Nyvaken och Besviken

Vaknade nyss, skönt att man är ledig ikväll, är ju aldrig ledig på lördagar annars, det tråkiga är ju att jag inte har några planer what so ever. Trodde R skulle komma hit, såg fram emot det som fan men visste att han skulle banga. Så jävla less på killar som aldrig kan dyka upp när man vill. Ska det vara så jävla svårt liksom?
Vill man inte så kan man ju säga det istället för att ljuga. Uch, så jävla less på all bullshit bra.

Så va fan ska man göra ikväll då?
Meningsfullt och vara ledig.
NOT.
Fan vad det är synd om mig.
I-landsproblem.


Fredag Kväll

Usch, insåg att idag skulle vi ha vart på kryssning. Vi den här tiden hade vi förmodligen däckat eller precis stuckit in på frukosten, packade som svin. Ville verkligen åka, hade sett fram emot det så. Istället har man suttit på jobbet, inte fått ett enda roligt samtal alls inatt. Mest bara en massa konstigt folk.

Måste ringa boholm sen också, hon o Lovisa skulle ju ut i här i Sthlm och svira, kunde intehänga på eftersom man skulle jobba. Det bästamed helgen är ändå att man är ledig nu lördagen, första lediga lördan på aslänge! Jag och Valle ska städa lite sen och ikväll hoppas jag att R kommer förbi.
Vågar inte hoppas för jag har blivit besviken förr. men håller tummarna lite.

Ne, nu blir de 1½ timmes Family Guy, sen drar jag hem! Ciao.


Snart..Snart.....

Trevlig helg?

Ja den började sannerligen bra iallafall, slutade kl 7 imorse och redan 07.20 var jag innanför dörren, så jävla värt istället för att åka kommunalt.Kom som sagt hem och kom på att jag fanimig nog har en gammal halvfungerande nokialaddare någonstans. Hittade den direkt och fick igång min fina telefon. Finally! Känner mig helt naken när jag inte har mobilen till hands.

Har precis kikat färdigt på filmen Hostage med den überheta Bruce Willis *yummie*, filmen är bra som fan, lite oväntade vändningar och inte så förutsägbar som många andra inom denna genre. Två tummar upp!
Nu blir det en dusch och sen lite Simpsons & Family guy.

Ciao!

Pinsamma Jävla Emokissar

Hittade en tokgammal bild på mig och Steff, kanske år 2000 eller 2001.


Efter en relativt lugn natt så får jag tacka exet Steff som höll mig vaken på msn, vart helt galet trött där ett tag och var nästan på väg och somna. Mitt i alltihop ringer hans mobil, nåt ragg från gårdagen tydligen. (Nej jag bryr mig inte på det sättet, men alltid skumt att höra om nya brudar). Detta var tydligen en emotjej, by the way så HATAR jag Emoungar, eller Emokissar som jag och Harry kallar dom. Iallafall så ringde den här tjejen och tokgråter, pladdrar om att hon är kär i honom och skit. Dom träffades alltså för första gången igår. Han pratade en bra stund och fick henne till slut att lägga på.Då ringer hon IGEN och sen en gång till. Steff försöker förklara att han inte är intresserad, då får hon psykbryt och säger att hon ska "göra nåt", aka skära sig.

Jag satt och skämdes över den här tjejen, fy fan vad pinsam, finns det brudar som faktiskt beter sig på det här sättet? Detta måste ha vart bland det mest skrattretande jag hört. Stackars lilla Emokisse. Skaffa ett liv.

Bäst var Steff's kommentar när har tillslut blev av med henne:

Charlie - JOBB. mobilen e död. nås på msn. säger:
men shit, säg bara att du inte är intresserad
Stefan säger:
jävlar vetdu
Stefan säger:
dra på en tokio hotel låt och gå och dö eller nåt 
Charlie - JOBB. mobilen e död. nås på msn. säger:
hahahahaha

Tydligen ringde hon igen... sorgligt.


Tänker på Mormor

Blogg.se fuckar, allas bloggar ser helsnurriga ut, hoppas dom löser det snarast. Sitter på jobbet nu, ensam i natten (som vanligt). Njuter ändå lite, så fruktansvärt lugnt och stilla, inte en käft som ringer. Inte just nu anyways.
Drygt 3½ timmar kvar, sen ska jag hem och kasta mig i sängen, slå på en film och mysa lite under täcket, är riktigt frusen av mig inatt.

Sitter här och tänker på Mormor. Ville verkligen inte att hon ska bli sämre nu. Vet ärligt inte vad jag skulle ta mig till om det skulle gå riktigt illa, ni förstår vad jag menar?
Har inte många i familjen som står mig nära. Mormor är min supertant, min pokerhaj. Hon har snuskig humor, är fräck i käften och envis som en get. Precis som jag.
Min lilla fina Mormor. Har bara en sån otäck känsla i kroppen, verkar inte kunna bli av med den.
Snälla säg att allt kommer bli bra.


TaxiTorsdag

Så var man hemma igen då. Vaknade imorse runt 9.30 tiden, lite sent kanske eftersom jag skulle föjlt med Harry till sjukhuset frö provtagning redan runt kl 8. Vi hade alltså försovit oss rejält! Som tur var fick hon komma in senare och vi kastade oss i Taxin mot SÖS. Väl där så tog det inte lång tid innan hon var klar men vi bestämde oss för att köpa en varsin kyckling macka på P-byrån och lunchade på sjukan. Slutade med att vi satt och snackade gamla partyminnen i typ 1½ timme.

Eftersom jag och H inte träffades förrän 2006 så har vi ju inte festat ihop i våran ungdom direkt, så det är jävligt kul och berätta om alla sjuka grejer man har varit med om. Tillslut fixa vi en taxi från SÖS, åkte till Skarpnäcks Folkhögskola där Harry pluggar, hon behövde hämta lite böcker eftersom hon får plugga hemma medans hon är sjukskriven.
Hennes skola är asmysig, liten och hemtrevlig, fick även se ateljén och jag fick ångest i hela kroppen. Fan vad jag saknar att måla. Ska åka dit nån eftermiddag när hon har bild så mn kanske kan få vara med på ett hörn. Eller iallafall få andas in doften av färg. Freakin sweet.

Sen blev det taxi från Skarpnäck och hem. Nu är jag hemma och har precis beställt en ny laddare till mobilen. Min är trasig eftersom Sickan (katten) har tuggat på den. Har iofs tejpat den och skit nu, får se om jag kaaanske får liv i den. Men jag lovar inget. Tillsvidare kan det alltså vara svårt att ringa mig, nås på MSN eller via Harry och Valle. Ni som behöver har säkert nån av deras nummer!

Nu ska jag käka, sen kanske vila lite. Jobb kl 23 ikväll, hoppas natten blir lugn! Blir nog en taxi dit ikväll, busskortet har ju gått ut. (skyller på det)
 

Dom åker jag med..så ni vet!
*smygreklaaam*



Oops

Glömde visst blogga idag. Varit massa annat. Hmm, ska vi se. Igårkväll sov ju min honey Boholm över, vi drack några drinkar och såg på film. Somnade dock sjukt tidigt, var helt slut i huvudet. Sorry Boholm!! hade ju tänkt en helnatt, men vi får göra om de snart, när jag inte är lika trött. vi filmade när Boholm blandade drinkar också, mini drinkskola..får se om det kommer in i ett klipp senare. haha.
 
Vaknade imorse (lunchtid) av att mobilen ringde,det var Harry som meddela att hon var påväg hem!! Kastade mig upp ur sängen, duscha och klädde på mig, sen drog vi och mötte Harry i Högdalen C. Hon skulle hämta ut lite paket och sen drog vi till Högdalen Zoo. Nämligen dags att köpa käk till Hella & Dietr.


