Storstädning

Idag ryckte jag och Valle upp oss, dags att städa igen, vet inte hur vi lyckas med stökigt var det, i hela lägenheten. För att vara tre tjejer så är vi rätt slarviga, men jag kan stolt säga att jag bättrat mig! Det är sant, man behöver inte pistolhota mig för att jag ska städa nu förtiden. (Brorsan, du skulle bli förvånad)

Blev iallafall ett rejält ryck i kök, hall och badrum, men speciellt i mitt rum. Både jag och Valle sortera bort en del gamla kläder, smink och massa skräp som bara tog upp plats. Så här ligger jag nu, nystädat rum ochn en nybäddad säng, vill verkligen inte slita mig till jobbet, men måste man så måste man.

Fick reda på en både spännande och skrämmande grej nyss. Istället för att jobba själv inatt (som jag brukar på torsdagar) så ska jag och mina två chefer jobba hela natten. Bara jag and the bosses alltså, snacka om att jag måste vara på topp.
Därför blir det nu en powernap och sen lite köttfärsås & skruvmakaroner innan mn kilar till jobbet.
Blir nog en spännande natt...

Innan powernapen ska jag visst springa ut på gården med nåt kött och en gaffel :D
(Harrie Grillar med hennes kusiner Pinte o Beccis, bäst att jag kollar till dom. Galna finnar och eld är ingen bra kombination..*retas*)


Bild från jobbet -08.
visst är jag sjukt sexig när jag är svettig, solbränd och osminkad?
Hell yeah!

Skavsår o Filmtips

Godmorgon Bloggen!

Blev inget skrivande igår när jag kom hem från bion, var helt slut och somnade ganska snart. Iallafall, filmen var rätt ball, blev rätt ordentligt skrämd och skrek tom några ggr. Däremot blev jag lite förvånad när vi bara var drygt 20 pers i hela salongen. Då gick vi alltså kl 21.20 på Sergel-bion. Helt sjukt, men jävligt skönt att det var så folktomt. Rekomenderar filmen om ni vill bli rädda!

Smart som jag är så tog jag ju mina nya skor på mig till stan igår, skoja inte att jag har feting skavsår idag, kommer få plåstra om hela fötterna om jag ska kunna gå till jobbet idag.

Nu ska jag avsluta min morgon Smoothie!

Shopping & Bio

Nu ska jag strax ge mig av till Skarpnäck och möta upp Harrie, därefter ska vi in till stan och leta efter en viss klänning på Lindex. Sen blir det nog att käka någonstans och kanske sitta i Kungsan en sväng och glo på folk.

Ikväll blir det bio med Valle, The haunting in connecticut, hoppas verkligen det är lika otäck som trailern visar!
Får se om det blir på Sergel eller på Rigoletto, beror lite på vilken tid vi väljer.

Vad händer hos alla er andra idag då?


Holding Hands

1 missat Samtal

Fan fan fan fan, när han väl ringer så missar jag honom.
Tankarna snurrade, varför ringde han. Vad vill han?
Sen vi sågs så har det varit tyst från dig.
Trodde jag hade skrämt bort dig.

När jag väl börjar intala mig själv om att jag borde gå vidare, ja då dyker du upp igen.
Det är som om du kan känna av att jag är påväg att släppa din hand, i sista sekund drar du mig tillbaka.

1½ timme senare ringer du igen

Den här gången var jag beredd, nästan som om jag låg och stirrade på telefonen och försökte få den att ringa med tanken.
Det fungerade ju. Du ringde och jag svarade. Tur att jag inte stod upp, då hade jag fallit till golvet, så svag gör du mig.
Du får mitt hjärta att dunka så det nästan gör ont.
Snart, snart hoppas jag att jag får andas i din närvaro igen.



Jävla Telefonköer

Sånt här händer bara mig, jag la ifrån mig mobilen förut och givetvis åkte batteriet ut. Sätter igång telefon och trycker i pinkoden. "Fel Pinkod". Fan, inser då att jag totalt glömt av min kod. Klantigt värre. Trycker i fel kod två gånger till och vips så är mobilen spärrad.

Har ingen aning om var pappret med PUKkoden är heller så jag beslutar att ringa Telenors kundtjänst, som tur var så kunde jag ju låna Harries tele.

Satt 18 min i kö (trots att dom sa att det bar 8 min väntetid..hur fan går det ihop??!) och blev bortkopplad. Ringde igen och fick sitta i drygt 12 min. Helt sinnessjukt, det ska inte behöva ta så lång tid.
Illskan kokar i mig medans jag får vänta, finns inget jag avskyr mer men när jag väl kommer fram möts jag av en super trevlig och norrländsk röst och jag kan helt enkelt inte bli arg på han..

Smart drag Telenor, anställa norrländska killar...man smälter ju som smör!


Freakin Wonderful Day

Jag har varit ensam hemma hela dagen idag, inte nog med det, jag har bara varit inomhus, varit oproduktiv och fortfarande inte klätt på mig. En riktig jävla lazy day. Valle sover borta och Harrie har vart i skolan och jag har för första gången på länge fått vara ensam. Så fruktansvärt skönt.

Inte heller har jag någon mensvärk längre, känner mig rätt glad och som grädde på moset så fick jag paket från CDON idag. Min film har äntligen kommit, Twilight. Får se om Harrie vill inviga filmen med mig ikväll, annars blir det nog imorgon med Valle.

