaos verkligen, idag ska det flyttas och inget är färdigt, än så länge har jag fått ihop en kartong (ska bara hitta tejp till den), två ikeakorgar med övrigt bös, 3 ikeasäckar med kläder och tre mindre påsar. Har kanske halva garderoben kvar, samt en massa läsa prylar. Jag dör...

Kommer ha sjukt mycket och göra idag och min rygg kommer vara totalt paj. men det är smällar man får ta. det första jag måste göra ikväll i nya lägenheten är typ att tvätta en omgång med kläder, lika bra att inviga direkt eller hur?

Nej nu ska jag klämma i mig lite frukost och sen fortsätta plocka.Tur att jag har rensat skafferiet och inte heller har så mkt i badrummet och hämta.

Nej, nu gäller frukost!

1 Dag till paradiset.

Imorgon eftermiddag kommer flyttbilen, shit jag kan inte fatta att det ska bli av. När jag var i Märsta i söndags för att hämta nycklarna så kände jag ett lugn som jag saknat den senaste tiden. Jag kände mig välkommen och hemma..

Idag ska jag ta itu med min garderob, massa kläder som ska vikas och småplock som ska packas, samt en del skräp som ska slängas. Har ju både idag och imorgon på mig, eftersom dom börjar flytten i Karlstad vid lunchtid.

En dag kvar. Så jävla lycklig just nu! Bloggar inte så mkt nu eftersom jag har en del o göra, samt nås på mobilen eftersom mitt msn fuckar!

En låååång men underbar dag!

Nu är jag äntligen på plats i min säng igen, puh, fy helvete vilken lång dag det har varit, skulle inte förvåna mig om jag somnar inom en halvtimme. Iallafall, chefen bad mig jobba över till 10.30 imorse, bangade såklart inte eftersom alla extratimmar är bra.

Efter det drog jag hem, åt lite frukost och såg klart slutet på filmen The Terminal, som by the way var hur mysig som helst, hur kan man inte älska Tom Hanks! Hann vara hemma ca 1 timme innan det var dags att sminka sig, byta om och dra till Märsta. Åkte till lägenheten, skrev på papper, fick nycklar och betalade första hyran. NU ÄR DET VERKLIGEN OFFICIELLT. Underbara Märsta...*drömma*

Sen var det bara att sätta sig på bussen till Märsta station, pendeln till tcentralen och därifrån tunnelbana till Högdalen. Skoja inte att jag utnyttjat mitt SL-kort idag. Det kanske inte låter som en jobbig dag? Tänkt då att jag inte sovit utan jobbat 14 timmar under natten. Kan lova att jag är seg i huvudet nu. Får inte sova så länge nu bara, får sällskap sen ikväll...eller ja vid midnatt. Fina baby från Västkusten kommer upp. Han hittade ingen biljett först från Halmstad-Stockholm så han tar tåget till Malmö och åker den vägen till sthlm. Bara för att träffa mig. haha, Hur söt får man bli. Han får dock stå ut med att ja kommer vara seg som fan ikväll.

Nu ska jag käka lite snabbt och se filmen "Meet the Fockers", köpte den och the terminal på Ica härromdagen. haha. nöje.

Puss o kram och nyp i stjärten!

4 timmar kvar

Sitter på jobbet nu, slutar kl 09.00 på morgonen så det är ju en stund kvar, som tur är har man haft Isabell här hela natten så vi har underhållt varann, galet skön är hon. Men hon slutade nu 04.30 så nu är man ensam, det innebär att det blir webb-tvtittande. yeeeey. Kul me lite underhållning iallafall. Igår såg jag bla Nya avsnitt av HIMYM och The Big Bang Theory, samt första avsnittet av the Cleveland show (spinoff på Family Guy) och några avsnitt av Scrubs säsong 8. Komedi för hela slanten alltså!

Var asklantig påväg till jobbet. Glömde mitt SL-kort och bankomatkort hemma, hur jävla klantigt är inte det? Insåg det nr jag skulle ta ut pengar och betala taxin till jobbet. Pinsamt värre, åkte iallafall till jobbet och hade turen att Isabell kunde betala taxiresan så länge. Vad hade jag gjort annars liksom?

Så när jag slutar imorgon blir det raka spåret hem till högdalen, äta frukost, hämta kort och sen åka till Märsta. Kocken verkar inte hinna ses, fett synd ju n'r man ändå är i trakterna. Vid lunch imorgon ska jag alltså hämta nycklarna till vår nya lägenhet, fy faaan va skönt säger jag bara!!

Nu ska jag byta dator. Puss o hej, leverpastej!

Idol 2009

Så, nu har jag äntligen kollat igenom det sista idolavsnittet, igår natt kollade jag på 5 program, man måste ju hålla sig uppdaterad. Har rätt många favoriter iår av dom 19 som valts ut, vilka är era?

Mina favoriter:
Erik, Eddie (mums), Rasmus (mums), Sabina, Mariette, Jon (så jävla skön) & Niklas (blivande flickfavorit?).
Solklar fördel till killarna detta år, de flesta tjejerna är otroligt tråkiga och inte speciellt orginella. Sabina får dock ett stort plus eftersom hon inte bara sjunger kanon men är sinnesjukt snygg. Ögongodis säger jag bara!

Sen slutade ju kvällens program med att man fick rösta in antingen Kalle eller Piotr...
Båda killarna förtjänar att vara med, men jag hoppas innerligt att KALLE går vidare...spänningen är olidlig!

