Monster

Sitter på jobbet nu, Karin slutade precis så nu är jag ensam fram tills jag slutar ungefär. Ringer typ inget alls, hur skönt som helst ju. Sitter och kollar på en film, "smiley face", verkar rätt rolig. Huvudrollen spelas av Anna Faris från bla Scary Movie-filmerna och The House Bunny. Hon är riktigt grym måste jag säga!

Slö snackar även med Boholm på msn, hon skicka en länk till en låt nyss; "Monster" med Itchy Daze, hade inte hört dom innan men känner på mig att dom är riktigt bra, iallafall baserat på den låten. Jisses, jag måste börja lyssna på Bandit Radio igen!

drygt 5 timmar kvar nu, denna natt flyter på bra måste jag säga. Yeeeey..



Aquaria

Igår var vi på Aquaria - Vattenmuseet, det var dags att hitta på något nytt istället för att bara gå på bio. Blev dock lite besviken på stället eftersom det var så litet, men syrran tyckte det var kul iallafall, det var ju ändå tanken med det hela. Fick iallafall se mitt livs första haj, även om dom var små..

Världens bästa syster och Världens bästa Båtsman


Utanför entrén...


Hajar...dumdumdumdumdum.....


Sjukt vackert, känns taget ur "hitta Nemo", men det är det inte.. :)


Shopping - Stinsen

I tisdags var det äntligen dags för lite shopping, var massa saker som jag verkligen behövde, hade bestämt i förväg att jag inte skulle bränna pengar på något onödigt. Vuxen som man är knåpade jag därför ihop en lista och hittade faktiskt det mesta på den.

Vi drog iallafall till Sollentuna för att soppa, ingen av oss hade tidigare varit i Stinsen så varför inte testa något nytt, stort plus att det ligger hyfsat nära Märsta. Blev iallafall ett par höst/vinter skor på Scorett, mascara, foundation, hårspray, läppglans, nagellack, dipliner och parfym. Får alltid beslutsångest när det gäller Parfym, men valde tillslut Carolina Gynnings "GO Girl", totally wunderbar och bara 299 bagis. Som hittat.

Till Lunch vart det Spagetti Bolognese, kanske den mest beiga version va den rätten någonsin. Smakade knappt något, helt misslyckat, Syrran fick kebab med bröd från samma resturang och den var lika skum den. "Brödet" var något konstigt, tjockt "bull"-liknande bröd. Urk.

Efter 6 timmars shopping var vi klara, hann vara vaken drygt 2 timmar hemma i soffan innan jag slocknade... haft sjukt skumma sovrutiner denna vecka, vaknar typ 07.30 och somnar 21-23.... Vilket inte är bra alls eftersom jag ska jobba hela natten idag. blir en powernap i eftermiddag känner jag..


Nu drar jag!

mot Tcentralen...

Forsman hoppas på pendeln i Rotebro...guess why? hahaha.
Ska bli så kul och träffa syster igen.

Bloggar mer imorgon troligen.
Puss o hej!

I got my angel now..

Ligger i sängen nu och försöker vakna till.. Kommer inte anstränga mig mycket idag. Känner mig tung i uvudet, snuvig och allmänt osexig ändå är jag hur glad som helst. Vid 15.30 kommer lillsyrran landa i sthlm, så ska åka in till tcentralen (urk) för och hämta henne.

Efter det blir det raka spåret till Märsta där vi tänkte storhandla mat. Som tur var handlade vi lite igår så vi kanske slipper att släpa in 47 matkassar på bussen.

Idag blir alltså en lugn kväll, ska fixa nån god mat, sen nån skön film och bara ha det mysigt med Lillsyrran. Ska bli sååå kul och ha henne här under lovet. Imorgon tänkte vi nog dra någonstans och shoppa...men det tar vi då, nu ska jag käka frukost!

Puss å hej!


Svininfluensa...