Men som det ser ut nu, kommer detta vara en riktigt skön dag.
Bara njuta av ledigheten....*aaaaaahh*


Blått är Flott


Telefonsamtal till andra sidan jorden..


Har varit duktig idag och gjort min deklaration via nätet. yeeey, Vuxenpoäng igen!

Men det var något hel annat jag skulle skriva om....
Jag började tänka på min pappa, för er om inte vet så bor min far i Canada och vi har endast kontakt via brev. Jag är född "over there" och flyttade till Sverige med min bror och mamma när jag var 6 månader gammal. Sen dess har jag inte träffat eller pratat med min pappa.

Igår beslöt jag att göra något åt det, jag har försökt tidigare på egen hand via nätet, men inte fått fram något. Jag ringde utlandsupplysningen och pratade med en underbart trevlig dam som försökte få fram telefonnumret till min far.Vi hittade tyvärr inget listat i hans namn, då provade vi med Adressen, där hittade vi en C.Clifton. Min fars sambo heter Callie. Jag har alltså funnit telefonnumret till min far.

Jag skakar vid bara tanken på att ringa, vad ska jag säga, vad kommer han säga? Kommer jag börja gråta? Kommer han ens förstå min halvtaskiga engelska, måste öva lite innan känner jag.
men som sagt, vad i helvete ska jag säga?



SöndagsOrgasm.. Sommar Favorit

Fortsätter min Söndagsorgasm-serie med en av mina sommarfavoriter, när jag hör denna vill jag dricka drinkar, skaka rumpan och njuta av varma heta sommarkvällar..!


Aventura - Obsesion Remix


Oh Happy Day

..oh Happy day...jävla svår låt att sluta sjunga på de där..

Är på jobbet nu, vad annars en lördagskväll. Ringer på rätt bra så jag spår att det kommer bli en stressig natt, precis som igår. Löningshelg innebär ju att alla galninga ska ut och röja. Alla utom jag.
T.o.m mina chefer är ute på gallej, svensexa tydligen, hade vart sjukt kul och se dom fulla och glada!

Var helt slut imorse när jag slutade men begav mig ändå till Turhörnan med Valle för att hämta ut paket. Mitt och Harries paket från Ellos och Valles från Halens. Blev hur nöjd som helst med det jag beställde, skönt med nya sommarkläder måste jag säga. Vågade mig tom lite färg, spelar ju ingen roll hur man ser ut, folk glor ju ändå på mig som fan. Varför? För att jag är tjock....och SNYGG! Jo det är sant, Tjocka människor kan vara snygga och ha bra självförtroende!

Fattas bara att man får bli lite brun, just nu känner jag mig blekast i stan..förutom Harrie då, jälla finne..haha.

Nu ska jag jobba vidare...
Ciao!

Mensmonster

Det är precis vad jag har varit idag. Blev inget sovande imorse när jag kom från jobbet istället städade jag undan lite, diskade en stor disk, käkade frulle och såg på film. Blev Pirates 3, mmm Johnny Depp! *dreggla*

Vid 12.30 tiden var Harrie klar i skolan och mötte mig och Valle för att åka till Willys i Älvsjö. Löning betyder ju storhandling..(yeey, vuxenpoäng) Bara det att jag hade fruktansvärd värk i magen och har haft hela dagen. Kunde fan knappt fokusera på vad jag skulle handla. Jag gick tom förbi en ost-provning som dom hade i butiken. JAG DISSADE OST!
So what tänker ni, men dom som känner mig skulle bli chockade. Ost för mig är som Joltcola är för en WOW-fanatiker.

Blev allt som allt kanske 2-3 timmar sömn idag, kommer bli ännu grinigare inatt alltså.
Sorry främst Harrie & Valle för mina PMS utbrott, men detta är fan ett års lagrad PMS som väller ut.
Yikes.

Nej, nu ska jag frossa i Kinder-choklad...och jobba såklart!

och btw, på Taxi Card jobbar Stockholms sötaste Taxichaufför!

Starkt Beroendeframkallande!

Härmapa..

Nu har jag gjort mit, har vart inne och läst mina favoritbloggar + några av storbloggarna (man måste ju hålla sig uppdaterad, samt lämna sin vanliga veckopeng till dessa lågavlönade bloggare som BB, Kenza and the rest).

Hittade denna video hos supersnygga Norrlänningen Sussi (http://sofuckt.blogg.se) , sorry tjejen men jag måste vara lite ful och leka härmapa för helvete va skön den va!


Kvinnliga Bekymmer

Sitter på jobbet nu, om 25 min går min kollega och jag är ensam ännu en natt i denna lokal. Hoppas på en lugn natt, ingen ska mucka med mej (sker på egen risk) inatt, för i dag biter jag ifrån.

Har sån in i helvetes Mensverk så de är inte sant. Ja, jag skrev MENS, inget att hymla över. Alla kvinnor får/ska få/eller har fått mens i sitt liv så varför ska man prata tyst om det. Det är min rättighet att få klaga! En annan rättighet är att alla ska va snälla mot mig och ge mig choklad. Så det så. Det borde fan vara lagstiftat!

Dagens Ros: Till Harrie - My Sistah, My Homie, My Kombo. 9 Månader utan giftpinnar, grattis! @->-->--
Dagens Ris: PMS varning på Mig, stay the hell away.