Vad tycker ni om årets idol?!


Mellanstadie-Disco

Sitter och snackar med Kocken på msn och vi kom in på och snacka om massa gamla låtar, sitter i någon slags youtube-eufori just nu och lyssnar på Aqua, Toy-Box, Vengaboys, Rollergirl och S.O.A.P. Helt sjukt vilka minnen dom drar upp. Gick på disco i mellanstadiet med två tofsar i håret och morsans läppstift. Trodde att man var hur snygg som helst. Those were the days back in 1997.

Fantastisk musik eller hur, tuggummi-pop innan den genren var myntat. Man kan inte annat än känna ett starkt love-hate band till dessa låtar.

Ibland, men bara ibland vill jag vara 12 igen och vara upp-över-öronen kär i en ny kille varje vecka, fråga chans, hoppa hopprep och mima framför spegeln.

1990-talet. KÄRLEK.


Ska det äntligen gå vägen?

Idag klarade vi av sista hindret för flytten, verkar nu ha löst sig men flytthjälp, en polare till Forsman ska köra. Hoppas nu att inget oväntat dyker upp, orkar fan i mig inga mer bakslag nu. På söndag ska jag iallafall upp till Märsta och hämta nycklarna. När jag har dom i handen kommer allt kännas så mycket lättare. Om allt går som det ska nu så rullar flyttlasset på Onsdag. Så håll tummarna nu för fan.

Detta innebär att jag har ca 5 dagar kvar i högdalen, hoppas dom går fort, längtar så sjukt mycket efter nya stället. Få fixa i ordning och dona och framför allt, få bo med Forsman igen.

Resten av helgen blir det att jobba, sen Märsta på Söndag och under veckan blir det att packa ihop min garderob och fixa det sista. Ska försöka ta mig till vårdcentralen också så jag får ta nya blodprover samt hämta ut något mystiskt paket som jag fick en avi på.

Vill bara att det ska bli onsdag, sen är det BYE BYE HÖGDALEN FINALLY!! Cant Wait!


MOBIL-VETT

Okej att jag just nu är fett irriterad och hungrig, har alltså lågt blodsocker eftersom jag inte ätit sen i...typ måndags. Blir sjuk irriterad när man försöker få tag i folk som inte svarar i telefon.
en mobil är till att SVARA i.....annars behöver ni fan inte ha mobiler.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, fan va gött de vore att få skrika riktigt högt just nu.
Säger som Lily Allen; FUCK YOU, FUCK YOU VERY VERY MUCH! (riktat till alla just nu)

Smygtitt

Här kommer en bild på huset där nya lägenheten ligger....


Flyttrensning och packning

Nu har vi gjort ett ryck i i mitt rum, blir bara en enda flyttkartong från mitt rum, sen en massa ikeakassar med kläder och sånt plus min säng såklart. Nu har vi dock ett berg med sopor som ska slängas..och min garderob att rensa. Skönt att bli av med typ allt onödigt och gammalt, vill verkligen börja på ny kula i Märsta.

Ska bli så jävla underbart att komma dit, få inreda snyggt och ha ett hem man är stolt över. ännu mer ska bli så grymt att äntligen ha ett riktigt vardagsrum igen, kunna ta hem folk och kunna titta på tv. Har fan lite tv-abstinens, inte tittat på mer än två veckor, måste vara rekord när det gäller mig...

Nu ska vi iaf vila lite och se om vi fortsätter sen.
Puss o hej!


Forsman, Skräphörn, Ikeasäckar med kläder, Kartong med grejor och Ikeakorg med saker...

Sen Hitta vi gamla skivor, jisses vad gamla låtar!

Jävla HM krångel.

Nu är jag vaken igen, herregud sen vi kom hem från jobbet i söndags har jag och Forsman sovit typ nonstop. Knappt ätit eller druckit alls. Helt sjukt. idag ahr vi dock lovat varandra att vi INTE får sova mer förrän ikväll/inatt. Ska försöka styra upp mitt rum idag, ska packa ihop lite och slänga en del grejer som jag inte behöver släpa med. Så nära flytt nu så det är sjukt, allt som saknas är vem fan som ska köra flyttbilen. Att det skulle vara så svårt för folk och ställa upp, speciellt när man betalar för besväret. Aja, bara och leta vidare, någon jävel borde ju vara lite snäll kan man ju tro.

Ligger här hemma och försöker beställa från HM.se men det vill sig inte, vissa saker i shoppen försvinner mystiskt (nej dom tar ej slut) och dycker upp igen några timmar senare, då fattas något nytt. Jävla skumt det där alltså. Får se om det löser sig under dagen.

Ska spela lite mer poker nu innan jag tar itu med mitt jävla rum.
Puss på skinkan gott folk!


Vila?

Wtf!? Skulle ju laga mat tidigare men Forsman bestämde sig för att "vila" en stund. Fine tänkte jag och började kolla på lite webbtv. Runt 8tiden somnade jag själv, tänkte bara sova en liten stund och Forsman borde ju väcka mig när hon vaknar. Nej, jag vaknade nyss. kl 03 på natten. Jag sov alltså i 9 timmar igen. Detta är nog fan rekord...

Forsman haden själv vaknat vid 02 så hon hade sovit i 10 timmar...kan bero på att vi e halvsjuka men främst att vi inte ätat knappt på hela helgen. Så nu håller de inte längre. NU ska vi laga mat. Inget kan stoppa oss!

mot Köket! puss på er

Nya skor?

