Vem kan motstå Polly?

Vilken tur man kan ha, igår ville chefen att jag skulle börja tidigare än 23, hanvar till och med så snäll så han erbjöd att betala taxin in till jobbet. Klart man inte tackar nej, det innebar att jag fick 1½ timme övertid igår, plus att jag jobbade 3 timmar med sms i onsdags och 12½ timmar övertid förra veckan. Mycket bra med extra stålar när det börjar dra ihop sig för och flytta.

Tidigare ikväll så kom Polly in på msn, precis när jag var beredd att klä på mig och dra till jobbet. Han var nog lite sällskapssjuk och ville ses så han var så snäll och skjutsade mig till jobbet i hans lilla röda bil. Hur skönt som helst och slippa åka kommunalt, utan att spendera en krona.

Alltid lika kul och träffa Polly, han är ju så förbannat söt. Men ännu mysigare och pussas lite med. Det är nog det värsta med att vara singel, inte få kramas och pussas när man vill. Tur att man har honom då, för honom pussar jag gärna på. Mums.

Tack för skjutsen goding! ♥


En vecka till födelsedagen!!

Idag är det exakt  en vecka tills jag fyller år, mina senaste fördelsedagar har varit katastrofala, har inte firat alls vilket känns sjukt tråkigt. Detta år blir det lite samma sak, iallafall på själva dagen. Ska ju nämligen jobba på fredagen, som vanligt, men på onsdag så ska jag fira med dunder och brak.

Vi drar nämligen till Cattelin igen, Me love the Gayclubs
Däremot så ska ju de flesta jobba så de verkar inte vara många som ska haka på...
Harry & Boholm ska iallafall med och eventuellt Camilla (hoppas, längessen vi sågs) sen stöter vi förhoppningsvis upp guldgossarna Hannes och Danne.

Finns även en chans att Ludde kommer upp från Karlstad, det skulle vara såååå kul eftersom jag inte träffat honom på säkert 2½ år om inte mer. Han är så sjukt rolig och umgås med så jag håller tummarna att han får ledigt.
Grädden på moset skulle vara om min älskade Forsman skulle kunna komma upp, men det ser mörkt ut. fan fan fan..

Längtar iallafall tills på Onsdag, Då blir det  P.A.R.T.E.Y vill jag lova.

På Cattelin är det drinken Ragnar som gäller..smakar wunderbar!

Inte utan min bror

Sitter på jobbet nu och kom på mig själv bli lite känslosam. Kvällens elfte samtal kom från en man som sökte sina två bröder, han hade inte träffat någon av dem på 25-30 år pga av något gammalt bråk. Nu hade herrn fått veta att han har cancer och ska opereras, men låg chans att bli friskförklarad och han sa att det sista han ville göra i livet var att be om ursäkt och få säga farväl till sina bröder.

Jag hittade båda brödernas nummer så jag hoppas verkligen han får tag i dom.

Han avslutade samtalet med att tacka så hjärtligt för hjälpen och sa såhär:
"Jag hoppas att solen lyser upp din väg igenom livet".
Shit jag blev helt rörd.

Tänkte tanken på hur jag skulle känna om jag skulle förlora min bror, jag skulle gå under, han är en av de absolut viktigaste människorna i mitt liv. Älskar dej min fina bror

My Brotha!

Levande nåldyna

Nu är jag hemma igen efter jobbet. Har hunnit med både att handla på Ica och varit på Vårdcentralen. Har tagit blodprover, 3 hela "rör" med blod tog dom, dom jävlarna, haha.

Ska bli spännande och se vad man får för svar, vet nog ungefär hur det kommer låta, men men.

Nu ska jag iallafall käka frukost men min omplåstrande Arm och sse om jag har någon film på datorn man kan glo på.
Vi hörs senare, tjipp & hej!

Ahh den vackra kärleken

Tänk att få sväva bland molnen, ha fjärilar i magen, längta efter nästa kyss, nästa beröring, nästa gång du hör hans röst. Tänk att få känna hjärtat dunka så hårt att det gör ont, sakna någon så mycket att man inte kan andas.
Tänk att få hålla någons hand och känna tillhörighet, känna ett band.
Tänk att få yttra dom 3 orden och mena dom.
Tänk att få älska.
Dig.


Im so Happy!!

Kom nyss hem, har tagit en dusch och kastat in kyckling i ugnen. Är förbannat hungrig nu. Blir iallafall klyftpotatis, kyckling, stekta kantareller och bea-sås. Finfina grejer.

Gick iallafall bra hos läkaren, tog inte mer än 5 minuter sen hade jag ett papper i handen och blev skickad till labbet. Väl där så sa labb-tjejen att jag fick komma tillbaka imorgon och göra proven eftersom jag måste fasta i 12 timmar innan. så efter 8-9 tiden ikväll får jag bara dricka vatten. Proverna tar jag direkt efter jobbet imorgonbitti tänkte jag.

Läkaren då? Jo vi pratade om min situation och han förstod att en remiss är det vettiga att göra, så den skulle han skicka iväg. Alltså är bollen i rullning, jag fick min remiss, som jag hoppats på, nu ska man bara får vänta på operationstid och innan dess lite info-möten och sånt. Hoppas bara inte väntetiden är för lång, vill ha det avklarat såfort som möjligt så man får börja "sitt nya liv", är iallafall överlycklig just nu.

Men nu ska jag fixa maten och till den blir det film.
TTYL


Lämna Tälje & Läkarbesök

Detta inlägg skrev jag vid 12tiden idag, men hade visst glömt lägga upp det:

Strax dags att ta mitt pick och pack och lämna Södertälje, hade kunnat stanna längre om jag inte haft läkartid idag. Klockan 15.00 ska jag vara i Högdalen och träffa en läkare, har sett fram emot det men är samtidigt super nervös. Jag hatar nömligen allt som har med sjukhus och läkare och göra, främst för att jag har dålig erfarenhet från förr med läkare.

Ska dit själv också, ja, jag vet att jag är vuxen men hade gärna haft sällskap. Detta besöket blir dock inte så avancerat, nu ska vi mest göra upp någon framtida plan och förhoppningsvis ta lite prover. Hurra, jag som älskar nålar. Eller inte.

Nu måste jag iallafall packa ihop och klä på mig!
Uppdaterar sen hur det gick hos läkaren, håll tummarna för mig nu.. och tack bror för smset! Kram på er alla.




Min fina Boholm

Tack Gumman för att jag fick komma hit, skönt att åka iväg någonstans även om man inte åker iväg långt. Underbart att få umgås lite, synd bara att du jobbat dessa dagar, hoppas jag inte hållt dig vaken förlänge på kvällarna.

Vi måste börja ses oftare och jag är så glad att vi fick umgås lite iallafall, saknat och bara kunna chilla tillsammans och skratta som dårar, för det har vi gjort. äger bara detta; I´m a slave for you.
Haha.

Älskar dig Emelie, tack för att du finns i mitt liv.♥


Vi ses på Lördag igen!

Wok & Extrajobb

Just nu käkar jag toppengod wok som Boholm har släng ihop till mig, henne och Robban. Chiva står brevid och gnäller lite, hon är nog lite sugen.Gott om fan iallafall, blev nätan lite impad. Boholm är ju inte direkt känd för att vara en duktig kock, trots 3 år på hotell/resturanglinjen. haha.