Ärligt talat, är så jävla less på den här hysterin kring Svin-sjukan nu så jag spyr. På Aftonbladets löpsedel utanför pressbyrån stod idag typ; "SMITTAN KOMMER TILL SVERIGE INNAN VACCINET". Seriöst, för det första finns inte en chans att jag skulle vaccinera mig, dom har ju inte ens konstaterat vilka bieffekter vaccinet kan ge. Även om det inte skulle vara något allvarligt så vet man inte hur det kan bli i framtiden och för det andra så är det bara INFLUENSA.

Visst en del har dött, folk dör varje dag av en massa andra sjukdomar, någon som glömt det? Var det inte så att det skulle bli världepedemi av SARS för några år sen? Galna Kosjukan, vad hände med den? Fågelinfluensan?

Än så länge lever vi. Denna masshysteri är pinsam, har själv en nära vän som hade Svinis för någon månad den men han blev pigg och kry efter en veckas vila typ. Take a fucking chillpill!


killing me softly

Sitter på jobbet nu, har 9 timmar kvar och just nu känns det inte OK. Har dånande huvudverk tros att jag fick 4½ timmes sömn idag. Vaknade vid 13 tiden när Forsman började gapa om att hon var hungrig, var bara att kasta på sig kläderna och åka in till centrum för att käka.

Vi invigde resturangen Alanya i Märsta innan vi drog till jobbet. Köpte kolgrillad fläskfilé, sallad, pommes, tzatsiki, bröd och dricka för 79 kr, snacka om som hittat! Kittlade dödskönt i kistan, grekisk mat är ju hur gott som helst så där lär vi käka igen.

Kommer bli en lång natt, inte alls sugen på att jobba i 15 timmar, men vad gör man. Fick finfin lön idag, skönt att se att det påverkar lönen med alla långa passen. Kommer kunna betala av en del skulder vilket känns bra, drömmer om den dagen man blir skuldfri! Well drömma går ju.

Nu blir det fortsatt jobb!
Puss och hej

E G O c t o b e r

 

 

Röda läppar kanske inte var min grej, men gillade hur mina ögonbryn såg ut med lite extra färg!


Längtar till Måndag

Nu på måndag kommer lillsyrran upp till Sthlm igen, lillen har ju höstlov och jag har lovat att hon ska få spendera det med mig och Forsman här uppe i Sthlm. Senast idag ringde hon och bönade och bad att hon skulle få komma upp tidigare bara för att hon längtar så, värsta söt-ungen.

Hon får lov att vänta, ska ju jobba monsterpass denna helgen. Blir 8 timmar imorgon, 15 timmar på fredag och 15 timmar på Lördag. Orkar knappt ta hand om mig själv när jag jobbar så mycket så lillsyrran kan lika gärna komma på Måndag istället.

Ska bli skitkul och få hit ungen, hon växer ju så det knakar, varje gång hon kommer upp å är hon lite längre och lite mer vuxen. Blir en mysig vecka iallafall, se om vi hinner med en bio och lite shopping.

Ses på måndag gumman!!


Efter flera års tjatande....

Så har jag fått min vilja igenom. Så sent som i Söndags kväll så satt vi och snacka om det och igår gick det igenom. Vad snackar jag om? Boholm goes brunett såklart. Har tjatat på henne i flera år att hon ska våga testa, men hittills så har hon inte velat. Så i söndags när hon var här tog hon själv upp ämnet, sa att hon funderade på det, jag blev eld och lågor såklart för jag visste redan att trots att hon alltid har varit en riktig pingla som blondin så skulle hon verkligen vara drop dead gorgeous och visst hade jag rätt.

Igår fick jag sms från henne: "Emelie goes brun ikväll"
Så äntligen, låt mig presentera min otroligt vackra Boholm:

Forsman & Jag hälsar dig välkommen till Brunett-Ligan!

Vintershopping!

Nu är jobbandet slut för denna vecka, skönt. 37 timmar på 3 dagar blir rätt tungt.

Har iallafall äntligen beställt lite nya kläder, blir två paket på drygt 2700 sammanlagt, men då fick jag med en hel del. Mest blev det lite koftor, kan ju behövas i vinter, byxor, leggins men framför allt; EN VINTERJACKA. En mörkgrå kappa fick det bli, hoppas bara den ser bra ut och passar när den väl kommer, sånt är alltid lika spännande när man beställer kläder.