Har letat och letat efter ett par nya skor på nätet, det är krisläge när det gäller att hitta ett par nya. Måste verkligen beställa hem ett par idag, men har sjuklig beslutsångest. Måste tvinga Forsman att hjälpa mig senare.

Hatar och beställa skor, hade jag kunnat sprungit omkring i klackar som henne och Boholm så hade de inte varit några problem. Fan dom två e ju sko-holics på hög nivå. Missförstå mig rätt, jag ääälskar snygga skor, lite fetisch nästan men eftersom man har monsterstora fötte (tack farsan) så är de svårt att hitta några snygg.

Risken är överhängande att det blir ett par converse, men ska försöka att hitta några udda isåfall...
mer om det sen, nu har fröken Båtsman tjatat att jag ka laga mat hur länge som helst. Bäst att lyda, haha.

Blir min köttgryta special med Ris! Den du Valle...haha.




Vin, Penis, Pizza, Facebook och Vänner.

Härliga söndag, inte sant? Har fortfarande inte sovit efter 14 timmars jobbpass...Ligger i sängen nu, Forsman sitter mid sin dator här brevid och Marcus ligger och spänner sig i sina röda boxers. Angående rubriken, för ett par timmar sen kom Marcus inskuttandes i rummet och gjorde helikoptern för oss samt bjöd på ett varsitt glas vin. Strålande morgon eller vad säger man?

Fick något ryck förut så jag och Forsman Facebook-raida lite, letade upp massa gammalt folk från skolan. Galet hur en del inte förändrats alls, medans många andra har barn och grejer nu. BARN, fy fan. Inte ens om jag fick betalt!

Strax dags för lite käk. Marcus har styrt upp pizza så väntar bara på att dom ska plinga på dörren, sen kommer jag nog totaldäcka!

Hörs sen när jag vaknat till liv!




Finaste komplimangen någonsin...



"Jag ÄLSKAR hur du kysser..Du kysser med hjärtat!!"


Åter på Jobbet

Hopp, då var man tillbaka på jobbet då. Idag kör både jag och Forsman 14 timmar, lär bli kul inpå småtimmarna. Förhoppningsvis är de sköna människor som ringer och inte en massa otrevligt folk. En del har ju undrat över mitt jobb så här kommer en del klargöranden:

1. Är det kul på Nummerupplysningen? Ja, vi har rätt kul på nummerupplysningen, speciellt nattetid, de flesta som ringer är rätt trevliga men då och då dyker endel rötägg upp.

2. Om vi svarar på allt? Ja det gör vi, har ni "galna" eller anorlunda frågor så för all del skicka dom som smsfrågor. Sen tänk logiskt när det gäller sannolikheten att vi kan hitta ett svar. "Lottonumrena för dragningen på Lördag" är inte rimligt att få ett seriöst svar på.

3. Hur mycket vi tjänar? Vi har timlön, exakt vad den är tänker jag inte berätta men det vore synd och klaga.

4. Är det sant att Blondinbella, Kissie och Dessie har jobbat för er? Ja, alla tre har jobbat hemifrån med att svara på sms vissa timmar.

Har ni fler frågor så är det bara att ställa dom :)

Övertrött delux

Nu vankas det hemgång, både jag och Forsman är så övertrötta nu så vi skrattar åt allt. Slutar nu klockan 8 och vet att jag kommer tokdäcka på bussen. Sen när vi kommer hem är det sängen som gäller för kl 18.00 börjar vi jobba igen...i 14 timmar. Tur att man lever på lyckoruset från igår.

Fuck yeah.


Drömmer Jag?

Detta kan vara en av de bästa dagarna i mitt liv. Iallafall garanterat den bästa dagen iår. Sitter på jobbet nu och precis kommit ifrån Märsta och Väsby. Men en sak i taget..



Lägenheten i Steningehöjden, vad ska man säga? Jag blev kär såfort vi klev av bussen. Visst området ligger lite off, 15 min med buss från Märsta station men heeeeela området är precis nybyggt och jättefräsht. Bussen stannar precis utanför huset, helt perfekt och slippa gå genom några mörka parker och sånt när man är ensam.

Iallafall, lite info om lägenheten:
3 rum och kök.
79kvm.
Inglasad Balkong.
Nybyggd år 2009.
Hiss finns i huset.
Tvättmaskin/torktumlare i badrummet.
Fönster i badrummet.
Förråd i lägenheten.
Stor kyl + Stor frys.
Mörkbruna träluckor i köket.
Ena sovrummet är målat mörkbrunt, andra ljusgrått.
Parkettgolv genom hela lägenheten.
Öppen planlösning och högt till tak.
Parabol m 50 kanaler ingår i hyran.

Badrummet...

LÄGENHETEN ÄR PERFEKT med andra ord och ännu bättre är.... LÄGENHETEN ÄR VÅR!!! Vi flyttar in i slutet av månaden och jag ska hämta nycklar där nästa helg. Kan fan inte fatta att det är sant. Vi gick därifrån med världens leenden och skakade i hela kroppen söta Forsman började tom gråta av lycka.

Efter detta var vi tvugna att fira och drog till Upplands Väsby för att käka och träffa Kocken & CJ! Vi hittade en söt liten kinaresturang precis vid pendeln där vi gled in China Star. Forsman tog 4 små rätter och jag käkade en 11bitars Sushi..(för 90kr by the way), sjukt god mat och bra priser, vi lär åka dit igen!