Mmm..Choklaaaaad




Chillout (från igår)

Äntligen!! Nu har jag precis kastat mig på sängen och är helt slut. Hantverkarna var klara efter 12 någongång och då var det bara att sätta igång och städa. Diska, torka spisen, damsuga och torka golv. För att inte tala om ställa rätt allt i mitt rum, är helt mör ikroppen.

Har precis kommit ut ur en efterlängtad dusch och nu väntar jag på att Valle ska komma hem. Hon är och fixar mat från Greken (kolgrillen) nu. Det kommer sitta tokfint tror jag.

Ska ta och leta upp någon bra film nu som man kan se. Blir en riktig chillout kväll, imorgon ska man ju jobba igen, woop-ti-do.

Tjo flöjt!


Den eviga väntan

Igår blev det lite filmtittande med Valle vilket resulterade i att vi var uppe ganska sent. Det hade inte gjort något i vanliga fall, men nu skulle vi upp vid kl 7 imorse.Det är för mig en helt omänsklig tid att gå upp.

Anyways, upp kom vi tillslut och då var det bara att börja möblera om hela rummet, sopa undan en del damm och ställa sängen i mitten av rummet. Vi skulle nämligen få besök av lite hantverkare som skulle dra kablar och sätta lister i tak och golv.

Hann precis fixa i ordning rummet och drygt 07.20 plinga dom på dörren. Det har varit ett förbannande borrande hela förmiddagen och så för 20 min sen så bara gick dom, utan att säga något. Trodde då naturligtvis att de var klara men inte då, istället så har dom dragit på lunch, trots att det verkar som om dom hade mindre äm 30 min jobb kvar, nu får man alltså vänta ännu längre!

Vill bara att det ska bli klart så jag får fixa i ordning rummet igen, ta en lång varm dusch, fryser fan så jag skakar.
Usch, inte på bra humör nu alltså.

Jävla hantverkare.
Antar att dom inte sa till för att inte en jävel av dom kunde prata svenska, sjukt dålig stil.

suck.


Till Boholm

Min fina lilla Boholm reser ju till Spanien idag för att gå sin efterlängtade bartenderkurs. Kommer kännas konstigt att inte prata med henne på 3 veckor, är ju van att prata med henne nästan varje dag. Hoppas bara hon får det superkul och att hon kommer hem hel igen.

I WILL MISS YOU BABY!

♥ Världens sötaste Bartender
Bilder från 2004-2009

Uttråkad

Ni märker bristen på glada inlägg antar jag. Känns så tråkigt o vara ledig och inte kunna göra något eftersom allt kostar pengar typ. funderar på att dra till Harries skola imorgon igen, dom skulle ha lärarfritt och hon skulle spendera en hel del tid i verkstan, vilket innebär att jag skulle få måla igen. Det om något kan göra mig lycklig, bara doften av akryl göra att det spritter i fingrarna på mig.

Hade en skitkonstig dröm inatt, en polares ex stötte på mig och jag liksom försökte få honom att fatta att jag inte tar polarnas gamla "leftovers" och att han absolut inte är mig typ. Detta erkade inte göra någon skillnad, vart jag än gick så dök han upp, rena stalkern!
Snacka om att blev glad när jag vaknade och det bara var en dröm!

Vad händer hos er runt om i Sverige idag då?


Måndag

Suck, vanlig tråkig måndag, skönt o vara ledig helt klart, men hade vart roligare om man hade haft pengar och kunde hitta på nåt. Är fett uttråkad just nu, funderar på att smyga ut i käket och laga mat snart, hoppas på att Harrie vill se på lite film ikväll. Inge sugen på att ligga själv framför datorn.

Blir inte roligare än så här just nu så vill passa på att säga STORT GRATTIS till Forsman som fått nytt jobb. Hon tog sig ifrån ett ställe där hon inte trivdes och hittade ett nytt. Modigt och bra gjort, hoppas du gillar nya stället bättre! *pöss*


El Forsmano...

SöndagsOrgasm

David Choi, vilken röst! ♥

- Won't Even Start -


- I'm Yours (Cover) -


- That Girl -


Varför Varför Varför

Har precis kikat färdigt på filmen "Along came Polly" med Ben Stiller & Jen Aniston *mums*, riktigt skön film med såklart ett romantiskt slut a la Hollywood. Varför tittar jag på dessa filmer när jag vet att jag bara blir sjukt ledsen? Missförstå mig rätt, jag är inte så naiv att jag tror på Hollywood-sagor in real life, men fan, lite kärlekskrank blir man allt.

Snackade med Valle om detta igår och har säkert tjatat söder alla mina vänner om det. Jag vill bli kär, minns inte känslan längre. Vet bara hur det är att längta på avstånd, and it sucks big time.

Nu när våren är här, hur härligt vore det inte att få vara nykär? (orka rimma)

Nej, nu ska jag snart bege mig hem från jobbet och sova och drömma om rosa moln! ♥


Dagens diss!

Är det bara jag eller verkar nätterna gå mer långsamt än vanligt? igår trodde jag att mitt jobbpass aldrig skulle ta slut, inte hjälpte det att dom samtal jag fick vart från överfulla och rätt dryga människor.

