Eurotrip

I sommar har Jag, Harry och nu även Forsman dra på en egen liten Eurotrip. Ska bli spännande som fan, men det är en massa saker som ska planeras såklart. Resvägen är ganska spikad iallafall, men kan ju bli ändrat, måste ju kolla så man har råd med resan också. haha.

Detta är iallafall resrutten, som Harry såfint har målat.


Geek-a-licious & Ahlgrens Bilar

Vad kan vara bättre när man är nere än att få Sveriges mest köpta bil? I tre färger dessutom. Kittlar dödskönt i kistan.
Sitter på jobbet nu, kommer bli en lång natt då jag har feting huvudverk.

Insåg idag att det här med att bli uppiggad visst inte var så lätt, ni är rätt snåla med sånt mina kära läsare.
*hytter med näven* Så jag tog på mig det ansvaret själv, att pigga upp mig alltså. Blev lite shopping, inte för att jag har råd, men whatta f, ibland måste man.

Blev iallafall ett par Geek-glajjor på tradera, Givetvis kommer bilder när jag fått hem dom, men så här ser dom ut:

I'm Such a Nerd

Osynlig?

Vet inte vad det är, men känner mig grymt osynlig. Nog för att jag borde synas, tom på jävligt långt avstånd (Ja, jag kan skämta om att jag är tjock) men det är inte riktigt på det sättet jag menar.
Inga besökare i bloggen under natten/morgonen, inte en enda kommentar, ingen säger hej på msn och i mobilen lyser smsen med sin frånvaro, så starkt att det börjar växa spindelväv på min Nokia.

Vad är detta, HALLÅ?
Nu får ni fanimej pigga upp mig.

Slutar jobba om 10 min, sen blir det hemmåt.
Ska bädda om i sängen och småplocka lite idag, men tar nog rumsstädningen på måndag när jag är ledig helt.
Piggar upp mig själv med dagens låt: (och även ni få som tittar in under dagen)


Mittemellan

Som jag älskar den här låten, gör mig alldelles varm och får mig alltis att le :)
Thomas Järvheden med Fejkade Fejs.


Saken är Biff

Nu var det sista "hindret" inför kryssningen borta. Jag har fått ledig, tack till världens bästa chef!
Längtar så förbannat efter kryssniingen så det är inte klokt.

Har precis kommit ur duschen nu och ska käka nåt lätt, sen blir det nog att vila en timme innan man ska till jobbet. Inatt slipper jag jobba själv iallafall, är så sällskapssjuk så jag dör snart.
Som tur är kommer Harry hem snart, jag blir ju tokig av tystnaden här hemma..

Just ja, en sak till var det, nu får ni bli bättre på att kommentera!! Saknar att ha massa kommentarer när jag loggar in. Så tveka inte.

Puss på er alla



Tända ljus är alltid mysigt.
Detta är våran tak"lampa" i vardagsrummet/Hrrys rum.

Slutspelat för Grabbarna

Igår blev det alltså klart, mina älsklingar missar slutspelet iår och då snackar vi alltså om ett lag som för två år sedan stod som svenska mästare och gjorde mig stoltare än någonsin.
Nu är det alltså kört, finito.
Hela säsongen har varit katastrof men jag trodde och hoppades in i det sista att grabbarna skulle ta sig i kragen.
Hur kunde då Hjältarna från Ö-vik hamna utanför slutspelet? Enligt mig är det en komination av fel målvaktsval och dåligt teamplay men största boven i dramat är den där förbannade gamla Mora tränaren - Harri Rindell.

Dom skulle ha bytt ut honom redan i början av säsongen så hade dom haft en chans.
Det är verkligen med sorg i hjärtat jag skriver detta.

MODO
- WE WILL MISS YOU!
Kom tillbaka 2010, starkare än någonsin.





http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article4515670.ab

Nattens bästa samtal:

- 118 ***, Välkommen!
- Hej, Jag skulle vilja ha numret till nummerupplysningen!


Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till! Lets hit it!
1. Vad heter du?: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Järv
3. Flicknamn: Jennifer
4. Pojknamn: Jimmy
 5. Yrke : Journalist
6. Färg: Jätte Lila?
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jambalaya
9. Sak i badrummet:
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Juffsa (annat ord för sex)
12. Något man skriker: JÄVLAR!
13. Film: Jägarna
14. Något man dricker: JOS (mongo stavning)
15. Band: Jumper
16. Djur: Julbock
17. Gatunamn: Jungfrugatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jailhouse Rock
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jujutsu

Jag utmanar:
Brorsan http://amigoshusse.blogg.se
Harry
http://harries.blogg.se
Boholm
http://procasa.blogg.se
Valle
http://kieras.blogg.se
Frida
http://fridahs.blogspot.com

Touch of Pink - Part 2


Ack Värmeland

Värmlandssaknaden är oerhört påtaglig just nu. Visst älskar jag Stockholm och ångrar inte att jag flyttade hit. Men, coh det är ett stort MEN en del av mitt hjärta kommer alltid finnas i Karlstad, inte bara för att Forsman är kvar där, utan en massa underbara minnen som Universitetet, Tiden på Rud, Nöjesfabriken, uteserveringarna, Årets första Mjukglass på drottninggatan utefik, Forsmans och min storhandling på Maxi (då vi hade som tradition och käka mosbricka), Kroppkärrssjön, Filmkvällarna hos Annika,Mariebersskogen, Ankan, Flamingos Pizzor, Komvux, Sjökvistens, Festerna, Hamnfestivalen...ja allt helt enkelt. Flyttar jag nånsin ifrån Sthlm så blir det förmodligen tillbaka till Karlstad!

Har ni inte varit i KD, Solens Stad så måste ni åka dit, speciellt på sommaren.
I sommar du Forsman, då kommer jag ner igen iallafall, lita på det.




Jobbnatt och namnbyte

Ligger hemma nu, ska snart göra mig iordning och kl 23 börjar jag jobba. Ska bli skönt och komma hemifrån en stund. Blev inte så mycket städande idag i rummet, fan vad slö man är, well är ju en dag imorgon också.

Snackat endel om namnbyte idag. Finns två personer i min närhet som är väldigt intresserad av att byta namn och kommer göra det inom en snar framtid. Jag är lite kluven i den frågan. Kommer vara svårt att helt plötsligt kalla personerna för något annat. Personer som jag kännt i X antal år, tycker även att båda personerna har väldigt fina namn så jag anser det rätt onödigt att byta. Å andra sidan så får ju dom göra som dom vill och är detta genomtänkt, något dom verkligen vill (och det vet jag att det är) och tar det seriöst så är det ju absolut upp till dom. Bryr mig inte om vad dom heter, huvudsaken är hur personen är och att dom trivs.

Samtidigt är det hela lite spännande, vilken nystart liksom, blir nästan lite avundsjuk. Minns när jag var liten så ville jag aldrig heta Jessica, tyckte inte alls om det namnet. Ville heta Jasmine eller Jennifer (namnet som lillsyrran sedan fick, gissa om jag vart avundsjuk) senare ville jag heta Nella. Jessica har aldrig riktigt passat, men ser inte att jag kommer byta bort det ändå. Räcker med mina olika smeknamn och Charlie är väl det bästa smeknamnet jag haft, det jag trivs med rakt igenom. Skulle jag någonsin byta så skulle det förmodligen bli Charlie.

vad tycker ni om att byta namn?

Veckans Look-A-Like

Tänkte börja med något nytt här i bloggen, en gång i veckan tänkte jag lägga upp "Veckans Look-A-Like".
Kommer bli både seriösa och mindre seriösa inlägg, vissa roliga och andra kanske lite elaka. Kom gärna med Kommentarer och förslag. Första bidraget blir Linda Rosing och Blondinbella,hon går en vacker framtid till mötes den där Bella, Inte sant?


Nightmares..

När jag vaknade imorse var jag helt säker på att det var fredag, någon mer som kände så? Blev nästan besviken när jag insåg att det bara var torsdag. Skumt.

Hade en jättejobbig dröm inatt, hela min värld rasade under mina fötter, milt uttryckt. Överallt runt mig dog människor, det var något virus som spreds tror jag. Dom som inte dog blev istället galna av det och började skjuta andra människor, man slapp inte undan, fanns ingenstans att gömma sig. Drömde att jag sprungit in på ett hotell, satt i fosterställning i ett hörn och grät och hörde hur folk blev skjutna i korridoren utanför. När jag vaknade var jag både kallsvettig och hade intorkade tårar längs kinderna. Kände mig så otroligt lättad av att vakna och se solen skina, inse att allt bara var en dröm. Fy fan.

Varför drömmer man sånt? Det kändes så sjukt äkta och så var allt bara en dröm. Tur var väl det.
Nu mindes jag varför jag inte vill vara ensam, nästan alltid när jag är det så drömmer jag mardrömmar, som om jag känner på mig att ingen kan "rädda" mig, att ingen finns vid min sida.