Efter maten så gick vi utanför och mötte upp Kocken och CJ. Vad ska man säga, vågar ju inte säga för mycket ifall han läser detta, men oj va söt han va. Hoppas verkligen man får träffa honom igen och det snart!



Seriöst.....undra om jag drömmer, en sån här bra dag får man inte ha..eller jo. Det har jag fan förtjänat!


Ett vrål

Nu vaknade Forsman med ett morgon-vrål...
Hahaha.


Tack men nej tack.

Vi var ju och kollade in en lägenhet i Årsta innan jobbet idag och visst den var jättemysig men ack så liten. 42kvm fungerar ICKE för två personer, speciellt inte eftersom vi kommer ha folk på besök hela tiden. Fan lägenheten vi hade på Rud i Karlstad var rena vandrarhemmet ibland, alltid någon som sov över typ.

Iallafall, vi tackade alltså nej, jävligt surt eftersom läget var kanon och området jättemysigt. Plus fin utsikt från balkongen, men man fick nästintill klaustrofobi därinne. Nej tack säger jag bara.

Imorgon bär det av mot Steningehöjden utanför Märsta, jaaaa jag vet att det är sanslöst långt till Stockholm C, men va fan. Knappast så man är i stan jämt eller jobbar varje dag. Bara skönt och inte vara helt i smeten, pallar inte med allt folk heeela tiden, varje sekund.

På vägen tillbaka från Märsta ska vi stanna i Väsby... Ska träffa Kocken och hans polare CJ. Kommer vara ruskigt nervös. Jävla Kock som måste vara så förbannat söt... Sen åker jag och Forsman direkt från Väsby till jobbet. Imorgon ska hon köra sitt första riktiga pass, eftersom hon var så duktig på provjobbandet idag och blev officiellt anställd. YEEEEEEY.

Iaf, längtar tills imorgon..eller ja fan. senare idag blir det ju.
Usch, måste verkligen sova nu. Kämpa på, en timme kvar.
(Alla kan ju inte va som Forsman som har somna på ett av skrivborden här på jobbet, haha, så jävla klockrent!)

Skriver senare. Puss på skinkan gott folk!


Ännu mer lägenheter


Ja jag vet, att läsa om våra lägenhets-strul kan inte vara speciellt underhållande, men måste ju ändå uppdatera vad som händer. För några timmar sen ringde en kvinna som vill hyra ut sin lägenhet i Årsta, den är förvisso rätt dyr och liten, men alltid värt att åka och kolla så ska försöka möta upp Forsman såfort hon är klar på mitt jobb. Sen blir det raka vägen till årsta och sen tillbaka till stan eftersom jag börjar jobba kl 23.

Planer för närmsta veckan:

Torsdag: Lägenhetsvisning i Årsta kl 20.30. Jobba kl 23-07.
Fredag: Lägenhetsvisning i Märsta efter kl 16. Kanske träffa Kocken efteråt. Jobb kl 22-08.
Lördag: Jobba kl 18-08 (två extra timmar)
Söndag: Sova, film, rensa mitt rum.
Måndag: Forsman ska ev provjobba på söder. Fortsätta med mitt rum, rensa och Packa.
Tisdag: Lägenhetsvisning i Bro kl 13.30 och Lägenhetsvisning i Märsta.

Hektiskt schema alltså..mycket åkande fram och tillbaka. Börjar ju dra ihop sig som sagt och vore så skönt och veta att vi faktiskt fått tag i en lägenhet..

Nu ska jag se ett par avsnitt av The Big Bang Theory, sen blir det duscha och åka mot Gullmarplan!
skriver mer från jobbet sen.

Puss och hej!

Underbara kartonger...



Ändrade planer

Blir ingen lägenhetstitt i Märsta idag utan vi ska dit imorgon istället hade vi tänkt. Ev ska vi även titta på en till lägenhet där då, om vi får tag i det folket. Bara att hoppas helt enkelt.
Just nu håller Forsman på att göra sig iordning, hon ska iväg till mitt jobb för att provjobba, själv ska jag stanna hemma. Känns dumt om jag ska sitta där och göra henne ännu mer nervös.

Ska strax kolla klart på en film jag började se igår och sen ska jag vila en sväng. Somnade sent inatt och ska jag orka hela natten så behöver jag sova lite till tror jag. Har sån jävla huvudverk och har haft det i snart 14 dagar eller något sånt, sjukligt irriterande.

Ohh, nu drog hon på en bra låt. My Chemical Romance - Ghost of you...det var längesen.

Blir inte att träffa Kocken idag heller....hoppas inte han tror att jag bangade... får bli en annan dag helt enkelt.
Hmm, roligare än så blir det inte just nu.

Nu blir det film och vila...hörs senare!
Puss på skinkan

Gerard Way, sångare i MCR..mums


Båtsman is back in town

Vid 17.50 tiden gick jag till centrum och mötte forsman, handlade lite frukostgrejer och sen begav vi oss hem. Har ringt på några lägenheter och skickat ännu fler mail. Imorgon har vi en stor dag framför oss nämligen;

-Kl 13-17 ska Forsman provjobba på mitt jobb...kom igen köna!
- Åka och kolla på en lägenhet i Märsta
- kl 23.00-07.00 Jobba.

