Värmebölja och Besvikelse

Har inte bloggat sen jag lämnade jobbet i söndags, orkar ju fan knappt sitta vid datan i den här värmen.

Iallafall, åkte in och mötte upp syrran vid cityterminalen kl 12.00 i måndags, efter det begav vi oss till Älvsjö för att möta upp Forsman och sedan tog vi bussen till Högdalen för att träffa Harry. Under den tiden hann man halvt svettas ihjäl, hatar när det är sån värme ute.


Vi drog oss iallafall in till medis och käkade på I Love Fastfood, blev en ceasarsallad för mig och pasta bolognese till syrran (som var helt oätbart..usch). Efter maten sa vi hejdå till Harry som skulle hem och plugga, duktigt värre, medan vi andra gick vidare till Fatbursparken och slappade. Hela parken var full med folk men vi lyckades ändå hitta en bra plats i skuggan som tur var.

Hängde där i nästan två timmar för att vänta på att Valle skulle sluta jobba så vi kunde gå på bio, blev Sex and the City 2, ÄNTLIGEN! Blev jävligt besviken på filmen, hade förväntat mig så mycket mer. Allt gick bara ut på att visa upp 40.000 olika klädbyten och endel av dialogen kändes helt fejk. Fanns dock vissa scener som var riktigt härliga och det var kul att äntligen få se den.



Vi drog hemmåt runt 21 tiden, köpte jordgubbar och kollade skräckfilm innan vi alla däckade.
Mysig dag och känns härligt att syrran är här.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0