Anyways, vid 8 imorse kunde iaf jag och Valle dra och käka frukost, valet föll på Donken på Kungsholmen, har ej käkat Donken-frulle flera månader så tänkte att det lät gott.
Men det var det INTE.
 Jag beslöt att prova något nytt, nämligen en Egg Mcmuffin (heter dom så?) med bacon på... det var det TORRASTE och sunkigaste jag smakat. Usch. Provade en Vanlig toast istället och dom är ju helt ok.
Seriöst, kan ej förstå alla som älskar donken, pallar fan inte med deras smaklösa skit mer.

Tummen ner för MCDONALDS!


1.Min hand o en Toast...2. Valle & hennes toast...
(bilderna är från Donken-hötorget...typ i höstas)

Ännu en helg..

Sitter på jobbet nu, fått med mig sällskap inatt och det tackar vi för, riktigt tråkigt att sitta här själv när det inte ringer så mycket. Har precis fått ett samtal för ännu en runkande man. Är så less på er, röt ifrån ordentligt när han ringde andra gången, jag tror han fattade vinken då.

Vi grillade som sagt igår, blev rätt bra tillslut, efter att vi fått använda halva t-spritflaskan. Boholm, vi hade behövt dina grillkunskaper!

Slutar om drygt 3 timmar, är skapligt trött redan nu, inte bra alls.
Efter jobbet tänkte jag och Valle käka frukost ute, sen ska vi till Högdalens Zoo och köpa möss. Dags att mata ormarna igen. Fick höra av Harry att Hella la ägg igår, så nu är hon förmodligen utsvulten!

well well, back to work!

Shopping och Kissie-kopior

Igår när jag och Boholm vinkat av syrran var det egentligen meningen att jag skulle åka hem, brukar inte vara så pigg dom dagar jag ska jobba, men jag beslöt att stanna i city eftersom jag nästan ändå aldrig är där. Passade på lite att umgås me min böna Boholm eftersom hon snart drar till Spanien på sin efterlängtade bartenderkurs i 3 veckor.

Hon skulle göra lite last-minute shopping och jag fick agera smakråd, lite iallafall.
Blev en tripp in på HM vid NK (Stockholms bästa HM..fast BIB-avdelningen är lika tråkig och oinspirerande överallt), sen blev det Topshop i Gallerian och sen PK-huset, Boholm hittade en hel del spännande saker, om man ändå hade hennes storlek! För mig blev det bara fönstershopping, snacka om att jag längtar till löning!

Blev lite konfunderad över en sak när vi sprang in på Gina Tricot (Vid Sergel), de två första tjejerna vi får syn på när vi kliver in ser ut som Kissie. Tänkte inte mer på det utan stegade mot rulltrappan och i den står ännu en kopia. Seriöst småtjejer, VARFÖR håller ni på? Visst Kissie är jättesöt, men varför kan ni småtjejer inte skapa en egen stil. Ju mer jag uppmärksammade tjejerna runt omkring mig så insåg jag hur LIKA alla är.
Sjukt tråkigt måste jag säga...

Nej, nu orkar jag inte gnälla mer, nu ska jag, Harry o Valle ut o Grilla lite i solen! Härligt värre..
Blir jobb kl 22-08 ikväll/natt så jag lär skriva lite mer då!

Pussen ♥





Collage från 14/4

Jag, Harry, Syrran & Valle var ute å spelade basket igen, samt njöt av solen och när jag kollade igenom bilderna insåg jag att ingen av oss är normal.....


.

Do the World a Flavour

http://www.benjerry.se/dotheworldaflavour/

Klicka på länken och var med i tävlingen om att hitta på en egen glass-smak hos allas våra favoriter BJ!
Varning! Man blir sjukt sugen när man ser alla ingredienser som man kan baka ihop..





Slutet på en mycket härlig vecka.

Imorse blev jag väckt redan kl 8, det var dags att börja packa iordning och göra oss klara för att åka. Lillsyrran skulle ju nämligen hem tll Värmland idag. Passade på att möta Boholm på Tcentralen och sen begav vi oss upp till Cityterminalen för att köpta biljett och vinka av systeryster.

Känns skumt att lillsyrran blirvit så stor, hon har blivit hur lång som helst och så mycket mer vuxen. Sen börjar ju tonårskaxigheten komma, nästa år blir hon 13 (herregud vad jag är gammal!) och jag kan bara gissa hur hon kommer bli när puberteten kickar igång. Förutom lite tjafs så har det varit en skön vecka, mysigt och få umågs med syrran lite, försöker ju lära henne allt jag kan. Känns lite jobbigt att jag inte kommer vara "på plats" nu när hon komemr börja träffa killar och sånt. Skulle skrämma bort varenda en och om någon skulle göra henne illa...ojojoj vad dom skulle få springa. *muhahaha* (ondskefullt skratt)

Det bästa av allt är att syrran trivs jättebra med Harry, hon kallar tom Harry för "plastsyrra" nu. Kul för harry också oh leka lite storasyster eftersom hon inte träffars sin egen syrra så ofta. Till sommaren har vi planerat att ta med min och hanske henens syrra till Skansen eller Grönan, vore kul som fan!

Kändes iallafall lite bittert att hon åkte, men vi har haft en rolig vecka. Om inte annat har hon fått fart på mig, brukar inte vara den som är ute o rör på mig direkt men under veckan har vi ju promenerat en hel del, spelat basket, varit i Harries skola mm. Skönt att inte bara vara hemma o sega jämt.

Ska lägga in lite mer bilder från veckan...imorgon kanske!


Grönan

mot Skarpnäck!

