KRYSSNING KRYSSNING KRYSSNING

nu e jag så jävla taggad vill jag lova!! Ska fixa packningen och lite käk nu...
Kommer ha sjukt kul ikväll känner jag på mig, festa med en massa gayfolk, vad kan gå fel?

SKÅL PÅ ER ALLIHOP!!




KRYSSNING KRYSSNING KRYSSNING

nu e jag så jävla taggad vill jag lova!! Ska fixa packningen och lite käk nu...
Kommer ha sjukt kul ikväll känner jag på mig, festa med en massa gayfolk, vad kan gå fel?

SKÅL PÅ ER ALLIHOP!!




Packa och fixa musik

Idag är de ju äntligen dags för gaykryssningen, som ja har längtat! Fixade det mesta igår men har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Ilandsproblem..men ändå.

Håller på att ladda min mp3 nu, ska fixa en massa bra musik i den tills ikväll! Har ju köpt en högtalare som som ska funka, så vi får musik i hytten medan vi förfestar. Ska tydligen dela hytt med Harrys söta kusin Beccis, stackars henne som får höra mig, men ska ta med min snarkmojäng som Forsman påstår funkar!

Nej..nu blir det musikfix...skriver innan vi drar kl 17.


Storhandla,Vårstäda och Tjejkväll!

Nu bär det av mot Märsta, först en lite detour till Stockholm Södra..men till slut kommer vi hem till Märsta iallafall. Blir en tripp in på Willys. Ska storhandla....eller ja..Jag ska handla vanlig mat för denna vecka, samt grejer till min Smörgåstårta som Forsman göra till mig imorgon..har beställt den av henne för det var det godaste jag kunde komma på som jag vill njuta av innan man går över på annan mat.

Efter Willys ska vi in på ÖB (om vi orkar) ska blomjord, och leta blommor och fina saker till balkongen, dags att piffa till den. Kommer lägga upp bilder på hur den ser ut innan och efter..Den är så pass stor och kommer användas flitigt i sommar så de e lika bra att piffa till den..

Iallafall, när vi kommer hem sen så ska vi storstäda, samt tvätta en massa kläder. Komemr va helt död efter det. Bara att kasta sig i säng för kl 19 kommer älskade Isa på besök, då blir det Tacos i stora lass, girltalk och film.

Ha en underbar söndag mina vänner...och främlingar(??)


Lycka kan köpas för pengar.

Igår var det löning som in mitt huvud översätts till "KATCHING", hann sova ungefär 1½ innan Forsman och jag drog oss ner till Märsta för att käka på Greken. Sanslöst god mat blev det iallafall, ska njuta ordentligt sista veckan kan ja lova!

Efter det så hämtade vi ut vårt HM paket som hade kommit, blev supernöjd...eller ja, nagellacket var en besvikelse. billig skit. Solglajjorna satt som ett smäck iallfall så dom åker på under hemresan från jobbet nu snart, ser ut som en överkörd järv typ just nu.

Hann även med storshopping på Apoteket, haha. Brände 650 spänn där.. Blev Huvudverkspiller, hårnålar, anti-snark mojäng ..lite kul om den skulle funka.., ansiktstvätt, vitaminer och 3 lådor Modifast (den flytande maten ja ska leva på). Inte varje dag man kommer ut från Apoteket med två kassar, måste ha sett ut som jag var en riktig pillerjunkie!

Iallafall, hemgång om 20 min, Forsman ska till pÔjken hennes och sova så jag får sitta och snarka i fred på pendeln, haha.

Skriver senare när man e på jobbet igen!

Lever i dvala

Dom senaste dagarna, speciellt igår så har jag inte mått något vidare. Inget fel fysiskt, snarare psykiskt. Kännt mig nere, ensam, bortglömt och allmänt oälskad. Just när behöver jag mina vänner mer än någonsin så känns det som att ingen vill, eller orkar bry sig. Vet att det självklart inte är så men skulle ändå behöva lite mer kärlek från dom.

Just nu känner jag mig så jävla instängd i mig själv. Dagarna och nätterna bara flyter bort och det känns helt meningslöst att vara ledig eftersom jag inte gör något alls. Ser så fram emot kryssningen nästa vecka, behöver verkligen komma iväg och få festa rejält, träffa en massa nytt folk och se nya omgivningar. Veckan efter det blir det Lady Gaga konserten i Globen, Älskade Andrea från Göteborg kommer upp då. Har saknat henne otroligt mycket.

Vet att jag inte har bloggat ordentligt på ett tag. Konstigt nog så har jag behövt skriva av mig, har tom med loggat in på blogg.se men så fort jag ska börja skriva så har jag hindrat mig själv. Känns som att varje inlägg jag gör handlar om "hur synd det är om mig". Patetiskt. Lever i någon jävla dvala. Vill hitta på saker, men tror mina vänner är så vana att jag aldrig vill göra något att dom har slutat att fråga. Igår tex, var Forsman och Tobbe i sollentuna, när de kom hem så var det bara för att äta och sen åka igen. Varenda fiber i min kropp ville säga ÅK INTE. Jag vill inte vara själv, men inte heller vara någons tredje hjul.

