Ännu en dag på Beachen

Idag drar vi till Nacka för att bada. Jag, Forsman, Harrie, Syrran och Beccis..hela brudgänget alltså.
Cant wait och hoppa i vattnet, man e ju toksvettig redan när man vaknar, denna värme är SJUK, varför åker folk utomlands under svenska sommaren? Idioter.

Bilder kommer sen iaf eftersom den funktionen verkar funka nu igen, lägger in några från när vi var i Grisslinge förra veckan:





Mitt i natten

Medns vi kollade på film igår så började jag messa med Polly. (Det får bli Js nya smeknamn) Iallafall, han var lika varm som jag och frågade om jag skulle med och bada, efter lite fundering, det var ju ändå Forsmans första natt här, så bad jag honom hämta mig när filmen var slut.

00.10 stod han utanför och vi åkte iväg i hans söta lilla röda bil ut mot Älta.

Väl där tog det inte många sekunder innan vi var i vattnet och det var fan inte kallt! Det var ju betydligt varmare i vattnet än i luften, vilket gjorde att det blev kallt iallafall efter en stund. Men iallafall, vi var helt ensamma, bara skog omkring oss och solen i horisonten, jättevackert och mysigt att stå i vattnet och kyssas...

Han är alltid lika mysig och vara med, hoppas på och bada många mer gånger i sommar. ;)


Wünderbar Start på veckan..

Idag har varit den bästa dagen på mycket länge! Har precis lagt mig i sängen nu för att kolla på lite "How I met your Mother" innan jag somnar.

Dagen började ju som sagt med att Mcdreamy ringde och vid 2tiden kom han hit äntligen. Solbränd och med ett stort leende på läpparna som vanligt. Vi gick iallafall ut på gården och satte oss (i skuggan) för att prata lite. Som vanligt kändes det grymt jobbigt och vara med honom utan att få VARA med honom på riktigt, ville ju inte annat än att kyssa den jäveln. Iallafall, vi pratade lite seriöst, han vet vad jag känner men jag sa att jag är hellre hans vän än att jag släpper honom helt. Så som nuläget är vet jag att jag måste gå vidare och träffa andra, han har en del av mitt hjärta men jag kan inte stänga av resten av mitt hjärta för det. Inte när jag inte kan få honom. Men, den dagen han blir singel... så jävlar. Haha.

När han var tvungen och dra hem passade jag o syrran på att snika skjuts till Tcentralen. Eftersom vi var en timme tidiga så käka vi på donken innan vi gick och mötte forskman. Vi traskade iväg till spår 17b och vid 17.30tiden rullade hennes tåg in. Är så sjukt glad här nu, fan va kul vi ska ha!

Vi tog med all hennes packning till centrum här, handlade mat och hon köpte en försenad present till Harrie (Dumlesnacks och vattenpistol) sen släpade vi hem allt, vi stal tom två kundvagnar så vi kunde göra allt, blev bara ett kort stopp i nya parken där vi snackade om allt möjligt och läste skvallertidning.

Blev sedan en lugn kväll med film o mys...till 23tiden ungefär..
Men det berättar jag imorgon...

Summerjam

Nu är jag tillbaka efter en seg jobbhelg, visst går tiden så mycket mer långsamt nät man väntar på något?
Idag är det iallafall måndag och min underbara Forsman kommer i eftermiddag. Ska möta henne runt halv 5, inte helt säker på tiden än, men det hinns.

Inte bara att hon kommer, fick samtal från Mcdreamy imorse, han väckte mig 07.55... han ville ses idag. Så han skulle dyka upp efter lunch nångång, så måste kasta mig i duschen strax och fixa något att ha på mig. Vill ju känna mig lite fin om jag ska träffa honom...
Och att han ska tycka att ja ser lite somrig och fin ut såklart!

By the way, Ville, om du läser detta.
hör av dig till mig, det är viktigt som fan. ♥


Ingen bloggork

Tänkte blogga massor inatt, men fy, inte på humör.
RInger massor, inget ljud på datorn och ont i kroppen av dessa jävla stolar.
Fan va jag ska njuta av att få sova ut imorgon!

TIlls dess, sov sött!

Chillax

Ibland älskar jag mitt jobb, inatt har jag fått samtal från ett helt gäng härliga och TREVLIGA människor runt om i landet.
Samt kul att många blir så tacksamma att man hjälper dom istället för vissa andra som bara lägger på i örat på en eller fnyser "skyyyynda då för i helvete ", tro mig, sånna samtal är vanliga.

Fattar inte varför folk ska stressa så, säger man vad man söker lugnt och sansat så går det mycket fortare än om man mumlar eller pratar-så-fort-att-ingen-kan-höra-vad-man-säger. CHILLAX PEOPLE!

Nu har jag iallafall slutat för natten, ska dra mig hemåt till min säng och se klart "The Notebook", råkade ju somna igår, skräll eller hur?

Ciao!


Annika, du är för go....

Fick sms tidigare under kvällen,,,

"Michael Jackson ska inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner och återvinnas till lego, så barn kan leka med honom."

Lite humor måste man få ha..

Frulle & Film

Äntligen hemma och har precis kastat mig i sängen, är inte så vansinnigt rött, kan bero på att jag toksomna på bussen som vanligt, det blev en härlig powernap på drygt 30 min så nu tänkte jag kolla på lite film och äta frukost på sängen. Vardagslyx kallas sånt.

morgonens filmval: The Notebook.
Har forfarande inte sett den trots att de flesta sagt att det är en riktig toppenfilm, är beredd på att låta tårarna rinna!

Vi hörs senare gott folk.
Puss, kram och nyp i stjärten! ♥


The Twins & Syrran


1.Jag och Harrie...eller Harrie och Jag? 2. Syrran och jag fular oss.

Biljetterna är bokade - Here we come!

Inatt bokade Forsman våra biljetter till Umeå, så nu är det fixat, hotellet är bokade och skoja inte att vi är taggade till max. Nu är det bara en vecka kvar sen sticker jag ifrån fjollträsk för en helg i Björkarnas stad.

Blev dock lite ändrade planer, istället för Tåg+Buss blir det Buss hela vägen upp till Umeå. Okej att det blir 2 timmars extra resväg men det var nästan 1000kr billigare! helt sjukt. 660kr tur och retur går kalaset på, en bra deal!

Kl 08.30 lämnar vi centralen och är framme 10 timmar senare, vi får försöka hålla oss vakna under natten så vi kan sova på bussen! Sen blir det nog en hel del tidningar, musik och mumsig mat på bussen, så det ska nog gå plus att vi har varann och snacka med. Fan vad jag längtar!

Blir två nätter på Hotell och en natt hemma hos brorsan, kändes dumt och åka hem redan på söndag när vi är bakis och jävliga, istället får vi spendera hela söndagen med underbara Bror, se massa film och umgås. Ska bli superkul! *wiiii*

Nu slutar jag dock mitt arbetspass för natten, raka vägen hem mot sängen nu!
Ciao gott folk!