Harry & Valle, come home!  ♥


I need Change..

Dåligt med bloggande idag, inte orkat med datorn helt enkelt. Glocalnet har sänkt hastigheten så allt går såååå segt, jävlit irriterande måste jag säga.
Käkade nachotallrik och kollade på en riktig fjortisrulle förut, nån film Valle hade. Tror den hette "Bring it On - Again", ingen höjdare direkt.

Ligger och funderar på om jag ska möblera om i mitt rum, har iofs inte så mycket möbler direkt. Min säng, två byråer och ett litet bord, men skulle ändå va kul och ändra lite. Blir nog så imorgon, om jag orkar. Skulle verkligen behöva städa rummet ordentligt, usch. Fan vad jag hatar att städa, värsta som finns, även om jag älskar känslan efteråt. Ni vet känslan av att man verkligen gjort något bra, plus att det ser så cleant och fräscht ut när man städat.
Vi får se helt enkelt hur mycket jag orkar fixa i rummet under helgen, ska ju jobba och denna helg måste jag sova bättre än jag gjorde förra helgen. Sömn är viktigt har jag hört.

Nu blir det 2½ Men på tv.
Vad ska ni hitta på i helgen?
Någon som har något bra städtips - så det blir lite roligare.? Tveka inte att skicka iväg en kommentar.
Ciao



All by myself

Kommer du ihåg den Valle? I skåne..haha.

Ligger här hemma, lägenheten är tyst och mörk. Enda ljudet kommer ifrån tvn.Harry har åkt till Karlstad och Valle är hos sin familj. Jag är alltså ensam hemma. Ensam.
Kan inte minnas när jag var det sist, alltså mer än några timmar. Tycker inte alls om att vara ensam.
Visst, nu under eftermiddagen har det varit ganska skönt. Bara få vara ensam och tänka på sig själv, men ju mörkare det blir ute och här inne, desto mer ensam känner man sig.

Förstår inte er som vill bo själva, jag skulle få tuppjuck, typ börja prata med plantorna eller något. Hel-Schizofren.
Tur att jag ska jobba hela helgen så jag slipper vara här själv och uggla. Nu ska jag kolla på Sex and the City tänkte jag. Återkommer senare.

Ciao!

27e Mars - Längtar som fan!

Har ju glömt att berätta en grej för er läsare. Eftersom jag och mitt glada gäng brudar är kryssningfreak så har vi planerat in en liten tripp. Den vi skulle åka på i januari blev ju inställd pga av Harrys sjukhusvistelse, men det gör inget, för den resan vi har planerat nu kommer bli kanon.

Vi kommer bli några stycken, ska bli så jävla kul!!
Vi som är inbokade är Jag, Harry, Forsman, Valle, Frida (nykomlingen..welcome babe!!), förhoppningvis Boholm (du har fan inge val!) och underbara Ville. En grabb och 6 brudar. Kan det bli bättre?
Hoppas Mars månad kommer gå fort, I need to party!!

Enda som skulle skulle sätta käppar i hjulen är att jag inte skulle få ledigt den helgen. Men det ska ju fan inte vara några problem, jag som jobbar varenda helg annars. Måste kolla med chefen.
Som sagt, inget ska stoppa mig från att åka.

Fredag den 27e Mars
åker vi till Åbo Med Amorella. Som jag längtar!

Jag och Harry - Kryssning Maj 2008

Den Rätte för Rosing?

Sitter och tittar på nya programmet "Den Rätta för Rosing" på kanal5. Enda anledningen till att jag och Harry ska titta är utav intresse för vilka idioter och slisk-snubbar som ställer upp på spektaklet. Tycker Rosing är Sveriges mest överskattade c-kändis, ja menar vad är människan känd för? Knulla i TV och Vara ihop/Göra Slut med en avdankad Spybar dörrvakt.

Hon säger att hon mognat, redo för en Man och redo att stadga sig. Vi får väl se om Fröken Rosing finner kärleken.


Naturligt Vacker? *host*




Designkö.

Nu har jag ställt mig i designkö hos en tjej som är superduktig. Ser verkligen fram emot att få bolla idéer med henne. Imorgon kommer ju lönen så betalning är inga problem. Ska försöka fixa lite bilder och fundera ut hur jag vill ha et, tycker det är jättesvårt.

Vill ha något som passar mig och min personlighet. En design som är snygg, precis som jag. Hahaha.
Har längtat efter att fixa bloggen så länge så nu är jag spänd på att komma igång med det.

Vem som ska fixa den är hemligt än så länge, men en vän rekomenderade henne och hennes tidigare designer är verkligen häftiga.

Nej nu ska jag fundera vidare.

Touch of Pink





Frisyr?

Jag är så jävla trött på mitt hår, det är platt, livlöst, tråkigt, rakt och bara allmänt oinspirerande.
Måste fan klippa mig. Men vet inte hur?
Någon som har något förslag?

Från Hockeyn i Globen härrom veckan, rakt och platt hår som sagt.

Veckans Kändisbabe


Har på senare tid börjat gilla Jessica Simpson, kanske inte just för hennes skådespelartalang eller hennes musik, även om hon har en bra röst, utan för hennes utseende och charm. Visst ser hon hälsosam och uppriktigt lycklig ut nuförtiden?
På senare tid har det ju diskuterats en del om hennes vikt, värsta ramaskri att människan gått upp några kilo och faktiskt inte svälter sig själv. Ännu värre är att hon inte skämms över att visa upp sin nya "kurvigare" kropp. Sorgligt hur size Zero fortfarande kan anses vara ett måste. Varför kan inte folk inse att alla är skapta olika.
Själv tycker jag att Jessica Simpson är sjukt mycket snyggare med sina nya former, håller ni med eller inte och isåfall varför?


Before and after...

Hej mitt vinterland...


Puss på er alla läsare

Va fan är detta, det skulle ju bli vår och istället har snön bokstavligt talat vräkt ner. Jag vägrar att gå ut fan. Eftersom Valle är och hälsar på familjen så är det bara jag och Harry hemma, börjar bli lite tomt när man är van att ha henne här.

Tänkte ställa mig och laga mat snart, idag blir det ris och Korvstroganoff, underbart gott.
Alltid när jag gör den maten tänker jag på lillsyrran. När jag bodde hemma brukade jag alltid laga det till syrran såfort morsan åkte bort någonstans bara för mamma inte tycker om den maten. Både jag och syrran älskar Korvstroganoff så blev alltid att vi gjorde den rätten, härliga minnen. Usch, nu börja jag sakna lillsyrran, lär inte träffa henne förrän påsklovet.

Vad händer hos er andra en Måndag som denna?
Nu blir det Sex and The City på tvn, skönt att vara ledig.


Min vintriga utsikt från sovrumsfönstret...

Insomnia Sunday


Look me in the Eye and tell me there's a light in the end of the tunnel..



Snart hemgång..

Nu slutar jag och äntligen är man klar med jobb för den här veckan, satan så härligt. Har youtubat lite senaste timmen, fan vad mycket kul det finns. Fastnade för det här klippet, ett gäng killar som sjunger "Cry me a River"  i Acapella. Svinbra!
Vet, lite tråkigt med en massa youtube-klipp på bloggen, inte speciellt troligt att ni kollar in dom, men allt handlar inte om er. Haha.
Lägger upp klippet för min egen skull, så jag hittar det igen, kanonbra iallafall.
Ha en toppensöndag!!

Vill hälsa ett stort ♥ GRATTIS PÅ 20ÅRSDAGEN ♥ till min favoritbloggare Citty (http://sexandthecitty.blogg.se) som fyller systemålder idag.

Joy to the world...

Nu har jag haft den här jävla låten i huvudet i flera dagar, den e grym som fan, riktig klassiker, men vägrar försvinna ur huvudet på mig så jag tänkte sprida den vidare..



Jeremiah was a bullfrog, he was good friend of mine.
 I never understood a single word he said
but I helped him drink his whine.
He always had some mighty fine wine.

Sing it Joy to the world...
all the boys and girls now ,
 joy to the fishies in the deep blue sea
and joy to you and me.

 And if i were the king of the world ,
 i tell you what i would do.
 Id throw away the cars and the bars in the world
 and id make sweet love to you.

 Sing it now : Joy the the world ,
all the boys and girls ,
 joy to the fishies in the deep blue sea ,
 joy to you and me.

Yah know I love the ladies ,
 love to have my fun ...
 Im a hard knock flyer and a rainbow rider
... a strait shootin son of a gun ,
 i said a strait shootin sun of a gun.

Joy to the world ,
all the boys and girls ,
joy to all the fishies in the deep blue sea ,
 joy to you and me.