Längtar som faaaaan efter paketen, då kommer jag slänga upp lite bilder.

Nu väntar vi bara på att chefen ska komma in och avlösa oss. En av kollegorna har nämligen inte dykt upp så nu har vi jobbar över i 30 min. Yeeeeey. Längtar just nu efter min säng....och frukost.

Puss på er allihop!

The stars we could reach were just starfishs on the beach.

Idag har vi Lördag den 17 Oktober, ni vet väl vad det betyder? BLOGAWARDS. Som om någon har missat att detta sker ikväll. Ska bli intressant och se vem som vinner ikväll. Tippar på att Kissie vinner årets kaxigaste och Bella vinner årets blogg, tycker båda förtjänar dom priserna. I övrigt så är jag inte så insatt, orkar inte direkt engagera mig i det för i mitt liv händer så mycket mer intressanta saker...som till exempel....ehh..*host*

Nej, just nu står det rätt still i "The Life of Charlie", sitter på jobbet och ska köra i 14 timmar inatt. Kommer vara hyfsat död imorgon eftersom jag knappt sovit på hela helgen känns det som. Blir och sova fram till 18tiden iallafall, sen skulle Boholm dyka upp (banga inte nu gumman!) och vi skulle köra en riktig myskväll hemma i Märsta. Inte ofta hon, jag och Forsman får tillfälle att umgås tillsammans, men fan vad kul vi har när vi väl får till det. Tillsammans har vi så galet sjuk humor så vi skrattar typ konstant. Blir att köra en riktig tacokväll och lite film, ett utmärkt slut på veckan måste jag säga.

Så, längtar tills imorgon! back to work..


Boholm & Me....Boholm & Forsman
Dags att vi tar nya bilder brudar!

Isabelle är en Apa

Detta är inget rykte utan ren och skär sanning. Troligtvis så är hon ett infruset embryo from Homo Erectus-tiden och hittades någongång på 80talet av hennes extremt uttråkade föräldrar som beslöt sig för att uppfostra den lilla människoapan som deras egna dotter.

Våra chefer har även varit gulliga och anställt henne, allt för att hon inte ska känna sig utelämnad i denna människovärld. Ibland kan man hitta henne på skansen, hon står vid ap-burarna och gråter, mumlar något om hennes stora kärlek Greger (schimpansen) som hon aldrig mer får träffa.

Jag tycker om dig ändå Isabelle, men det är dags att du kommer ut. Min lilla människoapa till vän och kollega.


3 Apor var precis vad vi fick

Nu är jag Återigen på jobbet, dags att jobba för brödfödan eller vad fan man säger. Igår var det ju dags för våran inflyttningsfest, så där i efterhand kommer vi komma ihåg den som en vinkväll med tre apor snarare än fest. Själv inflyttningsfesten få flyttas fram lite eftersom alla bangade igår bara för att det var Onsdag.

Iallafall, blev bara Jag, Forsman, Lilie, Alex Och Daniel. Var allt för längesen jag träffade Lilie och Forsman hade inte sett henne på 5 år så vi hade en del att prata om. Alex, mitt ex och hans polare Daniel kom också förbi så vi hade det riktigt trevligt.

Ang tre apor, så hette vita vinet vi drack igår, riktigt gott! (samt våra tre gäster)...




The wonders of Facebook

Passade på och långa Forsmans internet medans hon jobbar idag, tänkte att det var dags att uppdatera bloggen lite eftersom det blev dåligt med skrivande under helgen. Loggade även in på Facebook och vad ser jag där?

+1 Jessica är nu vän med Jennifer H....

Min söta, rara och oskyldiga lillasyster har alltså blivit lurad att gå med i Fejjan, om du läser detta syster, så är du för LITEN för att vara med där. Haha. Facebooks trådar börjar alltså ta över nästa generation, vart ska deras herravälde sluta? Kommer Facebook snart utplåna MySpace och ha total kontroll på världens unga befolkning?

Somebody save the Facebook generation!


KOM IGEN DÅ SVERIGE!

Mållös första halvlek, vad är detta. Vad sysslar grabbarna med?
Kom igen för fan, det är nu det gäller!!