Så imorgon blir det alltså lägenhetskoll igen. Visst Märsta är långt som fan. men hoppas man vet ju aldrig. Åker ju ändå förbi Upplands Väsby då... och man vet ju aldrig om man kanske får träffa kocken.. kan ju hoppas.

Nu är det dags att dra en film och slagga tror ja!
Puss på rumpan!

Såja

Nu ska Forsman ringa runt på lite lägenheter innan hon åker upp hit till Sthlm. Så nu håller vi tummarna gott folk!

Höstens-Vill-Ha-Shopping








1. Ovesized Clutch väska från Asos 175kr
2. Kortärmad Lång top med Oversized Polokrage från Lindex Generous 249kr
3. Asymmetrisk kofta från Lindex Generous 199kr
4. Grå Väska i äkta läder från Asos ca 745kr
5. Myskofta från Ellos Plus Herravdelning 299kr
6. Vanliga Leggins från Lindex Generous 199kr
7. Vardagsväska från HM.se 199kr
8. Mörkgrå lång kofta med fickor från HM BIB 299kr
9. Långa Örhängen i Guld/Svart från Asos ca 93kr
10. Armband i Silver "dragkedja", Disaya Zip Bangle 1630kr
11. Galet snygg partyväska med fjädrar (har tidigare tipsat om den i blått) från Asos ca 291kr
12. Petrolfärgad lång polotröja med oversized krage från HM 299kr.

En helt ny människa..

Inatt bestämde jag mig för att försöka bli på bättre humör och eftersom alla roliga människor låg och sov så fick jag lov och roa mig på egen hand. Det betyder FILMTIME. Vilken film får en och må bättre än Sex and The City. Nu var det säkert 10e gången jag såg den och jag skrattade, grät och fick inspiration precis som vanligt. Man kan ju inte annat än längta ihjäl sig efter film nummer två.

Nog om det, var iallafall dags och ta sig i kragen och sluta tycka synd om mig själv. Inget har någonsin blivit bättre av det. Forsman kommer ju upp idag så då kommer vi fortsätta vårt lägenhetssökande. Tänk positivt.

Beslutade mig för att ta en lång dusch efter filmen, skölja av alla negativa tankar och bli ren igen..nu låter det som jag är värsta lortgrisen men menade mest bli ren i själen, känna mig glad. Första steget till att bli glad igen är ju att känna sig fräsch och fin. Blev alltså en riktigt skrubbdusch, hårinpackning, ansiktsmask och läpp-mask (gör läpparna rena och innehåller plump-medel). Efter duschen smörjde jag in mig och fixade naglarna, just nu har jag målat dom kobolt-blåa. Snacka om att man känner sig som en ny människa. Thank God. Skönt och starta dagen på ett positivt sätt.

Nu ska jag käka lite frukost och dra igång en till film tror jag... Skriver mer lite senare. Tänkte lägga in ett "Höstens-Vill-Ha-Mode" sen. Vad skiljer mina modeinlägg från alla andras? Jag väljer inte nödvändgtvis det som är mest inne, utan saker jag själv vill ha och kläderna är ALLTID för oss BBW-brudar. BIG AND BEAUTIFUL alltså,
alla är ju nämligen inte förpackade i strl 34 kroppar. Som sagt...det kommer sen! xoxo

Tack som fan

Hela kvällen idag vart förstörd av samtalet jag fick från Forsman förut. Har pendlat i humör från Förbannad, ledsen, till arg igen. Har svurit så tungan är svart och gråtit en del. Tur då att man har vänner som muntrar upp en. Tack till Forsman som vägrar att ge upp och söker vidare,som får mig att tänka positivt igen. Tack till Valle för att du fick mig att tänka på annat, se framåt och skratta igen. Tack till Boholm för att du finns där och för att du fixade så jag klarar resten av månaden utan att leva på nudlar.

Fan vad bra man har det ändå. Mitt i allt elände så ska jag fan inte sluta tänka på hur bra jag har det. Det kunde ha varit värre. Klart vi kommer hitta en annan lägenhet. Du och jag Båtsman!

Vill bara att de ska vara oktober nu, att flytten är avklarad så jag får ta tag i nästa steg. Min ekonomi, möblera lägenheten och känna mig hemma. Efter det är det dags och ta tag i maten..
men som sagt, först lägenhetsjakt först..igen.

xoxo


Alltid ska det vara något...

Vi sa att det gick för lätt, nånting måste gå åt helvete när det gäller oss. Alltid ska det vara på samma jävla sätt.
tillbaks på ruta ett då med lägenhetsjakten. Helvete.

Tur att Forsman kommer upp till Sthlm imorgon igen så vi har tid att ringa runt och leta, men ändå. Lägenheten i Rissne va ju så fin. Jävla männika.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGG!

Dåligt MTV..

Igår natt låg jag ju redo framför datan och tänkte se VMA´s, men tydligen så streamade inte MTV showen via hemsidan, sjukt dåligt gjort. Hittade en massa andra länkar som funkade i nån minut innan dom la ner, blev så sjuk frustrerad.

Istället fick man kolla runt på ite olika bloggar, Kenzas MTV-blogg läste jag bland annat samt Isabellas. Dock var Isabella dålig på att uppdatera under kvällen vilket märktes bland hennes kommentarer. Helvete vad folk klagade och var otrevliga rent ut sagt. Jisses.