Hotellet...och Umeå By Night

Michael Jackson är DÖD!

Tydligen har "kungen av pop" avlidit efter hjärtattack, Kan vara ett rykte, vem vet...
Färska nyheter iallafall, inte sörjer jag heller, Visst en gång i tiden gjorde han rätt många grymma låtar, innan han opererade söder sig och blev hobby-pedofil (ja, jag tror att han är skyldig den jäveln)

Så inte sörjer jag inte.
Men visst, synd om hans barn att växa upp utan förälder.

Lägger in en av hans bästa låtar och så säger vi: Burn in Hell Paleface!


Det var tider det...

Dags för jobb

Torsdag kväll och det innebär jobb, dags att dra till Östermalm för en natt i telefon igen. Ska bli skönt och sitta vid en dator vars internet går snabbare än mitt, tar hundra år bara att komma in på bloggen. Ska prova ifrån jobbet och ladda upp nån bild eftersom det inte funkar hemma hos mej av någon anledning.

Börjar bli svalt i luften också, hur skönt som helst.
Dags att klä på sig och kila.

Puss på er alla.


Underbara Vänner

Ligger ensam hemma nu, har vart i centrum med Syrran och handlat lite mat + hämtat ut mitt Ellospaket. Lite finfina handdukar, lakan och nytt täcke, wunderbar! Min efterlängtade klänning var med i paketet oxå, hur söt som helst, så den piggade upp mig lite.

Har ju lovat syrran att hon ska få gå på Grönan men fick lite panik eftersom lönen var mycket sämre än väntat. Därav mitt tidigare inlägg idag, blev även orolig över Umeåresan eftersom den blir ganska dyr. Som tur är har jag världens gulligaste vänner. Får låna till tågresan av Forsman och Marcus fixar syrrans åkkort å sånt till grönan. Tack för att ni ställer upp!!

Anyways, ska återkomma till varför jag ligger hemma själv. Syrran var sjukt rastlös idag, som vanligt och det kliade nog i benen på dom andra också så dom bestämde sig för att dra till grönan idag. Så för en halvtimme sen drog Harrie, Beccis, Syrran och Marcus. Jättegulligt av er att ta hand om Syrran, Puss på er alla tre!!

Själv ska jag njuta av tystaden en stund. Fyra vuxna och en överenergisk unge i en lägenhet blir rätt mycket efter ett tag.
ahh, ljuva tystnad..

Blir så jävla bitter

Varför varför varför, när man planerar saker och vill hitta på nåt så ska de alltid gå åt helvete.
Vill ju kunna hitta på saker i sommar!! fan.fan fan fan.
Dags och vinna på lotto?

Heldag på Playan

Var så sjukt varmt igår att vi bestämde redan då att vi skulle till playan idag. Frågan var ju bara vart vi skulle åka. Det är ju det värsta med att man måste åka kommunalt, hade vart tusen gånger lättare om man hade haft bil.

Men men, man ska inte klaga, Harrie föreslog att vi skulle dra ut till Grisslinge Havsbad, ute på Värmdö. Sagt och gjort, vi köpte med lite fika och tog tuben till slussen, därefter Hemmestabussen i drygt 30 min, var på väg och DÖ av värmelag i bussen. Helt sjukt att dom får ha de så varmt.

Väl framme hittade vi en plats i sanden där vi bredde ut oss, jag han ligga en dryg timme i solen innan jag var tvungen att kasta mig i vattnet, eller ja..kasta och kasta...Jag smög i som en frusen, tjutande baby. SATAN I H*VETE Vad kallt det var, men ack så svalkande.

Badade i kanske 20 min, sen pallade jag inte längre utan fick kapitulera. Låg sen och glassade i solen med Marcus, Harrie och en extremt energisk lillasyster. Marcus försökte göra av med lite av hennes energi genom att kasta hennes boll ut i vattnet så hon fick simma ut och hämta den, som en hund, det lyckades rätt bra. Marcus drog ifrån oss vid 7 tiden kanske och då låg vi kvar och väntade på Beccis och Cissi som dök upp......efter en lååång stund. Haha.

Vi satt kvar vid stranden och tjöta ett tag innan det bar av hemåt, min chef ringde nämligen och fråga snällt om jag kunde köra sms hemifrån, visst sa jag och vi skyndade hem. Stannade bara vid Högdalsgrillen och köpte med oss käk hem, pommes o Chicken nuggets med currydressing, göttans efter en dag på playan!

Nu blir det jobb i 15 min till, sen filmtime med syrran, Harrie & Beccis!

Tack för igår

Ursäkta mitt dåliga bloggande, men inte blivit så mycket tid framför datorn den senaste tiden..
Bristen på bilder beror på att min dator fukkar upp hela tiden..

Anyways, igår efter tvätten så tyckte Marcus att vi skulle hitta på något, så vi traskade iväg till centrum när han bjöd oss på lunch. Vi käkade på PePe's, godaste pizzan på länge måste jag säga. Efter det traskade vi vidare, hämtade ut Harries paket och sen började vi ha vattenkrig i fontänen i centrum. Värmen var helt sjuk igår så känndes skönt att och få kyla av sig lite.

Efter de gick vi upp kikade inne på Jysk, provade sängar och soffor, blev rätt sugen på att shoppa möbler. Snart dags för flytt ju!

Hann med en sväng in på en väskaffär, snacka om cravings och sen smet vi in på bolaget. Köpte några cider och öl för att svalka oss med. Kvällen svslutades på balkongen där vi skålade och mådde allmänt bra..
Marcus blandade även en drink, fantastiskt god måste jag säga!

Marcus sommarPiggelin:

-Lägg en Piggelin isglass i ett glas
-Häll i Absolute Päron 4-6 cl
-Fyll upp med Sprite
(lägg gärna i fler isbitar om du vill)


Storstäd & Tvätt

Igår blev det som sagt stooorstädning av mitt rum, passade även på att möblera om lite, så nu känns det bättre, även om det fortfarande finns en massa onödiga grejer som tar plats. *Host host Valle* Vore bra om man fick bort det eftersom man ska börja packa ner sitt eget i lådor.

Efter städningen igår blev det  inte mycket mer action, Marcus kom hit och chillade en sväng innan han drog vidare medans jag och syrran kollade på "Låt den rätte komma in", blev en tidig kväll eftersom vi skulle tvätta kl 07 imorse. Självklart försov vi oss men lyckades ändå tvätta ett helt berg med tvätt.

Grymt skönt att få det undanstökat, även om det just nu hänger blöt tvätt i typ hela lägenheten...*wii*

Nu är det dags för film igen. Ciao.


Sömnmaraton..

Har sovit sen igår vid den här tiden, varit helt slut sen helgen, att jobba kan göra en så trött?
Ska iallafall avsnjuta en härlig frukost nu med lillsyrran, har ju inte umgåtts så mkt med henne i helgen så känner mig lite taskig.