Foodtime för Dietr

Vi vinkade av till Boholm vid Tunnelbanan (miss yooou) sen smet vi in på Ica. Handlade en hel del, mest basicvaror och sen bar det av hemmåt. Eftersom inte Harry får anstränga sig så fick jag släpa upp allt för trapporna, jag som inte har nåååån kondis alls, men men, bra med motion!

Dagen var rätt lugn, Harry´s lilla kusin Jossan kom förbi och hälsade på och sen fick jag jobba lite hemifrån. Fick svara på sms mellan kl 19-23.30, skönt med lite extra cash. Fick veta att dom behövde folk på fredag också, har egentligen tagit ledigt, meeeen jag behöver pengarna. Ska ju ändå inte på kryssningen så behöver inte vara ledig. Har ledig Lördag kväll, ifall NÅGON *host* vill ses. Annars blir det en mysig filmkväll med flickorna hemma tror jag.

Nej, nu blir det film tror jag...
och du, Dalmasen, om du läser detta, i need to talk to you!

Sjukhus och Jesustanten.

Direkt när jag klev in genom huvudentrén kände jag den där hemska doften, doften av sjukhus. En doft av sjukdom, död och sorg. Okej, kanske inte så dramatiskt men ändå. Sprang förbi blomaffären och köpte en miniblomma och en söt nalle till min lilla sjukling. Ville ju att hon skulle ha nåt fint på bordet brevid sig.

Skönt och se henne utan syrgas och massa nålar i sig, samt att hon verkade nästan vara sitt vanliga jag. Vi gick tom en sväng ner till pressbyrån, långsamt såklart, men vi kom dit iaf. Haha.
Sen satt vi mest och tjöta, som vi brukar göra. Hennes läskiga dementa rumsgranne fick åka därifrån så vi hade hela rummet för oss själva.

Vid 19.30 tiden fick jag gå, besökstiden var slut och Boholm var utanför entrén och väntade på mig. Grattis att du hitta dit. haha, hon är rätt vilse i storstan. Vi drog till skanstull med bussen och mötte Valle vid tunnelbanan. sen var det bara raka vägen hem. Nästan.
Under resan går Kristina på, även känd som "Jesustanten", varken Valle eller Boholm har sett henne förr och var på väg och garva ihjäl sig när "Jesustanten" fick utbrott och skrek om Jesus, Kristdemokraterna, demoner och annat. HUMOR.
Hon hänger ju rätt mycket i Högdalen så jag å Harry har träffat på tanten endel. I somras hade hon predikan för oss, jävligt intressant..eller ja...nåt sånt.

Nu är jag, Boholm o Valle hemma hos mig. Vi tänkte dricka lite och chilla under kvällen. Fint värre.
Ciao!

Mot SÖS

Vaknade för en stund sen och hoppade in i duschen för att piggna till. SKa bara dra i mig lite lunch och klä på mig sen ska jag iväg till SÖS och äntligen träffa Harry, inte setts på en vecka, galet länge för att vara oss.
Verkade inte som hon skulle få komma hem idag heller. Tycker så synd om henne som får ligga på sjukhuset, hade det varit jag hade jag blivit galen vid det här laget, hatar fan sjukhus. Känslan, lukten..allt. Ryser av bara tanken!

Sen ikväll kanske Boholm kommer hit igen. Myskväll vore inte fil. Massa tjejsnack och kanske lite film. Vi får väl se. Nu ska jag se klart Våra bästa år sen klä på mig. Hörs senare. Ciao!


Orka med er..

Blir så less på vissa, känner mig som en jävla stalker, ska det bara vara jag som hör av mig? Säg bara vad problemet är så är det fine. Vill du inte ses så säg det, jag gråter inte för det. Struntar jag att höra av mig så nog jävlar kommer det ett sms...eller ett telefonsamtal. Sen varje gång vi ska ses så är du "upptagen" eller bangar. Du är väl för fan vuxen och kan säga vad du tycker. *ahhhhhhhhhhhhhhh* <-- skrik.
Förbannat uttjatat.

Killar vettu - Orkar fan inte med er.


Alone

Boholm har just gått och ingen mer än jag är hemma. En känsla av ensamhet bara vällde över mig och för en stund kände jag mig rätt ledsen.
Fick reda på något hemskt idag. Inte nog med att min Harry inte får lämna sjukhuset, min älskade MORMOR har fått åkt akut till sjukhuset i Karlstad. Vet att hon är en krutgumma, men hon börjar ändå bli till åren. Bara hon inte går bort, inte nu, det är inte hennes tid än. Hon är alldelles för pigg och glad för det. Vet att det kanske inte är så allvarligt, men tankarna kommer ju upp ändå. Ska ringa sjukhuset imorgon och kolla om jag får reda på något.

Stay strong Mormor!
Nu kom Valle Hit. Skönt att inte va själv!

MusicStar in the Making

Ung, Galet Talangfull, Orginell, Svensk, 19 år, En Framtida stjärna?
Hans namn är Erik Hassle och hans röst får mig svag i knäna.
Check him out.

Här sjunger han en av mina abslute favoritlåtar,
"Nothing Else Matters", live på tv4.


Här med låten "Hurtful"


Ärligt talat, Fucking Svinbra!


Montag

Ligger i sängen nu med laptopen, tänkte spela lite poker sen in i duschen och fixa mig lite. Boholm kommer tydligen hem till mig istället sen när hon jobbat klart. Längtar så.

 Fick besked om att Harry måste stanna på SÖS, trodde hon skulle få komma hem idag, men hennes syresättning var för låg. Ska åka dit imorgon och pigga upp henne tänkte jag. Riktigt kassa besökstider, bara mellan kl 14-19 där.

Snackar med Ville på msn också, har inte träffat honom på år och dar känns det som, måste styra upp något snart. Saknar min lille finne ju!

Is it Charlie or a Bug?


E G O - F I X A T I O N





It's My Fat Day

Okej, det är rätt ofta min fat day, men idag kör vi deluxe verion. Efter jobbet imorse så mötte Valle mig i centrum, hoppade in på Ica för att handla lite. Satt seriöst och fantiserade om nachotallrik under natten, had to have it. Köpte massa onyttigheter, frosserisöndag? Dock har jag sovit nästan hela dagen så blir nog inte nå mer idag. Möjligen Chokladpudding med skivad banan sen. Ahhhhh... *Homer Simpson dreggel*

Rena dretvädret ute också, hoppas det är bättre imorgon, ska in till stan och träffa Boholmen, hon ska ju provjobba på någon stureplansresturang imorron, håller tummarna för dig gumms! efter det ska vi hoppa in på något härligt fik och bara chilla. Lär säkert sitta där i minst två timmar och bara tjöta! Ska disskutera lite kärleksfunderingar med henne hade jag tänkt, hon är mitt bollplank, skönt att ha någon och prata med. Blir helt galen av att tänka på saker själv, skönt att få ventilera lite.


Frågan är bara vart man ska fika, känns lite overkill att betala typ 50 spänn för en kopp varm choklad. I know I´m Cheap.
Men alla tjänar ju inte miljoner på sina bloggar. *host*

Nej nu blir det Poker en stund..
Hörs imorgon!

Filmtips

Sett tre nya filmer dom senaste dagarna och tänkte faktiskt tipsa om dem alla tre.



Yes Man - Aktuell på Bio.
Jim Carrey's nya film, skön humor utan att bli för hysterisk som han kan ha en tendens att bli ibland. Lättsam och charmig. Carrey spelar Carl Allen (galet snyggt efternamn, inte sant?) som lever ett tråkigt liv. Han undviker vänner, hatar sitt jobb och gör allt för att slippa vara social. En dag träffar han en gammal vän som berättar om något som kommer förbättra Carls liv. Säg JA till allt. Hans "tjej" spelas Zooey Deschanel, som jag även såg i filmen The Happening härromdagen.I den filmen gillade jag henne inte alls, spelade rätt kasst rent ut sagt men i Yes Man hade hon en helt annan framtoning. Söt som socker och passade bra in i filmen. Sen undrar jag om det är någon mer än jag som tycker hon är rätt lik Katy Perry?
Filmen är helt klart sevärd.