Tidig Underhållning

Har varit en rätt lugn natt, försökt hålla mig vaken, med bla det äckligast kaffet ever. Glott på massa Family Guy & Stand Up. Nattens roligaste samtal går till ett gäng i Oxelösund, dom har ringt mig två gånger och vi snackade en bra stund, blev en jävla massa flumm. Vet att jag blev inspelad sista samtalet iallafall och fick veta att dom skulle fixa upp det på Youtube, vore rätt kul isåfall. Jag ska fan hålla utkik, inte för att jag tror dom kommer ihåg det sen när dom däckat.

Nu är det 1½ timme kvar, kommer nog gå rätt fort och sen ska jag hem och spendera hela jävla söndagen i sängen.
Halle-freakin-lulja!


Ett av dom roligaste Family Guy klippen- ever!


Powernap..

Börjar jobba kl 20 ikväll och har fortfarande inte sovit något, snart varit upp i ett dygn, för att palla jobba 12 timmar inatt behöver jag nog sova lite, så nu hoppar jag i säng, i hela 1½ timme typ, alltid något. Yikes, kommer sova som en gris heeeeela dagen imorgon.

Bloggar från jobbet sen.
Pussen



Britney - For The Record

Har precis glott på Britneys dokumentär, "For the record" och jag måste säga att jag blev helt ställd. Fy fan vilket liv hon lever, blev helt tårögd när hon berättade att hon är så ensam, så isolerad pga av all jävla media som vill hacka på minsta detalj i hennes. Kan lätt förstå hur hon kunde flippa ur som hon gjorde och alla "skandaler" som hon stått för de senaste åren. Sanningen är att hon är stark, stark som fan, för vem av oss "dödliga" skulle kunna genomlida den press och ständiga övervakning som hon får stå ut med.

Fick iallafall en helt ny respekt för kvinnan. More power to you!

Leave Britney Alone!

Fat and Fabulous?



♥ Some people doesn't need to be a size zero

What's wrong with Skåne?

Svar: ALLT.
Nej, okej så hård ska jag inte vara, men det måste ju finnas en orsak till varför 90% av alla störda, jobbiga och överfulla människor som ringer till jobbet är just skåningar. Är det inte någon idiot på en fest som skriker något obegripligt (fylle-skånska) så är det småungar som busringer.

Det är inte så att jag är bitter och hatar busringningar, en del är rätt roliga, men när personen i andra sidan telefonen bara frågar "är du tröög?", "ska jag slåå dig?" eller "vad äter negrer?" så blir det mest pinsamt, irriterande och tidskrävande.
Är det så att det inte finns något att göra i skåne, förutom att ringa nummerupplysningen och skämma ut sig?

Det måste vara en av livets stora frågor....

I brist på annat....

BRUKAR DU:
Drömma sexdrömmar:
Ja för fan!

Försöka vara annorlunda: Jag försöker inte, jag ÄR.
Gråta till film/tv:  Jämt och ständigt, värsta crybabyn...(och Harry mobbar mig för detta må ni tro..haha)

Ladda ner musik/film: Nej nej, har ALDRIG hänt...*host*

Snusa: Som sagt, GBG Rapé is the shit..
Röka: Nope!
Lita på folk: Litar på mina närmaste.
Fuska i spel: Bluffa i Poker har väl hänt

Internetragga: Hahahahahahahaha

Dagdrömma: Såklart...oftast på bussen...
Ragga på krogen: Nej, men på kryssningar..eller vad säger du Harry? ;)

VEM:

Saknar du just nu: Brorsan & Lillsyrran
Är din bästa vän: Forsman, Harry & Boholm!

Kysste du senast: ehhmm..John

Var din första kärlek: Stefan ♥

Hade du sex med senast: *HOST*

Ringde du senast:  Robban

Skulle du helst festa med (kändis): Carolina Gynning eller Josefine Craaford

Skulle du byta liv med för en vecka: Oj, den var svår..Gynning kanske?

Bråkade du med sist: Valle, men det löste vi :)

Vill du säga "jag älskar dig" till just nu: Mormor!
Fick du sms från senast: Harry
Gör dig glad: Första snusen i en nyöppnad dosa..
Skulle du vilja slå på käften: Chris Brown

HAR DU:

Krossat någons hjärta: Ja :(

Haft sex med någons pojkvän: Jo, det har jag, inget jag är stolt över.
Snattat: Ja, det har väl hänt.

Någon allergi: Ja, mot gipsdamm

Någon piercing: Septum och ena örat bara..

Någon tatuering: En drake på höger Vad (sidan)

Haft en bra barndom: Synd och klaga, men det var väl upp och ner.

Några syskon: En bror (http://amigoshusse.blogg.se) och en lillasyster

Bra vänner: Dom bästa man kan önska sig..

Varit otrogen: Ja
Varit kär: 2 gånger..men förälskad har jag varit hur många ggr som helst

Pojkvän: Nej..*muttra*
Tvångstankar:
Haha, ja..
Gjort något olagligt: har hänt..I´m bad to the bone honey
Slagit någon: Ja, men han förtjänade det.


Min Lördag

Hann sova drygt  en timme imorse innan jag fick dra till Högdalen C för att möta upp Andrea, därifrån tog vi direktbussen till Älvsjö och mötte upp Boholm. Vi stod som vilsna höns och försökte fatta hur man skulle gå för att komma till Stockholmsmässan då Andrea fixar fram en karta på sin mobil, bara det att den vägen hon fick fram var ju inte gångvägen, utan BILvägen. Så vi gick långt åt helvete åt fel håll.

Promenaden till mässan borde tagit drygt 5 min, istället fick vi en promenad på 25 min, tack för den :) Det var iofs bara bra, man behöver ju röra på fläsket som man brukar säga.

Väl på mässan var det typ 2000 pers i åldrarna 15-20 kändes det som, kände mig nästan gammal. Visst fanns det en del att kika på, men det var nästan för mycket "småföretag" så man blev helt snurrig.

Gick förbi storbloggaren Kenza som satt i ett hörn och så fruktansvärt uttråkad ut, satan så liten hon var, IRL..haha.
Sen hittade vi Kissie och Amir, typ enda anledningen vi gick dit för. Boholm gled fram och börja fråga massa bloggfrågor medan jag och Andrea stod bakom och såg ut som fån. B tyckte iallafall att Amir verkade trevlig och han förklarade det här med annonsering på bloggen rätt bra.

Efter mässan bar det hemåt, B åkte tillbaka till Södertälje för att träffa hunken M medans jag och Andrea tog pendeln in till Stockholm C. Sen åkte jag raka vägen hem, var hur trött som helst men sov bara drygt 3½ timme så imorgon lär jag väl vara heldöd.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba, dom har tydligen rensat datorerna på jobbet så nu blir det inget mer filmtittande, finns inte ens ljud på datorerna längre. Så jävla kasst. Hur ska jag nu underhålla mig när det inte ringer? Blir att våldgästa typ alla Sveriges bloggar!

Ciao!

Segaste natten på länge

Märks tydligt att jag inte sovit ordentligt, för nu är jag trött, då menar jag verkligen förbannat trött. Torsdagsnätterna brukar flyta på rätt bra men idag går det galet långsamt. Nu är det 2½ timme kvar och jag vet ärlig inte hur jag ska orka, jag vill hem nu!

Hungrig är man också... satan.
Nu ska jag springa och hämta mer vatten medans det inte ringer.

Ciao!


Stockholmsmässan imorgon..

Imorgon efter jobbet ska jag hem fort som fan och Powernapa, sen blir det att göra sig i ordning och dra till Älvsjö. Jag och Andrea ska möta upp Boholm där och tillsammans ska vi dra till Stockholmsmässan, där bla Kissie, Kenza och Gaybloggaren Amir håller hus för att prata om hur man kan utveckla sig blogg.

Händer såklart en massa annat där, fokus är på unga, egna företagare. Vore fakiskt jävligt ballt och ha ett eget företag. Man kanske får några bra idéer imorgon. I allafall, kul att hitta på något, även om jag kommer vara trött som satan. Ska säga till Boholm att släpa med sig Kameran också så det kommer in lite bilder. Ciao!


Rensat luften

Har precis haft ett serious talk med Valle, har vart för mycket sura miner, onödiga bråk och dålig stämning hemma. Bla annat därför jag kanske kännt mig lite nere senaste dagarna. Hatar hur vi tjejer är, att det alltid ska vara så jävla svårt och säga rakt ut vad man tycker, nej istället går vi och surar över saker länge, förväntar oss en ursäkt eller förändring utan att den andre parten ens vet om varför man är sur.