Sen tänkte jag plocka i mitt rum lite, skulle ha städat redan förra veckan vilket jag inte gjort och nu ser det verkligen förjävligt ut... Marcus ringde ju och väckte mig vid 11 idag. Han åker hit från Karlstad idag och är här vid 18-tiden, ytterligare en anledning att städa.

Dagens schema alltså:
-Frulle & film
-Städa & diska
-Bädda rent i sängen
-Långdusch, hårinpackning och skrubb.
-Laga mat
- Myskväll med Syster, Harrie & Marcus.


Mot Sängen!

Nu bär det strax av hemmåt, men behöver inte sätta mig på nån buss idag utan söta lilla J kommer förbi och hämtar upp mig. Han har också jobbat natt och vi slutar samtidigt. Härligt värre. Gött att få åka bil hem, sen med riktigt söt chaufför, kan knappast bli bättre.

Bäst att fixa på lite smink, ser toksliten ut just nu och vill ju inte skrämma ihjäl honom.
Väl hemma så tror jag att jag kommer däcka direkt, möjligen se klart 'Barnhemmet' men sen är det sovtime. Ska bli otroligt skönt att få sova och veta att man är ledig tills torsdag!

Nu ska jag fixa mig, så man kanske får sig en morgonkyss eller två..♥
So long suckers!

SöndagsOrgasm - MTV Favorit

Som jag har letat efter denna låten, har tänkt på den här videon men aldrig kommit på vad låten hette. Hittade den äntligen nu, blev hur glad som helst. Kommer ihåg att jag tyckte låten var så skön, men just att videon så jävla bra. Hennes hjärta växer/krymper i takt med hur hon känner...helt underbart! NJUT!



Sen en efterlysning, letar efter en till låt, spelades en hel del 2003-2004 på MTV Dancefloor Chart, i videon ser man en tjej och en kille kyssas och typ slickar på varandras läppar. Man ser inte hela deras ansikten utan bara delen mellan näsa-haka. Svårt och förklara men videon är supernice! Riktigt kyss-close-up video..Någon som över huvudtaget känner igen den så är alla tips ett steg i rätt riktning!

McDreamy & Jag i solen?

Då var man återigen på jobbet då, veckans sista pass på 12 timmar sen är man fri tills Torsdag igen, Jag älskar mina jobbtider!

Måste bara berätta, imorse när jag kom hem kastade jag mig i duschen och bunkrade upp för en härlig frukost framför en film. Lillsyrran fick välja och det blev "Barnhemmet", som by the way inte alls var så läskig som jag hade trott, då min mobil ringer...

Vem ringde då? Mcdreamy såklart, andra gången denna vecka, grymt ovanligt måste jag meddela. Iallafall ville han ta med mig ut i solen, bara ligga på en gräsmatta någonstans och må bra. Varför kommer han alltid med sånna förslag när det är heeelt fel tillfälle. Jag hade jobbat 15 timmar och var helt jävla slut, visste att jag skulle somna vilken sekund som helst så tyvärr fick jag nobba honom. Fan. Måste träffa honom snart eftersom han åker bort hela semestern... med henne.

Gosh, I wish he was mine...♥


Only In Stockholm

Årets mest udda Bussresa upplevde jag på hemvägen...Here's why:

1. "Den glada Indiska busschaffisen"
Kommer in i en näst intill folktom buss, får ett superleende från chaffisen och går och sätter mig, först då reagerar jag på hur högt han spelar musiken. Gubben har på nån Indisk musik som han tydligen gillar rätt grymt eftersom han satt och sjöng med stundtals, Högt dessutom. Kunde inte låta bli att flina när han tog i och sjöng för kung och fosterland. Fler sånna chaufförer efterlyses istället för dom sura bitter-gubbarna som brukar köra.

2. "Sparris-Ernst"
Vid Statsbiblioteket kliver en herre på, han rullar på en rullstol, fullpackad med hans tillhörigheter och iklädd en riktigt snygg outfit. På fötterna sitter de största skor jag någonsin sett på en människa, dom såg riktigt läskiga ut. Sen har herrn alltså ett par slitna mjukisbrallor uppdragna till bröstet och på dem hade han knäppt på ett par hängslen. Rädd för att tappa brallorna kanske? Grejen var att eftersom han dragit upp dom så högt så har sömmen mitt bak på byxorna skärt in mellan skinkorna, vilket gjorde att man såg ALLT, den var ingen vacker syn. Som om det inte vore nog så spred sig snart han doft (eller ska man kalla det ODÖR) i hela bussen. Lukten går bäst att beskriva som rutten sparris..därav mitt fina smeknamn på honom.
Han gick av nån hållplats senare, som tur var, men innan dess la han av en ljudlig och klämkäck rap. Charmigt värre!

3. "Fylle-Ungen"
Bussen rullade vidare mot St Eriksplan, där kliver två killar in, kanske runt 17årsåldern. Den ena är märkbart salongberusad, som det så fint kallas, medan den andra är totalt jävla redlös. Längessen jag såg någon som var så full, iallafall kl 8 på morgonen. Den fulla killen ramlar i golvet minst två gånger, skriker att han vill ha sex, spottar på golvet och pratar högt och brett om att han behöver röka en fet. Jisses. Fan, kan man inte kontrollera sitt spritintag, så drick fan inte!

Va säger man, Stockholm är väl för härligt!


Midsommar i min barndom..

Passet är snart slut, 15 timmar och jag överlevde! Blev kaos igårskväll/natt, satan i gatan så mycket samtal har jag inte tagit sen nyår, samtalssiffran landade på 459 st (lär ringa högst 10 samtal till innan jag slutar) så det verkar som det var fullt ös som gällde runt omkring i Sverige igår. De flesta samtalen kom från Öland och Västkusten, antar att dom ställena är "the place to be" på midsommar, vem vet något år kanske jag själv får åka iväg till nåt av ställena och fira. Helst Öland isåfall.

Insåg att jag har nog fan inte firat midsommar sen jag var liten, så firade jag alltid med min "extra" familj i deras stuga utanför Åtorp. Vissa år var vi hos en av deras bekanta och firade ett helt gäng. Vi barn käkade jordgubbar tills vi storknade, dansade runt stången och spelade krocket medans de vuxna drack så mycket snapps och käkade sill tills dom storknade.
Dock har jag bara bra minnen därifrån, är sjukt tacksam för att jag fick uppleva det, det är verkligen kära minnen.

Midsommar är ändå rätt mysigt, om man firar på det sättet, mycket folk i olika åldrar, god mat, sång och solsken.
Vem vet, nästa år kanske?


Fina Åtorp...


Välformulerade och allmänbildade smålänningar...

Morgonens bästa smsfråga:

"I Vilket land ligger barcelona i?"



Tidsfördriv och onödigt vetande

99 frågor och svar för er som vill veta lite mer..