Zooey Deschanel & Katy Perry

 Bröllopsduellen (Bridal Wars) - Aktuell på Bio.
Kate Hudson och Anne Hathaway spelar bästa vänner som växt upp tillsammans och drömt om sina framtida bröllop, men när väl den stora dagen kommer utbryter fullt krig eftersom vännerna blivit bokade på Plaza samma datum. Dom fajtas hej vilt och tar till en hel del fula knep för att såra varandra. Detta är en riktig chick-flick som man ska se med sina bästa vänner. Rolig, galen och riktig bra film. Se den helt enkelt!!

Kate & Anne


Paul Blart - Mall Cop.
Filmen kommer till Sverige 24e April. Filmen handlar om Paul som hade en dröm att bli polis, istället blev han säkerhetsvakt på ett köpcentrum. Jobbet är hans liv och han tar det på mycket stort allvar, kanske lite för stort allvar. När en kvinna vid namn Amy slår upp sin butik i köpcentrumet fångar hon genast Pauls intresse. Han försöker charma henne, på sitt eget lilla vis. Paul Blart spelas av ingen mindre än Kevin James, som flera av er kanske känner igen från komediserien "Kung av Queens". Lättsam film, galet kort bara (drygt 1h 16 min) men den har sina roliga stunder.

 

Kevin James.

Klädfrossa

Imorse efter jobbet hämtade jag ut två monsterstora paket från Ellos. 5000 sammanlagt, helt galet. Nej, allt var inte mitt, har varken råd med så mycket eller hittade så mycket grejer jag ville ha.

Det som var mitt i paketen var bla underkläder (alltid bra och fylla på med), lite linnen i härliga färger, en stickad ljusgrå hemma-mys tröja (I freaking love it), Svarta leggins (första gången ever), en svart tubtops tunika/klänning, en vinröd tunika med fickor, en brun herrcardigan och en marinblå cardigan.
Och nya bäddset till sängen, köper en hel del sånt när jag hittar så man kan byta ut dom man haft ett tag.
Tror det var allt.
Nu vill jag bara beställa mer, farligt det där...men Ellos för mig är som Gina och Zara för er andra. Inte lätt att vara en fullfigured woman och fortfarande vara snygg!

lite bilder:


 
Mys, värmer när det är kallt!





Indie Rock and Roll

Hade glömt hur mycket jag älskar The Killers. Spelas högt nu på jobbet.
Som en orgasm genom kroppen.
Som första mjukglassen för sommaren.
Som Första Kyssen med Honom.
Lika mycket kärlek som när MoDO vinner SM guld.
Lika mycket rysningar som första gången man blev kär.
Fucking kärlek för öronen.

Indie Rock n Roll.


BlondinBambi ute ur Let´s Dance.

Äntligen, Ikväll fick BB lämna tävlingen. Inte för att jag följer programmet så jag kan inte uttala mig om hur vida hennes dans höll måttet, men är så himla trött på henne.
En mer Mediakåt människa har inte Sverige skådat sen typ Baren-Meral.
Äntligen har folk tröttnat på att hon ska dyka upp ÖVERALLT.

Det hade ju varit lite skillnad om hon hade varit hyfsat intressant som människa. Men hon verkar ju så otroligt pryd, politiskt korrekt (enligt henne själv) och humorlös.
Märks ju inte annat efter hennes "bloggkrig" med Gynning och Zytomierska. Där har jag till och med hamnat på Z´s sida. Trots att jag dissat henne öppet tidigare.

Bella. Gå och gräv ner dig någonstans. Snälla.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4250647.ab

Bild lånad från Tv4.se

Är jag dum? KÄRLEKSBEKYMMER. Hjälp!

Mitt liv innehåller inte mycket kärlek nu för tiden. Eller ja självklart kärlek till min familj och mina vänner, men nu snackar vi annan kärlek. Har gått på en hel del nitlotter i mitt liv och blivit bränd både en och två gånger. Finns få killar som varit verkligt speciella för mig. Men det finns en. En kille som jag dejtade 2006 när jag bodde i Karlstad. Han bodde då i Stockholm så visst var avståndet en av anledningarna till att det inte blev något.

Grejen är att han är en av de få killar jag träffat som har fått mig att drömma om en framtid. Ni vet samboliv, semester tillsammans, parmiddagar möjligen även en familj! Första helgen han var hos mig minns jag att han satt på min balkong, glassade i solen och när jag gick ut mot honom gav han ifrån sig ett leende som jag kommer minnas resten av mitt liv. Minns att jag tänkte: "Skulle jag få se det leendet varje dag resten av mitt liv så skulle jag bli lycklig".

Mina vänner älskade honom, min syrra gillade honom, min mormor vart störtförtjust och han fick hela mig att pirra. Vi dejtade i drygt 5 månader. Han spenderade en hel del tid hos mig den sommaren, många lata dagar hemma men även biobesök, shopping på stan, matlagning ihop, filmkvällar, gick på Mariebergskogen (tivoli/sommarpark i karlstad) och självklart var vi ute och badade ett par gånger.



Varför slutade vi dejta då? Det var en blandning av att han hade för lite tid, ingen av oss hade direkt råd att åka fram och tillbaka till varandra hela tiden och jag var inte redo att flytta någonstans, samt ville inte han lämna stockholm. Hade en rätt jobbig tid i livet, försökte komma fram till vem jag var och försökte mogna. Så vi gled ifrån varandra.
Men nu är det så att vi bor i samma stad. Vi har börjat ta upp kontakten och varje gång jag hör hans röst i telen så blir jag som en pirrig tonåring. Vet inte alls hur det skulle kännas om vi ses, men planerar att ta reda på det snart.
Det stora frågetecknet i det hela är dock att han har tjej. Dom är sambos men inte förlovade.
Det märks på honom att han inte är superkär i henne, eller så är det bara jag som försöker intala mig själv det.

Frågan är då, ska jag genomföra det här, ska jag träffa honom igen med risken att bli dissad. För mig är han "the one that got away" så vet inte om jag skulle kunna leva med tanken på "tänk om". Han skulle aldrig vara otrogen mot sin tjej, så mycket vet jag och det vill jag inte att han ska vara heller. Vill bara träffa honom och se om vi båda känner det där som vi hade för varandra förut. Är jag hemsk? Hjälp snälla. Ge mig råd nån!!


Nattens Film: Hancock



Första filmen inatt på jobbet blev Hancock. Har länge velat se den då jag har hört att den ska va rätt bra. Rätt bra? SÅ in i helvetes bra. Snacka om ball film. Annars är jag inte så mycket för sånna filmer, ni vet massor av dataeffekter, tillslut ser allt rätt löjligt ut men här hade dom fått till snygga effekter.

Will Smith då, är inte han helt underbar? Inte bara att han är tokigt het att titta på men han är en grymt bra skådis. Såg även  I Am Legend härromdagen och den är inte illa den heller. Han spelar alltid sjukt bra, även om vissa av hans filmer har varit rätt kassa. Bra filmer med Will är: I Robot, I am Legend, Hitch, Enemy of the state och sen vill jag se filmen ALI som han Oscarnominerades för. Nån som sett den?

Yummie...