Jag o Valle psykar oss..2006

Nej, vi tjejer måste börja stå för vad vi tycker och tänker. Känns iallafall mycket bättre nu när jag och Valle pratat ut, skönt och få lite gladare stämning hemma. Har ju saknat den gamla vanliga Valle, med Sverige galnaste humor och ett hjärta av guld. Vi får planera in en helddag när vi fått lön, kanske käka middag ihop eller ta en shoppingrunda?
 (Blir en extrembudget-runda för mig, men man kanske kan köpa ett nytt nagellack eller något)
En riktigt just girls-dag!


Bloggtorka

Märks att min inspiration sinat på sistonne? bloggen är tom på både bilder och uppdateringar, det kommer jag lovar, behöver bara en park i röven först. Känner att jag skulle behöva åka iväg hemifrån, behöver träffa lite annat folk, se lite andra saker. Känner skönt att man ska jobba ikväll så man får komma bort lite.

som ni ser är jag vaken ovanligt tidigt, somnade tidigt igår så det är kanske inte så konstigt. Tänkte kolla på en film nu och sen plocka undan lite. Andrea - min fin lilla smörblomma kanske kommer hit på besök sen, hon har nämligen flyttat til stockholm nu. Shit, jag har inte träffat henne sen 2007, samma dag jag flyttade från Karlstad. Läskigt.

Känns nästan lite pirrigt, hon var ändå en av mina närmaste vänner under 3 år i gymnasiet. Hoppas det går bra iallafall.
Vi hörs senare!


Världens finaste Andrea

Sometimes Things look better in Black'n'White.


Jag är blott en fimp

Han tar i mig
å jag glöder
Han rör vid mig
med sina läppar

Han kramar mig
Han går med mig ut på gatan
 Han trampar på mig
Varför trampar han på mig?
Jo, jag är blott en fimp

som Han har tänt
en fimp som Han har bränt
en fimp som Han har slängt

 /Margareta Garpe- Suzanne Osten


Godmorgon..

Efter att Boholm kom hit inatt satt vi och snacka massa skit som vanligt, kollade på lite Björn Gustavsson klipp och kikade på lite bloggar. Vi somnade runt 4tiden tror jag, eller ja, jag somnade och Boholm fick gå ut och lägga sig i vardagsrummet för att jag snarkade så.

Jag vaknade sen vid 12tiden och då var hon inte kvar, visade sig att hon hade fått så ont i ögonen och näsan av katterna, hon är ju allergisk, så hon var tvungen att åka hem. Fan, hade ju sett fram emot att umgås med henne idag.

well, vad händer idag då, Ska försöka ta lite bilder till blivande bloggdesign och får iväg en bild till Sussi som ska göra en illustration på mig, måste bara surfa runt och får lite smink-instpiration först.

Just ja, kl 19 har vi tvättstuga också, har typ 3 ton med kläder som ska tvättas, ska rensa ut lite se om een del ska slängas, har ju köpt en del nytt så då kan  man passa på och slänga allt slitet.
Hörs sen! Ciao


I Väntan på min baby..

Har precis klivit ur duschen och känner mig riktigt superfresh, tänkte slå på en film innan min babe kommer hit. just det, jag ska få natt besök. Vem är det då som kommer hit? det är en riktig snyggning ska jag tala dom, dessvärre är det inget nytt ragg jag talar om utan min superbabe Boholm. Hon skulle till Casino Cosmopol ikväll med J och ville inte åka nattbuss till Södertälje själv.

Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hit. Ni kan verkligen inte förstå hur skönt det känns att hon helt plötsligt bara kan komma och hälsa på, att vi finns i varandras närhet igen. innan hon flyttade till Tälje så har vi bott typ 20-30 mil ifrån varandra i typ 5 år.
Aldrig mer säger jag bara.


Boholm- Som allra snyggast

Filmfrossa

Vaknade upp vid 03.30 tiden inatt, vet inte riktigt hur länge jag sovit, men gick inte att somna om. började kolla på lite film. Första filmen blev "News - Movie", en komedifilm i samma stil som datve Movie, Disaster Movie, Scary Movie...satir som driver om andra filmer fast denna drev om kända nyhetshändelser.
Grejen var bara att den idén inte var speciellt kul, jag tror knappt jag flinade alls.
Efter den blev det "Rachel´s Getting Married" med bla Anne Hathaway, den filmen var inte helelr speciellt bra, kom till hälften sen var jag tvungen att stänga av. Alldelles för seg och tråkig, Inga intressanta skådisar heller, så den rekomenderar jag inte heller.
Sist blev det svenska filmen "Patrik 1,5", guuuud va söt film! Skarsgård och Torkel spelade rollerna som gifta homosexuella hur bra som helst. Det gillade jag verkligen och jag gillar sällan svenska filmer.

Nu ska jag se Top Model, Säsong 2 går ju i repris på tvn. Mina favoriter denna säsong var Yoanna och Shandi.


Yoanna & Shandi

Kan alla andra så kan jag..

Hade "frågestund" på min blogg för några dagar sen, det vart inte så lyckat eftersom inga frågor dök upp. Hittade en lista me frågor som cirkulerar på en massa bloggar nu, så jag svarar på den istället så får ni veta lite onödiga fakta om MOI!

Snusar du? - Jepp, Göteborg Rapé Portion
♦ Röker du? - Fuck no, luktar äckligt...
Gör du frukosten själv? - Dom gånger jag äter frukost så visst..
Har du suttit i rätten? - Bara som vittne
Har du slagit ner någon? - Nja, inte slagit ner, men knäckt näsa på en kille.
Har du pussat någon av samma kön? - Haha. Många gånger
♦ Har du varit på strippklubb? - Nej, men jag vill!
Vad gör du när du blöder näsblod? - Ja du, stoppar upp papper i näsan?
♦ När grät du senast? - Igår, till
♦ Vem kan du prata om allt med? - Forsman, Boholm, Harrie..
♦ Har du solglasögon? - Yepp, blir nya varje år, slarvar alltid bort dom
Skriv en mening på engelska - An english mening (ja, dålig humor)
Vem pussade du senast? - John
Vem kramade du senast? - Sickan eller Sven (katterna)
Vad är din högsta önskan just nu? - Att få bli kär!
Vad heter ditt hårspray du använder? - Använder typ aldrig hårspray..
♦ Vem gillar /älskar du? - Nån som är jävligt svårfångad..
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Gul/Grå/Svart/Vit/blå :)
Känner du någon som heter Niklas? - Har säkert nån bekant med det namnet
Har du bärbar data? - Yes box, en fujitsu siemens.
Är du blyg? - Knappast!
♦ Vad tänker du på just nu? - MAT & SOVA!
♦ Vad ska du göra nu? - SLuta jobbet om 13 min och åka hem..
Vart hittade du den här listan?  http://sofuckt.blogg.se/  & http://harries.blogg.se


Jag fryser....*brr*

Sitter på jobbet fortfarande, 75min kvar för att vara exakt. Sitter och fryser som en dåre. Frukantsvärt kallt härinne, och då har jag ändå en filt runt mig. Inte bra, inte meningen att man ska bli förkyld på jobbet ju.

Har fixat ner några filmer, så blir filmtittande idag - men mest bara sova ut.
Valle jobbar och Harrie drar till skolan (första dagen efter sjukskrivningen, yeeey), hoppas det går bra för henne.
Skönt att få lägenheten för sig själv en stund.

Måste försöka möta Valle i slussen också, hon har en paketavi till mig som jag glömde hemma. Mina grejer från CDON har äntligen kommit, inte för att jag kom ihåg vad det var riktigt, men lite nya filmer blev det.

Finns någon som e jävligt sur på mig just nu. till dig:
Inte meningen att göra dig arg, visst jag kommer ihåg vad du har sagt men trodde inte det var en sån stor grej precis. Hoppas inte det blir sura miner för den lilla grejen i hundra år nu, känns rätt onödigt. Kan inte säga mer än Förlåt. (även om du inte ville höra det)

Till alla sköna läsare: Ha en toppen Måndag!



Cold As Ice..

Jag Vann!

Oh va roligt, fick precis veta att jag var tävlingen hos http://sofuckt.blogg.se/!!
Ska skicka henne en bild imorgon som hon ska få Illustrera av, eller hur man säger..När hon är klar kommer jag lägga upp bilden här så ni får se såklart!

Sitter på jobbet nu, ganska lungt ikväll, skönt det. Glömde käka mat idag och inser nu att det inte var ett bra drag från min sida. Blir vatten i mängder under natten, kanske en kopp kaffe också, är rätt trött.

Valle´s snubbe åkte hem idag så imorgon när jag ska sova så får jag äntligen min säng tillbaka. inte för att det spelat någon roll, madrassen jag sovit på är sjukt bekväm, så det är ju dumt och klaga.