1. Fullständigt namn? Charlie "half-canadian" Mclovin
2. Exakt ålder? 22 år och 316 dagar
3. Vart bor du? Highvalley...snart Medis
4. Bor tillsammans med? Harrie,
5. Husdjur? Svempa (katten) och Le Snakes (Hella & Dolph Dietr Wolfgang)
6. Färg på ditt hus? Mörkröd tegel.
7. När är du född? En vacker augustidag 1986
8. Klass? Underklass...? Classy
9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten 2005
10. Något jobb? 118800 Välkommen...
11. När ska du sova ikväll? Nångång efter 08 på morgonen..(när jag slutat jobba)
13. Duschat idag? Nej igår..(eftersom det är efter 12slaget)
14. Kramat någon idag? Ja, lillsyrran
15. Pussat någon idag? Nope
16. Vad har du ätit? Frukost, en tårtbit (Tack Cecilia som bakat så fint) och Panpizza..nyttiga klubben
17. Dagens klädsel? Tights, klänning och cardigan.
19. Dagens sötnos? Kong!
20. Dagens roligaste? Lisa, hon e klockren!
21. Har du många vänner? Många ytliga, men få som jag verkligen älskar.
22. Hur många har du kysst? Många underbara läppar!
23. Vem kramade du senast? Syrran
24. Hur många vill du ha sex med? Varför begränsa sig? haha
25. Hur många har varit otrogna med dig? 4 st som jag kommer på..
27. Har du pojk-/flickvän? Free as a bird..
28. Vem pratade du med i telefon senast? Nån snubbe i Sunne
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Micke: haha, min säng är varm och skön! ;-) Jag måste verkligen sova nu också, varit uppe alldeles för länge. Sovmorgon here I come! GonattPuss


FAVORIT:

31. Film? Just nu = Twilight, Seven Pounds & Reign over me.
32. Låt? Just nu = Kanye West -streetlights
33. Mat? Tacos

34. Dryck? MJÖLK!
37. Stad? New York & Paris
38. Land? Frankrike, USA & Canada
39. Lektioner i skolan? Psykologi & Bild
40. År? 1948? <--haha


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Helt slut i huvudet så tänker knappt alls..
42. Personen du kysste? Emanuell
43. Gången du spydde? Minns ej
44. Gången du grät? I torsdags, till sex and the city, sista avsnittet :D
45. Pizzan du åt? Billys Panpizza för en timme sen
46. Gången du var i göteborg? ehm..2007, bytte tåg där bara.
47. Gången du var i stockholm? Alltid, Stockholm i mitt hjärta!
48. Personen du hade sex med? *host*
49. Gången du var hög? Nån månad sen kanske
50. Personen som du såg gråta? hmm....


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa.
54. Tv-spel eller datorspel? Dataspel, SIMS såklart
55. Singel eller upptagen? Singel.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Ne men fy fan!
58. Ragga eller bli uppraggad? så 2004
59. Big brother eller paradise hotel? Big Braaader
60. Svart hår eller blont? Svart.
61. Blåa ögon eller bruna? Melerade?
62. Choklad eller lakrits? Choklad ffs
63. Göteborg eller stockholm? dum fråga....ESTOCOLMO
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerfotad..
65. Coca cola eller fanta? Helst Sprite..
66. Pizza eller kebab? Pizza.
67. Randigt eller prickigt? Enfärgat.
68. Älska eller älskas? I wish HE loved me..
69. Leva eller dö? Leva sen dö. (Harrie said it best)

ANTAL :

70. Personer du älskar? Orka räkna dom..
71. Personer du hatar? bara en...CAROLA
72. Personer som sagt jag älskar dig? För få...
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 4-5 stycken kanske..
74. Glassar du ätit på en dag? Vettefan..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? För gammal för sånt, Arvika 2004 och 2006 räckte.
76. Gånger du haft minnesluckor? Och det skulle jag komma ihåg?
77. Piercingar har du? Septum och ena örat...andra örat har växt igen tyvärr.
78. Personer du saknar just nu? Brorsan!! och henne, hon vet vem hon e...
79. Gånger ditt hjärta brustit? Unbreak my heart


VEM:

80. Vill du kyssa nu? Mcdreamy...
81. Ska du träffa imorgon? Syster & Harry...och folket på jobbet
82. Sjöng du senast för? Ingen ska behöva höra mig sjunga
83. Hade du senast en msnkonversation med? Harrie!
84. Spelade du tv-spel med senast? Harrie troligen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Mcdreamy?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Josef Fritzl
87. Förtjänar att dö? hmm..
89. Vill du sova brevid inatt? Mcdreamy!


VAD:

90. Gör dig glad? Erik & Mackan, Mina vänner, Hans ögon och leende..
91. Gör dig ledsen? Förutfattade meningar, bråk & skönhetsideal
92. Vad vill du helst göra nu? Åka hem till min säng!
93. Önskar du att du slapp göra nu? Jobba..
94. Vill du ha nu? HONOM! Men en miljon hade inte suttit fel det heller.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar, presentkort (bio & ikea)
96. Längtar du till? Åka till Umeå, Få komma in i nya lägenheten med Ville..och få umgås med min Forsman massor i sommar!!
97. Tycker du om dina betyg? Helt ok
98. Ångrar du i ditt liv? En del dåliga beslut..
99. Är det bästa som har hänt dig? Flytta från Kristinehamn & Fått kontakt med Farsan!


Allvarligt..

Får klockan gå så här segt? 12 timmar kvar och jag räknar fan minutrarna, nästan!
Jag, Lisa och Fredrik sitter och disskuterar hur livet som duva skulle vara, även om vi möjligtvis skulle kunna få böldpest via telefon och därigenom bli tvungna att gå ifrån jobbet. Det är nästan lockande..

Har så sjukt jävla tråkigt just nu, inte ringer det speciellt mycket heller, iofs tur det, orka snacka med massa fulla och glada människor som firar midsommar.

Pratade även nyss med Brorsan som var lite rund om fötterna och hade kul i Stärkesmark med en massa gamla vänner. Ohh jag vill också! Om två veckor du brorsan, då jävlar kommer jag och Forsman vända upp och ner på hela Umeå!
Längtar som in i helvete ju...

Det är den 19e idag, vilket innebär att om bara 10 dagar kommer Forsman upp, inte sett henne sen kryssningen i mars.. Det är fan inte bra att hon bor i Karlstad, flytta hit köna!

Måste även skicka en stooooooor Puss till Harrie som e så snäll att vara "barnvakt" åt lillsyrran när jag jobbar, what would I do without you?!


15 timmar....

Nu börjar passet, 15 timmar and counting...neråt :D


En Lång helg..

Minst sagt, nu är det lite drygt 1 timme tills jag slutar sen blir det raka spåret hem och kasta sig i säng.
Kl 17 ska jag vara på jobbet igen och göra mitt hittills längsta pass på 15 timmar. Kommer bli en låååååång natt känner jag på mig. Slutar alltså kl 08 imorgon bitti, då är det hem som gäller och kl 20 börjar jag återigen jobba, i 12 timmar.

