Min Helg - film & jobb

Inte blivit något bloggande i helgen så jag får väl uppdatera extra mycket idag..om jag orkar. Fördelen med att ha en okänd blogg är ju att man kan skriva när man vill, sitter ju inte direkt en massa folk och väntar på mina inlägg.

Iallafall, min helg innehöll jobb, som vanligt! Under Torsdagsnatten hade jag knappt samtal så kollade på två av Världens bästa filmer: Transformers 1 & 2..hann dock inte se klart hela tvåan så får ta de nästa Torsdag! Säger bara en sak...Optimus Prime!!

Fredagen och Lördagen var dock inte lita smärtfria, Ringde som satan hela nätterna, speciellt Fredagen, Kändes skumt att inte Frugan jobbade. Detta är första helgen sen hon började på jobbet som vi inte jobbar samtidigt en helt helg..tror ja. Hade iallafall sällskap Av Viktor o Simon, goa gubbar!

Lördagsnatten spenderades med Simons MacBook, glodde först på The Bounty Hunter, Jennifers Aniston var lika snygg som vanligt men annars var inte filmen mycket att hurra för. Lite smårolig och helt ok att glo på men knappast en film värd att se på bio. Ganska förutsägbar, men det är ju typ alla amerikanska kärlekskomedier.

Jennifer är galet het för att vara 41!

 

Efter den filmen hann vi precis se Alice i Underlandet, har ju inte sett den än. Hade sjukt höga förväntningar efter att ha hört typ alla säga att den var så grymt bra..... Grymt bra? WTF?! Den var för det första inte alls så välgjord som jag trodde och tjejen som spelade Alice passade inte alls. Hon skulle spela 19 år, såg snarare ut som en crackskadad 14 åring. Hade hon varit ok som skådis kanske det hade vägt upp, men hon kunde ju inte spela för 5 öre. Är jävligt glad att jag inte spenderade cash för att se den på bio, Alice i Underlandet hamnar i kategorin "de sämsta filmer jag har sett" utan att tveka. Crap helt enkelt.

Riktig besvikelse...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0