Vill inte vara då här. Var ju så jävla glad inombords efter besöket hos dietisten. Ska skaka av mig den här känslan nu. Kan ju inte ens sova, har varit vaken hela natten..igen. varit så hela veckan. Imorgon får vi lön, ska äta gott hela veckan, tjejkväll med Isa på söndag, shoppingdag på måndag och försöka få in en bio kanske.

När vi kommit hem från kryssningen börjar jag med mina shakes, längtar redan nu..

Ska försöka se en sorglig film nu och gråta av mig lite, känns som det måste ut.




Eva & Adam

Sitter på jobbet nu och försöker fördriva tiden den sista timmen innan man slutar. Forsman drog igång serien Eva och Adam på youtube, kommer ni ihåg den? Jag minns att jag älskade denna serie när ja va liten, tror den sändes när vi gick i mellanstadiet? Jag var helkär i Adam, men gillade inte Eva.

Ahh, vilka barndomsminnen man får av denna serie, freakin fabtastic! Nu sjka jag ta ett glas mjölk till och fortsätta glo...

Eva och Adam..

Vårshopping!!

Beslutade mig för att shoppa lite småplock nu när det snart vankas löning...haha. Nåt ska man väl unna sig och visst blir man väl på shoppinghumör nu när våren är här? Köpte mest småsaker som sagt, känns onödigt att shoppa kläder nu (inte för att de finns en massa snyggt att välja på i min storlek..men men.....nästa vår blir det andra bullar).

Känns lite surt att ännu en sommar gå omkring i stora svarta tält, svettandes som en ko, men kan ju vara glad över att det blir min sista sommar som utstirrad misfit. Thank God.

Detta var lite av det jag skickade efter:




Kunde inte motstå nagellacket...mintgrönt..kan bli hur sött som helst....eller asfult. Vem vet, dyrt va det ju inte. I övrigt beställde jag bara nödvändigt tjafs som ansiktsmask, peelingvante, fotfil och ett påslakanset...
Nu blir det att kika på nån serie innan man slutar jobba kl 08..puss & hej!

Im gonna make it

Senaste dagarna, förmodligen sen dietistbesöket på Ersta i tisdags, så har jag varit på superbra humör. Känner mig peppad och har en glädje i kroppen som jag saknat väldigt länge. Frågan är om jag någonsin varit så här fast besluten på att lyckas. Känner verkligen att jag ahr ett enormt stöd omkring mig denna gång. Till och med folk jag inte är så närstående med att önskat mig lycka till, känns hur bra som helst.

Dietisten på Ersta var grym, tack också till Isabell som följde med så tidigt på morgonen trots att hon hade sovmorgon. Just nu käkar jag måltidsersättning ca 1-2 gånger om dagen, fram tills kryssningen har varit. Kryssningen kommer vara mitt avstamp, min "sista" brakfest och skoja inte att jag ska festa som aldrig förr. Att det är Gaykryssningen gör det bara bättre. Bögar, Bögar everywhere..Faghagen i mig studsar av lycka. Haha.

Iaf, från 1 maj kommer jag gå över på flytande mat endast, detta för att jag ska förlora x antal kilo innan jag får min operation. Wish me luck gott folk!!


Förlåt

Nu är jag vaken igen, efter att ha sovit långt mer än vad som är mänskligt. Försökt vakna till igår kväll, men somnade snart igen. Är förbannat less över det här. Kan inte styra min egen sömn, faller in i en sorts koma utan att märka det själv. Vet att det stör folk omkring mig, mina vänner. Det sista jag vill är att stöta bort dom jag älskar, men ja förstår att dom tycker det är jobbigt.

Jag somnar så fort jag sitter på pendeln, buss, så fort jag inte ätit på länge, och så fort jag har ätit. På det så går man i sömnen och snarkar som en demon från helvetet. This just gotta stop.

Har höga förhoppningar på läkarbesöket imorgonbitti kan jag lova..

RIP.

Sad news today, Glennie is Gone ♥
Stor Kram till fina Lisa...Im here if you need me.

RIP Glenn.

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch....

Ludde fråga nyss på msn om jag ville med utomlands...jag frågade vart han ville åka... och fick svaret: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Kul skämt tänkte jag och googlade skiten. Tror ni inte att det seriöst är namnet på en ort på ön Anglesey vid Wales nordvästra kust. Shi fick jag.

Walesare verkar vara härliga människor.

Skylten vid deras järnvägsstation..

Södertälje

Igår bar det av till södertälje för att träffa Boholm. Jag och Forsman var där runt 17.30 och då drog vi till nåt pizzahak som kallades Söderhörnet eller nåt liknande. Grymt god pizza, men vart så mätt så jag mådde illa. Tänkte att de blir nog min sista utepizza..skum känsla.