Kommer vara helt död på söndag känner jag på mig redan nu, får hålla tummarna att det inte blir en massa busringningar eller systemkrascher samt att vi har bra med personal.

*hålla tummarna*
Nu blir det nog Erik och Mackan sista timmen. ♥

MidsommarOrgasm



Hittade låten hos Citty och nu kan jag inte sluta lyssna på den.
Thank you.

Syster



Kan man bli sötare?

Solning och Pojken från Irak

Blev solning hela eftermiddagen i tisdags, jag och Harry satt och grillade oss själv samtidigt som vi satt och pratade gamla minnen. Både härliga minnen och sånt man önskar aldrig hade hänt. Iallafall är det alltid skönt och snacka med Harrie, hon fattar alltid vad man menar och vi tänker ruskigt lika... oftast.

Medan vi satt där och stekte (syrran lessna rätt fort och gick in och kollade på film) så kom en lite grannkille fram till oss. Han blåste såpbubblor, pratade om en resa till Irak och om sitt dagis och var hur gullig som helst, han försökte senare leka någon kycklinglek med oss och fick låna Harries basketboll en stund. Det gulliga var att han inte var som andra ungar, typ "varför är du så tjock" utan istället blev han impade och sa att vi var så starka. haha.

Vid 19tiden gick vi in, märkte då att jag bränt mig lite på näsan och ena axeln, blev tydligen mkt brunare på ena sidan kroppen, snyggt! *not* Får ta och sola andra sidan snart kanske....

(tog lite bilder, men mitt internet gick så segt hemma så det tog för lång tid för att lägga upp dom...)

Bloggpaus o Filmmys

Har ju haft systeryster här sen i lördags så inte blivit så mkt tid över till datorn. I söndags när jag o syrran kom från mitt jobb var jag helt slut. Blev en god frukost sen tvärdäckade jag! Sov i evigheter, tur att Harrie kunde hålla syrran sällskap. Thank you!

Igår var det dags för nya tag, trodde jag, grått och trist ute, lite små regn och kallt gjorde inte att man kände sig manad att hitta på något kul. Lägg då till en fruktansvärd smärta i ryggen, hade svårt att stå upp tom vid vissa tillfällen, jobbstolarna pajar verkligen ryggen.
Blev iallafall en riktigt mysig film dag, med filmer som:

- Bondgården
- Andra Sidan Häcken
- Bortspolad
- Rec (sjuk spansk skräck)

Den sista ville syrran se för att verka tuff, men redan när allt otäcka började hända så gömde hon sig undder täcket och vägrade titta om vi inte berättade exakt vad som skulle hända. HAHA, tur att hon inte blivit för skadad av filmvåldet än.

Nu ska vi ut i solen. Puss o Hej ♥

Snygg pose syrran!

SöndagsOrgasm goes Danmark


Lillasyster är här!

Sitter på jobbet nu och kommer sitta här till kl 08 i morgonbitti. Yeey..eller inte. Men ska inte klaga, efter detta pass så är man ledig tills torsdag igen!

Blev lite stressigt innan jobbet bara, började ju kl 20 och lillsyrrans buss skulle vara på terminalen kl 20.10. Blev att möta upp henne sen kasta oss i en taxi till jobbet, som tur var förstod chefen, så man slapp ju få skäll, alltid något.

Sånu är iallafall lillsyrran här, oj vad hon har vuxit, läskigt hur "vuxen" hon börjar se ut, för mig kommer hon alltid vara 5 år gammal! Skitkul att hon är här, ska bli skönt att få umgås lite med syster yster, inte så ofta jag träffar min familj ju. Nästa månad ska man ju få umgås med bror♥. Toppen minst sagt!

Nu tillbaka till jobbandet..
Puss & hej - Leverpastej

I wanna take a ride on your discostick


Tack min fina Harrie

För att du styrde upp lite ny design på bloggen, ska försöka få tummen ur och fixa nån nyare bild till headern bara, men visst är detta mycket bättre än den gamla tråkiga nybörjar-designen jag hade?!

Fänk jo väry match! (Jorå så att Engelska, det är min grej de!)

The 90's - ett försvarstal

Har precis kollat klart på Henrik Schyfferts show The 90's - ett försvartal.
Och vad fan säger man?

Fullkomligt Briljant! Längesen jag blev så imponerad av en svensk komiker, showen är inte bara humor, även en del tankeställare, skön 90tals nostalgi och en inblick i Henriks liv.
Tack Harrie för att du tipsade mig om showen, satan vad jag har skrattat och även blivit rörd.

Henrik Schyffert är ta mig fan Sveriges skönaste kille och han kan lätt få bli Veckans Babe ♥
Har ni inte sett showen så gör det, finns på SVTplay fram till den 23 juni. Missa inte!


Bloggdesignarn...

Peace !
Jag har precis fixat lite i Charlies blogg.



Hope you enjoy! <3
http://harries.blogg.se/

Lilie @->-->--

Ligger i sängen nu och har precis kommit ur duschen. Borde försöka sova en timme till iallafall, då blir jag extra pigg på jobbet sen. Ser inte alls fram emot att jobba när jag vet att jag hade kunnat gjort något mycket trevligare.

En gammal vän ringde mig nyss, oftast när hon ringer så jobbar jag eller sover. Alltså alltid vid fel tidpunkt, så därför pratar vi inte så ofta. Sen är jag ursämst på att höra av mig, men hon vet att jag inte dissar för att vara elak.Blev ett långt samtal om allt mellan himmel och jord, från våra gamla ex till vår framtid. Hon är nog en av de klokaste människor jag träffat, sen har hon en aura kring sig som få personer har. Redan när jag mötte henne första gången blev jag bländad av hur vacker hon är, verkligen, och ganska snart insåg jag att det inte bara handlade om hennes yttre.

Trots att vi bor i samma stad så är det 1½ år sen vi träffades, helt och hållet mitt fel, men det ska ändras, för jag vill ha kvar henne i mitt liv, no doubt about it.

Du är Underbar Lilie! ♥

Världens finaste Lilie

Dejting-regler?

Har fortfarande inte somnat, börja jobba kl 23 ikväll så lite måste jag sova. Är fan inte trött. Eller jo, trött är jag men inte "sova"-trött. Svårt och förklara. Såg klart filmen iallafall, den var fan rätt bra, fick en del att tänka på. Jag är ju rätt kass på det här med dejting-regler, fattar inte varför man ska spela en massa spel med varann. "Ring inte på 3 dagar", "låtsas vara upptagen" och sen alla brudar som "spelar dumma". Nej, trött på sånt Bullshit, varför kan det inte vara enkelt som när man var liten?

