Det vankas Firmafest..

Fick i helgen reda på att vi har Personalfest den 22 Juni, kommer bli fett skoj och få socialisera lite med alla på jobbet..elelr ja, inte alla men hoppas ändå många kommer. Som tur var är det en tisdag så jag slipper ta ledigt. Gött!

Fick en försmak i lördags när Lisa och Sara dundrade in på kontoret kl 03.30 på morgonen. Dom hade varit ute och svirat med någon från Bangladesh? Fattade inte riktigt, men de va kul och se dom båda lite runda om fötterna, Satt och snackade lite festminnen, tror dom fick höra lite väl mycket..haha.."BARA ETT SLICK"...(insiderskämt)

Känner mig taggad till 1000 iallafall, vi missade ju typ förra personalfesten eftersom vi var hos Lilie i skogås o firade henne. När vi väl mötte upp kollegorna så stängde Haket vi var på redan en timme senare... denna gång blir de att dricka lite och käka nåt på gården utanför jobbet innan vi drar nånstans. Hoppas på fint väder, skulle va så typiskt om de regnar..

Har ju börjat lite nytt spännande folk på jobbet som det ska bli kul att lära känna lite mer... :D

Fest nästa tisdag alltså!Kommentarer
Postat av: lisa

Men du behöver bara sitta där!

Alltså jag skrattar så jag grinar så fort jag tänker på det där. Thank you, min mage kommer bli fett vältränad inom kort!

2010-06-15 @ 02:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0