Sånna här bilder vill vi ha!

Update: Pinsamt Sverige, PINSAMT!

Babysitter Wanted

Precis kollat klart på den filmen på jobbet, är sjukt glad att jag inte såg den igår natt när jag satt ensam. Creepy film alltså och riktigt äcklig unge (vad annars, barn är ju äckliga!!). En del oväntade tvistar här och var gjorde att den inte blev som alla andra skräckisar, fast en del klyschor fanns såklart med!

Nu är det iallafall dags att sluta för natten, kl 18 börjar jag och Forsman jobba igen så det är bara att bege sig hem och sova.

Inte mycket bloggande inatt, se om de blir några inlägg ikväll istället!

Puss o kram o nyp i stjärten!

Thank god for webb-tv

Blir inte sån seg natt ändå, finns äntligen ljud på jobbdatorn så inatt vankas det en massa webbtv. Först ut var Idol kvalfinal från i fredas, hur i helvete kunde Jon åka? Karolina och Camilla ska ut.

Ny favorit är Rabih, omg hur kunde jag ha missat honom? Snacka om ögongodis.
Annars är Mariette, Calle och Erik rätt bra. Tove kan nog växa till sig, grymt härligt scenspråk har hon iallafall. Ska bli kul och se dom växa.

Nu blir det How I met your Mother säsong 5 och The Big bang theory, mina absoluta favorit komedie serier i dagsläget... Någon som håller med?

Rabih och Erik
bild lånad av Expressen.se

Dags för jobbvecka igen..

Idag drar min jobbvecka igång, börjar kl 22 idag på egen begäran, brukar annars börja kl 23 men hade så tråkigt idag och extra timmar är alltid bra. Blir ju att sitta ensam inatt, vilket är jävligt tråkigt men resten av helgen har jag ju Forsman med mig. Måste säga att jag är riktigt stolt över henne, hur duktig hon har blivit så snabbt, men kände det på mig, annars hade jag aldrig rekomenderat henne för chefen.

Helgen blir alltså lugn som vanligt med jobb torsdag, fredag och lördag natt. I nästa vecka hoppas ag kunna dra hem lite folk så vi får visa upp lägenheten. Igår hade vi Erik på besök som hjälpte oss skruva ihop Ikeamöblerna, fast han behövdes inte direkt eftersom Forsman visade sig vara en riktigt hejare på sånt, hon klarade hyllorna och bordet nästan helt själv. Stor applåd!

Sen satt vi och kollade i gamla skolkataloger och berättade historier om en massa gamla ragg. Eftersom jag, Forsman och Erik är från samma lilla sketna stad så har vi ju en del gemensamma bekanta om man säger så. Fan vilken Incest-stad det där är alltså. haha.

Dags att klä på sig. Skriver nog mer under natten.


En Värmländsk Jul?

Har börjat snacka lite med familjen och verkar om att Bror ska åka ner från Umeå och spendera julen med Mamma, syster och mormor i Värmland. Tar han sig dit så kan lika gärna jag göra det samma, vet inte hur många år sen det var sist vi firade ihop. 2005 var han där en sväng med sin dåvarande hemska sambo, men det räknas inte eftersom hon bara spred dålig stämning. Haha.

Förra året blev det ingen jul för mig. Jobbade som en tok och kände mig faktiskt ganska ensam. Vore mysigt med lite paket, julskinka, Kalle Anka och familjen. Främst för Mormors skull, hon är ju ändå 73. Kan ändå vara mysigt att få umgås allihopa igen...

Hur firar ni jul? Några speciella traditioner?



Lägenhetsbilder...innan den är klar


kök



Vardagsrum



Badrum


Hall/vardagrum


Mitt Rum

Dessa bilder var från dagen efter vi flyttade in...Men det kommer bli super fint!

En dag på Ikea!

Idag bar det av till Ikea i Barkaby med Forsman, mötte upp Ville baby där och drog till Max. Har inte käkat på max sen i Augusti, galet gott var det, fast kan ha berott på att både jag och Forsman var hungriga som djur. Vi satt därinne i säkert en timme och snackade massa skit. Underbart att få träffa Ville igen, vi ses alldeles för sällan baby!