Har ni inte sett Hancock så gör det. På skala 1-5 får den fanimej en 5a, riktigt bra underhållning, sköna twistar, bra skådespeleri och ögongodis i form av Will och Charlize Theron. (Är hon inte galet vacker?!)
Nu ska jag bara samla mig en sekund sen blir det film nummer två. 3 timmar drygt tills jag slutar så. Ibland har jag fan världens skönaste jobb!


R I P

Idag, eller ja den 22 Januari var det exakt ett år sedan den underbara skådisen Heath Ledger gick bort.
Lika sorgligt fortfarande.
Hans bästa roller enligt mig:
-The Dark Night
-Brokeback Mountain
-Patrioten
-10 orsaker att hata dig
-Bröderna Grimm
- En riddares Historia

Både jag och Harry var stora fan av Heath. Är fortfarande såklart.
RIP HEATH LEDGER.



Så jävla vacker.

Kryssningen?

Nu är det 8 dagar kvar till den efterlängtade kryssningen och som läget ser ut nu så verkar den kanske inte bli av. Inte nog med att den hemliga personen som kanske ska med inte verkar få ledigt från jobbet utan stackars Harry ligger på SÖS och mår piss.

Verkar iaf som Harry kommer hem nu i helgen, bra eftersom jag är ledig söndag morgon- torsdag kväll, så man kan ta hand om henne. Vill inte direkt lämna henne ensam. Vet iallafall att är det någon som kan vara stark och klara sig igenom nåt sånt här så är det hon. Trots att hon är ett år yngre än mig så har hon kännts som en äldre syster, någon att se upp till.
Hatar att detta skulle hända henne. Men jag ska vara stark. För hennes skull.

Vi får väl se hur det blir med kryssningen. 8 dagar kvar som sagt....


Harry at the Hospital

Lite flumbilder från igår, vi försökte ju underhålla varandra och inte minst hålla humöret uppe för Harry.
 
SÖS Akutmottagning och Hjärtavdelningen..här hittade vi Harry i ett litet bås.


Läskiga prylar och makalösa manicker...


Harrys stackars mörbultade hand och arm...


Klockan gick i väntan på röntgen... sen kom sköterskan med sin hemliga vagn :)


Cpbild på mig och sen hittade jag roliga handskar!!


Utanför Röntgen...

Blev som sagt en riktig heldag..:)

Städa...

Idag har varit en lugn dag. Harry ringde imorse och berätta att hon måste stanna på SÖS även inatt, så jag fick packa iordning lite saker till henne som en polare hämtade upp och körde iväg til sjukan. Känns iallafall bra att hon är på sjukhuset där läkarna har koll på henne, vill ju att hon ska må så bra som möjligt. Hoppas hon kommer hem imorgon iallafall.

Jag och Valle bestämde oss för att städa förut så nu är det rent och fräscht hemma. Tänt lite ljus och det blir en lugn skön tvkväll skulle jag tro. Riktigt skönt. Imorgon är det ju dags att jobba igen och sen är det LÖNING på fredag, Hoppas jag...

Ciao så länge.
Puss

12 timmars väntan..

Idag hände något läskigt, vilket resulterade i 12 timmars väntan på SÖS akuten.
12 timmar. Helt fucking unbelievable.
Harry får sova kvar det, rätt skönt ändå för hon var helt slut efter alla provtagningar och långa väntan.
Själv hade jag sån träsmak i arslet när jag och Valle lämnade akuten så det var sjukt.
Har suttit på en jävla liten trästol hela dagen, inte har man käkat något heller.
Helt fel tidpunkt att äta nu men jag MÅSTE fixa något. Magen har uppror vill jag lova.

Jätteledsen för Harrys skull, men ändå skönt att veta vad som är fel och vad hon kommer får göra för att bli frisk. Hellre det än att gå runt och vara ovetande.
Tog lite fula sjukhusbilder, dom kommer upp imorgon, orkar inte koppla ihop mobilen o datan nu.

nu blir det MAT o film!


Gamla Klassiker

Har Youtubat lite i några timmar, mest i brist på annat att göra. Hittade massa reklamfilmer från 90talet och en massa tvklipp från olika gamla program.

Kommer ni ihåg program som "Sikta Mot Stjärnorna", "Fångarna på Fortet", "Stadskampen" och "På Rymmen"? Fan vilka roliga program. Då satt man verkligen bänkad framför tvn, Antingen med familjen eller kompisarna och det var givet med OLW Dillchips och lösgodis.



Ska man våga säga att man faktiskt saknar dessa Helylle-Svensson program på tv? Vad ser man på nu förtiden. Repriser, dåliga tvfilmer eller Amerikanska serier. Finns inga bra svenska tvprogram längre. Skulle väl vara Idol då, men det är ändå inte samma sak.



Fortet

Tur att YOUTUBE finns så man kan få lite nostalgikänsla ibland. Det behövs fan.
Over and out.


Läsarrekord!

wow, Idag steg mitt läsarrekord helt otroligt mycket. Blev riktigt chockad när jag gick in och såg statistiken. Hoppas många av er nya läsare återkommer.

Är på jakt efter en ny bloggdesign som fler av er läst förut, så känner just du att du är en bra designer så tveka inte att höra av dig. Betalar naturligtvis! Är så redo att få en ny look på bloggen. Ska försöka fota lite nya bilder nu i veckan och sen när jag fått lön. (Så jag kan färga håret äntligen!)

Annars då? Skönt att vara ledig idag,har legat hemma och myst under en filt hela dagen, trodde ju jag skulle dö av kylan imorse när jag var på väg hem från jobbet.
Haha, på tal om hemfärden, tror ni inte att jag somnar på bussen från jobbet mot Gullmars. När vi väl är framme kommer chaffisen och väcker mig lite försiktigt. Jag tittar upp, aningens förvirrad och han kläcker: "Är du lite trött" och flinar åt mig. Snacka om att skämmas! Så jädra typiskt mig..


11 Dagar kvar..

Om 11 dagar blir det kryssning igen. Sista cruisen innan Harrys stora operation, samt invigning av nya året.
Blir Jag, Harry och Valle. Vi ska ge Ålandshav en omgång som det sent lär glömma.
Inte säker alls vad jag ska ha på mig. Men sånt är mindre viktigt för när jag åker båt, då är jag snygg,
SÅ JÄVULENS SNYGG. Vet ni varför?

För att jag släpper allt. Alla hämningar, Alla problem, Alla rädslor - ALLT.
Fokuserar bara på att ha riktigt jävla roligt och hittills har våra kryssningar varit helgalna.
Minnen for life!

Kan knappt vänta till den 30e Januari.



Personlighetstest 41 frågor.

Brorsan skickade en länk med ett Personlighetstest förut. Eftersom jag ändå har lite tråkigt så tänkte jag testa det.
Man ska svara på 41 frågor och sen får man veta vilken slags personlighetstyp man är och vilka karriärer som skulle kunna passa mig.
Detta fick jag som resultat:

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Verkar stämma rätt bra med det jag intresserar mig mest för. Vilket alltså är Konst, Design, Psykologi, Sociologi..:)
Gör ett eget test på: http://se.41q.com

Extrapass

Kom precis till jobbet, lovade ju att jobba ett extra pass nu inatt. Behövs ju för plånboken om inte annat.
Hoppas natten blir lugn, det är ju ändå söndagen innan löning så lär inte vara allt för mycket samtal. Man kan ju hoppas iallafall.

Ska sitta själv hela natten iallafall. Tur att ja fixade ner massa film här igår så jag har lite att välja på. Blir nog Hancock till att börja med. Såg klart Hairspray imorse, fan vilken kul film, satt och flina idiotiskt för mig själv genom hela filmen typ. Travolta var ju jättesöt som tant!

Satans kallt är det ute idag också, trodde jag skulle dö när jag gick till bussen. Usch. Hoppas det är varmare imorgon bitti när man slutar. Nu ska jag sätta på en film.

Hörs senare Babes and Bitches!