Medans vi käkar och ska se på nån film nu så ska jag multi-taska och jobba hemifrån. eller ja, från Södertälje. Blir och köra lite sms för jobbet. 3 timmar extracash tackar man inte nej till.

TTYL.

Design idéer tack

Fan har totalt idétorka. Ska försöka få en jätteduktig tjej att fixa min blogg. Harrie var ju gullig och fixade om den så jag slapp orginaldeignen som var sjukt tråkig. Men nu vill jag fixa den igen, lite andra färger och främst andra bilder. Dom jag ahr nu är gamla och inte speciellt vackra.

Har en idé till färg och vet typ vilka bilder, MEN (och det är ett stort men) jag behöver ha med nåt mer, något som symboliserar mig helt enkelt. Tänker och tänker men kommer fan inte på nånting...
Någon som har något förslag?


Väntar på Boholm

Ligger i Boholms säng nu och väntar på att hon ska komma hem. Sov som en stock när hon gick till jobbet imorse så har ju inte sett henne idag. Har inte pysslat med mycket idag, mest pillat med lite bilder i photoshop och städat lite i Boholms rum, hoppas hon blir glad.

är fett uttråkad nu..
boholm kom heeeeeeeeem.

Haha, nu klev hon innanför dörrn..


På plats Södertälje - Finally

Nu ligger jag i Boholms säng, vi skriver på varsin dator och är allmänt sociala. Hahaha. Strax styra upp något att äta, blodsockret är i bott känner jag.

Hamnade lite fel när jag skulle hit. Kom till centrum precis när liljeholmsbussen kom så jag bara kastade mig in. Grejen var bara att ja hade satt mig på 165an istället för 167an. Detta gjorde att jag inte alls kom till Älvsjö utan fick kliva av i Liljeholmen. Stod där som en idiot och undrade hur i helvete kommer jag till älvsjö, var tvungen att leka turist och fråga. Tillsist hamnade jag iallafall på tvärbanan till Årstaberg, därifrån gick pendeln direkt till S-tälje. Lite omväg men jag kom ju fram.

Väl framme mötte jag Boholm och lämnade mina grejer hos henne, sen drog vi iväg till Willys och handla lite. Vi satt sedan ute på gården i 2 timmar och läste skvallertidningar, käkade päronsplitt och tjöta. Hennes polare Robban och hans söööta hund Chiva kom förbi en sväng också. Trevligt Trevligt, får se om han hakar på den 5e när vi ska ut.

Nu ska vi fika käk!


Mot Södertälje!

Nu ska jag bara kasta på mig mina kläder och dra mot Högdalen C. Tar bussen till Älvsjö och därefter pendeln till Tälje. Ska bli kul som fan, har bara vart i tälje en gång förut, när jag piercade mig i typ februari så det är på tiden att jag släpar mig dit!

Tar med mig datorn och kanske bloggar senare ikväll, annars hör vi imorgon gott folk!
Puss & TTYL


Haha, hitta en bild på Boholm när hon väntar på pendeln i Älvsjö..snart sitter även jag där.

Im only gonna break your heart..


Bild från igår, innan vi dorg till Pride invigningen.

Prideinvigningen del 1


Jens Nilsson Showade rejält, hur kul som helst!


Vi fick bevittna Bröllopet mellan Jonas & Linnéa som gifte sig på scenen, Grattis! ♥


Världens finaste Emelie ♥


Toksöta Hannes och Danne var såklart på plats..


Daaaaaaarin. Skapade hysteri som vanligt, men han e grym live måste jag säga.

Fler bilder kommer sen..

Nu är Kungen död...

..Nej jag menar inte bokstavligt. Vaknade upp nu klockan 12 och just nu ligger jag och kollar bilderna jag tog igår på invigningen. Min mobilkamera fukkade ut efter ett tag så kommer sno lite bilder från boholm kanske också, ska ju nämligen åka dit idag, till lilla Södertälje. Ska bli kul och bra få umgås, vara nära varann, känner verkligen som vi hittat tillbaka efter vårat relationsglapp.♥

Ang Kungens död, vaknade upp med ett galet sug efter Kent-musik. Har inte lyssnat på kent sen jag var en ung tonåring, en missförstådd konstnärssjäl som ville vara allt annat än likadan som alla andra. Då lyssnade jag på kent, dynet runt. Sen växte jag upp, insåg att valet av musik inte gör mig unik utan snarare mina handlingar och min persnlighet. Inte lätt och vara vilsen tonåring så en del av mig ser fram emot att fylla 23.

Iallafall. Nu pumpar Kent ur min dator och det är dags att slå min favorit, Kevlarsjäl...
(Ska slänga upp lite bilder från igår snart)

Underbara Pride



Idag invigs Pridefestivalen här i sthlm, en vecka full av fart, fest, glitter, glamour, humor men framför allt kärlek och gemenskap. Igår när jag åkte hem från jobbet såg jag Regnbågsflaggor över hela stan och blev helt varm i hela kroppen. Varför? Jo för att det är så kul att se hur stor och accepterad denna festival har blivit, även om det fortfarande finns ignoranta människor som har idiotiska åsikter. Man behöver inte tycka om homosexuella/trans/bi personer, det är ingen som tvingar er. Men man kan fortfarande respektera andra och låta folk leva sina egna liv.

Själv har jag homosexuella vänner, både tjejer och killar och själv är jag Bisexuell. Inget jag hymlar med, inget jag anser skulle vara någons problem. Mina vänner älskar mig precis som jag är iallafall och det är det enda jag bryr mig om.

Oj så seriöst detta inlägg blev då, skulle egentligen bara meddela att jag ska in på Pride invigningen om en stund. Jag och Harrie ska möta upp Boholm i stan sen drar vi till Kungsan, även kallat Pride Garden under festivalen. Hur cute som helst.
Ikväll kommer bla Marit Bergman, Darin och Magnus Betnér köra lite entertainment, har sett alla 3 live förut så det kommer bli Kanonkul (som Benjamin skulle säga)

Vi ses ikväll alla underbara människor, säg hej om ni ser mig, Stockholms största och snyggaste Faghag!


HIMYM

Hej hopp!

Har precis dragit i mig en ordentlig frukost bestående av ostmacka, smultronyougurt och kall Oboy. Satt som ett smäck. Har legatt och dragit mig i sängen och tittat på några avsnitt av HIMYM, har både säsong 3 och 4 på datorn ju. Det är fan den bästa komedisserien sen Vänner, just för att det inte bara är skämt hela tiden utan en jävla massa vänskap och lite kärlek. Riktigt bra är den iallafall, hoppas nu bara att dom börjar med en 5e säsong, man vi vill ju få veta vem som är ungarnas morsa...



ska snart släpa mig ut i vardagsrummet, titta på Våra Bästa År (ja, jag vet att det är ett kärringprogram) och väcka Harrie. Sen blir det att ta itu med disken och styra upp mitt rum lite eftersom Harries morsa och man kommer på besök senare, vill ju inte att det ska se förjävligt ut då. Måste nog vila lite i eftermiddag också så jag orkar med kvällen, vad som händer då? det får ni veta snart....*trumvirvel*


Hittade en bild med min gamla ring i näsan..ohlord vad stor den var!