Väl inne på Ikea snurrade vi runt en stund innan vi kunde hitta någon vagn. Fan vad jag älskar Ikea, så snyggt och samtidigt billigt. Blev brun/rött porslin till köket, glas, bestick, sängkläder, gardiner, blommor, ljustakar, kuddar, varsinn expedithylla och soffbord.

Beställde hemkörning så imorgon ska vi få hem allt, förhoppningvis ska vi få ihop möblerna oxå och fixa klart här hemma. Vill bara att allt ska bli färdigt så vi kan ta hem folk, vill ju visa vilken fin lägenhet man har!

Ska lägga upp bilder när allt är fixat! puss på rumpan

Helgens monsterpass är över!

Då var man klar, har kört 37 timmar på 3 nätter, nu jävlar förtjänar jag en bamsefrukost och sömn...ahh...soooova...

Får se hur det blir med bloggning i veckan, beror på om jag hittar täckning på mitt nedrans glocalnet hemma, elelr ve får igång Forsmans nät. Isåfall kommer det upp bilder på lägenheten vill jag lova! Vet att en del är suga på att se vad i helvete som kunde locka ut oss på landet.

Märsta eller inte, jag älskar lägenheten!

KOM IHÅG:
Dålig täckning på mobilen hemma, så ring flera gånger om ni inte kommer fram. Täckningen kommer och går.

Puss på er alla!

Nattens bästa busringning:

*** - Hej jag söker Lena.
Jag - Vad har hon för efternamn?
*** - Handen, Hon ska bo i Trosa..
*** - ASGARV *klick*





Inga coola olyckor här inte..

Satt och funderade på en grej. När vi gick i mellanstadiet så kommer jag ihåg att Linus i min klass fick operera bort sin blindtarm, när han sen återvände till skolan visade han stolt upp sitt ärr och vi tyckte alla att han var stencool. Något år senare bröt en annan kille i klassen sin fot och gick med gips och alla i klassen fick skriva sina namn och rita på hans gips. Jag minns att jag var en gnutta avundsjuk, vet inte om det var uppmärksamheten man var avis på eller om jag bara ville känna mig lite cool.

Under mitt 23åriga liv har jag inte haft någon cool olycka, bara riktiga jävla klantolyckor. Sånt som bara händer mig.
Några exempel:

- Opererats för nageltrång, två gånger.
- Spräckt upp min häl när jag hoppade från en badbrygga.
- Ramlat ner från en klätterställning och stukade foten.
- Gått in i en lycktstolpe och slagit ut en tand.
- Ramlat ner för en trappa och bröt armen (men fick inget gips, bara skena)
- Trampat in en 5 cm rostig spik rakt genom foten.
- Lagt handen på ett rykande varmt strykjärn.
- Slog mig själv i ansiktet och spräckte läppen.

Drar bara en slutsats, jag är så o-cool som man kan bli.


Bara för att...