Hairspray

Har precis slagit på den filmen, börjar bli lugnt nu på jobbet. Märker att rösten börjar försvinna.
Inte Kuuul.
Fyra timmar kvar nu, sen går jag hem. Lämnar er och kastar mig i min slitna, gamla älskade säng.
Men tills dess, nattens Bajsdisskussioner med Malin fortsätter, frågan är;
Vem av oss är egentligen äckligast?

Nu blir det film också. Det verkar vara en jävla massa sång!


Slowmotion...

Känns som tiden står still. Bara suttit på jobbet i snart 1½ timme. Mer än 10 timmar kvar. Kom igen nu tiden!
Konstigt folk som jobbar, känner typ inte igen någon. Har dom nyanställt nu eller? Hmm.

Gick med på att jobba extra imorgonnatt, inte för att jag vill men måste för plånbokens skull. Missat två pass nu ju och ska missa två till nästa helg när jag har tagit ledigt. Blir att jobba kl 23-07 imorgon, hyfsat slappt och nog rätt lugnt när det är söndagkväll.

Suck.
Måste fortsätta svara i tele.

Kliar under läppen.

Hann ej köpa snus innan jobbet. 12 timmar. Utan snus.
Passa er jävligt noga ni som ringer inatt.
Kliar under läppen.
Rapé me.
Alltså Göteborgs Rapéa mig.


Ny Design..

Jag vet att jag har tjatat om de hur länge som helst, men vill inte ha vad som helst, vill hitta en design eller komma på en som passar mig. Ska försöka fota lite nästa vecka, få lite nya grymma bilder som man kan lägga ut. Ska väl färga håret först också, denna gång blir det svart. Älskar när det är svart, känner mig FIERCE då :)

Jobb om 3 timmar så ska snart in i duschen och bli människa igen. Ser fram emot en natt där jag får ta samtal från alla världens idioter. Eller snarare Sveriges. 118, here I come!

Gammal Bild på mig I Svart Hår.

Britney i SATC!

Kanske inte bara jag som läst att SJP nu försöker locka självaste Britney till att spela en roll i nya Sex and the City filmen.?

Miss Spears skulle isåfall spela till Carrie's kusin från landet som flyttar till New York och blir "upplärd" av Carrie. Upplärd om livet i stan, mode och allt NYC kan erbjuda tillskillnad från "the countryside".

Tänk er, Brittan i SATC, hur coolt vore inte det? Vi Såg ju prov på hennes skådespelartalang under avsnitten i serien "How I Met Your Mother" där hon spelade en needy sekreterare, så jag tror verkligen hon göra ett bra jobb. Sen tror jag inte direkt det skulle påverka hennes karriär negativt, snarare tvärtom. Med tanke på förra årets uppsving för Brittan så vore hon dum om hon inte tackade JA och fortsatte sitt segertåg!

Sex and the City 2, med eller utan Britney, spelar roll. Längtar som fan tills den kommer!







Artikeln har ni här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4187489.ab

Lördagmorgon.

Var satans trött igår kväll, Valle och jag bestämde oss för att se Brokeback Mountain eftersom hon inte sett den än, men båda två somnade efter halva filmen. Var helt körd i huvudet. Ännu värre var att jag vaknade kl 06.45 och var jättepigg. Hmm.
Bestämde mig för att sätta på datorn och pyssla lite, bli nog trött senare.

Ikväll blir det jobb, ska bli skönt och lämna lägenheten. Saknat jobbet nästan. Lite iallafall.
Nu är det inte långt kvar till löning heller. Tur är väl det, vet inte hur jag lyckats men brände både lönen och julklappen från farsan hur fort som helst! Ska vara lite mer försiktig denna månad, iaf med taxiåkandet.

Nej, nu ska jag läsa lite Morgonbloggar.
Ciao!


Nattligt Sug....

Nej det är inte så snuskigt som det låter! Ligger i sängen och kan inte sluta fantisera om choklad. Dom säger ju att choklad är ett sex substitut för oss tjejer. Kan nog vara så. Även om det finns en del choklad som överträffat en del sexande. Hahaha.
Och tvärtom självklart.

Men allvarligt, skulle va kul att baka något, har inte bakat på evigheter. Kommer ihåg när jag bodde hemma hos morsan, jag och lillsyrran brukade baka chokladmuffins. Fan, man borde kanske se se vad som finns i skafferiet....

Partymusik...

Denna helgs musiktips är..... Cory Lee - Naughty Song (Remix)
Fina grejer!

Rihanna - Rehab

Nytt inlägg
Baby baby
When we first met I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped in one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to you
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame
And now I feel like....oh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door

Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept (?)
You'd do anything for the one you love
'Cause anytime that you needed me I'd be there
It's like you were my favorite drug
The only problem is that you was using me
In a different way than I was using you
But now that I know it's not meant to be
I gotta go, I gotta wean myself off of you

And I'll never give myself to another the way I gave it to you
You don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame
'Cause now I feel like....oh!

You're the reason why I'm thinking


I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door

Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease

Now ladies gimme that...

Oh, oh, oh, oh, ohohoh, oh, oh, ohh

Now gimme that...

Oh, oh, oh, oh, ohohoh, oh, oh, ohh

My ladies gimme that...

Oh, oh, oh, oh, ohohoh, oh, oh, ohh

Now gimme that...

Oh, oh, oh, oh, ohohoh, oh, oh, ohh

Oh! You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door

Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked into rehab
And baby, you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease

ÖgonOrgasm


Ge Mig Ett Körkort och en Sån Här och Jag Är Din För Evigt!

Im a Fucking Celebrity

Fick mail av Nickis idag, tydligen är jag en stor kändis hemma i Karlstad nu. Är med på mitt första tidningsomslag.
Muhahaha. Snyggt.


Sa Ifrån till chefen..

Skulle ju egentligen jobba kl 23 ikväll, men när jag vaknade idag så skrev hela kroppen "NEEEJ". Jag är inte frisk än och vare sig jag har feber eller inte så hostar jag fortfarande och blir yr såfort jag anstränger mig. Förra gången jobbade jag trots at jag var sjuk och det är förmodligen anledningen till tt min förkylning håller i sig. Måste ju fan få bli frisk.

Så blir inget jobb idag och förmodligen inget imorgon heller. Känns skönt som fan.
Ska städa mitt rum lite sen också. Dammsuga upp lite damm så jag kan få andas in lite bättre luft. Bra idé?
Hatar verkligen och städa, men jag gillar när det är klart.
Nej nu ska jag joina Harry i vardagsrummet och se på dumburken lite.

Ciao!


Behind Blue Eyes

Jag tittar ut genom fönstret när bussen sakta rullar ut från busstationen, nu är vi äntligen på väg. Tiden känns mer långsam än vanligt och jag hör hur armbandsuret på gubben bakom mig tickar lika högt som mitt hjärta slår. Det är då jag tittar upp och ser dig. Dina ögon genomborrar mig på två sekunder och jag vet inte om jag ska bli rädd eller förtjust. Dina ögon är isande blå och får hela min kropp att rysa.

Jag får svårt att andas, svårt att fokusera blicken så jag låter den falla tillbaka ut mot gatan. Utanför regnar det, allt är bara grått och regndropparna smattrar emot rutan dom om dom spelade en melodi. En melodi för oss i bussen, på väg mot ingenstans. På väg mot ingemans land.

Dimman faller på utanför och inne i bussen. Jag känner mig mer avslappnad än någonsin tidigare, som om jag svävade över mig egen kropp. Jag föll i trans, i koma...eller så somnade jag bara.