En tripp till Mamsen?

Nu är det dags för mig och lämna jobbet, natten har gått hyfsat bra iallafall men det har ringt jävligt mycket. Pratade precis med morsan i telefon och jag funderar på att åka ner till Kristinehamn och hälsa på veckan efter jag fyller år. Syrran e ju fortfarande ledig och och hon fyller år i samma veva, då kan vi ju fira oss båda två. Sen har jag inte sett Morsan och Mormor sen...öhm.. ...? *letar febrilt i bloggen*....
Strax efter nyår var jag tydligen där, haha, där ser man. Tur att jag bloggar, annars skulle jag inte ha en aning om vad jag har gjort med min tid.

Iallafall, Kristinehamn, to go or not to go, thats the question.
Nu gittar jag till Vivo o köper tonfisk sen är det sängen hela dagen.

TTYL fuckers!


Bild på min gamla gymnasieskola i Kristinehamn...här spenderade man 3 år av sitt liv.

Vill bara vara i dina armar..


This is a good day..

Efter jobbet i morse gled jag hemåt, orkade inte ta den sega bussen till gullmars så tog tuben hela vägen hem från odenplan. Gick mycket fortare, sparade säkert hela 20 min..haha. Jag klev in på Ica hemma i Högis inställd på att köpa jordgubbar och ceasarsallad, men när jag kom in där så vart jag inte sugen på det längre. Istället fixade jah en egengjord tonfisksallad, sjukt gott och köpte nektariner, perfekt att ha med till jobbet. Var längessen jag käkade tonfisk sist, men fan vad gott det är. Blir nog fan samma käk imorgon oxå!

Gött värre...

Väl hemma slängde jag ihop salladen och försökte få igång datorn, jag höll tummarna att det skulle funka och SE PÅ FAN, den funkade!! Ni kan ju tro att jag blev överlycklig. Tydligen hade jag kommit åt batteriet på undersidan igår eller något, behövde bara ta ut det och sätta i det igen så funkade allt som vanligt. Nästan pinsamt att jag inte tänkte på det igår. haha. Huvudsaken är ju att den funkar. Iallafall, la mig framför datorn med min sallad, samt ett stort glas Iste med persikosmak (galet gott på sommaren) och slog på filmen "Benjamin Button", hann dock inte se färdigt hela så jag ska göra det imorgon när jag kommer hem, den verkade ju helt ok iallafall.



Blev avbruten under filmtittandet av att Mcdreamy ringde, skönt och höra hans röst igen och denna gång pratade vi i över en timme! Blev ett rätt intensivt samtal, försöker ju guida honom när det gäller hans flickvän. Dom har en massa problem och helt ärligt förtjänar han bättre. Det är svårt det där med att vara vän med någon som man är så intresserad av. Skönt iallafall att han vet var jag står, ärlighet är alltid bäst! Längtar helt sjukt tills jag får träffa honom igen..♥



Viktiga Datum och Födelsedagfest

2/8 - Lady GaGa på Grönan
5/8 -
Firar min födelsedag på Cattelin, Ni är väl på? (i förskott)
6/8 - Kristian fyller 27 år..
7/8 -
Jag fyller 23 år!
9/8 - Ville Fyller 21 år..
15/8 - The Voice 09 i Kungsan
18/8 - Syrran fyller 12 år ♥
1/9 - Flyttar
4/9 - Håkan Hellström på Grönan

6/9 - Min lilla Boholm fyller 23 år ♥

Men viktigt som fan, som sagt:
 FÖDELSEDAGS PARTY DEN 5 AUGUSTI!!
HÖR AV ER OM NI VILL HAKA PÅ!



Håll tummarna

15 min tills jag slutar, sen ska jag rulla hemåt (bokstavligt talat). Ska hoppa in på Ica och handla Cola till Harrie *kom ihåg* och en ceasarsallad till mig, är sjukt sugen på det av någon anledning. Måste nog kolla om de finns jordgubbar också, knappt ätit några alls igår för att dom vart så dyra. Är man snål så är man.

Håller tummarna att jag ska få igång min dator. Kommer fan bryta ihop annars, är ju inte så man har råd att köpa en ny direkt. Skulle den inte funka så år jag blogga från jobbet ikväll...

Nu får klockan gärna ticka lite fortare..
TTYL


Teknikens under?

Nu är man åter på jobbet och ska sitta här i 10 timmar..yeey..
Anyways.. Detta har inte min dag, eller ja, på vissa plan iallafall.
Fick helt ok lön så det vart man ju glad över. Däremot har min nya mobil krånglat, kunde helt plötsligt varken ta emot samtal eller ringa ut, så nu har jag bytt till min gamla nokia, så länge iallafall. Inte bara det utan mitt i alltihop så la min dator av. Den bara dog och vägra att starta igen. Försökte i typ 15 min, sen la jag av, blev så förbannad så jag var tvungen att göra något annat så jag inte skulle få psykbryt och kasta ut datorn från balkongen.
Vettefan va de kan vara för fel, ska testa igen imorgon, hoppas som fan att den ska gå igång.

Men tänk om den inte gör de? shit, min dator liksom, alla bilder och shit som finns på den....
Inte få panik i förväg...andas Jessica, andas...

Ibland har man bra lust att...

Veckans Planer

Fredag: Handla & Jobba kl 22-08
Lördag: Jobba 21-09
Söndag: Ledig - SOOOVA
Måndag: Valle kommer kanske upp till sthlm.
Tisdag: Drar Till Södertälje och slaggar hos Boholm
Onsdag: Chillar med min gumsa i tälje
Torsdag: Drar hem, Läkartid kl 15.00 Viktigt Viktigt. Jobb 23-07

Spännande vecka eller hur? Ser fram emot att få umgås med Boholm som fan, blir bara hon och jag i lägenheten, se lite film, tjöta och bara umgås, så jag längtar till Tisdag!

Löning!!

Ta mig tusan, då vare äntligen dags för löning. Sist blev det ju inte många ören över så har vart pank hela månaden. Tur att jag hade forsman, men nu ska man ju betala tillbaka allt och det suger verkligen! Känner på mig att även denna månad kommer bli fattig. Min sista månad i högdalen. Är fortfarande osäker på lägenheten i medis, så Baby, fixa det nu!!

Idag ska jag iallafall fira löning med någon god mat. När man är pank blir man ju sugen på allt tyvärr så just nu e jag tokhungrig. Hoppas bara att lönen kommer in fort, brukar ibland få den sent på eftermiddagen och det funkar ju ej, vill ju handla på väg hem från jobbet. Ska sluta 08 från jobbet, en timme senare än vanligt alltså och jag dör av hunger redan nu...ahhhh.

Snälla snälla lön, kom in på mitt konto nu!


Note-to-self: Inte slänga bort pengar på skit denna månad

Family Guy..

"Yea Yea, I know you´re a feminist and I think that's adorable but this is grown up time and I'm The Man"
/Peter griffin to Lois.