Fan, jag får alltid total blackout när jag ska leta filmer. Nån som har något bra tips på en bra film?! Typ Humor, Thiller, Skräck...ser det mesta utom Sci Fi/fantasy och Svensk skit. (finns vissa undantag såklart)
Harrie tjata på mig förut att jag skulle se Boondock Saints, en film från 1999. Tack säger jag! Den var grym, men somnade innan slutet, så får glo på det imorgon.

Vad har ni alla haft för er under helgen?
Förresten, Nu får ni allt ta och bli bättre på att kommentera! :)

Reign Over Me..

Okej, slutade för en timme sen men stannade kvar för att hjälpa till. Killen som började 7.30 var i tid men indte killen som började kl 8. Jag ska iofs inte säga något eftersom jag själv är sen ibland, det kan hända den bäste.

Det fanns även en annan orsak till att jag stannade. Har sett filmen "Reign over me" (Vänner förevigt) med bla Adam Sandler. Hade redan på känn att den skulle vara bra, men va fan. JISSES vilken film. Okej att jag gråter till filmer men detta var löjligt, inte bara det, genom hela filmen bubblade så många olika känslor upp i kroppen. Snacka om att nå ut till publiken.

Adam Sandler spelar en man vid namn Charlie (yeey) som förlorade sin fru och sina 3 barn 11 september 2001, hans familj satt i ett av planen som flög in i WTC tornen. Efter den händelsen rasade hans liv, hans slutade jobbet, sa upp bekantskapen med svärföräldrarna och spenderar sina dagar med att spela tvspel, äta kinamat, renovera köket (om och om igen)... Han förnekar att han någonsin haft en familj. En dag dyker Charlies gamla Collegevän Alan upp, Charlie låtsas inte ens känna igen honom men Alan ger inte upp.
Tillsammans återupptar dom en vänskap som är okrossbar. Alan gör allt han kan för att hjälpa Charlie tillbaka till livet men inser nog snart att han kan lära sig en del av hans vän.

Filmen är iallafall helt fantastisk, Sandlers karaktär är så äkta att det nästan högg till i hjärtat några gånger.
SE DEN!!
Betyg: 5/5

Trailer:

Sprid lite Bloggkärlek!

Tänkte va lite gullig och välja ut två sköna bloggar att länka, en dag som denna.
Dags att sprida lite bloggkärlek!

♥ Först ut har vi Elin: http://frokenelin.blogg.se/
Där hittar ni en skön och riktigt söt tjej. Hon verkar ha skön humor och hon är heltokig i Melodifestivalen.
Fastnade för hennes blogg för inte så längessen och nu läser jag den varje dag!

♥ Sen har vi Citty:  http://sexandthecitty.blogg.se/
Hennes blogg är beroendeframkallande, Bruden har galet skön stil, skinn på näsan och självdistans.
Mode, fest, bildfrossa, personligt och mycket mer!


King of my Castle..

Efter lunchen idag var det dags att städa. Valle hade storstädat badrummet, Harrie dammsög efter bästa förmåga, blev lite orolig där eftersom det inte är bra om hon överanstränger sig.
Själv fixade jag fint i mitt rum, diska och torka bänk i köket, dammsög mitt rum, bädda min "tillfälliga" säng i vardagsrummet och gick och slängde lite grejer i grovsoporna. Nu är det iallafall fint hemma, så fint det kan bli i vårt omöblerade kaos!

Efter det var jag helt slut, kastade mig in i duschen, på med kläder och sen äntligen la jag mig på madrassen i vardagsrummet. Jag och Harrie började kolla på sista avsnittet av Vänner, gråter alltid floder när jag ser det, men somnade någonstans i mitten.

Vaknar av att Valle & Kräftan dundrar in i lägenheten och typ skrattar åt mina snarkningar. Harrie vaknar och hon visar Kräftan ormarna. Har nog nåt minne av att han fick hålla i Hella, men kanske drömde.
Somnade igen, vaknade vid 19.15 och insåg att jag var waaaay sen.
Stressade till jobbet, lite sen, men verkar inte vara någon fara direkt.

Hur har alla spenderat sin alla hjärtans dag då?


Inga rosor till mig..

Är hemma nu och har kikat på lite Vänner och käkat lunch. Nu ska jag diska, dammsuga och städa undan. Medan ni andra är på romantiska middagar och får blommor.
Yeey.

Valle ska precis in och möta kräåftan vid tcentralen, sen komemr dom hit, så behöver nog kasta på mig lite smink och kläder så man ser ut som folk. Ikväll blir det jobb igen, hoppas verkligen inte vi är underbemannade ikväll med, blev lite stressigt igår.

Anyways, skriver mer senare!
*KYSS*


Komplimanger..

Alla älskar vi väl att få komplimanger, men varför är vi så snåla med att ge dom? Speciellt vi tjejer, varför har vi så svårt att ge varandra feedback och säga något snällt till varandra? Då menar jag inte bara till sina vänner utan även till främlingar.

Igår kom en ung tjej fram till mig i tunnelbanan, blev lite chockad först och undrade vad hon ville. Då säger hon:
"-Jag ville bara säga att din piercing var skitsnygg!"

Snacka om att jag blev glad.
Sånt borde fan hända oftare.

Give a little love..


Bjuder på en riktigt vacker gammal klassiker, här framförd av Chet Baker, även om min favorit version är av the one and only Frank Sinatra.
♥ My Funny Valentine

Vill dedikera detta inlägg till några av dom som ligger mig extra varmt om hjärtat.

Forsman: Du är som en syster, min dansande lilja i natten!
Boholm: Min soulmate, vad finns det mer att säga?
Harrie: Jag ser upp till dig, du är en fighter och jag är så glad att du kom in i mitt liv.
Valle: Trots allt gammalt groll, du är en pärla
Brorsan: Du är Den bästa man kan tänka sig, du räddade mig.
Andrea: Saknar att umgås med dig min ros!
Micke: En av få killkompisar jag har kvar, saknar dig och tack för att du alltid får mig på bra humör när jag är nere!
Marcus: Du är Sola i Karlstad!
Ville: Fina "lillebror", finns alltid för dig, du är Fabulous!

Vill bara att ni ska veta att JAG ÄLSKAR ER  jättemycket, även om jag inte säger det så ofta som jag borde!



En stor PUSS till mina fina bloggläsare också!

Se Framåt! Mitt 2009...

Har bestämt mig för att se framåt, mot ljusare tider, börja vara lite mer social och öppen till saker.
Låter väl bra? Tänkte göra en lista på saker jag vill ha gjort detta år, eller planerar att göra. Ska bli kul sen i December att ta fram den och se hur det gått!

- Åka på Kryssning med Brorsan
- Festa "hemma" i Karlstad igen
- Sluta snusa (hmm..kanske...inte bestämt mig än)
- Öppna ett sparkonto, iaf fram emot hösten
- Åka på Tåg-Eurotrip Med Harry i sommar
- Gå till läkaren, göra upp någon plan...
- Inreda mitt rum ordentligt
- Köpa ny mobiltelefon
- Få bättre kondition - Må bättre!
- Ta med lillsyrran på Skansen och Grönan (Harry kan ta med sin lillsyrra också)
- Se Coldplay på Stadion. JAG MÅSTE!
- Få ordning på Ekonomin - Struktur!

Säkert något jag glömt, men den skulle vara så kul om man kunde bocka av heeeeela listan i slutet av året. Vad tror ni, låter det bra?



Amsterdam & Berlin - Here we come?

Friends forever?

Ligger och kollar på massa Vänner avsnitt, fan vad den serien är bra. Rachel och Chandler är mina favoriter, vilka är era?
Just nu ser vi avsnittet när Pheobe ska gifta sig, så fint, nästan å man får en tår i ögat.

goosh, klockan är hur mycket som helst. Måste klä på mig och kila ju. Börjar ju jobba kl 22.
See you all later!


Brace yourself...



Galet Underbara Armband från www.Kyssjohanna.se

You Better Shape Up!

Ingen mening med att sitta o deppa, det inser jag nu. Tack Valle för att du pigga upp mig lite förut.
Sitter på jobbet nu, galet lugnt och tyst. Har mest suttit och kollat på Family Guy hela natten, klockan går tom fort, hur skönt är inte det?!

Bara 2½ timme tills jag slutar, sen ska jag sätta mig på bussen hem.
Blir en lugn helg som vanligt, inga storslagna planer utom jobb. Valle får besök av "Kräftan" från GBG så jag har lånat ut mitt rum i helgen. Blir att slagga ute i vardagsrumemt med Harry, enjoy mina snarkningar säger jag bara!

Nej, nu slänger jag på en film, så hörs vi imorgon mina kära läsare!

Cry me a river...

Vet inte vad det är med mig, känner ingen glädje alls idag. Istället går jag bara omkring på saker som gör mig ledsen och deppig.