Blev en tidig lunch idag och nu ska jag strax kasta mig in i duschen. Sen bär det av mot Skarpnäck och Harries skola. Hon har nämligen "verkstad" idag vilket innebär att hpn är i deras bildsal..
Jag ska få mååååååååååååla!

längtar bara tills jag kliver in där och känner doften av färg.
Kul för lillsyrran å få kladda lite också.

Vi får höras senare för nu är det brådis.
Puss o Hej!

Godmorgon Världen...

Vilken Underbar dag!
Ser ni ni vad klockan är, och jag är vaken, det är näst intill ett under. Förstår allvarligt inte hur folk orkar med sina 8-5 jobb, I feel sorry for you!

Lillsyrrans sista dag här, idag ska vi städa lite, leta reda på ett par skor jag köpt till syrran, (men totalt glömt vart jag lagt dem) och sen kanske ut och sola lite. Ev ska vi till Harries skola sen, beror på om Boholm kanske kommer hit, har hört ryktas om det iallafall.

Nej, nu ska ja hjälpa syrran å leta, var fan kan dom vara?



En riktig utomhusdag..

Igår hade vi bestämt att vi skulle ut och spela lite basket, Harry fick nämligen en basketboll i påskpresent av sin morsa. Vi drog ut här på gården bara, till vår fina halvtrasiga basketkorg.

Väl där ute så spela vi fan rätt länge, sen bestämde vi oss för att grilla.
Utan Kol och tändvätska var det dock lite svårt, men vi drog ihop en egen eld med lite pinnar och grejer. Riktigt bra blev det tillslut. Syrran och Tinah sprang till Vivo och fixade korv och korvbröd och sen görde vi igång och grillade.

Blev mat, basketspelande, vattenkrig och lekande i lekparken med syrran i 7 timmar. Var helt slut sen, men det var nyttigt.
En riktigt härlig dag i solen...

På kvällen glodde vi på Saw 1 och början av Saw 2 innan jag totaldäckade, sov som ett litet barn, hur skönt som helst.

Nu har jag precis vaknat och ska sortera en jävla massa tvätt, blir tvättstuga i 3 timmar nu, vi ses sen!
puss o hej.



Blev tyvärr inga egna bilder eftersom vi inte drog med mobilerna ut...Mobilfri dag!


Shop Shop Shop

I förmiddags var det dags att få shoppa lite, klädshoppa på nätet alltså. Jag och Harrie beslöt oss att beställa massa vår/sommar kläder. Blev lite dyrt men nu har jag shoppat typ alla mina sommarkläder... kommer behöva lite småsaker som solglajjor, halsband och sommarskor men inte mycket mer.

Här är en lite av det jag klickade hem:




Blir att hämta kläderna den 25e, längtar redan!! Det är bara att hoppas att allt passar...men kläderna från Ellos brukar vara rätt bra. Jättemycket av det jag beställde var på rea, så där har ni ett bra tips om ni behöver sommarshoppa lite...

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss

Film i natten...

Har typ sovit hela dagen, eller ja, jag somnade någongång på eftermiddagen. Verkligen totalslocknade och gissa om det var skönt! Vaknade vid 23.30 tiden och var vrålhungrig! Me want foood..*monster*

Slutade med att jag gick upp och fixade käk. Jag vet att det är sent men whatta f*ck..

Nu har jag o Valle tryckt ihop oss i min lilla säng, vi tänkte glo på lite film, blir spännande och se vem som somnar först.
Nattens filmval: The Guardian!

Dåligt med kommentarer idag...skärpning folk!

Puss på er alla och njut av er lediga dag imorgon. (dom flesta har ledigt iallafall)


Ny Profilbild..

Tog den imorse när jag kom från jobbet. Osminkad och sliten efter 12 timmars jobb, men jag gillade den ändå..


Solen Skiner, Himlen är blå...

Har tagit lite härliga vårbilder som jag tänkte lägga upp...bla på Syrran, vår fina "gård", Kalasgod Soleroglass och vårblommor..ni ser själva...Har ju varit lite dålig på att lägga in bilder så här kommer en hel drös.


Nu ska jag njuta av min lediga söndag och sova en sväng. Harry är kvar på Muskö och syrran har åkt till Kista med Valle, snacka om att det är lugnt och tyst hemma.

Hörs sen godingar!

Framtidsvision?


Hamnade i en intressant disskussion härromnatten, med en vilt främmande (men ack så trevlig) herre från Norrköping och sen dess har jag inte kunna slutat tänka på vad vi pratade om. I stora drag handlar det om min framtid. Vad vill jag? Jag kommer ju knappast jobba på 118 resten av livet, men för att komma någonannanstans behövs ju en utbildning, en plan, en riktning att gå i.

Jag har alltid tänkt, "jaja, det där kommer senare", men nu måste jag faktiskt inse att jag fyller 23 iår. Det är alltså snart 4 år sen jag tog på mig min vita mössa och lekte lycklig student. Inte för att jag har åldersnoja (bara lite) men shit vad tiden gått fort. Vad har jag gjort sen dess? Visst jag flyttade till karlstad, gick 2 terminer på Universitetet, 1 termin på komvux, flyttade till stockholm och haft två "riktiga" jobb. Sen då?

Har liksom inte riktigt kommit underfund med vad jag vill göra med mitt liv, vad vill jag jobba med?
Allt jag vet är att Konst och Design är det bästa jag vet, men inom den branchen finns 1000 inriktningar. Vad finns det mer då, Reklam och PR verkar rätt intressant, men hur vet jag att det är något för mig?