Jag gillar dej! Gillar du mej? Nehe, okej, inte det, bra då vet jag - Ha ett bra liv!
 eller:
Jag Gillar dej! Jaha, du tycker detsamma, så trevligt, låt oss då leva lyckliga i alla våra dagar. Eller iallafall ett år eller två.

Varför alla dessa mindgames, någon som vet?


GutenMorgen

Uppe med tuppen idag, eller kanske inte, snarare varit vaken hela natten, lika bra att börja ställa in sig efterom det vankas jobb idag som vanligt. Man behöver ju knappast ha ångest för att missa en solig och vacker dag, vart försvann sommaren? Någon som vet?

Slog en signal till min gamle moder nyss, allt ordnat och på lördag kommer min syster hit. Ska blir skönt och träffa Mini igen (som jag och bror kallar henne) och hon ska vara här ett par veckor. Hoppas ju på lite fint väder iallafall så vi kan hitta på nåt, blir ev Grönan nästa vecka om solen vågar sig fram, tokvägrar att åka dit om det ska regna och hålla på.

Börjar även dra ihop sig till att Forsman kommer hit, den 29e är det väl tänkt att hon ska dyka upp. Längtar ihjäl mig. Blir drygt  veckor tillsammans, snacka om att vi behöver det!!

usch, insåg nu att jag måste städa mitt rum, ser förjävligt ut, IGEN Hur lyckas jag? Har för mycket skit helt enkelt. Blir ju tokrensning hela sommaren, vägrar släpa med allt gammalt till nya lägenheten.

Nej, nu ska jag se färdigt på filmen "He´s just not that into you".
Puss på er alla! ♥

psst..Jag bjuder på den här:
Våga Vara Ful - Kampanj 2009

Tacokväll & Grattis

Nu blir det en mysig Tacokväll med Brudarna Finland. Alltså Harry o hennes kusin Beccis, se om vi får igång någon film också. Är på världens bästa humör och det ska firas!!

Och du trodde väl inte att jag hade glömt?
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OCH TILL NYA CHEFSJOBBET, Bättre present kunde du inte fixat till dig själv! Är superglad att det går bra för dig i nya stan och allt. *yeey* Så Happy B-day Valle!



NY LÄGENHET!

Visningen av lägenheten gick super och idag var jag och Ville och skrev kontrakt! Kan ni fatta? det tog fan inte mer än en vecka innan vi hittade ett place och vilket läge sen. So what om lägenheten är tokliten, det kommer bli mysigt och hur nära som helst till allt.

Den 1a september flyttar vi in på vår nya adress, Götgatan 78. Ni läste rätt, den gamle värmlänningen ska flytta till Medborgarplatsen. Kommer bli hur nice som helst. SKRAPAN here we come!!


Här på 7e Våningen kommer vi bo. You and me Villish!! ♥

Blondinbella och Jag



Idag är det 4 år sedan jag tog studenten, 4 år!! Helt sjukt hur fort tiden har passerat sen den soliga junidagen i Kristinehamn när vi tog på våra fina vita mössor och våra smile gick från öra till öra. Den senaste veckan har jag sett glada studenter över hela Stockholm och nog fan blir man nostalgisk.

Minns den härliga champangefrukosten hemma hos vår lärare Maud. Vi skålade, snackade minnen och frossade i jordgubbar innan vi tågade iväg till skolan. Vi hade verkligen tur med vädret och jag tycker lite synd om studenterna iår som haft rätt taskigt väder, grått och regnigt.

En del av mig skulle gärna återuppleva den 10e Juni 2005, samtidigt som jag verkligen känner att jag vuxit sen dess. Nu är jag vuxen, även om jag kanske inte funnit "min" väg i livet än. Känner inte att jag har bråttom, jag är ju bara 22 än så länge (23 om två månader..). Har ändå hunnit med två år i Karlstad, två jättehärliga terminer på KAU (universitetet), en termin på Komvux, vilda fester och massa härliga minnen med Forsman på Rud. Har bott i Skåne i 3½ månad, på Värmdö 1 månad och nu i högdalen i 1½ år. Har varit arbetslös, lärt mig värdet av ett jobb och pengar, jobbat på Boxer och nu på 118800 i snart ett år.

Är en helt annan person än jag var när jag tog studenten, men visst fan minns man den dagen med glädje, det enda jag ångrar är att farsan inte fick se mig ta studenten.

Anyway, denna dagen är nostalgi...STUDENT 2005!

Grattis till storbloggaren Blondinbella som tar studenten denna regniga dag!

Jag, Erik, Catta & Sophia - Utanför vår lärares hus.
(Dock stämmer inte datumet på brorsans kamera ser jag..)


Igår kom Skatteåterbäringen...!

Skönt ju, var inte helt säker på att man skulle få nån. Plus att mina skulder hos Kronolle är betalda nu. Måste kolla det där helt, shit vad det ska vara avancerat att vara vuxen, varför får man inte lära sig nåt om detta i skolan? Nej istället får man räkna mattetal som "om Per har fyra äpplen...", finns kanske mer viktiga saker att lära ut.

Galet Galet.
Tog iallafall med mig Harrie & Beccis in till söder igår och kollade på lägenheten. Såg bra ut, litet men mysigt och såklart toppenläge, kan fan inte bli bättre! Så nu ska jag in dit igen och träffa Ville. Är sjukt nervös och pirrig i hela kroppen!! Berättar mer sen helt enkelt.

Nu måste jag klä på mig och styra upp lite smink.
Puss Puss

*hint*

Drömläge?

Kanske kanske att man ska kolla på en lägenhet idag, håller tummarna.
Tyvärr kommer inte Ville kunna förlja med eftersom han jobbar, får se om jag får med någon annan, vore ju bra med någon annans åsikt så jag inte blir förblindad av läget och priset.

Ska se om jag får med Harrie och Beccis kanske, om dom inte har något bättre för sig!

Så alla, håll tummarna nu!


Mot Vallokalen

Har suttit på jobbet och kollat lägenheter ett tag nu. Har mailat en som verkade intressant och Ville har skrivit med mig dom medsökande i stockholms bostadskö. Nånting ska vi näl ändå hitta.

Klart de finns ställen, men man vill inte bo var som helst, eller betala hur mycket som helst!
Nog om det, nu bär det av mod Bandhagens skola där jag och Harry ska rösta, blev ingen förtidsröstning för mig så man får väl lov och köa lite...

Dåligt med bloggning under natten, I know, skriver inatt eller imorgon när jag äntligen fått sova.

Puss och hej, leverpastej!

Med gråten i halsen

Fan så känslig man ska vara då. Ringde nyss ett samtal som jag borde ringt för länge sen. Räckte med att personen svara så kände jag hur det klumpade i halsen och mina tårkanaler började hyperventilera.

Klart jag ringde vid fel tillfälle, förhoppningvis så hör du av dig efter jobbet, finns ju en del vi behöver prata om. Minst sagt.
Det är med vänskap är fan lika svårt som med kärlek, det är så sjukt lätt att ta varandra för givet. Att man inte märker när man sårar någon. När det är någon som är så nära gör det ju extra ont.