1. Hur gammal är du om fem år? oh lord...28...dags och börja pensionspara?
2. Vem var den sista du träffade? Forsman..fast hon sitter kvar här brevid. som en hund.
3. Hur lång är du? 1,72
4. Vilken var den senaste film du sett? Vicky Christina Barcelona
5. Vem ringde du senast? Valle
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Kocken..
7. Vad är dagens planer? Åka hem - Äta - Sova - Duscha - Jobba
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Olika beroende på vem ja ska snacka med..och mitt humör.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? två månader sen
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade
12. När vaknade du idag? kl 14.00 när Forsman väckte mig.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? öhm..nej
14. Vilken är din favoritplats? toan?
15. Vilken plats föredrar du minst? Kristinehamn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning, hoppas man lever?
17. Vad skrämde dig som barn? Inte mycket, var ganska orädd.
18. Vem fick dig att skratta senast? Forsman
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Svar ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? In my birthdaysuit
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4-6
23. Hur många landskap har du bott i? Värmland, Skåne, Västmanland, Stockholm och nu Uppland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Öh ja, men jag brukar sköta det snyggt..( Poor me a glas. Insiderskämt)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota, Strumpfobi!
26. Är du social? När jag örker
27. Vilken är din favoritglass? B&J
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? bli skuldfri, resa till Farsan och fixa en massa kul.
29. Tycker du om kinamat? Mela Lis Tack!
30. Tycker du om kaffe? Nej, dricks i nödfall.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk eller Juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej.
33. Kan du spela poker? Poker face...Den låten handlar om mig
34. Tycker du om att mysa? Med rätt person så jaaaaaaa
35. Är du en beroendemänniska? Nee, Snus e väl inget beroende.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope
37. Vill du ha barn? ABSOLUT INTE, BARN ÄR ÄCKLIGA.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet..eller nej..Pool..
41. Vad spenderar du helst pengar på? God mat, Kläder och taxi..haha
42. Äger du dyra smycken? Nej.
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja, puff the magic dragon är inte helt fel.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En prilla..under läppen.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag är roligast i världen, fråga vem som helst.
46. Välj ett ärr på din kropp? hmm, på min häl, Hoppade från en brygga när jag var 7-8 år och cuttade upp hela hälen på en sten/glas. Fick åka karlskoga lasarett och sy ihop den igen.
47. Vad har du för ringsignal? Bumbibjörnarna låten
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Morsan har nog kvar massa kläder.
49. Flirtar du mycket? Jorå, flirta är kul.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På fyllan på en gayklubb!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej?
52. Har du fått fortkörningsböter? På symaskin då eller?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Har inte tålamod att läsa böcker, så det var nog nån bok i gymnasiet.
54. Läser du dagstidningen? Aftonbladet på nätet och Elvis + horoskop i Metro ibland.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Som att ja skulle få plats med det.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Oj..the voice i nån taxibil förmodligen.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Matlista igår innan vi storhandlade :)
59. När var du i kyrkan senast? På begravning 2004.

4½ timme kvar

Räknar neråt, fy fan vad jag ska sova på pendeln!

Inse Fakta.

Nu får det vara nog. Vad snackar jag om? Skåningar. Allvarligt talat, vi måste göra något åt deras dialekt. Barnen i skåne borde läsa SVENSKA med tydligt uttal i skolan.

Skånska är inte charmigt, inte sexigt och inte ens lite gulligt. Tyvärr Micke (hans flickvän e skånsk) men dom förpestar Sverige och är en skam för svenska språket.

Jag menar, vi klagar på att invandrare ska lära sig svenska, men ärligt jag lyssnar hellre på en Kurd (bara ett exempel) med knackig tensta-svenska ala "Jaaao bruuuschan" i flera timmar än att ha ett samtal till med någon insnöad påg som tror att världen kretsar kring Bromölla.

Enough is Enough - GRÄV BORT SKÅNE.




Då var man tillbaka..

På jobbet såklart. Börjar nu kl 17.00 och kör 15 timmar. Har bara sovit drygt 3½ timme så kommer vara hyfsat mör i skallen inatt, tur att Isa jobbar till 02 och att jag har Forsman som sällskap hela natten. Just nu sitter Forsman och har jobb-coaching med ena chefen, allt för att hon ska bli kanonbra, så håller tummarna för henne.

När jag kom hem i morse så hade Forsman styrt upp badrummet, galet snyggt därinne nu, bara resten av lägenheten kvar, men det blir och fixa till veckan, sen är det bara att ni folk (eller ja, vissa utvalda) kommer på besök.

Nej, nu är det dags för jobb.
Puss på skinkan!


Galet Jobbschema för helgen.

Torsdag: 23-07
Fredag: 17-08
Lördag: 18-08

= 37 timmar på tre dagar.

Söndag - Dont even think im getting out of bed!

I brist på annat....