Efter ett tag, vem vet hur länge kännde jag en varm känsla i hela kroppen och vände mig långsamt om. Gubben med det irriterande armbandsuret var borta, liksom alla andra i bussen. Kvar var bara jag..och du.
Du med som blå ögonen.
Ingen av oss sa någonting, bara stirrade på varandra. Du var vacker, så osannolikt vacker och du doftade som en blandning av sommarregn och nylagd asfalt. En slinga av ditt svarta hår föll ner i ansiktet och utan att tveka förde jag handen mot din kind och placerade håret bakom ditt öra. Stannade upp för en sekund och mötte åter din blick, rädd för din reaktion.
Du log.
Jag föll pladask.



...............
Då vaknar jag. Jävla dröm..Hostmedicinen som får mig att hallucinera eller?



Godmorgon godmorgon!

Solen skiner, himlen är blå... äsch vi bryter där. Det där med sång har aldrig varit någon talang från min sida. Vaknade nyss och mår lite bättre idag. Hostar fortfarande som om inälvorna skulle explodera men köpte hostmedicin igår så hoppas på att den kommer hjälpa. Sista lediga dagen idag, imorgon kväll ska man jobba igen.

Planerna för dagen då?
-Plocka upp lite skit från golvet i mitt rum. (Alltså inte skit bokstavligt talat, men det hoppas jag ni förstår)
-Slänga vår "nya" soffa, Sickan har ju kissat i den igen!
-ställa in köksbordet i vardagsrummet. (skrivbordshörna)

Sen blir de samma som igår, dricka mycket. Hålla mig varm och sånt tjafs. Måste vara lite piggare imorgon.
Nu ska jag upp och käka frukost, maybe se på top model!

Smisk på er!

Top Model 11

Satt och kollade på nya omgången av ANTM förut med Harry och Valle, finns en del tjejer med bra potential och sen finns det dom som verkar ha ramlat ner för ett "Uglytree" och träffat varje gren. Helt seriöst alltså, tjejen som åkte ut idag (Thank god) Nikeysha måste vara en av de fulaste tjejerna jag någonsin har sett, fick nästan en chock över att hon fick stanna kvar förra veckan. Okej för att modeller ska se "udda" ut ibland, men kom igen. Samma gäller Isis, den kvinnan/mannen/detet  är också helt galet ful. Jisses.
Nikeysha

Urk!

Annars är ANTM lika bra som vanligt, Tyra är helt galet snygg denna säsong, gillar nya frisyren skarpt och DAMN vilken kropp hon har. Hon är riktigt ögongodis! Självklart har jag skaffat mig en favorit för denna säsong, gillar faktiskt några stycken men enda klara favoriten är McKey. Vem är er favorit? Vem gillar ni minst?

McKey


Sjukstuga..

Både jag och Harry ligger hemma och är sjuka nu. Båda två somnade vid 15.30 tiden igår, vi skulle vila lite. Vaknade igen kl 09.20 idag! Visst har inte sovit konstant, men nästan, detta innebär att jag sovit runt 18 timmar igen. Shit.
Idag blir det att trycka i mig halstabletter, hålla mig varm och lugn och försöka dricka mycket.

Fan vad jag hatar att vara sjukt.
Nu har jag missat nästan hela TopModel avsnittet också. Fan.
Hör av mig senare om jag är lite gladare och piggare då..
Ciao.


Dum Blondin?

Läste som vanligt lite bloggar nu på morgonen och gårdagens mest korkade mening står Kissie (http://kissies.se/ ) för.

"Inte nog med att du är pank och inte har några pengar"
(Under inlägget "Raggningsrepliker ni bör undvika")


Humor!

Tears are falling

Oh My Lord vad jag har gråtit dom senaste två timmarna. Har tittat på Sex and City filmen (för säkert 7e gången) och jag vet inte om jag är extra känslig för att jag är sjuk eller vad, men jag kunde inte sluta gråta. Jag älskar att gråta, vet inte varför men kan bero på att när jag var yngre så visade jag nästan aldrig mina känslor, höll alltid tillbaka och spelade tuff.

Detta har lett till att jag nuförtiden gråter för ALLT. Till nästan varenda Film, tvserie, till musik, som sagt..till allt.
Sicken jävla Crybaby man är.

Boholm och Forsman, fuck I miss you.


Lördag från helvetet

Lördagnatten på jobbet var rena helvetet, hade feber, frossa, galna hostattacker och var helt yr i huvudet. Gjorde väl inte det bästa ifrån mig på jobbet men det skiter jag i. Visste knappt vad jag hette, så dåligt mådde jag. Sen jag kom hem nu i förmiddags så har jag sovit hela dagen. Vaknade vid 21tiden och släpade mig ut i soffan för att se på tv en stund. Det jobbiga är att kroppen värker, har ont precis överallt då kan varken sitta eller ligga på något bra sätt.

Inte är jag nå hungrig heller, inte ätit mat på typ två dagar, har ingen matlust alls.
Usch.
Jag vill bli frisk!

Örker inte mer

Nee, nu går jag hem. Jag orkar inte sista kvarten, nu vill jag gå! Har hostat hela natten, ska banne mig snacka med chefen om detta. Det är inte rimligt att det får vara så kallt inne på jobbet. Sitter fan och fryser hela nätterna, nu har alltså det bidragit till att jag bliv sjuk. IGEN.
Eller ja, snorar, hostar tills jag är på väg att spy och har huvudverk. Trevlig helg till mig liksom.

Blir på med mystofflorna och en varm kopp Te när jag kommer hem.
So long Suckers!


Läsarrekord.

Igår slog ni mitt tidigare rekord på antal läsare, tack så mycket. Kollar statistiken lite så och då och nu under jul/nyår har den varit låg så skönt att den fick ett uppsving! Hoppas ni fortsätter titta in! Kul att endel börjar kommentera också, det är mycket välkommet.

Halvlugnt på jobbet idag, har dragit på mig en jävla rethosta som vägrar försvinna. Sjukt irriterande! Urk. Har även suttit och ätit massa Skumtomtar, hade med en påse, hela jag känns som en stor skumtomte nu. Blir lite för mycket socker efter ett tag.

Ska börja en timme tidigare imorgon, redan kl 19. Så blir inte mycket sova idag när jag kommer hem. Tur att det är söndag snart då. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig den 30e, har ju fått ledigt från jobbet för att jag, Harry och Valle ska iväg på vår första kryssning ihop, kommer bli spännande. Minst sagt!

Nej, nu ska jag svara på lite smsfrågor här på jobbet och sen kika lite kläder. Puss o Kram


Ännu en tävling.

Många bloggare lockar med tävlingar för att få fler läsare och nappar sällan för vinsterna är sällan något jag vill ha. Men nu hittade jag en toppentävling com jag inte kan låta bli att vara med i.

Priset är en SATC skolåda med alla avsnitt av den bästa serie som någonsin gjorts!
http://lindaslya.blogg.se står för tävlingen. Så nu håller jag tummarna om att jag vinner. :)


Me, Myself and I


Har på senare tid märkt att när jag är ensam så pratar jag för mig själv. Kan köra långa monologer ibland, både högt och för mig själv. Får oftast massa skumma idéer, såsom bloggtankar eller idéer på målningar. Börjar nästan fundera på om schizofrenin börjar smyga sig på, eller är det bara den sargade konstnären i mig som försöker ta sig ut?

Efter ha varit instängd så länge kanske den har fått nog och insett att genom tankekraft kan den styra mina ord och därigenom mina handlingar till att uttrycka alla dessa förvirrade tankar i färg. Vacker sprudlande färg. Täckande, våt, underbar färg.

Vet inte vad som hänt med mig, sen när blev jag denna sansade, tråkiga och återhållsamma människan. Vad hände med flickan som kunde måla hela sin hand blå, bara för att tavelduken inte ville fånga dom skuggor hon sökte. Vad hände med flickan som andades, drömde och levde för konst. Hon är där inne, och hon kämpar.