Gnäller knappast på henne, visst hon hade kanske kunnat anstränga sig, men förmodligen satt hon och var i chocktillstånd för att befinna sig i den lokalen, det hade jag varit. Enda jag blev förbanand på var alltså MTV, att dom inte visade showen var jävligt dåligt gjort. Suck. Via en länk hann jag iallafall precis se en officiella treilern för New Moon, gissa om man blev lite sugen på att se den. Boholm, du och jag lär springa till biografen när den kommer ut!

Blir att kolla på showen i efterhand, om den går att se via hemsidan då, men det få man väl hoppas. det jag mest vill se är Lady Gagas performance och Kanye Wests "skandal". Att det blir sånt ramaskri?

1. beyonce förtjänade priset tusen gånger mer.
2. Hört talas om Publicitetsstunt?
3. Han gjorde samma sak för två år sen, när han själv inte vann.
4. Han är en Diva - Med all rätt. More Power to Kanye!
5. Klart att Taylor blev förstörd, vem skulle inte bli ledsen? Men vad är en gala utan en skandal?!
6. Han bad faktiskt om ursäkt.. :D

Bild lånad av Aftonbladet



The King of Romance

..Är död. Patrick Swayze somnade in inatt. Sorgligt och se ännu en bra skådis dö i förtid, men ändå skönt för honom att få lämna 20 månader av smärta, sjukdom och dålig hälsa och få somna in. Patrick är ju mest känd från Dirty Dancing och filmen Ghost, båda riktiga "chick-flicks" med en massa Hollywood romantik. Känns som man borde sätta sig och kolla på båda filmerna snart och gråta en skvätt.

RIP iallafall mr Swayze.

Demi Moore och Swayze, i keramik-scenen från Ghost! sååå vacker scen!


Laddar för VMAs


Snart dags för VMA´s nu...Kommer kolla på datorn tänkte jag...
Hur många av er andre ska kolla?

Hoppas Lady GaGa vinner massa priser..och Brittan såklart. Håller tummarna att det ska gå bra för Isabella som är i NY och rapporterar och intervjuar. Fan vilken grej, man är ju inte lite avundsjuk. Hoppas hon gör ett bra jobb iallafall!

Nu är det dags för röda mattan snart.
Hörs imorgon eller inatt babes!


Det är så synd om mig..

Vaknade upp vid 21.30 tiden nu på kvällen...Känner mig helt fukking överkörd. Huvudverk, lite snorig, hostar, och allmänt schleten. Börjar alltså bli sjuk. Usch.

När jag är sjuk så är det synd om mig, så in i helvete synd om mig. Blir ynklig som ett litet barn. Vill ha varm oboy och ostmacka. Vill mysa under filt och dricka sparrissoppa, vill se på film och tycka synd om mig själv.

Kan inte nån ta hand om mig?



Vin & Jobb

Då sitter man på jobbet, Har en snus under läppen och ett glas vin i handen. Ja,man kan dricka ett glas vin när man jobbar. Behöver bara känna det där lugnet som bara vin ge.

Ser inte fram emot och jobba inatt, fast lördagar brukar vara rätt roliga + att Isa jobbar hela natten typ med mig. Inte jobbet det är fel på, men börjar bli lite sjuk tror jag. Har en molande huvudvärk (wtf, molande..sen när använder jag det ordet?) som vägrar släppa. Hoppas Vinet och snusen dödar den värken.

Welle, gotta keep working och prata med fina Kocken på msn :) *puss på*


Idol 2009

Nu blir det att spana kvällens avsnitt med Isabell på jobbet, mellan samtalen såklart.
Spanade in de tidigare tre avsnitten igårnatt, finns många som e rätt bra iår.

Återkommer senare med vilka favoriter man har, men Jon och Calle ligger bra till...och nån Mariette (tror jag hon hette) Får se om jag återupprepar mitt Idol-fredags bloggande senare ihöst, Boholm tyckte iallafall dom var underhållande. Mest för att jag var så elak. Haha. Hoppas på Allvar att dom tar uu bättre folk iår, förra årets deltagare sög ju pung. And not in a good way. Haha.

Bästa är ju att man får titta på Anders Bagge, Sveriges goaste nallebjörn verkligen!


Cant put my thoughts into words

Vet inte vad det är med mig, har så mycket som snurrar i huvudet. Flytten närmar sig med stormsteg och inget är säkert än. Lägenheten vi kollade på igår verkar iallafall lovande men vill inte jinxa något så berättar inte mer om den nu.

Tänker på en massa andra saker med. Hösten närmar sig, eller ja den är förvisso redan här vilket är helt lovley om ni frågar mig. Älskar hösten och vintern, mest för att det blir mörkt, det blir kallt. Underbart att faktiskt få frysa lite, kunna ha på sig en mysig hoodie när man drar till jobbet utan att dö av värmeslag, kan knappt bli bättre.

Det värsta med hösten är dock att alla börjar skaffa pojkvän/flckvän. Helt plötsligt inser alla att dom inte vill vara ensamna, tror de flesta svenskar är rädda för mörkret och kylan, dom vill inte uppleva det på egen hand. Vem vill det egentligen. Har bestämt att jag skulle lägga ner dejtandet ett tag...

Efter flopparna med V, D, R och McDreamy så känns det som jag borde bli imun mot allt som har med känslor att göra. Saknar å att ha det där pirret i magen, skulle vilja känna det om så bara för en kväll. Liksom känna att det är jag och den här personen mot världen, just för den sekunden så existerar inget annat än våra andetag. Är detta ouppnåeligt? Jagar man en sago-kärlek som inte finns? Kanske dags att inse att inte mr perfect finns, utan mr reality är den man ska leta efter.