99 Frågor 99 Svar!


1. Fullständigt namn? Jessica Mariah "Charlie" H. Allen
2. Exakt ålder? 23
3. Vart bor du? Märsta / Steningehöjden
4. Bor tillsammans med? Wünderbar Forsman
5. Husdjur? Roffe - The Marsvin
6. Färg på ditt hus? Gult
7. När är du född? Augusti, 1986
8. Inriktning på gymnasiet? Estet Bild - loved it
9. Vilket år tar du studenten? Student 2005
10. Något jobb? Natt-telefonist på 118***
11. När ska du sova ikväll? Jobbar till 07.00..sen hem och sova.
13. Duschat idag? Klart, invigde duschen i nya lägenheten!
14. Kramat någon idag? Nope
15. Pussat någon idag? Nope
16. Vad har du ätit? 2 bananer, Apelsinjuice, jävla massa snus och Findus-färdigmat.
17. Dagens klädsel? Vinteroverall, cyklop och gummistövlar, försöker starta trend ffs!
19. Dagens sötnos? Forsman
20. Dagens roligaste? hmm..Norsk-stockholmarna på pendeln, fett skum dialekt.
21. Har du många vänner? Några nära, många ytliga.
22. Hur många har du kysst? Fler än vad jag borde ha gjort.
23. Vem kramade du senast? Emanuell
24. Hur många vill du ha sex med? Vill och vill?
25. Har du varit otrogen? Ja. När man var ung och dum.
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Nån som sökte ett telefonnummer i Uppsala.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Kocken: "Ahh stod och diska så hörde inte luren..puss"

FAVORIT:

31. Film? SATC, Twilight & Transformers...OPTIMUS PRIME!
32. Låt? Står still..
33. Mat? Sushi, Tacos och min egna Sweetchili köttgryta.
34. Dryck? Vatten, Oboy, Juice och Tequila!
37. Stad? Stockholm och Umeå.
38. Land? Sverige? Samt förkärlek till Canada och Frankrike.
39. Lektioner i skolan? Bild och Psykologi
40. År? Hoppas på 2010. Men 2006 var grymt!


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Kocken..
42. Personen du kysste? Emanuell
43. Gången du spydde? Oj, de minns jag inte
44. Gången du grät? Till Filmen Marley and Me i söndags!
45. Pizzan du åt? Halvtaskig Bussola från Stureby Pizzeria
46. Gången du var i göteborg? öhm, bytte tåg där 2007..annars var det säkert typ 2001. (HATA GBG)
47. Gången du var i stockholm? öhhm. Nu?
48. Personen du hade sex med? Inga namn.
49. Gången du var hög? Hahahahahahahaha...
50. Personen som du såg gråta? Hmm, vettefan


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? Tv spel.
55. Singel eller upptagen? Singel.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Facebook.
58. Ragga eller bli uppraggad? Whatever
59. Big brother eller paradise hotel? BB...men bara året Gynning var med!
60. Svart hår eller blont? Svart.
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna
62. Choklad eller lakrits? Choklad.
63. Göteborg eller stockholm? Går inte att jämföra, STHLM I MITT HJÄRTA.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? Beror på, får jag säga Sprite?
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt.
68. Älska eller älskas? Båda, annars är det ingen mening.
69. Leva eller dö? Leva livet, sen dö.

ANTAL :

70. Personer du älskar? Mina riktiga vänner och familj.
71. Personer du hatar? Carola
72. Personer som sagt jag älskar dig? Familj, vänner och pojkvänner.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? hmm 5 kanske?
74. Glassar du ätit på en dag? 5 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Är för gammal för sånt trams.
76. Gånger du haft minnesluckor? Det minns jag inte?
77. Piercingar har du? Ena örat och Septum.
78. Personer du saknar just nu? Syskonen och Boholm!
79. Gånger ditt hjärta brustit? Inte brustit direkt men McDreamy tog en en del som fortfarande saknas.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? Kan tänka mig och kyssa ett par stycken...
81. Ska du träffa imorgon? Forsmaaaan och folk på jobbet!
82. Sjöng du senast för? Sjunger inte, det är emot lagen.
83. Hade du senast en msnkonversation med? Robban och Ben
84. Spelade du tv-spel med senast? Lilie!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Romantik tjafs...
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Orka vara aggressiv.
87. Förtjänar att dö? Pedofiler?
89. Vill du sova brevid inatt? Kocken...