Otrevliga Människor

Vettetusan vad det var för fel på folk inatt, men säker 90% (utan överdrift) av dem som ringde var otrevliga...tillslut var man påväg att få psykbryt! Tur att jag kan kontrollera mig bättre än jag kunde för några år sen då hade jag aldrig pallat detta jobb.

Har sysslesatt mig genom att sitta och spela halva natten, galet beroendeframkallande, tur att det inte är riktiga cash det handlar om, sen har jag såklart kolla på några avsnitt av the City....

Nu har chefen kommit in och avlöst mig i allafall så nu ska jag kila hemåt. Ska se om jag får liv i Harrie sen oxå, den könan ska ju på kryssning idag igen, denna gång med sin farsa och söta lillasyster. Jag är inte alls avundsjuk!!

Nej, nu drar jag.
TTYL


Haha, bilden är från 31 Maj 2008, hitta den i Maddes bilddagbok.


Fullmåne?

Nån som vet om det är fullmåne ikväll, annars är det något annat skumt på gång. Har suttit på jobbet (tog ett extra pass inatt) i snart 2 timmar och nästan varenda jävle som ringt har varit otrevlig. Helt stört, folk lägger på i örat, säger att vi kan dra åt helvete, försöker med patetiska busringningar och en massa annat. Jag blir ju förbannad!

Hoppas inte resten av natten fortsätter såhär, har sällskap fram till 02, sen sitter jag själv. Skulle slutat 07, men ska stanna till 08 eftersom chefen bad mig. Bra med en extra timme. Behöver alla pengar jag kan få..på tal om det, undra när jag får min födelsedagspresent av farsan...

bara 15 dagar kvar nu tills jag fyller år...

Växt ifrån varandra

Som jag skrev innan så hade jag mitt ex på besök förut. Det var kul och se honom absolut, men jisses vad vi båda har förändrats. Finns ingen som helst gnista iallafall, så det var skönt, men kändes även lite sorgligt att vi inte funkar lika bra som vänner som vi gjort förr. Sen vart det iofs 4 år sen vi umgicks ensamna sist, så det kanske inte är så konstigt att det kändes lite stelt.

Kul och se honom iallafall, men tvivlar på att vi kommer börja umgås igen..

The X-Files

Ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig i ordning, får nämligen besök om en timme ungefär. Av vem då kan man fråga sig..jo nämligen mitt ex. Har inte träffat honom på över ett år så det ska bli sjukt kul och ses igen. Vi var tillsammans för typ 100 år sen känns det som, eller ja 2003 om jag ska vara exakt. Det var kort och passionerat och som 17åring var jag head over heals kär i honom.

När vi träffades bodde han här i sthlm och jag i värmland så avståndet var en stor faktor till att det tog slut så snabbt. Fanns andra anledningar oxå som jag kanske inte behöver dra upp, men det var lika bra det som hände. Sen dess har vi varit vänner, periodvis har vi vart jättetighta och ibland har vi inte hörts på flera månader. Men han har en plats i mitt hjärta och jag önskar honom bara gott. Killen har ju precis blivit singel efter 4 år så han känner sog nog lite ensam, får va lite extra snäll mot honom.

Nu är det dags för en dusch iallafall.
TTYL.


Puppylove....?

Happily ever after

Fick som sagt ryck inatt, kunde inte sova så jag slog på en flm. Kollade på "He´s just not that into you" igen, riktigt bra film. Den får mig och tänka en hel del. Senaste veckan har jag och Mcdreamy haft rätt mycket kontakt. Typiskt när han är bortrest, men jag har fått känslan av att han kanske börjar inse att han och hans nuvarande inte har ett speciellt bra förhållande. Alltså kanske mina chanser ökat?

Samtidigt tänker jag att OM dom nu gör slut, så vill jag ju inte bli någon rebound-tjej. Jobbigt det där. Längtar bara tills han kommer hem från Gotland så vi kanske kan ses. Är bara glad över att deras semester inte verkat ha fört dom närmare varandra, snarare tvärtom, haha. Fan vad jag är ond.

Förstår inte riktigt det här med förhållanden, finns det något Happily ever after? Visst finns det dom som håller ihop, väldigt sällsynt i våran ålder och dom som gör det. Är dom lyckliga, eller är det bara enkelt och bekvämt att stanna kvar?

Två av mina bästa tjejkompisar har precis blivit singla nu. Den ena efter ett 2 månader kort distansförhållande, kändes lite dömt och misslyckas medan den andra var både sambo och förlovad. Hur ska man våga gå in i ett förhållande när man vet innan att chansen att det håller är minimal, kanske håller det 1-5 år, men sen då, nej då gör man slut och så är man plötsligt 5 år äldre. Känns så bortkastat. Ändå strävar vi alla efter att hitta "mr/miss right", själv vill jag inte mer än att falla totalt, vill bara bli obeskrivligt kär...

Kommer jag få min Mcdreamy? Stay tuned...


Räddaren i nöden..

Som alltid när jag är på detta humör så finns det bara en sak att göra. Sätta på Sex and the City och gråta.
Mycket som snurrar i skallen nu, helt fel period för Forsman att åka hem.

SATC - Make it work.

Tystnad & Extrapass

Helvete va lugnt det är här hemma. Insåg att vi har haft gäster här i 1½ månad. Först var det Syrran, Marcus sen Forsman. Där emellan har Boholm, Beccis, Madde, Emanuell och Nanie sovit över här. Ni kan då förstå hur konstigt det kändes att vakna idag och bara Harrie var här. Allt är lugnt och tyst, känns väldigt tomt...saknar dig redan forsman.

Låter kanske löjligt men när jag är nära henne lever jag upp mycket mer. Jag känner mig gladare, när hon inte är nära känner jag mig inte lika hel. Är sjukt glad för dom vänner jag har, har hellre några få som jag verkligen litar på än 40 pers som jag bara är vän ytligt med...

Hmm, har vart en sjukt slapp dag, skönt att inte göra någonting alls, har varit så mycket på sista tiden så kändes hel ok att bara chilla idag. Blir nog ganska lugnt imorgon oxå men på onsdag ska jag jobba. Fick ett extrapass av chefen, 23-07, behövde verkligen det eftersom jag kommer få rätt dålig lön denna månad. Knappt jobbat alls ju.

Nu blir det CSI..
Ciao Ciao.



Wunderbar People


Världens bästa Bror & Forsman

Aint no sunshine when she´s gone

Igår åkte Forsman hem. Jag, Harrie, Madde och Nanie följde henne in till tcentralen. Efter ett snabbt inhopp på nån thairesturang där brudarna käkade så fick vi säg hejdå till gänget. Först till Madde & Nanie som skulle hem till V-ås, kul att ni kom, synd bara att jag mest jobbade när dom var här. När dom hade lämnat oss så gick vi till bussterminalen för att vinka av forsman.

Usch vad jag hatar och säga hejdå till folk. Speciellt forsman eftersom jag vet att det kommer dröja innan vi kan ses igen. Hatar verkligen att vi inte bor med varandra eller iallafall bor i samma stad..Hoppas det kommer ändras snart..

Idag blir en bitter dag....

