Anything for fame?

Jisses, måste fan skriva av mig lite. Ligger i sängen och kikar på Tyra Banks Show på 3an, i studion sitter 5 unga tjejer i typ 17-20 års åldern som är redo att göra vad som helst för att bli kända. Okej om man har ett mål, tex är redo att kämpa för att bli modell, sångerska, programledare ..whatever..men dessa tjejer vill bara bli kända och är redo at verkligen göra vad som helst.

Tyra lät dom träffa en fejk-agentur där dom blev utfrågade om hur långt de är villiga att gå, en av tjejerna var redo att säga att hennes pappa är alkoholist, en annan gick med på att säga att hon blivit arresterad eer att ha kört bil påtänd och haft heroin i bilen, flera av dem var redo att ge ut sexvideo, ta nakenbilder och plasikoperera sig. då menar jag inte lite silikon i tuttarna utan krossa höften för att se smalare ut och förlänga smalbenen med ca 7 cm trots att de kunde bli sängliggande i 6 månader.

Seriöst?! Har folk inga gränser? Är man verkligen så desperat av att bli känd så måste man ju ha problem. Visst alla har väl drömt någon gång om att byta bankkonto med tex Beyonce, men man måste ju vara lite realistisk. Jisses.

Hur långt skulle du gå för att bli känd?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0