Funderar allvarligt på om man kanske skulle söka en KY-utbildning, utbudet i Stockholm borde ju vara ganska brett tycker man.

Ingen utbildning - Ingen framtid?

Nån som vet någon shysst utbildning? Kom gärna med tips eller egna erfarenheter!

Dags för skolbänken igen?

We didn't start the fire...

Konstiga låtar som fastnar i skallen på mig...

Nu är jag på jobbet igen. Hade hellre vart hemma med lillsyrran och haft en myskväll, men det får bli imorgon, då är ju Harry tillbaka från Muskö också. Lugnt på jobbet nu och hoppas det fortsätter så, men kan tänka mig att det blir en hel del supande runt om i Sverige idag så kan tänka mig vad jag får för samtal sen...

Ett tips!
Ska ni festa och har vägarna förbi Södertälje så hoppa in på Hamnmagasinet där världens snyggaste bartender jobbar! :D




Söndagsorgasm..Indisk Version

Den du Valle, trodde du aldrig om mig, men jag hittade faktiskt en grym fin låt som är indisk...
VIll bara blunda och lägga mig på en gräsmatta i solen...grymt fin låt..Även om jag inte har en aning om va dom sjunger.

- Niraj Chag - Kangna -


Ännu mera onödigt vetande om MOI!

Senaste kompis du träffade: Räknar jobbarkompis? i såfall Fredrik, annars Valle innan jag gick hemifrån.
Personen du pratade I telefon med: Sköna lirare i Norrköping
Du fick SMS av: Brorsan som önskade Glad Påsk (inget svar ..har tomt på kortet..Love u ♥)
Du kramade: Lillsyrran när jag mötte henne vis bussen..
Idag är det: Påskafton, en tidig sådan
 Kläder: Vinteroverall, cykelhjälm, träskor och skinnjacka...eller?
 Imorgon är det: Söndag och jag är leeeeeedig
Planer: Åka hem om 2 timmar o äta frukost!
Färg: GULT är inte fult
Årstid: Våren...
 Saknar du någon?: Ja, om jag gör!
Humör för tillfället?: Lite trött, lite hungrig, lite kul..
Vad åt du sist?: Godis från syrrans påskägg
 Vad irriterar du dig på?: skrikiga och äckliga barn
 Hur många par skor använder du regelbundet? 2 kanske..
Har du någon gång burit en folkdräkt? Usch och fy..knappast


Någon Som vill veta något mer?


Happy Jesus-day

Sitter på jobbet nu, denna gång med lillsyrran. Lillen ville följa med. :D Hon har precis somnat och ser så fridfull ut.
Ganska lugn natt hittills, skönt som fan. Antar att de flesta festade igår...eller ska festa imorgon.

Det är en sak jag funderat över, kalla mig torr eller vad ni vill men varför super ni på Påsk? Seriöst, när blev skärtorsdagen värsta supar-dagen? Inte för att jag firar påsk, var mest kul när man va liten, ni vet massa ägg, godis och påsklov.
Ändå känns det inte riktigt rätt när jag hör att folk ska ut och supa, desamma gäller med folk som super på Julafton eller dagen innan... Seriöst, alla helgdagar är inte en ursäkt för att supa...

Som ni märker är jag lite less på folk som inte kan tänka sig något vettigare att göra än att supa ner sig så fort dom får chansen. Förr festa vi fan nästan varje helg, men nu blir det aldrig.

Förstå, iår har jag "supit till" en gång....EN! sug på den påskkaramellen ni.


GLAD PÅSK PÅ ER!






Charlie undrar....

Kan Sniglar backa?
Någon som vet?

"Cunt plate, handgranade"

2 Timmar kvar och tiden kan inte gå mer långsamt. Jag hade tur idag, behövde inte spendera jobbnatten själv, chefen hade tagit det här med påskfirandet på allvar och förstärkt jobbtruppen. Fram till kl 03 anyways. Så det tackar vi för.
Lillsyrran bestämde sig i sista stund att stanna hemma, lika bra de, varför ska stackarn sitta här och hålla sig vaken?

Börjar bli omänskligt hungrig med, det här med lite cash i kassan är fan inte bra för själen.

Nej nu måste jag försöka hitta nåt som kan underhålla mig en stund...
Ciao

Dagens Skratt:


Skärtorsdag..

-Visste du att Idag är det alla Emo's nationaldag?
-Ehh Nej?
-Jo det är ju SKÄRtorsdag..

Lite elakt? Snarare Lite kul.

Nu är iallafall lillsyrran hos mig, var skönt att bussresan gick bra. Sen hon kom hit har vi inte gjort så mycket mer är kikat på Sune´s Jul och ätit lite påskgodis. Ikväll ska jag iväg och jobba och lillsyrran ville hänga med. skönt värre, brukar annars bli så tråkigt på torsdags-nätterna.

Tror det är bra för mig och ha syrran på besök, så jag får tänka på annat än HAN.
Kul ska vi ha iallafall..
Nu ska vi laga mat.



Lillasyster..

Nu är snart lillsyrran här, ska strax kleta på lite smink och gå mot bussen. Åker in å möter henne vid centralen, spännande värre. Tycker att hon är jätteduktig som vågar åka bussen så långt själv, visar att hon brås på mig, haha.