VAD:

90. Gör dig glad? "Godis", Vännerna och bra film..
91. Gör dig ledsen? Idioter till killar.
92. Vad vill du helst göra nu? Skulle behöva städa men orkar inte just nu.
93. Önskar du att du slapp göra nu? Städa.
94. Vill du ha nu? En stor fet kebab tallrik.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Att alla mina vänner är med mig.
96. Längtar du till? Operationen
97. Tycker du om dina betyg? Helt Ok, ansträngde mig ju inte alls.
98. Ångrar du i ditt liv? Att jag flyttade från Karlstad 2007, jag var inte redo.
99. Är det bästa som har hänt dig? Att Forsman dumpade sin Karl och flyttade hit!

Something old, something new. Something borrowed, something blue.

Borrowed - Nya Lägenheten (andrahandskontrakt ju)
Old - Sambon Forsman
Blue - Min tröja för dagen
New -?

Det säger allt, jag behöver något nytt. Har precis förändrat mitt liv radikalt, bor i finfina Märsta men världens goaste gumma (och The Roff-Meister). Varför sluta där? I need change. Med Forsman som roomie kommer det innebära mer fart och fläkt, bättre matrutin, roligare på jobbet osv. Dags att hon får fart på mig så att jag kan börja må lika bra som jag gjorde i Karlstad. Både Fysiskt och Psykiskt.

Det måste börja hända något (hur ofta har jag inte sagt det förr), men sanningen är att det gått raskt utför sen jag lämnade Värmland. Vart tog mitt kick-ass-självförtroende vägen? Förr lät jag inte någon trampa på mig, drygade någon så gav jag dom fingret. Muckade dom fick dom skit tillbaka. Nu mer håller jag käften och gråter inombords.

Det är dags att JESSICA kommer tillbaka och kan någon dra fram henne igen så är det Forsman. Allt går med våld och vaselin, right?

Som jag var 2006.. Jag var ju för faen snygg!

Flytten..

Ja, igår var det alltså dags att flytta, var nervös för hur det skulle gå eftersom det där med att springa i trappor inte är min starka sida. Stort tack till Forsman och Erik som drog det värsta lasset. Ni är guld! Speciellt Erik som jag inte ens känner utan bara är ytligt bekant med.

Iallafall, vid 21.30 tiden igår var vi klara, då bar det av till Statoil för lite mat, sen skjutsa dom hem mig till lägenheten medan dom åkte tillbaka till Karlstad! Fick alltså sova själv i lägenheten första natten. Somnade som en stock vid midnatt, fan sov som ett barn i Forsmans säng.

Hela lägenheten består av ett gäng kartonger nu, men det ska vi styra upp, dock inte så mycket i helgen eftersom både jag och Forsman ska jobba monsterpass både Fredag och Lördag.

Anyways, är iallafall på plats i Märsta nu och det känns jättebra.

Lägenheten har dock ett stoooort Fel. Vi har typ ingen täckning alls!! Så svarar jag inte i telefon eller på sms, försök flera gånger!! Kommer även bli svårt med internet, men ska fan hitta något jävla hörn där man kan ansluta...Så ni vet!


Alltid i sista sekunden... (SKULLE LAGTS IN IGÅR)

DETTA INLÄGG BLEV TYDLIGEN EJ UPPLAGT IGÅR RUNT LUNCHTID..SÅ DET KOMMER IN NU)

Är det någonting jag är så är det tidsoptimist. Skjuta upp saker är min speciallitet ända tills det är 3 timmar kvar och man istället för att kunna ta de lugnt springer omkring och får psykbryt för att man stressar så. Någon som känner igen sig? Visserligen har inte Forsman och Erik lämnat Karlstad än, så jag har fortfarande tid på mig. Måste verkligen ta ett ryck strax.... snart...om en stund...ska bara...

nej, fan. jag tar ett tyck nu. På med lite dunkmusik bara så ska det nog gå.
Tänka sig, inatt kommer jag sova i nya lägenheten.

Skriver om en stund igen.

UPPDATERING 1 OKTOBER 23.12: Packningen gick tillslut och flytten med för den delen..mer om det kommer strax.

RSS 2.0