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

New Addiction

Det farlig med att jobba nätter här är att det blir så mycket dötid fram mot småtimmarnam vad gör man då? Jo glor på en massa serier på nätet. Hittills har jag mest kollat på svenska program, men igår och idag har jag glott på MTV. Har ju inte kanalen hemma och det suger eftersom dom visar en massa kul saker. Hellre glo på det är 4 timmars tvshop som det är på resten av kanalerna.

Tänkte iallafalla börja kolla "The City", jag vet att jag är sjukt efter men har aldrig sett det innan. Måste säga att jag är helt hooked bara efter 4 avsnitt! Whitney är ju jättegullig, men hennes läskiga arbetskompis Olivia är mest otäck. Sån jävla Poser. Orka leva sig in i det, haha. Bra tidsfördriv iallafall, så ska hinna med ett program till innan jag gittar hemåt.

Ciao Ciao.


Party up in here..

Ikväll ska brudarna bus ut igen, Forsman och Harry dvs. Sen skulle dom få sällskap av Madde & en tjej till från V-ås. Jag då tänker ni? Eller ja, det kanske ni inte tänker, men jag tänker iallafall på mig själv, haha. Jo jag ska jobba jag, sitta på vårt lilla kontor och prata med folk som jag inte känner. Fan va kul, NOT.

Hoppas ni får kul ikväll babes och skaka rumpan för mig med!
Nu ska jag ta en powernap innan jobbet. Ciao Bellas!

TTYN



Ahh, nu slutar mitt skift, känns bra och inte är jag speciellt trött heller. Ska hem och banka på dörren, väcka Forsman som hon aldrig blivit väckt förut. Den könan har nämligen mina nycklar så det är bäst hon vaknar så jag får komma in. haha.

Eftersom jag nu sett alla avsnitt (som hittills visats i sverige) av PH new BFF så började jag koll på säsong 2. Nu vet jag ju även vem som vann säsong 1, lite spoiler men kan va kul och se klart den säsongen iallafall. Säsong 2 verkar ialalfall ännu mer galen, förväntar mig mer bitchfight och drama efter det jag sett hittills. Kan det bli bättre?

Paris Hitlon då, fan va hon e grym. Jag menar hur kan man inte älska den kvinnan? Snygg som stryk är hon också, inte bara utvändigt men för att hon har sånt självförtroende, tro mig sånt syns lång väg. Visst hon har varit skandaldrottning, men det har ju bara gett oss mer skvaller att läsa om.

Paris Hilton får fyra av fem toasters, full fart! (hahaha. Inside skämt)


Re-connect

Igår fick jag och Boholm äntligen ses. Vi har inte setts sen i April, heller inte hörts av på länge. Vi hade helt enkelt tagit en paus. Något som vi nog behövde, även om det kändes konstigt att inte prata på så länge. Jag och Boholm har vart bra vänner sen vi slutade 9an ungefär, men har kännt henne sen mellanstadiet, alltså är det inte någon man släpper i första taget. Vi har klarat av många motgångar tillsammans och hon är en av min absolut äldsta och bästa vänner.

Vi har lyssnat på varandras kärleksproblem, gråtit ihop, stöttat varandra, festat satan, raggat ihop (ibland även på samma killar..host host), skrattat tills tårarna sprutat och har hur mycket minnen som helst tillsammans. Är så jävla glad att vi har re-connectat igen. Igår när hon kom in genom dörren var jag sjukt nervös, men så fort vi såg varandra försvann vårat "groll". Allt var som vanligt igen och tacka Fan för det, för utan henne skulle jag inte klara mig. ♥

PÖSS PÅ DIG KÖNA


Boholm och "Idolen" som vi hittade på en stople när vi vandrade barfota till slussen från Gamla stan.





Jag är Tjock, INTE dum i huvudet.

Ovanligt mycket skumt folk som ringer nu, man kan ju bli mörkrädd för mindre. Slipper sitta helt själv iallafall, har numer sällskap fram till 02 på torsdagarna. Hoppas det bara är något mina chefer komemr fortsätta med, för efter två är det rätt lugnt. Får se va man ska underhålla sig med inatt då, lär bli senaste avsnittet av Paris Hilton´s BFF (I know, but I´m Hooked!!) Löjligt kul att titta på.

Baksmällan gick över rätt bra förut iallafall, jag och Forsman fixade bakfyllemat från Stureby Pizzeria, helt ok pizzor faktiskt. Däremot så har jag käkat pizza 3 gånger nu på kort tid så jag är sjukt trött på det! Iofs har jag lovat mig själv att unna mig VAD JAG ÄN VILL HA denna månad, för den 30 Juli ska jag till läkaren och då ska vi försöka göra upp någon plan. Hoppas bara jag kommer till en bra läkare, någon som är förstående och inte otrevlig (som man stött på förr). Okej jag är tjock, men INTE dum i huvudet.

Anyways, längtar nästan dit för att få ta tag i allt och kanske se ljusare (och lättare) på tillvaron!
Tack iallafall Bror, Forsman & Harry för att ni pushat mig. :D


Teletubbis


Gemenskap..

Partnerskap

Trekantskap

Utanförskap

Mer Bilder från igår...


Forsman & Lisa, Forsman & Kvällens Pingla


We just love to Dance...


En Pussjuk Harrie & Moi


Hur söt får man bli Hannes? & Isabell ser road ut :D


Oj så kul man kan ha...


Mina fina danspinglor...


The Gang

Club K

Igår drog vi alltså på Gayklubb för första gången, men absolut inte sista gången! Satans va kul vi hade, lite trist däremot att det inte var så mycket folk, men det gick iallafall. Vi valde iallafall att gå till Catelin i gamla stan, lagom stort och mysigt, hyfsad musik och världens godaste Ragnar (drinken alltså!), så dit lär vi gå igen. Snart också.

Träffade flera härliga figurer, bla annat en gaykille som jag blev helt kär i. Tydligen är jag världens största (på alla sätt) faghag, enligt Harrie iallafall. Haha. Men det stämmer nog. ♥

Lite kul att vissa av oss fick ragg, eller ja att vissa tokhånglade upp varsin vrålhet brud. Gosh, fanns mycket fint att titta på där vill jag lova. Kändes kul att gå till ett ställe där folk inte dömde en, inte öppet iallafall, utan istället var pratglada, sjukt trevliga och alla var verkligen där för att vara kul. Gayklubbar is the shit!


Boholm njuter av sin Öl, Tokful bild på mig (men den bjuder jag på) & toksöta Hannes

Boholm on the dancefloor, Forsman & Simon
Boholm & Hannes, en Posande Danne

I´m a total FagHag





Förfest i Highvalley

Just nu:

Boholm byter om
Harry sminkar sig
Forsman pimplar vin
Jag bloggar & dricker vin

Det vankas alltså förfest i Högdalen. Äntligen är vi fyra brudar samlade igen. Helt underbart att ha Boholm vid min sida igen, utan dig gumman är jag inte komplett. Har varit mycket brudsnack om män och deras fel under eftermiddagen, alltid lika kul. haha.