Är trött på att bli playad, dissad, bli lämnad ensam. När någon bra väl kommer dyka upp kommer jag vara så rädd att släppa in någon så jag kanske går miste om något speciellt...

Fan.

Come put a smile upon my face..


Hets Hets Hets

Inte blivit något bloggande sen Forsman kom hit, har varit en del att göra. I tisdags så åkte jag in och mötte min brutta i Tcentralen vid lunchtid, efter det gick vi runt halva stockholm i jakt på jobb åt Forsman. Bara att hålla tummarna nu.

Vi var inte hemma förrän runt kl 20 på kvällen och jag som hade sovit 2 timmar natten innan var helt jävla död. Vi lyckades iallafall laga mat och kolla på lite film innan det var dags att sova. Däckade runt 23.30 tiden och sov i 12 timmar. Helt ofattbart skönt.

På onsdagen spenderade vi hela dagen med att leta lägenheter på nätet. Har mailat iväg massa intresseanmälningar och även lagt ut en lägenhetsannons. Nånting ska man väl fan hitta.

Vid 16tiden ringde en kille med en lägenhet som vi sökt. Vi ska iväg och kolla på den nu, är så jävla pirrig i kroppen!

Berättar kanske mer senare, blir ju jobb idag kl 23 också, hej och hå!

Puss puss.

Im back baby!

Sanna mina ord, nu är mitt internet igång så nu kan jag blogga när fan jag vill, känns otroligt skönt för de senaste veckorna har jag haft många stunder då jag behövt bloggen, behövt skriva av mig, men inte haft någon möjlighet. Nu är det slut på långa blogguppehåll, Im back baby!

Borde egentligen sova nu, klockan är snart halv 6 och om 6 timmar kommer Forsman till Sthlm igen. Vi ska runt halva stan imorgon och leta upp olika ställen där hon ska söka jobb, man får ju hoppas att någon nappar, men det borde inte vara några problem, så underbar som hon är!

Efter jobbsöket drar lägenhetssökandet igång. Har jag tur kanske även fröken Forsman hjälper mig och städa mitt otroligt stökiga rum imorgon..håll tummarna..

Nu ska jag återgå till msn. PUSS

Kissie, Paow & Dessie

Fick mess av chefen strax innan 08, då jag egentligen skulle ha slutat, han frågade snällt om jag kunde stanna till 09. VIsst, jag är inte den som är den. Detta innebär att jag haft 16 timmars arbetspass, så när jag kommer hem ska jag styra upp en härlig frukost, det är jag väl värd?

Tänkte försöka mig på att göra äggröra och lite bacon, apelsinjuice och kanske nåt mer. Vi får se om jag orkar vara lika ambitiös när jag kommer hem, men har fan vart sugen på äggröra ända sen jag och Forsman sov på hotellet i umeå. Vem älskar inte hotellfrukost?

Iallafall, till morgonens rubrik, har ju suttit och svarat på smsfrågor hela natten och nu på morgonen dök tre frågor upp;
Vem är Kissie?
Vem är Paow?
Vem är Dessie?

Jag svarade på dom två första iallafall, nevermind vad jag skrev, men kollade upp numret som ställt frågorna. Då är det alltså nån ensam Indisk (med tanke på namnet) människa nere i småland som är typ 15 år gammal. Killen är säkert helt nerkärad i dessa tre blondiner. Är ni med om jag säger: Naaaaaaaaaaaaaaaaaw lilla gubben.

Haha.


Ja må hon leva, Ja må hon leva!!



♥ Min fina fina Boholm fyller år idag. Stoooooort Grattis min fina pingla, önska jag kunde ha firat dig!! ♥


Visst är hon Vacker? Singel är hon också..haha. Boholms Blogg

Älskar dig ofattbart mycket och är så glad att vi hittade tillbaka till varandra igen. Du är Guld värd och absolut den en av de bästa vänner man kan önska sig!
Min Soulmate!



Pointless

Keep your love Lockdown...



Keep this fire burning...

Totalt KAOS i Stockholms innerstad idag, Why? Tydligen brunnit vid arbetet med citybanan, precis mellan T-centralen och Kungsträdgården. Detta innebar att tcentralen var avstängd när jag skulle till jobbet, som tur var ska jag av i Hötorget, stationen efter och där var det totalt kaos. Folk ÖVERALLT och det luktade verkligen rök, obehagligt värre.

Alla gick omkring som yra höns och när man väl kom upp från tunnelbanan så var det ännu mera Kaos. Bilar och extrabussar överallt. Shit. Snacka om att stan spårar ur utan tcentralen.

Kom iallafall tillslut fram till jobbet, lite sen vart jag men va fan. Nu ska jag sitta här till kl 08.00 så det kommer bli en låååång natt. Tur att jag har bra sällskap!

Uppdaterar mer lite senare.
TTYL



Jag & Kissie

Sist var det BlondinBella och nu är det Kissie. Vad snackar jag om? Båda två har fått hedersuppdraget att svara på frågor på 118800. Jag ska fan inte vara sämre, nu sitter jag också där.
Svarar på alla smsfrågor hela natten, slå det ni.

Nu beror ju inte detta på att jag blivit monster"känd" över en natt, utan att jag jobbar på företaget, men man kan ju alltid låtsas. Hade iofs inte tackat nej till deras löner, men tills man kan hamna där så får man knega för dom stålar man får.