Efter jag mött upp henne ska vi direkt hem, rena slaskvädret ute ju.
Blir en lugn dag, måste "sova" en timme elelr två ikväll oxå, ska ju jobba kl 23-07.30 så då gäller det att vara pigg. Får se om lillsyrran vill följa med till jobbet, kan va skönt me lite sällskap.

Hörs senare alla godingar!

Oj!

Vilket läsarrekord jag hade igår, blev helt chockad nu när jag kollade tatestiken, hoppas ni hittar hit fler gånger, har inte hunnit godkänna kommentarerna från igår, gör det senare så jag inte glömmer bort att svara er alla.

men som sagt, fan va roligt! :D

There's no more tears left.

Igår var en skum dag minst sagt, eller snarare kvällen. somnade runt lunchtid nångång tror jag och sov resten av dagen, på kvällen vaknade jag till i omgångar och för varje gång jag vaknade var jag mer och mer ledsen..
Kände mig sorgen, ensam och tom. Som om en del av mitt hjärta slets loss och kastades åt vargarna.

Pratade lite i tele med en vän, men tårarna började snart rinna. Kunde inte kontrollera dem. Tror inte han märkte något, vill inte lägga mina bekymmer på honom.

Känns helt enkelt som om jag stannat, står och tickar på noll...
Sen i lördags kan jag heller inte släppa tanken av dig.. varför är jag ensam och varför får hon vara den som vaknar med dig. Jag vill vara din. Bara din.

May be surrounded by
 A million people
I Still feel all alone



Sunrise...

Ligger i min säng och kan inte sova.
Ännu en helvaken natt och känner jag inte alls för att sova.
Stirrar ut genom förnster, inte ett moln på himlen och dom pigga morgonfåglarna hälsar mig godmorgon.
Har fönstret på glänt och den småkyliga luften fyller sakta mitt rum och mina lungor..

Tar ett par djupa andetag och blundar.
Lenny Kravitz får pulsen att stiga och hjärtat att slå lite hårdare för stunden.

Om han ändå låg brevid...och då menar jag inte Lenny...


All of my life, where have you been?
I wonder if I´ll ever see you again.
And if that day comes, I know we could win.
I wonder if I´ll ever see you again.♥

Städyrsel

äntligen har jag kastat mig i sängen, blev precis klar me att städa badrummet, rensa avlopp i en lägenhet med tre bruda som är hyfsat långhåriga..urk säger jag bara. men skönt att ha det gjort.

Har städat mitt rum oxå, rensat ur lite gamla saker, skulle egentligen bara vilja slänga det mesta...men man blir ju fäst vid vissa saker. Har lite småsaker kvar, men det får jag spara tills imorgon.

Är helt galet hungrig nu, men klockan är liksom över tio på kvällen, känns inte som någon mening och laga mat.
Vore gott med flingor i mjölk...Cheerios....ahhh...
fan att man inte har det hemma då. Suck.

Blir nog att spela lite Sims snart, fördriva tiden innan man ska sova.

På tal om gamla saker, hittade en gammal bild på mig, tror den är tagen sommaren 2006 när jag och Forsman gick en sommarkurs på Universitetet. Ser helt annorlunda ut....eller vad tycker ni?

Här snackar vi Oldie....Charlie in 2006

Måndag...

Ny vecka och jag är nyvaken. Blev inte så mycket sovande igår som det brukar så tog igen det idag. haha.
ska bara kasta i mig lite mat och sen ska vi sätta igång och städa här hemma, tråkigt men nödvändigt, ligger kläder överallt i mitt rum typ.

Har pratat med lillsyrran idag med, hon är så glad över att få komma hit på torsdag, jag riktigt längtar efter lillungen. Fast hon är inte så liten längre, fyller fan 12 år iår. Usch, jag börjar bli gammal....
Nej, nu var det mant com gällde, sen stäääääääädning...

Återkommer senare..

Hur spenderar ni andra er måndag?

Världens bästa tränare



Min kära Bror (http://amigoshusse.blogg.se/) är tränare för dom söta Innebandykillarna i IBK Dalen p94 och igår vann dom UMECUPEN!
Grattis till Guldet killar, ni har världens bästa tränare!



Söndagsorgasm..




Tick -Tack - Tick - Tack

Denna natt går långsamt, kanske för att jag har tankarna på annat håll. Kollar konstant på klockan och nu börjar jag snart inbilla mig att den går baklänges. Jag har 6 timmar kvar, men känns som jag redan suttit minst 10.

Skulle behöva något sött, give me Candy?
En snus vore fint med, tur att ingen här snusar nu, känner att jag är svag inatt.

Kan inte sluta tänka på dig, ditt leende och dina ögon, to die for.

Förresten, grattis till er Spotlife-Bloggare, speciellt Robin, skönt att era bloggar är uppe igen!
Så jävla fult gjort att sabotera andras bloggar. Hoppas ni får tillbaka era förlorade inlägg.

Drömkillen...

Se där, bara för att jag var bitter hemma förut så händer något oväntat. Istället för att gå till jobbet sur och grinig sitter jag här med ett leende som sträcker sig från öra till öra.
Varför kanske ni undrar? Well, jag berättar vare sig ni vill eller inte.

Vid 19tiden ringer min mobil, var lite lagomt stressad eftersom jag skulle till jobbet, men direkt jag såg hans namn på displayen så lugnade jag ner mig.
Det var han. Min egen Mcdreamy, the one who got away.