Nu ska vi fortsätta dricka, snart kommer Erik förbi och säger hej och vid 21-tiden drar vi in mot Gamla stan. Blir Club K ikväll, om det skulle suga där drar vi vidare mot Xplore. Gayklubb är det som gäller iallafall.
Ska möta upp Fagottrion i stan också så ikväll blir vi ett gäng på 7 brudar, sjukt kul!

Hoppas på att C hör av sig sen också, men det märks. Kul ska jag ha iallafall.
SKÅL!

Out with the old

Var som sagt på Globen en sväng, men de var inte så mycket och se. Förutom en jevla massa avklädda fjortisar som strök omkring. Vissa föräldrar borde skämmar över hur dom släpper ut sina barn. Såg bla 4 småtjejer i varsitt svart linne, höga skor och små jeansshorts. Sen var dom inte mer än typ 13-14 år, det är fan äckligt. Vi lessnade alltså rätt fort och hoppade in på Röda Kvarnen och käkade tokgod pizza innan vi begav oss hem.

Ahh, Bussola..

Väl hemma så plockade jag iordning Valles sista saker sen bar vi ut allt på gården och satte oss i skuggan ett tag. Hon var bara snabbt förbi med sin syster och hämta allt, lite akward stämning i luften.

Anyways, känns skönt att de bara me mitt skräp som fyller upp mitt rum. Forsman ska få hjälpa mig att städa det imorgon, så att de blir fint igen. Orkar inte städa det nu, helt slut i foten. Så får va försiktig med den, för imorgon blir det utgång äntligen!

Hoppas jag får med Fagottrion ut bara.....

Ordning och Reda...

Idag hade vi tänkt dra till Globens köpcenter och gå omkring o kika lite. Mest Forsman som vill kika eftersom det bara är hon som har pengar av oss just nu. Känns så sjukt jobbigt å vara pank, speciellt när hon är här, men va fan, det är bara och bita ihop.

Efter Globen tänkte Valle komma förbi, inte sett henne sen hon flytta typ, blir ju så när man inte bor i samma stad. Hon ska iallafall hämta resterande av hennes grejer. Ska bli sååå skönt att bli av med dom eftersom jag har så mycket av min egen skit som ska få plats någonstans. Så när hennes saker väl är borta så kanske jag kan få lite bättre ordning i mitt rum, kanske Forsman vill hjälpa till? Hon är ju städfreak, haha.

Nej, nu ska jag läsa lite morgonbloggar innan Våra Bästa År börjar. *leka tant*

Förresten, det vankas UTGÅNG imorgon, nån som ska haka på så hör av er!!

Pöss

Biokväll: Drag me To Hell

Igår hände det inte speciellt mycket, utan det var en riktig slappdag. Forsman föreslog att vi skulle gå på bio och då var vi inte sena att haka på. Blev filmen "Drag me to Hell", någon mer som har gått på den? Iallafall, fy fan vilken sjuk film, vissa gånger skrek man till ordentligt och i nästa sekund satt jag och asgarvade. Riktigt udda måste jag säga men hyfsat underhållande även om vissa "äckel"-moment gärna hade kunnat klippas bort.

Vi gick på biografen på Söder, aldrig varit där eftersom jag bara gått på Hötorget, i Kista och i Jakan förut. Kul att få se något nytt. Innan bion satte vi oss på Burger Kings uteservering vid Medis och käkade varsin Kids-meny (skräll!!), det var alldelles lagom med mat och bara 30 spänn, som hittat. Fast det bästa av allt var nog att man fick Transformers leksaker , sjukt kul!

Efter filmen vi iallafall hemåt och här i högdalen stannade vi i den nybyggda lekparken en sväng. Dom har nämligen byggt världens skönaste gunga där som vi bara var tvungna att svinga lite i. Ibland är det skönt att låta barnet i sig få komma fram...


Umeå dag 2 - kväll/natt - Premiär på krogen Allstars


Måste säga att det var en helt sjukt kul kväll, tack Brorsan och dina underbara polare!

I sanningens ögonblick

Strax dags att avsluta sista jobbpasset och halta mig hem mot min säng. Ska bli skönt och få vila lite. Tänkte se klart på första säsongen av Samantha Who? som jag tankat ner, riktigt bra serie, tack för tipset Marcus! Efter den blir det kanske en film innan jag somnar, får se hur trött jag e, känner mig faktiskt riktigt pigg, för en gångs skull. Haha.

Har spenderat morgonen med att glo på 5ans webbtv, blev "I sanningen Ögonblick", alltid kul och se andras hemligheter komma fram. Nej men seriöst, det är nog fan ett program jag skulle kunna vara med i, jag menar vad ska man skämmas över, jag har då fan inga lik i garderoben. Iallafall inte som mina vänner inte vet om.

Visst, kanske inte så kul om morsan skulle sitta där, men finns nog inget som hon skulle sura till för, inte ordentligt iallafall. Tänk att bara sitta å svara på lite frågor och få cash. Kanske något att fundera på? *hmmm*

Nej nu är det dags och packa ihop och dra. Har lindat om min stackars fot, men fan vad det värker, så kommer gå lååångsamt hemåt. (inte för att jag springer annars, men ändå)

Ciao gott folk. ♥


Undra om han är så ärlig själv den där Gårdinger...

Söndagsorgasm ..om Isabell får välja


Tummen Ner

- Min fot. Min förbannade vänsterfot har gått sönder, vet inte vad felet är men det gör ont och stödja på den, så nu går man omkring med bandage och haltar. Sexy!

- Sluddriga dialekter. Att folk inte har vett nog att inse att ALLA inte förstår sluddrig skånska/småländska/blekingemål (?).. Lär er tala tydligt när ni ringer till oss som talar SVENSKA.

- Frusna Jävla Stockholmare. Oneeej, solen har försvunnit, och himlen är grå. Dettas betyder inte att det är vinter och att ni behöver gå med Dunjacka. Satt och väntade på tuben igår när en tjej går förbi just med en sån. Snälla människor, det är inte vinter. Skaffa er lite underhudfett för fan!

- Allt tjat om Michael Jackson. Mannen är död. Lägg ner alla konspirationsteorier för fan.
He has left the building.

- Jobba en Lördag natt, speciellt när bästa polarna sitter hemma och umgås. Jag vill också!

Tummen Upp

- Såg BlondinBella på bussen igår när jag åkte till jobbet, även fina folket åker kollektivtrafik, inte illa!

- Tropiska värmen är borta, iallafall temporärt. Jag vet, förlåt alla soldyrkande wannabe-läder-huds-människor men det är inte skönt med 30 gradig värme och luft som torkar ut insidan av en lungor.

- Har tagit tag i mig själv, bokat tid hos läkare, blir att gå dit på måndag, ska bli spännande!

- Ingen Taxiresa på två veckor nu..rekord nästan!

- Jag och Boholm pratar äntligen igen, lite konstigt nu i början, men hoppas det släpper snart. Har varit tomt utan henne.

- Harrie har fått sin operationstid, 090909, så jävla glad för hennes skull men samtidigt rädd. Vill inte att något går fel ju. Samt är jag lite avundsjuk, men bara i smyg...men min tid kommer hoppas jag.


Burn in hell!