Nej, tillbaka till smsen...


Du stack ett hål i min Kevlarsjäl

Kvällens låttext:

1.För att den betytt så mycket.
2.För att den är så vacker.
3.För att den fått mig gråta.
4.För att KENT var mina husgudar
5.För att den är alldeles alldeles underbar.

Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

(Din dröm är min nu...)

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

@ work

Då var man tillbaka på jobbet då, om 9 min kör jag igång så passar på att blogga lite innan. Hoppas på en lugn natt, eller iallafall slippa jobbiga fyllon och andra arsel som försöker göra en bitter.

Ska ta till mig brorsans ord nu, han försökte pigga upp mig efter mina bittra inlägg tidigare idag. Jag ska inte bry mig om killar och andra downers utan fokusera på MIG SJÄLV. Så sant som det är sagt. It´s time for some Me-time.

Love you Bror.


Marcus

Gubben min åkte hem till Karlstad idag, saknar fanskapet redan, kommer bli så jävla skönt att du flyttar upp till Sthlm snart.

Han är ta mig fan den bästa killkompis jag har. PUSS

Marcus, Vovven & Harrie.
Bild från Karlstad 2007- Good Times.

Grubblerier...

Ligger ensam hemma nu och grubblar, på allt. Ju mer jag grubblar desto mer irriterad blir jag på allt...eller snarare på alla. Så trött på folk som ska spela svåra, eller som bara drygar sig...ja jag vet att jag nyss skrev om det, så ska inte gnälla mer.

Nu drar ja igång en film och käkar innan det är dags för en powernap och jobb.
Blir extralångt pass på Lördag också, snackade nyss med chefen och kommer köra från kl 17-08 på lördag. Gött med fler extratimmar. I need it. Ska försöka få så mycket timmar jag bara kan få nu i September, kommer behöva varenda krona eftersom det blir dags och flytta.

Nej, nu blir det filmen "MILK".
Over and out.


Sick of it all

Tjo, lånar Harries internet en snabbis nu, behövde fylla på mobilen och betala lite sena räkningar. Nu är iallafall min Glocalneträkning betald så mitt internet borde funka på måndag igen, äntligen kan jag börja blogga normalt igen!

På tal om något helt annat, ni som läst bloggen har säkert märkt att jag träffat lite olika killar på sista tiden. Va fan, är man ung och singel så varför inte liksom? Bara det att jag blir såååå jävla trött på killar, varför beter ni er som ni gör? Så mycket onödig tid man lägger ut på er. Är man inte intresserad, fine, säg det. Men nu är det inte så att jag gått omkring och sagt till dom man träffat att jag vill ha ett förhållande, för det vill jag inte nu. Ändå så blir killar rädda och tror att man är helt nerkärad i dom. Visst, stick bara, var tråkiga. Urk.

Finns det verkligen inga sköna killar kvar i världen? eller iallafall i Stockholm.
Nej, jag tror jag lägger ner.
FUCK ALL OF YOU. (inte boktavligt, jag är en fin flicka, haha)


Ny lägenhet på G?

Nu är det ju drygt en månad kvar tills jag ska flytta, haft lite panik för det eftersom det inte är så lätt att hitta lägenhet här i stan. Nu verkar det ändå finnas "ett ljus i tunneln", har kanske en lägenhet på G tillsammans med Forsman och Marcus, ni hörde rätt, två roomies alltså. Skulle nog bli hur kul som helst!

Hoppas Hoppas Hoppas alltså.
Nästa vecka kommer ju Forsman upp och ska på lite intervjuer, bla på mitt jobb och hon lär få nåt, eftersom hon är bäst i världen! Känns alltså som saker och ting börjar lösa sig...så håll tummarna för mig nu!

Grattis också igen Marcus till nya jobbet *woohoo*

Idag är det också 7 dagar till Harries operation, den operation som jag själv har fått remiss för. Känns bra att jag kommer bo kvar här dom första veckorna så jag vet att hon har sällskap, kommer bli hårt för henne. Håller tummarna bara över att operationen kommer gå smidigt och utan några komplikationer.

Viktiga veckor nu framöver alltså!

Veckan som gått


Tjoo, då var det dax att blogga igen då. Ska styra upp mitt internet så håll ut gott folk.
Vad har hänt denna vecka då?

Måndag: Umgicks lite med Harrie och Johanna. Hände inte mycket mer..haha.

Tisdag: Marcus kom hit och baby har fått jobb här i Sthlm!! Äntligen ska han flytta hit.
På kvällen blev jag lite sällskapssjuk så åkte ut till Tullinge och hälsade på söta D. Mysigt värre med filmtittande och kramigt sällskap. Såg någon helskum japansk skräckfilm med en massa folk som tog gruppsjälvmord, hängde inte alls med. Japanska skräckfilmer är udda, minst sagt. Blev lite sent så det var lika bra att sova över.

Onsdag: Åkte hem tidigt imorse, lite skumt och åka pendeltåg och sen tbana vid rusningstid på morgonen, brukar ju undvika sånt. Iallafall, kom hem och har slappat hela dagen med Harrie, Marcus och Johanna. Skulle egentligen dragit ut, men har ingen partylust alls.

Torsdag-Lördag: Jobbar natt som vanligt. Missar Håkan Hellström på Grönan på lördag, lite surt, men Isa håller mig sällskap på jobbet så vi får väl Youtube-lyssna på hans sköna låtar.

RSS 2.0