Schizofren eller inte. Great Artists are strange people.
F U C K it, jag måste börja måla igen.




Hobbypsykolog

Mycket får man vara med om i det här jobbet. Det här med att det bara är att svara i telefon och leta nummer är så fel det kan bli, men jag antar att det är därför jag gillar jobbet. Omväxling förnöjer, säger man inte så?

La nyss på med en Dam som jag pratade med säkert 20 minuter. Pratade om allt från barnen i afrika, Mikael Persbrandt och döden. Visade sig att hon mådde extremt dåligt och förmodligen behövde hon bara prata av sig. Hon fick skälla lite, berätta om sina problem och gråta medans jag bara lyssnade och försökte hjälpa henne så gott jag kunde. Känner mig faktiskt lite stolt, för just nu känns det faktiskt som om en person därute i landet sover bättre pga av mig.

Så kan livet vara på nummerupplysningen.


Så var man i Storstan igen!

Nu sitter jag på jobbet, känns skönt att vara hemma i Stockholm igen. Tåget var framme runt kl 20.05, tjugo minuter försenat såklart, men det gjorde inget, för resan var grymt avslappnande. Jag älskar att åka x2000! Denna gång hade jag bokat plats i den tysta vagnen, ahh underbara tystnad, Inga snorungar som gapar, ingen idiot som skriker i mobiltelefon, bara lugnt, tyst och stilla. Somnade som ett litet barn med Darins album dundrandes i öronen..Fucking Wünderbar.


Hitta en gammal bild från Hamnfestivalen i Karlstad, 2005


Fick veta av chefen att jag får ledigt i slutet av Januari. Så skönt! Har varit lite nervös för det, men nu löste det sig. Vad som kommer hända då? Det får ni veta längre fram!

nu ska jag käka lite och läsa lite bloggar innan jag börjar.
Peace n Love!

Kristinehamns lilla järnvägsstation

Världens grymmaste Mormor

Nu ligger jag på syrrans säng hemma hos morsan. Har precis varit och hälsat på mormor i två timmar, var nästan ett år sen jag såg henne sist. Insåg inte hur mycket jag faktiskt saknat henne, även om jag hört det mesta hon berättar förut så är hon så jädra ärlig. Spelade såklart poker, tre omgångar varav jag fick stryk två. Alltis när hon vinner blir hon rå kaxig, klockrent!

När jag skulle gå började hon rota i skåpen efter något jag kunde äta på tåget. blev clementiner, mörk choklad och mineralvatten. Sen skickade hon med en "slant", hon är för go.

Tidigare under dagen tog jag det mest lugnt hemma hos mamma, kollade lite på tv ihop och sen fixade hon lunch. Potatis och kalops! Så underbart gott. Morsan är, ärligt talat, ingen mästerkock, men två saker kan hon. Kalops är ena och andra är potatisgratäng så jag är glad att jag fick en av rätterna. Måste erkänna att jag är förvånad över hemresan, har varit jättenervös för att det skulle bli bråk och tjafs och att jag skulle må dåligt. Istället har jag haft det jättebra! Nu kan jag kanske fundera på att komma hit lite oftare.

Nej, nu ska jag packa ihop datorn. Tåget hem går om en timme, Får se om jag bloggar nåt på tåget eller om det blir först när jag kommer till jobbet.
Puss och hej, Leverpastej!

Bloggfix, Tävling och Bloggtips!

Scheisse, varenda gång jag ser min egen blogg spyr jag på hur tråkig den är, vill ju verkligen att designen ska spegla mig! Ingen tuggummirosa-pop färg och världens minsta bild på mig i hörnet. Nu snackar vi Stora EgoPix som visar att med rätt ljus och 3 kilo smink kan jag med få se lite vacker ut :)

haha, Anyways, nu äntrar jag tävlingen om en specialdesignad header av Citty (http://sexandthecitty.blogg.se/) som hon tävlar ut på sin blogg. Varför? Inte bara för att jag behöver en förändring på bloggen, men jag vill ha den gjord av någon vars blogg jag själv läser dagligen. Har ni inte kikat in hos henne än, så gör det. Hon sticker ut från mängden och tar grymt snygga bilder.

Dagens bloggtips alltså: http://sexandthecitty.blogg.se/

Tillbax på ruta 1..

Lite så känns det. Pirrade i magen när jag klev av tåget. Tillbaka i Kristinehamn. Så många minnen vällde över mig, fick massor med konstiga känslor i kroppen. Först fick vi vänta på bussen i 20 min och sen vart det rena sightseeingen genom lilla Kristinehamn. Skumt hur litet allt ser ut. Statshotellet där man brukade festa, Torggrillen där vi köpte fyllekäk. (Alltid en Kristinehamns special, Mosbricka med grönsallad och vitlöksås, mitt och Forsmans udda påhitt). Hela centrum verkade ha försvunnit.

Började minnas en massa saker, många bra, härliga och underbara minnen men också många mindre bra. Det borde kännas som man kommer "hem" istället känns det bara som mitt förflutna. Saknar inte stan det minsta, inte heller folk som bor här. Tur att jag åker imorgon igen.

När jag väl kom in hos morsan kändes det som man fick en käftsmäll av jultomten, haha, jag ska förklara. Överallt, då menar jag ÖVERALLT, finns det julpynt. Glitter, tomtar, röda dukar, julbockar, julljus, granar mm. Helt galet. Morsan lät bli att städa bort julen bara för att jag skulle få se hur det såg ut. Inte nog med det, hon hade sparat julskinka åt mig också, jättegulligt.

Än så länge har vi inte bråkat alls, hon är ovanligt snäll och omtänksam. Man kan nästan tro att hon har saknat mig.
För ärligt? Så har jag saknat henne, det är ju trots allt Mamma vi talar om....


Värmland - Here we come?

Imorse vaknade jag såklart en timme senare än jag planerat så det var bara att rusa in i duschen direkt och sen börja packa. Visserligen skulle jag knappt ha med mig något, bara kläder tills imorgon, datorn och smink. Beslöt att jag å syrran skulle ta taxi in till Tcentralen, slippa lunchrusherna på tbanan när vi hade väskor och släpa på. Beställde den i god tid just för att vi skulle slippa stressa.

13.15 skulle taxin vara på plats så jag och syrran stod ute och frös medan vi väntade. 10 min senare hade taxin fortfarande inte kommit så då ringde jag bolaget. "Den är på väg" fick jag veta. Suck. Hatar att vänta, speciellt när man har bråttom till Tåget. Anyway, tillslut kom den, chauffören slängde ur sig en dålig förklaring och vi var on our way. Under resan så ringde chafförens mobil typ konstant, vilket var rätt irriterande då han verkade rätt snurrig och inte hade ögonen helt på vägen.

Jag bad honom och stanna vid en bankomat eftersom inte taxin tar Maestrokort, så han föreslog en vid slussen. -'Visst', sa jag och tittade lite stressat på klockan. När vi väl kommer dit så kör dåren fel och gör någon skum olaglig sväng, självklart står snuten 50m bort och ser detta så vi blir stoppade. Det sluta alltså med att taxichaffisen fick böter på 1000 spänn och snuten segade i typ 10 min. Tillslut kommer vi därifrån och hittar en bankomat och sen kör han som en dåre till tcentralen. Som tur var så stannade han taxametern efter allt krångel så resan blev typ 70-100 spänn billigare än vad den borde ha blivit.

Efter vi tagit ur våra saker ur bakluckan så rusar vi in på centralen för att hämta ut biljetterna, då funkar inte biljettautomaten! Då var det alltså 15 min tills tåget skulle gå, skoja inte att jag var stressad. Efter ett försökt på en tredje automat fick vi våra biljetter, varpå jag rusar in på P-Byrån för att köpa baugetter och snus, sen skyndade vi till tåget. Vi kom i tid, Thank God. Men jisses vilken eftermiddag!