Fan va less jag blir när man försöker sköta sitt jobb, är trött, och seg efter en lång natt o så hänger sig systemen på jobbet. Hela datorn fryser och man liksom hör hur den skrattar år ens försöka att få igång skiten igen.
Inte nog med det utan i just den sekunden bestämmer sig 5 personer sig för att ringa samtidigt, vilket innebär att telefonen låter utan helvete och jag sitter här som en idiot och försöker lösa situationen.

Nu gick det ändå, men jag lyckades bli på sjukt dåligt humör på kuppen. Mucka inte med mig!
Fuck this shit, 20 min kvar så får jag gå hem och boosta om i huvudet så jag orkar vara trevlig mot folk ikväll också.

Jag skulle behöva en snus nu, inget gnäll nu folk, jag vet att jag inte ska, men de e ju så jävla gött.

-Out-

Umeå dag 2 - Förfest

Lördag:
Vi förfestade från kl 18-23 nästan, gissa om vi vart apkalas, men kul hade vi vill jag lova. När vi kom till Brorsan hade David nyss anlänbt, vi käkade lite mat och tog det lugnt. Martin kom en timme senare och då trog det igång på riktigt. Jag och forsman hade köpt 3 liter vin att dela på, Tania, asgott och lättdrucket. Var längesen jag drack mig full på vin, men det gick helt ok..

Måste säga att brorsans polare är asgrymma, David och martin höll på och jucka på varandra medans jag och forsman skrattade så vi tjöt. Vi spelade gammal skön musik hela kvällen, blandade allt från trance till hårdrock. Främst av allt så hade jag jävligt kul, skönt att få festa med brorsan igen...





shyssta Mange skjutsade oss ner till krogen iallfall, blev att gå på Premiären av Allstars...

Umeå Dag 2 - dagen

På lördagen vaknade vi upp runt 10 tiden och släpade oss ner till frukosten. Lite Äggröra, juice, smörgås och en färsk morgontidning gjorde susen och vi piggnade till ganska fort. Vi mötte brorsan utanför hotellet strax innan 12 och begav oss ut på stan. Hade inga cash att shoppa för så det blev fönstershopping för min del, men det var trevligt iallafall.

Forsman fyndade en toksnygg klocka och jag fick leka smakråd inne på Gina och Bianco. Efter nån timme drog vi och fikade på Starz café. Brorsan bjöd på någon Norrländsk special, mycket gott...

Sen vart det Bolaget där det inhandlades vin för kvällen, efter det drog vi till hotellet och började göra oss iordning.
Kl 6.55 tog vi bussen till bror, han bjöd på kyckling, kroketter och bea, viktigt att äta ordentligt när man ska dricka..*leka duktig*


Forsmans toksnygga klocka.... och skoparadis på Bianco



Umeå Dag 1 - Kvällen

Efter att brorsan mötte upp mig och Forsman vid Busstationen så traskade vi iväg till Hotellet. Vi hade bokat rum på Comfort Hotel Winn, mitt i centrala Umeå. Vi hade hur bra läge som helst, 10 meter till närmsta köpcenter, stadsbussarna gick precis utanför, bolaget låg 100m bort och på andra sidan gatan låg en av umeås populärste sommarkrogar, TC.
Promenaden från stationen till hotellet tog inte mer än 5-10 minuter, hur bra som helst.

Vid hotellet vinka vi av brorsan, vi skulle checka in, kolla in rummet och byta om innan vi skulle dra vidare. Rummet var lagom stort och jättemysig, enda klagomålet var kanske att sängen var lite hård. Annars får hotellet bra betyg.


Sängen och en fotölj..

Vår TV & skrivbord/sminkbord....och Sofforna i Lobbyn

Hotellentrén....kolla även cykelskylten..hahaha


Forsman i ett av stadens björklöv och jag i min rosa kofta...påväg för att möta Mange.

En timme senare drog vi iväg mot busstationen igen, Brorsans polare Mange plockade upp oss med bilen och vi for till Berghem för att kolla in brorsans lägenhet och hämta upp honom och hans polare Putte. Sen drog vi iväg till havet, 20 min med bil från brorsan typ så var vi framme vid Kont (som stället heter) Vi drog ner till vattnet och startade grillen. Brorsan hade lovat oss älgfilé så vi grillade det och käkade grillpotatissallad, hur gott som helst. Jag skulle fan kunna leva på älgkött, synd bara att det är så dyrt. Jag och forsman som var vana den tropiska värmen här i sthlm var på väg och frysa ihjäl under kvällen, satt med filt runt mig och pratade runt elden, hur mysigt som helst och vilken utsikt! Inte konstigt att man blir förälskad i norrland..



Efter typ 3 timmar vid havet drog vi mot bilen igen, vi fick en liten Umeå-sightseeing innan vi blev avsläppta vid hotellet och det var dags att slappa i någon timme innan vi somnade som stockar, man blir lätt trött av luften däruppe, så mycket renare än stockholmsluften...
Lika bra att somna tidigt, för på lördagen väntade nya äventyr....




GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR



Idag fyller Världens Bästa Bror år, vi kan säga att han fyller 25, även om det är en liten vit lögn.
Trots att vi firade honom i helgen så hade jag gärna varit där och firat honom idag, även om vi bara hade chillat framför en film.

Min bror är den bästa bror man kan ha, han är underbar helt enkelt. Älskar dig och blev jätteglad över att se dig så lycklig, du förtjänar verkligen att må bra.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!



ps. Igår var det även en månad tills jag fyller 23.

Just nu

Resten av umeå-resan och bilder kommer, men inte jusst nu. Ligger i vardagsrummet och tjötar på msn, helt tyst hemma eftersom Harrie är på kryssning med sin mor och Forsman hälsar på en annan kompis. Har tvn på i bakgrunden, har kikat på Michael Jacksons minnescermoni, lite sorgligt tycker jag allt det är, för hans familj och barn. Ingen förtjänar att förlora någon i förtid...

Iallafall, var inte det jag tänkte skriva, helt meningslöst inlägg egentligen, men känner mig ensam. Vet att jag inte är ensam, men just nu, denna kväll i detta nu, så känner jag mig ensam. Kanske beror det på att jag haft så mycket folk runt mig de senaste dagarna, kanske beror det delvis på vädret. När det är sånt här regn och åskväder ska man vara två, mysa till ljudet av regnet som faller mot fönstren, dropparna som smattrar på balkongen, som färgar himlen alldeles mörkgrå.

Saknar Umeå och Brorsan. ♥



Umeå Dag 1- Resan dit

Fredag:

Vi startade resan kl 08.30 från cityterminalen i Fredags då vi klev på våran Y-buss. Vi hade köpt med lite frukt, godis, tidningar och gjort mackor och var redo för vår ca 10 timmar långa bussresa. Som tur var så fick vi sitta själva, alltså ha två säten för oss själva så man kunde bre ut sig. Eftersom ingen av oss hade sovit speciellt mycket så somnade vi av  och till i bussen.


Tidsfördriv och en sovande Forsman...

Vi stannade i Tönnebro, utanför Söderhamn nånstans för att käka, blev en burgare på Frasses, kan säga att det var första och sista gången jag käkade där, smakade typ inget alls.