Så, we need to talk.


Haha.

"Jag lider av falsk bulimi, jag glömmer bort att spy efteråt"

Hemåt.

Im Off, mot högdalen!
Puss i pannan på er alla..

Nu ska vi gå på tigerjakt..

ehhh...nej men lägenhetsjakt. Satt och kollade lite lägenheter igår med min blivande roomie. Jag och Villish har nämligen bestämt oss för att flytta ihop, tror det kommer bli KANONKUL och ska bli nice och bo med en kille. Även om jag är mer man än han. muhahaha. (sorry babe)

Ne men det blir nog fin fint, vi kan ju spana grabbar ihop! Bara han inte snor mina ragg, den lille jevuln.
Som sagt någon som har koll på en 3a som uthyrs i stockholm, hojta till!

Snyggaste bilden ever på Ville......
(sa ju att jag skulle lägga upp den i bloggen!)
www.finest.se/villeniskanen

SVERIGES NATIONALDAG



Tryck på ´Play´ och njut.


Idag är då alltså Sveriges nationaldag, Varför har folk sånt problem med att erkänna denna dag, att se den som en dag att fira? Visst visst, vi har gjort om den till röd dag men sen då? Vi står handfallna och ursäktar oss istället för att hissa flaggan och låta folkfesten sjuda.

Fick ett samtal inatt av en norsk Kvinna, hon sa "Grattis på Dagen" när vi skulle lägga på. T.o.m Norrbaggarna erkänner vår nationaldag när vi svenska knappt vågar ha blågult på sig utan att bli utpekad som rasist. Vi borde lära av Norge, 17e Maj är en glädjedag för dom, samma borde 6e Juni vara för oss. Varför kan vi inte omfamna dagen och faktiskt hylla vårt otroligt vackra land. Klart man ska älska sitt land, det är ju ens hem.

Jag vill kunna sjunga nationalsången, jag vill kunna hissa flaggan utan att någon ska ta illa upp, det är ju vårt land! Vårt härligt mixade och mångkulturella land. Vi i Sverige har en befolkning från alla hörn utan världen, men det spelar ju ingen roll, vi bor ju alla i detta land och borde hylla det.

6 Juni borde ENA folket, inte dela oss i olika läger.
Hissa flaggan och ta grannen i handen.

PUSS OCH KRAM TILL HELA UNDERBARA SVERIGE


Vackra Stockholm och vår blågula fana.

Övertid...wooohoo

Ringer som helsike på jobbet, nästan skönt när det är lite fart! Natten har gått segt värre, skulle jobbat över en timme först men får stanna en stund till, jag klagar INTE! I need the money och bankhelvetet öppnar ändå inte förrän kl 10...

Hörs senare mina kära vänner! ♥

*reeeklaaaam*

Matat Shoppinghungern en smula

Surfade in på Ellos en sväng, det är fan omöjligt att gå in där utan att beställa något, la en massa onödigt i varukorgen, men när jag väl kom till kassan så sorterade jag bort det mesta. Har typ alla sommarkläder jag behöver, det enda jag beställde var en klänning som var på rean. Kostade 400 kr förut och nu bara 239 kr, rena kapet. Om den passar är ju senare fråga.

Shoppade mer på rean, bestämde att jag skulle handla ekonomiskt och bara saker jag faktiskt behöver. Tänkte på den kommande flytten och all gammal skit jag då ska rensa bort. Har fortfarande en massa fula sängkläder och handdukar man fått av morsan så köpte:

- 4 mindre handdukar (marinblå) 52:-
- 2 lite större handdukar (marin) 52:-
- 1 stort badlakan (beige) 89:-
- 6 enfärgade örngott 95:-
- 4 underlakan 119:-
- ett Svalt DUNTÄCKE *finally* 99:-
- Svart jättesöt Klänning 239:-

Sparade typ 700 kr genom att handla på rean och nu har jag en massa nytt till blivande lägenheten! Känns skönt.

Läste nyss ett mail från Pappa, nu har dom hållt på att rensa alla farmors saker och min farbror Ryk´s fru Gayle hade plockat ihop lite av farmors saker som dom ska skicka över till mig. WOW, hur gulligt är inte det? Ska bli spännande och känns bra att dom tänkte på mig.

Well, back to work...

Asos - HJÄLP!

Är sugen på att beställa från Asos, men aldrig gjort det förr och vädjar nu till er andra shoppingfreaks därute, Nån som har koll på frakten (tullavgifter o skit), har försökt läsa mig fram på hemsidan, men fattar inte speciellt mycket. Vill ju veta vad frakten kommer ligga på, ungefär iallafall!

Så nån som beställer därifrån ofta, eller har gjort iallafall, lämna gärna en kommentar!

Pussen ♥

Nostalgibilder

Kollade igenom en massa bilder från min gamla telefon...Jisses



Bilderna:

1. Snyggaste bilden ever, från Hamnfestivalen i Karlstad Augusti 2005
2. Bild från min första lägenhet i Krhamn, 2004-2005
3. Jag och Forsman, Valborg 2002
4. Festmejkad så in i fan, juni 2006 - påväg till Lars på fest! (tjejer, kommer ni ihåg den kvällen - ARENA!)
5. Lånat Forsmans kepa, Rud (karlstad) sommar /vår 2006
6. Jag med fejkad smile, Värmdö (tror jag) december 2007
7. Hade tråkigt och klädde ut mig till taliban, kolla in ögonbrynen (målade såklart) 2008
8. Försöker vara konstnärlig estet, 2003
9. Väntar på bussen vi Karlstads busstation, 2006 el 2007
10. I Busskuren på Rud, antar att jag hade tråkigt och försöker se ut som en fisk. sommar 2006 el 2007

Det har kommit!

Fick min avi hem idag, mitt halsband har kommit!! Mitt fina Matthew Williamsson halsband.
Imorgon slutar jag kl 07.00 men får stanna ett tag på jobbet, se ska jag till centrum och hämta halsbandet plus till banken..
måste kolla när den öppnar, säkert inte förrän kl 10. urk..

Längtar tills imorgon bitti alltså!


Godmorgon..

Vettetusan om den är så jädra god, vaknar upp och ser att det ösregnar ute och himlen är alldelles grå. Vet inte om vädret avspeglar mitt humör eller om det är tvärtom. Fick ju ett svar på mitt senaste inlägg, tog därför bloggpaus igår helt, har en del att tänka över.

Vill inte vädra mina trasiga(??) vänskapsband här i bloggen, eftersom de flesta som känner mig även känner henne. Vill inte att andra ska lägga sig i eftersom det är mellan oss. Just nu har jag varken energi eller ork för att ta itu med allt, inte bara jag som behöver agera men har kanke insett att jag inte är en sån bra vän i alla lägen som jag trott. Ibland är man blind inför hur man själv agerar. Jag vet att det kommer lösa sig, tror bara vi behöver en paus, ska låta henne vara nykär och upptagen ett tag, men vill att hon ska veta att jag tänker på henne varje dag.

