Snus med Lakritssmak...

Hmm. Sitter kvar och häckar på kontoret nu, slutade egentligen kl 07.00 men eftersom Isabell skulle börja kl 07.30 tänkte jag överraska henne genom att vara kvar. Underbara Isa har nämligen börjat på vårat jobb igen och inte nog med det, hon har blivit vår nya personalchef typ. STORT GRATTIS, även om jag e fett avundsjuk på den tjänsten..Hade inte tackat nej till lite mer ansvar på kontoret!!

Iallafall, ringde Isa kl 07.30 och då satt den jäveln på tunnelbanan och kommer förrän lite senare. Sitter väl kvar ett tag till, är inge trött alls konstigt nog så behöver nog inte sova speciellt mkt idag.

Kristina har iallafall börjar jobba..inte alltid man ser henne heller. Lite synd att man missar alla sköna personer som jobbar dag eftersom man är nattuggla. Medan jag sitter här och pressar in General-prilla efter General-prilla i käften så sitter hon med sina töntiga tjejsnus-dosor....Catch. Alltid har människan en ny smak och dagens var Lakrits....LAKRITS?! Vem fan kom på den idén?? Tydligen har det funnits citron också som enligt Kristina smakade Ajax (diskmedlet alltså..inte fotbollslaget)

Kristinas Tjej-snus...

Nej, Tacka vet ja riktig snus!!

Kommentarer
Postat av: ONLINE DRAMA - 983 unika tablettaskar !

hahahah sjukt rolig text i din header :DDDDD

2010-06-06 @ 00:10:19
URL: http://onlinedrama.wordpress.com
Postat av: Playmates Of Sweden

hur länge har du snusat? =)

2010-06-06 @ 14:10:58
URL: http://playmatesofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0