1. Jag är pank.
2. Jag saknar Forsman.
3. Det är fucking alla hjärtans dag snart och alla är så kära...
4. Tänker mer och mer på en speciell person.
5. Sa jag att jag är pank?
6. Jag känner mig ensam, så jävla ensam.

Idag behöver jag fan få höra att någon bryr sig, vare sig nån skickar det på sms eller ringer, men inte då, det är visst bara jag som måste va omtänksam mot andra..
Känner fan att jag har gråten i halsen hela tiden, det är så JÄVLA synd om mig.
usch, jag vill inte alls klä på mig och åka till jobbet, jag vill bara ligga här, dra täcket över huvudet och sova tills det blir vår.
Make me smile..


Harry fixar


Have you heard?

Kissie (http://kissies.se) har blivit galen!


Dygnsrytm åt helvete..

Som vanligt då, Valle sover som en gris, hon ska iofs jobba imorgon bitti så de är inte så konstigt. Harry sitter vid sin dator och grejar med Photoshop, hon försöker lära mig lite saker, men jag är lite trög när det gäller sånt där.

Imorgon börjar min  jobb vecka, ska jobba torsdag, fredag ,lördag och söndagnatt. Skönt att köra en natt extra, behöver ju pengarna om inte annat. Längtar så till lönen nu, är snorpank, tur jag får låna Valles sl-kort så kah kan ta mig till jobbet iallafall.

Usch, har världens idétorka när det gäller bloggen nu.
Jag behöver inspiration!!

J*vla PMS Kärring...

Sån känner jag mig, vet inte vart det kom ifrån men helt plötsligt blev jag hyperaggro och skällde åt höder och vänster. Mest synd för Valle o Harry som får ta skiten, skit som dom inte gjort sig förtjänta av.
Blev bara hyper förbannad över allt. Helt galet.
Nej, jag har inte mens, men man kan ju fan tro det.

En bidragande orsak kan vara att jag varit ett dygn utan snus, inte bra för mitt humör. Samma med blodsockernivån som kryper nere i knäna.
Usch.

Ska käka nu med Valle, Blir stekt kött, tsatsiki, lite sallad och bröd. Greek Style.
Kanske blir på bättre humör.
Batteriet i mobilen e slut också, laddar inte just nu, är inte så upplagd för att prata i tele, så tänkte nån ringa, ring imorgon istället!

Kisses

Tävlar om en Illustration...

Tävlar hos übercoola SoFuckt (http://sofuckt.blogg.se) om en Illustrartion av mig själv, den här tjejen är grymt talangfull, så kolla in henne!!

http://sofuckt.blogg.se/2009/february/utlottning.html

Jävla Bloggkrångel!

Det var väl självaste fan, har försökt logga in på bloggen hela natten, men det har inte gått, är det bara min som har krånglat eller har det varit likadant för er andra?
Har haft jättemycket bloggidéer under natten och nu bara för att de äntligen gick att komma in så står det still i huvudet.

Blev ingen hårfärgning förut, orkade inte, ska styra upp det imorgon. Ska även prata bloggdeign imorgon med en tjej, spännande värre, hoppas hon har lite idéer också och att vi kommer fram till not snyggt tillsammans. Längtar ju så efter att få en ny design på bloggen.

Nej, får nog kolla på lite simpsons för att få min fantasi att flöda igen...

I söndags - På väg hem från jobbet, galet trött!

Bilderna från Hockeyn i Söndags.

Nu har jag äntligen hittat min Usb-kabel så här kommer lite bilder från Globen.


Harry var lite ängslig över Finland, så hon beslöt sig för att visa sitt fulla stöd med flagga o halsduk i högsta hugg!



Utanför globen och precis när vi kliver i på B7 sektionen...Mäktigt!


Så glad blev jag när sverige vann...


Filmat med min mobilkamera, Sverige har precis gjort 2-0.

Godmorgon!

Tittar ut genom fönstret och vad får jag se? SOL, seriöst, solen skiner och jag får vårkänslor som aldrig förr. Ska strax ta mig upp ur sängen och äntligen färga håret, skjutit upp det länge nog. Hoppas på att jag hittar min USB-kabel med, vettefan var den kan vara. hmm.

klantiga jag ov ju typ hela dagen igår, kom ju på sen att jag skulle haft "msn-möte" med en tjej angående bloggdesign. Fick tag på henne idag, som tur var hade hon en ny tid imorgon, kunde lika gärna fåt vänta hu länge so helst, så tack för det :)
Ska ta lite nya bilder idag, men allt hänger ju på den jävla kabeln, måste ju få in dem i datorn.
Annars kanske man kan fot med Valles kamera..

nej nu blir det hårfärgning.
Vi hörs senare...

Jag har blivit Kollega med BlondinBella.

Fick höra av en kompis idag att jag genast måste läsa BlondinBellas blogg, okej tänkte jag och kollade in den. Va fan ser man då om inte: "118 800, det är blondinbella", läste hela inlägget två gånger bara för att jag var i chocktllstånd.
Bella ska alltså börja på mitt jobb, just det, vi ska bli jobbarkompisar.
hon kommer ju självklart inte sitta med oss på kontoret, hon är ju lite "för fin" för det, utan hon ska svara på sms hemifrån.

Det roliga är att hon inte bara ska svara på folk som ställer frågor om henne utan hon ska svara på allt. Undra om hon har någon aning om vad hon gett sig in på. Ska bli kul och se hennes reaktion efter första passet. Hon kommer ju börja gråta om hon får svara på alla korkade och vulgära frågor sm vi brukar få.

En annan intressant faktor är ju lönen, vad får hon i lön?
Vi får väl se hur mycket hon kommer älska sitt nya jobb, ungefär lika troligt som att hon följer med mig och kollegorna ut på en afterwork. haha.

Jag på 118 i somras...

Grattis TRE KRONOR till Guldet!

Kom hem från matchen vid 18tiden igår, var helt slut i huvudet, belv i princip ingen sömn alls undder helgen så när jag väl kom hem igår, svartnade allt och jag somnade som en stock. sen vaknade jag ett par gånger inder dagen idag men gick inte upp förrän 18.30, ett dygn senare. helt sjukt.

Tog en massa bilder från hockey igår, kände mig som ett barn på julafton när jag klev in i globen, Allt var så stort och häftigt.
12 200 nånting var publiksiffran så det var inte fullsatt även om det var mycket folk.
En tråkig första period gled förbi mållös, i andra perioden vakna gubbarna till och satte både 1 och 2-0 till Sverige.
I tredje perioden hade finnarna vaknat, det räckte inte riktigt ända fram utan Sverige vann tillslut med 4-0.

Helt klart värt pengarna måste jag säga. Min dröm är ju att få se canada spela live, antingen mot sverige eller finland.
Ska försöka få in bilderna jag tog, men den förbannade sladden e borta så ska leta som en tok.
nu ska ja käka. puss o hej!

Hört i Kön på Ica

Ledsagare: Så ..., såg du Melodifestivalen igår?
Den blinda damen: Nej, jag är allergisk mot det. När jag tänker efter är jag nog allergisk mot Idol också, jag får utslag på själen av det.

Don't bring flowers after I'm dead.

Insåg just att jag i princip varit vaken sen Fredag eftermiddag. Konstigt att jag känner mig lite degig i huvudet.
Nu är det 2½ timme tills jag slutar. Sen ska jag stressa hem och kasta mig i sängen. Blir att sova till typ 12.30 kanske sen ska vi göra oss iordning och dra till Globen.

Just det, Jag, Harry och Tranås ska till Globen imorgon och se på hockey. Sverige-Finland. Ska bli sjukt kul. Blir min första gång i Globen, ever. Exiting!
Ska mobba Harry när hennes finnar får storstryk.
Hoppas på att få in lite bilder därifrån imorgon.
Just ja, jag tippar på att Sverige vinner med..hmm....3-2 eller 4-2.


Ny Kändisbaby!

Jonas "Basshunter" Altberg  och Jimmy Jansson (Fame Factory, Melodifestivalnisse) har fått barn ihop!
Jag gratulerar till sonen som döpes till Jonatan Fagerlund!




Nytt läsarrekord!

Igår 7 februari så slog jag återigen mitt läsarrekord, fan vad härligt! Kul med fler kommentarer, så bring it on!
Glöm inte ställa frågor (se 2 inlägg neråt), har bara fått en hittills. Snålt av er.

Är det någon mer än jag som är vaken nu? tråkigt på jobbet ju!

Nypiercad

Här kommer en bild från i Onsdags, Har precis fått i ringen och lutat mig tillbaka, där stod Harry - snabb som fan med kameran. You Paparazzo!

Man ser fan smärtan i ögonen på mig, bara lite tårögd!
Fotograf: Harry (http://harries.blogg.se)

FRÅGESTUND!