Efter käket så traskade vi hem till Boholms och hennes farsas lägenhet. Alla vi tre brudar låg i hennes säng och pratade pojkar (såklart), minnen och om gammalt folk från förr. Kikade på en massa gamla klasskompisars facebook, sjukt hur många som har barn och har gift sig nu. Helt sjukt. Orka förstöra sina liv.,

Efter det satt vi på YOUtube och kollade Grotesco-klipp samt en askul film som hette typ "om star wars var svenskt"..vi skrattade så vi tjöt!! Supermysig kväll...nu får de inte dröja länge tills vi ses igen!

Tack för igår brudar, Behövde verkligen umgås alla tre igen!

Färga håret...

Skulle ha färgat håret igår men somnade redan runt 22.30, andra dagen i rad. Skumt värre. Just nu sitter jag med svart färg inkletad i skallen och ska skölja ur skiten om 20 min typ. Var verkligen på tiden, mitt hår är ju typ svart, men det uppe på hjässan var ljusare brunt, inte alls vidare vackert.

Ska nog tom ta och fixa naglarna, gör mig lite fin liksom. Om folk ändå ska glo ögonen ur sig när man kommer så kan man väl lika gärna ha fina naglar och fint hår, eller hur?

Haha.

tjipp o hej, hör av mig när jag är hemma igen. Får se när man kommer från Södertälje...


Emelie

Imorgon ska jag och Forsman bege oss till Södertälje, va nog hundra år sedan jag var där sist. Inte så konstigt kanske, det är ju inte Sveriges metropol direkt. Enda anledningen som finns att besöka den lille byn är att världens vackraste Emelie bor där.

Som de flesta av er vet så har Jag, Forsman och Boholm varit dom tre musketörerna genom gott och ont i flera år, men på sista tiden har vi glidit ifrån varandra lite. Brist på engagemang från oss alla, men mest beroende på att vi jobbar helt olika scheman. När hon är ledig så jobbar jag och Forsman och tvärtom. Nu har det gått nästan två månader sen vi sågs, vilket inte är okej.

Ibland kan jag sakna henne så det gör ont, sitter och läser hennes blogg varje dag och ser hur frånvaron lyser starkt med bilder på oss tillsammans. Hon är som en del av mig, en vän, en syster, en förlängning av min själ.

Oj, blev väldigt djupt detta, ville egentligen bara säga "Yeeeeeeeeey Imorgon får jag träffa Boholm".


Kramsjuka

Visst kan låta fånigt men jag tror att jag lider av kramsjuka. Minns inte när jag kramade någon sist, jag och mina närmsta vänner är inte sånna som springer och kramar varandra hela tiden, sån känns lite fånigt. Dock kan de hända om vi inte sett varandra på länge..

Men nu menade jag inte sådana kramar. Det abolut värsta med att vara singel (och heller inte dejta alls för tillfället) är bristen på närhet man känner. Efter ett tag glömmer man nästa bort känslan, men visst är det underbart att få en riktig kram? Ni vet när man håller om någon sådär hårt och bara känner den andra personens värme?
Eller bara ligga brevid varandra i en säng, utan att säga ett ljud och bara kramas. Sånt saknar jag.

I just really need a big hug.


Glader Påsker

Då var man på jobbet då, börar om 30 min. Chill värre. Ska bli så gött att slippa jobba själv inatt, antar att cheferna tror det ska ringa mer pga att det är Påsk. Super folk på Skärtorsdagen? Det återstår att se, var rätt mycket folk i rörelse på stan runt 21.30 tiden när jag var på väg hit iallafall. Hoppas inte allt för många fyllon som ringer bara.

Vad gör alla i Påsk?


Veckan som gått...

Har helt enkelt inte orkat blogga denna vecka. Så vad har hänt?

Måndag: Ringde en massa inkassobolag och styrde upp betalningplaner, betalade av en del skulder. Känns hur bra som helst! På kvällen kom Isabell och vi kikade på Filmen "Tropic Thunder". Den var rätt kul, bättre än jag hade förväntat. Blev en massa tjejsnack innan hon somnade runt kl 2. SJälv höll jag mig vaken nästan hela natten, kunde inte sova pga av att jag tänkte på läkarbesöket jag skulle till dan efterl.

Tisdag: Isabell följde med Till Ersta sjukhus där jag träffade läkaren, tog blodprover och fck en massa info ang operationen. Kände mig lite lamslagen efteråt, nu kommer det hänga på mig att operationen blir av, kommer behöva en jävla massa stöd från folk runt omkring vill jag lova. Ska träffa dietisten den 13e April så vi kan göra upp en plan.

Onsdag: Var nere i Märsta C och lämna tillbaka film, handlade på Willys och för första gången på länge, var ute och promenerade..25 min i uppförsbacke..inte illa för att vara mig. tack Frugan och Tobbe för att ni släpade med mig.
Under Kvällen käkade jag egengjord sallad på Räkor och Kräftstjärtar samt så kollade vi på film..Resident Evil. *kaaast*

Torsdag: Glad Påsk!! Grattis till min fina Isabell som fått lägenhet!! Slapp dag, blir jobb ikväll 23-07. Forsman jobbar också inatt, ska li skönt att slippa sitta själv hela natten.


Bloggar mer senare... Tjipp!

RSS 2.0