Hade ringt om jag kunnat, men har inga pengar på telefonen och just nu kan jag inte fylla på den..
Fan.

Drar på en Film och fixar frulle nu. Hope it cheers me up.


Vänner?

Vet inte vad ditt problem är. Som du beter dig nu och har gjort den sista tiden gör man inte mot sina nära vänner. Jag kan också dissa, men inte på den här nivån.
Har jag gjort något för att förtjäna den kyla du ger ifrån dig, eller reste du bort och kom på att du inte vill vara min vän längre?

Jag sträcker ut min hand, jag säger att jag saknar dig och du reagerar knappt.
Trodde vi var bästa vänner?
Men så du vet så finns det andra som visar uppskattning, som visar att dom älskar mig.
Du betyder massor för mig det vet du och det har aldrig funnits ett tvivel på det, inte från mitt håll.

Men något har förändrats, säg bara vad det är.
Jag kan släppa dig, om det är det du vill, men du blir inte av med mig hur lätt som helst.
Vi har gått igenom för mycket för det.

Jag finns kvar, men jag tänker inte jaga dig.
Jag älskar dig, det gör jag verkligen. ♥
Men just nu gör du mig bara fundersam och jävligt ledsen.
Du vet vem du är, namn behövs inte.



Min Bror

Känner mig rastlös, behöver bort ett tag, längtar som fan till Umeåresan, se något nytt, få umgås med min älskade Tess och få träffa min überbraiga bror. Inte sett honom på typ två år, helt sjukt. Saknar honom som fan, han har alltid varit min förebild i livet, när jag var liten trodde jag han var superman. På senare år har jag insett att han är precis lika mänsklig som oss andra, med problem och många misstag i bagaget, men det har gjort honom till den underbara människa han är idag!

I våran väldigt splittrade familj så har det alltid varit han och jag, mot världen. Även om vi har mycket olika åsikter och har tjafsat en hel del så är han den i familjen som står mig närmast.

Den 3e Juli ses vi igen, Can´t wait! ♥



Filmkväll!

Nu har man vari duktig och jobbat hemifrån i 4 timmar. Slutade nu 23.30 och nu är det dags att kolla lite film. Beccis var sugen på att se Twilight och det bangar jag inte på!!

Så jag och beccis kan dreggla lite över Edward medan Harrie kan spana in Bella. Bella e ju faktiskt riktigt söt (dock för smal för min smak) men gillar att hon är "vanlig", ingen överstylad bimbo. Yeey for the regular girls!

Puss & Godnatt!



Söndagsorgasm - försenad igen

Hade ju inget internet igår, så här kommer veckans Söndagsorgasm. En remix som gör låten galet mycket bättre, kommer spelas som fan i sommar!!


Slappmåndag & extrajobb

Idag har varit en riktig slappardag, har äntligen fått igång mitt internet så jag kan blogga igen, yeeeey! Harrie och Beccis är i Farsta och själv tänkte jag diska lite, rena berget från grillningskvällen ju.

Chefen hörde av sig förut och fråga om jag ville jobba ikväll, så från 19.30 ikväll så ska jag jobba hemifrån, blir att svara på sms i 4 timmar, bra med extra pengar eftersom jag var ledig i helgen.

Snackat lite med Annica idag med, min lilla böna från karlstad, ska kanske köpa en väska ifrån henne snart, en väska som jag suktat efter i många år, tycker jag kan unna mig en sån fin sak i sommar!

Men nu blir det att diska..
Hörs sen babes! ♥


Min Helg: Söndag

Igår var det Mors Dag, Grattis Mamma, men även Harrys Födelsedag så den skulle vi fira hos hennes mamma ute på Värmdö. Vi drog först en sväng till Farsta C sen vidare mot Gustavsberg. Väl därute bjöds det på massa god mat och dessert, paketöppning och födelsedagssång.

Blev en rätt trevlig eftermiddag i värmen. Vi satt på altanen och spanade över vattnet, grymt fin utsikt har dom, knäppte några bilder därifrån såklart.



Vid 22tiden var det dags att röra sig hemåt så vi tog en härlig kvällspromenad ner till gustavsberg centrum och tog bussen därifrån.Hoppade av bussen i slussen, sen mot Gullmars där vi gick till Sleven och sen satt en stund och tittade på folk, kom bla en buss full av grabbar som hade varit i GBG och tittat på fotboll, ja vi var tvungna att fråga, haha. Sen tog vi med Beccis (Harrys kusin) hem och kollade på film. Nattens val blev Strandvaskaren, rätt bra för att vara svensk.

Här kommer fler bilder:


Mumsiga Laxrullar och massa annan mat...


Beccis äter Maräng och jag har presentsnöre i håret..


Rosa sken över Gustavsberg C


G-bergs konst... :)

Min Helg; Lördag

Jag var ju som sagt ledig i helgen, var rätt skönt att kunna göra något annat än att sitta i telefon. I fredags så skulle vi grilla lite här hemma, blev Jag, Harry, Frida, Beccis, Simon och till slut mr Mcdreamy. Ja han kom hit! *hurra*

Vid lunch drog jag och Frida till Centrum, handlade kol, massa kött och tillbehör som kunde va bra och ha, fick även sticka in på Expert och köpa ny laddare till mobilen eftersom min spårlöst försvunnit, heeeeeeelt sjukt.
Iallafall, vi drog igång grillen, satt och tjöta och hade allmänt trevligt.

Mumsiga Grillspett, sallad o Tzatziki..MUMS

Vid 17tiden ringde Mcdreamy och sa att han var påväg, tro fan att jag blev nervös. Skyndade in och kletade på lite smink och Bytte om, man ville ju känna sig lite snygg iallafall. Sen dök han upp, somrigt brun och alldelles alldelles underbar.

Det är svårt att vara så nära en människa när allt man kan tänka på är att man vill kyssa honom, men man vet att man vet att man inte får. Iallafall, tänker som sagt inte sukta efter honom, så länge jag är singel tänker jag leva livet.
Det gör jag väl ändå rätt i? Han gick vid halv 9 tiden..då började vi andra kolla på film.

 Sen ringde E som var uppe i Sthlm över helgen, så han kom över vid midnatt och hälsa på. Blev en massa prat och skratt långt in på småtimmarna innan både han och jag somnade. Tok mysig är han!

En riktigt bra Lördag måste jag säga!

Harry´s Födelsedag!

Igår var ingen vanlig dag för det var Harrys födelsedag, Hurra Hurra Hurra! Grattis min lilla Finnejevul :D


Och i present hade jag köpt säsong 4 av hennes älskade L Word, härligt och köpa något som jag visste att hon ville ha!

RSS 2.0