Va fan, Kan BlondinBella så kan jag. Tvivlar på att det kommer bomba in frågor, men vad tusan, vore kul och se om det kommer några frågor. Har ju strömmat till en del nya läsare så undrar ni något om mig så ställ frågan i kommentar-fältet.
Shoot man, shoot!

Roligaste eller mest genomtänkta frågan får sin blogg länkad!


DubbelSchnaz!

Slog precis till mig själv på snoken, helvetica vad ont det gjorde. Sitter ju på jobbet nu och kunde inte riktigt klämma ur mig mina vanliga vulgära svordommar så blev något i stil med:

"Jävla Kuuuu..lpåse i Rööö..nninge"

Tur att man kan behärska sig, ibland iallafall. Nu ska jag nog fixa kaffe.

Bloggdesign på G?

Hittade en trevlig bloggerska idag som förmodligen ska hjälpa mig med att designa min blogg. Vi ska snacka vidare på Måndag, så då ska jag ha lite ideér redo. Snurrar i huvudet, har tänkt ett riktigt ballt tema, frågan är bara om jag hittar några bra bilder som funkar.
Ska färga håret också, inte orkat idag, sen blir det nya bilder så ni får se min septum ordentligt också. Btw så är jag jätteöm idag, glömmer bort den hela tiden och råkar komma åt den. Inte bra.

Vid 19tiden ska jag iväg till jobbet, inte sovit alls idag. Lär däcka stenhårt imorgon och på tuben till jobbet, ja ni hörde, åka kollektivt! wihoo.

Ne, kanske ta en Powernap? Eller inte!
Ska halsa kaffe inatt, inte för att det är gott, men det lär behövas.
Hörs senare.
Och ni nya läsare, VÄLKOMNA, glöm inte bort att skriva kommentarer, nyfiken på vilka ni är.
Hoppas ni återkommer!

Pössen

31 Maj- 2008

Om jag blev miljonär på lotteri...


Bara jag som Älskade Jumper Back in the Day?


Sitter och funderar på hur livet skulle se ut om man var miljonär, en snorik jävla miljonär.
Köpa fastigheter, Jetsetliv på franska rivieran, Shoppa i NYC, Äga vingård i Italien, Semestra på en Yacht i medelhavet, Ta en weekend i Paris, Köpa sanslösa mängder konst, Ha en RR Phantom med suicidedoors med Privatchaufför och såklart Dior Dior Dior...

Vad skulle du göra om du hade exempelvis Oprahs förmögenhet?






Well, vad är väl en bal på slottet?

Vad skulle ni göra om ni blev miljonärer?

AGGRO

Fuck vad less jag blir, alltid alltid alltid ska det förbannade systemet hänga sig. Lagomt kul när man är ensam och jobbar och det helt plötsligt blir telefonkö. Nu missade jag 3 samtal bara för skiten inte ville funka. AHHH.
Tur att man kunde svära och ha sig lite iallafall.
Mitt blodsocker verkar lågt, då blir jag alltid extra förbannad.
Shit alltså.

Nu får det fan komma någon mer till jobbet, orka sitta här själv.
och se på tusan.. Nu kom Sara. *yeey*
Nu blir det lite Håkan Hellström, så blir man på bättre humör.
Hoorey för Håkan..

Gillar du Scrubs?

Så, då har man sett klart på säsong 8 av Scrubs. Finns en fin och braig (jag är mycket väl medveten om att det inte heter så) hemsida där man kan se alla säsonger gratis. Bra underhållning på jobbet.
Åttånde säsongen var fan riktigt bra och JD var toksöt i sitt nya skägg.

Anyways, tänkte bara tipsa om hemsidan för er som är sugna:
http://watchscrubsonline.ca

Vad har ni för favoritserier?


Freak of the Night

Vet inte vad det är men på nätterna verkar alla galningar krypa fram. Då snackar jag inte vanliga galningar som Jesustanten i Högdalen eller en dansande Alkis på Plattan utan jag menar riktiga GALNINGAR.
Ringde nyss en hyvens kille, kollade upp hans nummer vilket ledde till ett hem för psykosocialt störda personer (härligt), vet inte riktigt vad han ville få ut av samtalet men bra störd var han iallafall.

Tur att man har lite skinn på näsan och har svar på tal. Kan väl erkänna att när han började leta efter en psyk-kompis på Beckomberga psykhem (som btw är nerlagt) på fantasiadressen "Pillesnoppvägen 1" så kände jag att det räckte och la på.
Ibland får man fan inte tillräckligt betalt för dom samtal man utsätts för.
Skönt ändå att man har så sjuk humor som jag att man ser det roliga i sånna där samtal.

Som ni alla vet (dom flesta iaf) så kan man skicka smsfrågor till oss på 118 ***, många har frågat vilken den mest störda frågan jag fått är. Den kommer här:

"Om en bebis väger 3 kg, hur lång tid tar det då att mixa ner den med en stavmixer från Elekrolux?"

Herren som ringde såg ut såhär...Vild Gissning

Incubus - Mexico

You could see me reaching
So why couldn't you have
Met me halfway
You could see me bleeding
But you could not put
Pressure on the wound


You only think about yourself
You only think about yourself
You'd better bend before I go
On the first train to Mexico

You could see me breathing
But you still kept Your hand over my mouth
You could feel me seething
But you just turned Your nose up in the air


You only think about yourself
You only think about yourself
You'd better bend before I go
On the first train to Mexico

My Daddy was a Unicorn



Utveckling av Bloggen

Nu har jag tagit ett steg till för att utveckla bloggen, nämligen börjat annonsera åt företag.
Företagen som jag valt ni ser ni i menyn.

D7.se

Ginza.se

Sovintage.se

Pizza.nu <-- Klockrent när man e bakishungrig. *tipsa*

Nu väntar bara nya bilder och ny Design.
Måste hitta min USB kabel till mobilen så jag kan lägga över lite bilder också.
nej, nu måååste jag sova. Trött som ett härk...

mmmm..-Pizza

Helgens Planer

Nu har jag precis slutat och ska bege mig hemmåt. Är hungrig som en tok så blir en stor go frukost när jag kommer hem. Resten av dagen blir nog lugn, behöver sova en del, har varit vaken i ett dygn nu ungefär.

Planer för Fredagen:

-Hemresa
-Tvätta Piercingen, haha
-Frulle & 24 Maraton kanske..eller Film
-SOOOVA
-Dusch, Käk och mer 24
-Åka och Jobba. (kl 22-08)
-Harry får besök, så vi blir 4 pers i lägenheten!

Planer för Lördagen:
-Hemresa kl 8
-Frulle & Film
-Sova
-Färga Håret (Om jag hinner/Orkar)
-Käka & Fixa mig
-Hade velat på på Bloggbrudarnas Bloppis, men har fan INGA cash att shoppa för. Bäst att inte gå, kommer bara bli bitter, (Sorry Boholm!)
- Jobb Jobb Jobb...(kl 20-08)

Planer för Söndagen:
-Hemresa kl 8
-Tokkrasha i sängen
-runt 15tiden, iväg med Harry & Tranås på äventyr..återkommer om det.
-Kvällen - Film Film FIlm, eller sova som en gris.
-Crasha i sängen

En helt vanlig Jobbhelg alltså!
Vad ska ni göra i helgen?


Ledtråd?

BlöjFetisch?

RIngde just en man, som uppenbarligen tillfredställde sig själv i telefon (ja, sånt händer på 118 ***) samtidigt som han sökte nummer till blöjföretag.
Hittade ett nummer till Libero varpå han säger.."deras produkter är bra, använder dom själv".

Var är denna världen påväg?

Libero- DET KÄNNS TRYGGT!

The Bull


Öm i snoken

Då va man hemma i Stockholm igen då. Tack Boholm för att jag fick sova över, kul å se var du bor nu ;)
Imorse satt vi mest och chilla framför tvn. Glodde på ZTV, fan vad jag saknar den kanalen, samma med MTV, känns som man missar massa musik ju. Ska fan fixa hit boholmen i veckan, passa på när man ändå e ledig halva veckan.

Vi tog en liten promenad till Willys och sen var det bara att åka hem, jag och Harry fick skjuts som tur var. Skönt som fan och slippa åka kommunalt.

Inte fixat några bilder på skapelsen i snoken än, men det kommer snart.
Fan måste färga håret också, ser ut som ett härk i huvudet.
Nej, nu blir det att kika på lite 24maraton sen bär det av till jobbet.
Ciao.

In Södertälje med Boholmen..

Sitter i soffan hos Boholm, lite halvnyvaken sådär och ska precis käka frulle. Oboy, yummie!