Under resten av resan lekte jag paparazzi och tog kort på ALLT vi åkte förbi nästintill och självklart sov lite till. Tyckte lite synd om folk som behövde lyssna på mina snarkningar, men va fan, jag var ju tvungen att få sova lite.
Vi var framme vid 18.15 tiden, ca tio minuter försenade, gissa om vi var sletna då, men det ändrades såpfort vi kom av bussen och fick träffa bror! Som jag hade längtat efter honom.... mer om det kommer strax, här är fler bilder från resan upp:





Back in Stockholm

Då var man hemma i sin sköna säng igen, efter en helt galen och underbar helg i Umeå, det var fan så man inte ville åka hem igen. Resan hem var dock det värsta jag varit med om. 10 timmar utan stopp, vilket innebar 10 timmar utan toalett, lite jobbigt när man blev kissnödig redan efter 3 timmar.

Fick hålla mig i 7 timmar, snacka om att de var jobbigt, kunde inte dricka vatten och hostade som en idiot. Vi satt även och halv hungrade ihjäl eftersom det inte blev något matstopp som vi hade räknat med, så när vi var framme i högdalen kl 22.40 rusade vi till grillen och köpte mat innan vi gick hem. det satt som det skulle i magen vill jag lova!

Nu har jag lagt in alla bilder och fått en massa bilder från bror, blir att lägga upp imorgon, är för slut i huvudet för det nu. Blev ju självklart sjuk under resan, är snorig och har dragit på mig en fetinghosta..så imorgon blir det att hålla sig varm och vara inne, måste bli piggare om jag xka orka jobba på torsdag.

Nu blir det filmtime och umgås lite med Harrie o Forsman!

lite bilder från hemresan:

Forsman & Jag hade jättekul i bussen...not


Sexy Ladies & UMEÅ busstation


Vackra Norrland...

Ö-Vik..Modos hemort.....och kanske Hudiksvall...


Utsikt från Höga Kusten Bron...

Som sagt...mer pics imorgon!

NU DRAR VI..WOOOHOO

Klart som korvspad att vi somnade, men gjorde inget eftersom vi hann klart ändå.
Nu ska jag bara kasta på mig klänningen och så drar vi mot tunnelbanan, ska bli så sjukt kul, men yikes vilken resfeber jag har. JA, man kan ha det trots att man inte ska till Thailand.

10 timmar buss har jag aldrig testat förr, men det ska nog gå.
Ikväll blir det nog äta gott o umgås, imorgon blir det fest.
Datorn stannar hemma så i värsta fall uppdaterar jag inte förrän på Måndag!

TJIPP OCH HEJ!!
HA EN UNDERBAR HELG, FÖR DET SKA VI.

See you in UMEÅ bitches. haha.
pöss ♥


Packat klart

Så nu är alla kläder packade, kläderna för imorgon är i ordning, sminket är ihoplockat och harrie har klippt mig, Ska bli spännande å se hur de blir när de torkar. Blev av med en decimeter hår iallafall, minst.

Nu ska jag fixa min "matsäck" och sen in och färga håret...klockan tickar på ju!

puss sålänge

Hela natten Lång

Idag åkte lillsyrran hem, 13.30 gick bussen och Forsman följde med in och vinkade av henne. Efter det begv vi oss till centrum och käkade lite glass, köpte mat på ica, möss till ormarna och lite frukt på Högdalstorget.

Vi drog hem och käkade en stooor Ceasarsallad innan det var dags för tvärrstugan. 5 maskiner senare så var vi äntligen klara och uppe i lägenheten. Själv är jag heeelt slut av värmen och kastar mig på sängen. Forsman, dårpippin, sätter igång och städar mitt rum. Inte bara det men rensa bort massa skit, fixa min garderob och satte upp mina gardiner igen.
THANK YOU BABY. Blir en lång natt, men inge sova inte, ska fan åka 10 timmar buss imorgon ju.

Kvar att göra innan vi drar kl 07:
-Packa ner allt
-Göra mackor
-Frysa in vatten (gött å ha på bussen)
- Ladda MP3
-Ladda mobil
-Fixa Naglar
-Duscha
-Färga Hår
-Be Harrie klippa mina toppar....minst!
-Smörja in min sönderbrända rygg/axlar och vader...

Hahaha..RÅSTADE..

Brunetter is the shit


Forsman and Me....

Dinner and a Movie?

Nu handlade det visserligen inte om en dejt, men jag hade minst lika trevligt för det. Igår bestämde vi oss att vi skulle gå på bio, kul att hitta på något och inte sitta hemma. Det var syrrans sista kväll och vi tänkte se "Drag me to Hell", blev dock ändrade planer eftersom hon är under 15, trodde minderåriga fick följa med i vuxet sällskap, så dum var jag.

Först tänkte vi käka så vi åkte in till Hötorget vid 19tiden och traskade in på Kungshallen. Där var det smockfullt så vi vände snart på klacke och kollade runt efter någon annan
resturang. Vi hamnade nere vid sergels torg och kollade in Mongolian, men där var det om möjligt ännu mer folk! Vid det här laget var vi svettiga och irriterade av hunger, vi kikade runt hörnet och såg en Sushibar, så vi tågade dit.

Helt tomt hade dom och bra priser, sen var maten supergod så lär säkert äta där igen, en undangömd pärla måste jag säga!



Sötnosar

När vi var mätta och belåtna traskade vi upp till hötorget igen, mot bion. Eftersom vi var tidiga så satt vi utanför och glodde på folk. Fan va mycket konstigt folk det finns här, härligt på ett sätt, synd bara att de flesta verkar så tråkiga...egotrippade.
Klockan närmade sig nio och vi gick å ställde oss i kö. Sinnessjukt varmt och sega köer men vi hann in till filmen, precis på minuten.
Vi såg Transformers - Revenge of the Fallen... Sinnessjukt bra film!! Okej att jag tyckte första filmen var bra, men denna var ju hur cool som helst! Den måste ni se....


Grisslinge igen..

Dålig bloggnng jag vet, här kommer det endel iallafall...

I förrgår hade vi tänkt bada vid Insjön i Nacka, men där var det ÖVERFULLT med folk så vi drog vidare till grisslinge igen, där är det ju iallafall en stor strand så oddsen att hotta en plats var rätt bra, vi fick en kanonplats, precis nere vid vattnet och vid sidan av privat-stängslet. Kan lova att det inte tog många sekunder innan jag hoppade i.

Det var underbart varmt i vattnet, Forsman de gamle badkrukan hoppade i en stund, hon sprang tom ut på bryggan och hoppa i som en glad 7åring. Efter ett par timmar kunde inte heller Harry låta bli utan hon badade hon med, trots att hon har fobi för att bada, så superstrongt av dig köna!

Var i vattnet i säkert 2 timmar sammanlagt men spendera även rätt mycke tid i solen, så nu är vi alla lite brända. Men det är sånt man får ta, eller hur flickor?


Världens sötaste syster och det härliga havet..


Snyggast på beachen, Forsman med en Öl i handen


Jag råkade bada med mitt nyköpta SL kort, fick panik och todde jag slängt 700 spänn åt helvete...men det gick att rädda som tur var..

RSS 2.0