Har skrivit om honom här tidigare, vi dejtade för drygt 3 år sen, den bästa tiden i mitt liv och så nära jag kommit riktig kärlek, om man inte räknar tonårskärleken. Anyway, vi gled isär pga av avståndet och fel tillfälle helt enkelt. Nu är han upptagen tyvärr, men inte ringmärkt..haha.

Iallafall, han bor i Sthlm and so do I! Ändå har vi inte fått tummen ur och träffats sen jag flyttade hit.
Men ikväll, ikväll ringde han. Han ville bjuda på bio och jag förbannade mitt jobb för att jag var tvungen att tacka nej.
Han erbjöd sig då att skjutsa mig till jobbet, vilket jag gärna gick med på, allt för att få se honom igen.

Jag var helt sjukt nervös medan jag väntade, tur att Harrie o Valle var där och kunde lugna mig, lite iallafall.
Anledningen till att jag var nervös var för jag inte sett honom på snart 3 år, ville veta om jag bara byggt upp en bild av honom i huvudet eller om han faktiskt är sån drömkille som jag trott.

Alla frågetecken suddades ur när han klev ur bilen.
Mitt hjärta slog volter.
Den känslan har jag inte haft på flera år.
När han gav mig en kram ville jag inte släppa.


I want you.♥

Å där gick dom planerna åt helvete

Ja säger då det, när fan ska man få en break. Alltid när något bra händer, så får man direkt dåliga nyheter. Det slår aldrig fel, vad har hänt med min Karma?

Hade stora planer för sommaren, hade vart så kul att för en gångs skull få åka utomlands, trodde verkligen att jag skulle ha råd. Men tji fick jag, blir så jävla less över att ha dålig ekonomi, varför kan inte jag få ha en silversked i munnen, om än bara för en sommar.

SUCK.


Re-Re-Remix

För att få tiden att gå här på jobbet Youtubar jag utav bara helvete, när jag spelat sönder varenda ny låt jag kan komma på kommer nästa project upp, att jaga bra remixer. Många hemma-snickrade remixer suger, ingen vill höra nåt ihop-plock som någon 15årig finnig ryss fixat under lunchrasten i skolan, men då och då hittar man remixer som är för jävla bra.

Anledningen till att jag är en riktig remix-slyna är för att det är sällan något är fulländat, att man kan föra ihop två olika ting och skapar harmoni...musik är livet helt enkelt.

En som är riktigt skön Är ju CircusFace med Britney & Lady GaGa, hittade bla en annan variant på med dom artisterna ihop. Letade vidare och hitade en Grym Remix av Låten Halo, den låten är redan helt underbar men remixen gjorde den fan ännu bättre. Lägger upp dom här så får ni komma med era åsikter, tipsa gärna om ni vet några bra remixer..

"Just Circus Dance"
- Britney Spears & Lady GaGa -



Stick Your Halo
-Beyoncé & Pussy Cat Dolls-



Love Lockdown
- Kanye West (Mysto & Pizzi Electro House Remix) -





Vårkänslor

Imorse när jag lämnade jobbet möttes jag av solens strålar, fågelkvitter och människor utan stora tjocka vinterkläder.
Våren har anlänt!
Det var tydligen inte bara mig som vädret påverkade, mitt i morgonruset på bussen så upptäckte jag hur rofyllda folk såg ut, den där vanliga "jag-hatar-mitt-jobb-och-jag-vill-inte-dit"- blicken som alla brukar ha fanns inte riktigt där. Istället såg man hur folk lutade sig tillbaka och drömde om semester, äta glass i någon park, dagar på beachen och brunbrända ben..

Älskar att glida på bussen o tbanan genom Söder och hem på morgonen när man ser solens strålar mot asfalten.
Today I feel good.

Dagens Låt: Emilia de Poret- Pick me up
Dagens mat: Korvstroganoff och Ris
Dagens Händelser: Sova, Le och Jobba




1 Månad

Idag, eller jag innan midnatt så var det 1 månad sen jag slutade snusa.
Visst jag fuskade liiiiiiiiite bara, men har inte köpt någon dosa själv och är rätt stolt över mig själv.
Fick en snus av en Södertälje-snubbe på Kryssningen, men det räknas knappt.

Grejen är att det gör inget om jag tar en snus då och då...typ om jag skulle festa. Eftersom jag typ aldrig festar, så blir det ju inte samma sak som om jag skulle snusa varje dag och bränna massa pengar på det.

Nu ska jag roa mig med lite Simpsons och Familyguy, se om man kan få tiden att gå lite...
5 timmars nattjobb kvar...


1 vecka kvar...

Om en vecka blir det full rulle, busungarnas prinsessa komemr på besök, nämligen min söta lillasyster. Har ej sett henne på två månader drygt så det ska bli kul såklart. Hon stannar över nästan hela påsklovet, skönt för henne att komma hemifrån och få se något nytt!

Däremot insåg jag härromdagen, när räkningarna betalades, att jag är pank, snorpank. Jag måste helt enkelt få jobba extra lite mer ofta, eller leta nytt jobb. Ska köpa SL-kort idag, där ryker 700 spänn, sen har jag inte många kronor kvar. Känns ju förjävligt när syrran ska komma, men vad gör man, viktigast är la att man får umgås?

Nej, fyfan, denna månad kommer bli tuff som fan!

Toksöta syster..

Kryssningen


RSS 2.0