Jag bangade inte igår,sorry brorsan men jag blev jättenöjd. Det gjorde inte så ont som jag trott och Dau var jätteproffsig, plus att Harry stod brevid och fotade lite. Ska kasta in bilder på näsan så snart jag kan. Vet inte riktigt om de blir pendel hem eller om vi får skjuts, hoppas på skjuts när man inte har nåt åkkort :(

Dagen blir nog lugn, chillar i Södertälje ett tag till iallafall, kul att  jag för en gångs skull hittar på något än sitter hemma och möglar!
Nej, nu blir de frulle.
Shit, kom på att jag ska jobba idag, hurra.....


Nu jävlar bär det av...

Ska kasta på mig lite kläder, sen bär det av mot Södertälje.
Ska sova hos Boholmen ikväll, första ska jag iväg och göra Piercingen. Sorry Brorsan, blir en septum. Man lever bara en gång!

Nu ska jag klä på mig! ;)

You are my sunshine..

JA MÅ HON LEEEVA, JA MÅ HON LEEEVA....Grattis min superduper pingla på 23årsdagen! Önskar jag kunde vara där nere och fira med dig, men inom en snar framtid hoppas jag vi kan ses!
Ni som inte känner Forsman måste förstå att hon kan inte beskrivas i ord..men i bilder...muhahaha!


på Komvux 2006.....och utanför Moderna 2008

På Arvika 2006....och hemma i förra lägenheten i Karlstad 2007

Världens snyggaste Pinglor? Jag och Forsman, redo för fest back in 2003?

GRATTIS MIN ÄLSKLADE BABE!




Spännande tävling!!



Supergrymma Fotografen Emelie Ohlsson (http://emelieohlsson.blogg.se/) kör nu en tävling där du kan vinna en plåtning. Självklart är jag med och tävlar, skulle vara sååå kul med lite balla porträttbilder till bloggen kanske? Man kan ju alltid drömma...

Här hittar du tävlingen: http://emelieohlsson.blogg.se/2009/february/tavling-vinn-fotografering-i-sthlm.html

Harry & Charlie

Hur kommer det sig att vi alltid ser ut som psykon såfort en kamera dyker upp, jag svär, egentligen är vi snygga som fan, vi döljer det bara jävligt väl!




Vår fina vägg i Vardagsrummet, innan den målades brun.

Piercing i tälje imorgon?

Hmm, nu är det till att fundera. Dau, en polare till Harry kommer hit imorgon och tänkte kidnappa henne till Tälje, funderar på att följa med. Han är piercare och är även den som piercat mitt lilla metalface till sambo. (Harry alltså)
Tänk pierca mig i flera år men skjutit upp det för att jag hatar nålar. Men jag vill ju så gärna. Lutar åt en Septum piercing. Tycker det är galet sexigt!

Kanske blir så att man åker till Södertälje imorgon då...nervöst.
måste tänka på saken...
hmm..

Septum

He's just not that in to you

J.Aniston på premiären, looking chic!

Är det bara jag som längtar tills filmen har premiär? Vilken grm cast dom har fått ihop i den här filmen. Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Justin Long, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Jennifer Connely, Ben Affleck och många fler.
Filmen bygger på boken med samma titel som blev inspirerad av en kommentar som Berger (Carrie's pojkvän i Sex and the city) säger till Miranda i ett SATC avsnitt. Har själv inte läst boken, men hört mycket om den. Tror filmen kommer bli kanon, längtar redan!! Blir att samla flickorna och köra en biokväll då tror jag bestämt.


Här är trailern iallafall:

 

 


MysSöndag med J!

Vaknade för drygt en timme sen, Valle skulle till jobbet så hon väckte mig väl lite.
Igår trodde ja de skulle bli en tråkig kväll, men inte då. söta J hörde av sig på msn och jag bjöd hit han.
Blev att sminka sig fort som ögat och sen var han här, fick honom tom att köpa med snus, tackar!
 vi slog på The Grudge och kramades lite. Supermysigt och precis vad jag behövde!
Synd att vi ses så sällan.. får ändra på det.

Nu ska jag äta frukost och se Robert gustavsson - lössvikt. ciao!
 

En ny kvinna!

Hejsan hoppsan..
Idag har varit en riktig slappardag, däckade tidigt igårkväll och vaknade klockan 3 inatt och var jättepigg. Som tur var Harry vaken så vi kollade lite på Superbowl Finalen, Grattis Steelers! Ajajaj, va heta dom är i sina football-kläder. Morr!
Sen vart det lite Ultimate Fighting på tv4sport, ännu mer heta män och till sist en massa Playstationspelande. Skön natt/morgon för oss alltså. Sov 1½ timme sen på förmiddagen innan man skulle upp. Egentligen skulle Harry iväg och ta prover idag men var alldelles för seg för det så ska haka på henne imorgon.

Nu ligger jag i sängen, kom nyss ur duschen. Känner mig som en ny kvinna ska jag tala om! Blev en riktig monster dusch med hårinpackning, ansiktsmask, peeling, rakning och allt. Jobbigt och vara tjej ibland. Har även fixat naglarna på både händer o fötter. Körde på mörkblått nagellack denna gång..

Harry har besök av en ny killkompis ute i vardagsrummet så tänkte lämna dem ensamna och hålla mig härinne ett tag. Tror ja ska slå på en film. Stepbrothers eller robert Gustavsson..hmm..

Ciao så länge!


Marcus på Besök

Efter min och Harrys helnatt så blev det heller ingen sömn på förmiddagen. När jag äntligen hade kastat mig i säng, runt lunchtid så ringer det på dörren. Där står Marcus, en polare från Karlstad.Han skulle kommit hit redan inatt men hade visst däckat hos en polare. Så inte blev det någe sova för min del, inte än iallafall.

Marcus kasta sig i min säng, drack lite oboy och la av en massa fisar. Idioten drack ju mjölk! (Laktosintolerant är han ju såklart) Mysigt värre grabben!
Sen sprutade han ner min säng, oj det lät fel, med sin Parfym menade jag. Era snusk! Så nu luktar det MAN i hela rummet, antar att det var någon slags manöver så att jag ska sakna honom. Var iallafall kul och ses igen, din jevla blottare ;)

Nu ska jag värma en Findus Fiskgratäng i ugnen, sen kommer jag nog fan däcka.
Ciao så länge!




Övernaturligt och Rädslor

Sitter och tittar på "Lisa Williams: Att leva bland döda" på tv4+, innan dess var det Hemsökta Hus och Det okända. En natt av spöken och mysteriska händelser alltså.
Mitt i alltihop hör vi konstiga ljud i lägenheten. Vi är i vardagsrummet, precis som katterna och Valle sover. Detta är alltså inte första gången. Duschen brukar börja rinna ibland, Blommor har börjat röra sig utan någon inärheten, min sovrumsdörr har öppnats och stängs.. det finns helt klart något i vår lägenhet. Vad det än är så är det ingen negativ energi, inte vad vi kännt av iallafall. Men still, it´s freaky.



När jag och Forsman bodde på Rud i Karlstad hände ännu mer freaky saker. Stereon i Forsmans satte på sig själv, skymtade skuggor i köket, saker kunde välta utan anledning mm. Har alltid varit sjukt fascinerad av det övernaturliga, tror verkligen att det finns väsen som inte går att förklara i världen. Religös är jag inte, men andar, det tror jag på.

Rädsla - It´s a funny thing, jag älskar att bli rädd. Kanske därför jag älskar skräckfilmer? Svårt och hitta någon man blir rädd av bara, oftast är det för datagjort eller bara en massa klyschor, blod och splatter. Någon som har tips på riktiga skrämselfilmer, tveka inte att kommentera!!



Min största rädsla är mörker, är helt galet rädd. Detta ville Marcus (en polare från Karlstad) testa när han var och hälsade på mig och Harry förra året. Jag går in på toan och då drar han ur proppen så lampan slocknar. Jag får fullständig panik, och hjärtat slog i 280. Tur var väl att man va på toan, sket ju nästan på mig av rädsla. Haha.

Vore kul och veta;
Vad är just DU rädd för?
Berätta om någon gång du blivit riktigt rädd?
Vad är dina tankar om det övernaturliga?
Har du upplevt något övernaturligt?
Tell me...


Det eviga jagandet

Fan va trött jag är, trött på killar och era jävla commitment-issues. Varför ska man behöva jaga er hela tiden. Det räcker nu. Jag tänker inte vara efter dig något mer, orkar inte bli besviken hela tiden. Du gör något med mig, du får mig fan och smälta varje gång. Även när jag är arg på dig så kan jag inte skrika på dig, kan inte säga att du gör mig ledsen.

Jag tycker om dig, men orkar fan inte. Det värsta är att jag inte vet vad du tycker, du är väldigt kryptisk och mystisk på det sättet. Varje gång jag tror att du inte är intresserad så flippar du totalt och är hur gullig som helst. Sen kommer man för nära och då springer du.
Bestäm dig.
Fan ta dig, Fan.



RSS 2.0