Kärleken I Hollywood

Det verkar som det inte bara är oss dödliga som kärleken går upp och ner för. När det kommer till detta ämne så spelar det ingen roll om du är rik och berömd eller en vanlig svennebanan i kassan på Ica. Senaste kärleksskvallret ifrån Hollywood lyder som följer;

- Miss Spears, the one and only, har tydligen en hemlig pojkvän. Enligt uppgifter från E! News dejtar hon sin 37åriga agent Jason Trawick. Man får ju hoppas att han är bra för henne nu när hon verkar ha kommit på fötter igen. Tydligen så är hennes familj positiv till nya kärleken och Brittans Pappa säger iallafall att Jasen är en av få som han litar på.Vi håller tummarna för Britney!

Visst ser han rätt Hunkig och ordentlig ut?

Min personliga kändisfavorit (en av dem iallafall), Jennifer Aniston är singel igen. Hon och John Mayer har gjort slut för andra gången. Dock går uppgifterna isär om hur förhållandet avslutas. Vissa uppgifter menar att John dumpade Jennifer, medan andra säger att dom tog beslutet att splitta gemensamt. Enligt uppgifter ska Jenn vara nöjd så man kan nog anta att John inte var den rätte för henne!

En av Världens vackraste kvinnor är singel, ännu en gång..

- Även Ärkerivalen Angelina och hennes Brad verkar ha en fnurra på tråden. Paret sägs nu vara närmare en brytning än
 någonsin tidigare. Anledningen ska vara Angelinas jobbiga svartsjuka, Brad får tydligen inte ens umgås med grabbarna utan att hon blir sur. Nu sprids även nyheten att Angelina givit Brad en rejäl örfil då hon kom på honom att ge deras barnflicka massage. Kanske dags för Angelina att inse att allt inte löser sig av att leka bebisfabrik?
 Jag hoppas iallafall på en återförening mellan Brad och Jennifer - They belong together!- Sen har vi ju miss RiRi och "Beat Her Down" (annars kända som Rihanna och Chris Brown), när nyheten om misshandeln släpptes blev hela världen upprörd. Alla tyckte vi så synd om lilla RiRi, sen kom den ökända "misshandels-bilden", där vi tydligt såg vad Chris hade gjort. Nu verkar hela historien helt absurd. För det första tar hon tillbaka honom, det går rykten om att de gift sig i smyg och hon försöker se till att hon inte behöver vittna, allt för att hennes kära Chris inte ska hamna i fängelse. OH LORD, vad tänker tjejen med? Har han slagit dig förut så kommer han göra det igen. Väntar med spänning på att hon ska ta sitt förnuft tillfånga.

Kommentarer
Postat av: martina

åh tack så mycket!! :D

var du också med och tävlade eller? :)

kram

2009-03-14 @ 13:22:52
URL: http://uunsaidthings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0