the Love story...

Pratade nyss med en gammal arbetskompis om kärleken..eller snarare om den där känslan av att "jag-gillar-homon-så-mycket-men-vågar-inte-berätta" - känslan..Jag sa till henne att bara go for it, men det är ju lättare sagt än gjort. Rädslan att bli dissad är så djup hos en del att man kanske kan gå igenom livet och verkligen gå miste om någon som kunde ha förändrat ens liv. Jag vet, jag är själv sån. Blivit bränd en gång för mycket vilket gör att det är svårt att ge efter när jag väl fattar tycke för någon.. samtidigt kan jag knappt vänta tills den dagen jag väl möter någon som får mitt hjärta att slå lite hårdare och får mig att ligga sömnlös på nätterna..

Kärlek, can´t live with it, can´t live without it?


Project Runway season 4..

Kikar just nu på youtube för att se när Christian Siriano vann säsong 4! Missade ju helt det avsnittet på tv. *suck*
Han är ju bara för underbar. 21 år och såååå talangfull att det är skrämmande. Riktigt kul att rätt person vann.


Den här killen kommer bli stor. så håll utkik modevärlden!! Sen är han ju för jävla söt också. den som ändå vore kille och gay. ;)

nu är det bara 40 min tills jag slutar....sen börjar resan hem på stockholms bussar och tunnelbana med alla überfulla människor. Längtar hem till sängen redan nu..

Sussa sött mina vänner..
Puss Och nyp i häcken

20 frågor mitt i natten..

Mitt emellan alla samtal på jobbet så för jag just nu en rätt sjuk konversation på msn. Sitter nämligen och disskuterar sex med M, en gammal universitets-klasskompis.. Har alltid trott att han är prydare än...än....ehh..kommer inte på nåt att jämföra med, men pryd med stort P. Snacka om att man hade fel, rätt komiskt.

Snacka sex är fan härligt , så fritt. Folk är så pryda i sverige, sex som är det mest naturliga i världen! Alla har eller har haft sex någon gång...och dom som ännu inte har...well, dom kommer väl ha det någongång i framtiden! (men vissa få undantag)

Så kom igen sverige. mer SEX, ONANI OCH KÄRLEK åt folket!Vart ska jag börja?

Hela sommaren har passerat, en ganska händelsefattig sommar också..
Vad har hänt sen sist då?

- jag fyllde 22 den 7/8..blev inget firande direkt utan det är framskjutet till slutet av september.
-Fick JOBB den 6/8..Jobbar nu som telefonist hos 118 800 Nummerupplysning.
- Har äntligen fått se Sex & The City filmen på Bio (2 ggr till och med) Tack Valle! (lätt årets bästa film.)
-Hade borlängebesök helgen 16/8-18/8..Underbart å se dig Boholm..och Lovisa :)
-I början av sommaren fick jag nått ryck och bad Harry klippa av mig håret..(nu börjar de bli lite långt igen tyvärr)
- och NEJ jag har inte börjat snusa igen...
- Har äntligen fått egen dator..dock inget bredband än så bloggar ifrån jobbet


ska försöka få in lite bilder också men får fixa det någon annan dag.
Just nu sitter jag på jobbet iallafall, härligt att jobba en lördag kväll/natt...slutar kl 04. kommer vara lagom mör i huvudet då..


tänkte dra lite händelser från veckan också..

Måndag- Ledig från jobbet. Slappade hemma halva dagen och drog senare till Farsta och mötte Valle.
Vi lunchade på Take it Thai Wok innan vi drog hem till hennes nya lägenhet. Blev lite Sent så jag stannade över natten (dock utan sömn)..

Tisdag - Jobb 08-16. Efter det mötte jag Valle inne vid Hötorget då hon skulle köpa ny dator. Träffade på ett gammalt ex till en av mina bästa polare, kul som fan att se honom, var ju ändå minst 2 år sen sist. Sen vart det en sväng in på H&M där jag shoppade 2 toppar, en enkel svart bastopp 149:- och en svart tunika med blombrodyr, sjukt söt..299:-. Härligt med lite nytt! Spenderade även denna natt i Farsta, somnade nämligen som en stock direkt vi kom tillbaka dit från stan.

Onsdag
- Jobb 8-16. Sen åkte jag in en snabbis och träffa Valle vid hötorget, tog en milkshake på Donkan innan färden bar hemmåt. Kvällen blev kort, somnade redan vid 21 tiden, såååå härligt att sova i sin egen säng, sover aldrig riktigt bra någon annanstans.

Torsdag - Jobb 8-16. Längtade hela dagen efter att få sluta, åkte genast till Farsta för att köpa mobilt bredband hos 3. Blev stopp på dom planerna direkt, jävla skit... men ska fiixa det på något sätt, nu när jag äntligen har dator.
Träffade Valle en sväng och vi tänkte stilla hungern med lite kinamat. Vi slog på stort och körde middagsbuffé på
 Kina Hörnet. När vi precis satt och och börjat spana in menyn kommer en crazy lookin´ fellá & ställer sig brevid mig, han mumlar något ohörbart, lyfter sedan ett glas vatten och kastar vattnet på mig. Smidig som ett kylskåp hoppar ja upp från stolen och lyckas rädda mig från det mesta av vatten-attacken, blev endast lite blöt på armen och ryggen. Det roliga var hur lugnt jag höll mig, snacka om ilskekontroll! det enda jag fick ur mig var "Va fan är ditt problem". Med tanke på vilka andra spännande svordommar jag brukar kasta ur mig så... va fan säger man, det finns folk till allt?
Efter attack och mat var det dags att träffa Mia, som Valle delar lägenhet med. Hon hade precis fått reda på att hon har en lite flicka i magen (som väntas anlända i januari) och att det kommer bli en frisk liten tös. GRATTIS!! :)
Dom båda släpade iväg mig för att sola (vilket var typ 3e gången ever i mitt liv.) varmt och skönt såklart men lite klaustrofobi får man allt...sen var det bara hem och sova som gällde..

Fredag - Jobb 15-23. Ville inte hem direkt efter jobbet, var ju ändå fredag. Skickade iväg ett sms till J och frågade vad han hade för sig. Tydligen låg han redan nerbäddad men hade inget emot att möta mig vid tuben om jag åkte dit. Sagt och gjort så mötte jag honom i Kärrtorp, lika söt som vanligt var han :) vi gick en liten promenix och hittade en park där vi satte oss på en bänk och pratade. Mysigt och få kramas lite igen! *grrrr*
Klockan började bli sent och Harry ringde och kolla om jag skulle hemmåt, så jag drog till Gullmars och mötte henne.
På väg hem stanande även vi vid en bänk där vi träffa en gammal skolkamrat till Harry, var inte hemma förrän runt 4 på morgonen..

Lördag - Jobb 17-04 Sitter här nu och filosoferar, ska strax ta min matrast och få lite varm mat i magen. Ringer sjukt dåligt ikväll. ganska skönt. De flesta vill bara ha tag i en taxi. Pratar med Micke på msn som gnäller över att han inte är omskriven i min blogg... VIKTIGAST är väl att du har en plats i mitt hjärta raring ;)


back to work..... PUSS

RSS 2.0