14.15 rullade tåget iväg från centralen. Värmland here we come!


Minishopping

Sista heldagen i Stockholm med syrran idag, vi hade lite beslutsångest för vad vi skulle hitta på men tillslut valde vi att åka till Farsta med Valle. Kika runt i lite affärer och jag måste säga att jag är grymt beviken på årets rea, hittills iallafall. Hittar typ ingenting fint alls. Längtar mer efter vår och sommarkollektionerna :)

Hade redan bestämt att jag inte skulle shoppa, har inte råd ju, men självklart så sket det sig.
Blev iofs bara lite minishopping nu och det var faktiskt saker jag behövde!
Köpte Elvital Hårinpackning, mitt hår skriker ju typ efter kärlek, sen vart äntligen en ny parfym. Blev en tidigare favorit, Lacoste Inspiration. Båda var det runt 40% rabatt på, finfint :)

Nu blir det filmkväll, sen ska jag nog beställa lite kläder på nätet. Får ju bra lön i januari så det är lita bra att slösa!


Inredningsnoja

Trots att jag och Harry har bott här i lägenheten i 13 månader nu så har vi fortfarande inte fått i ordning. Alltså för mig känns lägenheten fortfarande nyinflyttad. Jag har inget på väggarna i mitt rum, taskiga gardiner, fortfarande min gamla sletna säng, köket är trångt och tråkigt och vardagsrummet är en enda röra.

Igår snackade vi om hur vi ska fixa upp placet. Detta kom vi fram till.

- Köpa två Expedit hyllor från IKEA (svart bruna), ha den ena som TV bänk och den andra till terrariet i vardagsrummet.
-Slänga min säng och jag köper Harrys nya dubbelsäng.
-Harry köper ny bäddsoffa som hon ska ha som sin säng i vardagsrummet, på så vis får vi plats med ett skrivbord därinne. en liten "plugghörna". (Harry går ju i skolan)
- Köpa nytt köksbord, ett litet man sätter på väggen med två pallar. (vi äter ändå aldrig i köket)
-Möjligen köpa ny och mindre micro så den får plats i ett skåp och slipper stå framme och ta plats.
- Måla brun fondvägg i köket.
-Upp med mina nya svarta gardiner i mitt rum, samt nya fönster lampan.
-Köpa ny taklampa till mitt sovrum, ev vardagsrummet med.
- Köpa Expedit hylla till mitt rum, för att få plats med lite av mina saker.
- Fixa Hallspegeln
-Fixa min stora guldinramade spegel (spraya silver istället)
- Hitta en maffig tavla till mitt rum
- Spraya silverramar till vardagsrummet över tvn.
- Egendesigna en sänggavel till min nya dubbelsäng
- Ny köksklocka
-Köpa en fotölj som blir "min plats" framför tvn :)

Ni ser, får lite ångest med tanke på vad allt kommer kosta. Som tur är så är vi båda rätt kreativa och finurliga, så man kan spara in mycket pengar där! Ikea, here we come!




Jag tror jag är kär..

Han får mig att bli helt varm. Hans underbara röst. Han har vuxit upp och blivit man.
Visst låter det underbart?
Om det nu vore äkta kärlek jag snackar om.
Nu är det inte så, Utan det är musik jag snackar om.
Överraskande nog är det ingen mindre än Darin jag pratar om.
Nya skivan Flashback ligger inne på mp3n och låtarna är underbara!
Visst, finns några undantag men på det stora hela så är skivan varm, mogen och en röst som får mig att tro allt han sjunger.
Smäktande ballader och grymma party låtar. Akustiska versionen av "Breathing your love" får mig att rysa. Skivans skönaste låt hittills är "What if"
Långt ifrån den lilla tandställnings nissen som klev in idol för flera år sen.
He´s a star.

Jag har blivit fjortis!


Kollektivtrafiks foton...

På hemresan idag från jobbet hade jag helt galet tråkigt, slutade med att jag satt och tog kort på saker, typ allt, jag såg. Fan, jag älskar ju att fota! Jag måste verkligen köpa mig en digitalkamera, mobilkameran duger verkligen inte längre. Måste kolla rean om det finns någon bra kamera att få tag på. helst en rosa ;)

När jag kom hem i morse blev det att titta på Sunes sommar, så jävla klassiker. Har säkert sett den 50 gånger, men den blir aldrig dålig. Efter det somnade jag som en stock och har sovit typ hela dagen. Tur är väl att man är ledig tills torsdag nu så man kan ägna lite tid till stackars lillsyrran som fått stått ut med mitt sovande och jobbande.

Nu är Valle på besök också, inte sett henne sen innan jul. Pratar om lite kryssningsplaner oxå, börjar bli dags..
Puss och hej, leverpastej!


Soluppgång över Stockholm, How beautiful.

Ser nästan solbränd ut...

Utsikt från Buss vs Tunnelbana

Ser ju helt galen ut och självklart är morgonsnusen på plats.

Stureby och Bandhagens C...Almost home....
Home Sweet Home

I don´t have the strength to stay away from you anymore..

Har precis tittat klart på Twilight, för andra gången och jag är lika tagen av filmen denna gång. Robert Pattinsson ögon får mig hypnotiserad. Kan inte minnas när jag fastnade för en film som jag gjort för denna. Den är helt enkelt sanslöst bra.
Inte nog med det, RP är så vacker att jag nästan tappar andan. Hur ofta säger man det om en kille?!
Galet sexigt med vampyrer....

Ohh! Jag bara ryser i hela kroppen. Vill ju se fortsättningen. NUUUUUU!

Sanslöst segt på jobbet inatt, ska nog läsa lite bloggar... hörs senare.




Dålig blogguppdatering..

Känns ändå inte som jag gjort annat än jobbat och sovit över jul/nyår så har väl inte varit allt för intressanta saker och skriva om. Syrran har blivit lite sjuk också, typiskt när hon är och hälsar på, så hela dagen har hon legat nerbäddad i min säng. Vi har bland annat glott igenom Sunes Jul avsnitten och kollat på lite Svensson Svensson.

Nu har jag även beställt biljetter till värmland. På onsdag åker vi ner och redan på torsdag åker jag hem eftersom jag ska jobba. Blir bara snabbt ner och hälsa på Mamma och Mormor, hoppas det inte blir allt för mycket bråk, har ju en tendens att bli det när vi är i närheten av varandra för lång tid.

Nej nu måste jag kasta på lite smink och börja klä på mig. Jobb mellan kl 22-08. Ciao!

Systemkrash och helt galen Nyårsnatt..

Jobbnatten igår var den sjukaste jag varit med om sen jag började där. Inte nog med att det ringde KONSTANT och att det flödade in den ena sjuka frågan efter den andra via sms, utan självklart krashade systemet drygt 5 gånger inom 2 timmars tid. Vi missade hur många samtal som helst så det lär vi få höra men va fan. Vi hade nog behövt minst 4 st till som jobbat under natten. Tur att det var härligt härligt folk som jobbade och vid 12 slaget hann jag och Linda springa utanför kontoret och se några fyrverkerier.

Efter igår frågar jag mig ändå vad är det för fel på folk?! Inser inte vuxna människor att på nyårsnatten är det OMÖJLIGT att få tag i en taxi. Ändå ber folk oss koppla dem till typ Taxi 020, Kurir eller Sthlm. Under mestadelen av natten gick det inte ens komma fram till dessa, desamma gällde i resten av landet. Grejen är att folk redan vet detta när dom går ut på nyår men ändå ska envisas med att ringa efter taxi.

Ibland, men bara ibland tappar man hoppet om den intelligenta människan.


RSS 2.0