Taggad!!

Nu är det snart dags att sluta jobbet för denna natt, 14 timmar har flugit förbi känns det som. Inte är jag speciellt trött heller. Dags att bege sig hem strax för att färga håret, ska bli glänsande svart igen, efter det blir det frukost och hopp i säng för att sova några timmar. Boholm skulle dyka upp runt 13-14 tiden, då är det dags att börja fixa håret inför ikväll. Känns som de kommer ta ett tag eftersom jag inte alls är säker på hur jag ska fixa det än..

Blir iallafall förfest på eftermiddagen innan vi drar till Harry & Puma runt 18tiden redan ikväll för att fira Harrys födelsedag. Eftersom temat är maskerad så ska det bli spännande att se hur folk har fixat till sig. Vet ju vad Jag, Forsman och Boholm ska vara.... lovar att lägga upp lite kul bilder :D

Party ikväll alltså, TAGGA TAGGA TAGGA!

Ikväll testar jag detta vin för första gången...hoppas de e riktigt gott, är sjukt vinsugen!

Sommarshopping

Beställt lite nya sommarkläder igen...Blev nya leggings, balllerinaskor (ett par beiga och ett par turkosa), nytt påslakanset till sängen, svart kjol och dessa söta klänningar:


Skräll att inte jag ska ha helsvarta klänningar..orkar fan inte med en hel sommar till i Svart, folk glor ju ögonen ur sig vad jag än har på mig så lika bra att ge dom nåt att titta på!

Detta är skönhet!

Hittade bilder på Tara Lynn, en plus sizemodell som fick äran att pryda förstasidan på Franska Elle i April.. Tror aldrig jag har skådat en vackrare kvinna i hela mitt liv!

HUR SNYGG FÅR MAN BLI?


Dagen gick åt helvete

Idag var de tänkt att jag och frugan skulle åka in till stan..skulle runt i lite affärer, bla kolla på lite detaljer till lördagens maskerad. Jag hittade iallafall inte det jag letade efter, men fyndade en söt Friis&Co väska på second Hand på söder. Me like.

Vi drog även till Västermalmsgallerian och kikade, köpte bara ett par örhängen som Boholm hade beställt av mig, haha. När vi var påväg därifrån så ringde min mobil. Eftersom jag hade mitt pass i handen så tänkte jag "ahh, jag kanske ska lägga ner passet i väskan så att det inte kommer bort", sagt och gjort samtidigt som jag svarade i telefonen. Grejen var bara att jag la inte alls ner passet, måste ha "missat" väskan och tappat det för efter vi hade gått ca30 m mot tunnelbanan så fick ja en skum känsla och började leta efter passet i väskan..det fanns INGENSTANS.

Jag gick tillbaka och letade på marken, men det var borta helt enkelt. Jag blev så fruktansvärt sur och bitter, passet skaffade jag i december efter en jävla massa krångel. Ringde snuten och "spärrade" det, samt fick veta att jag måste göra om samma skit en gång till...alltså åka till till värmland för att fixa passet eftersom jag inte har någon släkting i sthlm som kan intyga att jag är jag.

Nu får jag klara mig utan ID tills i slutet av Juni, ska då ner till Kristinehamn för att fixa nytt pass, samt ta med lillsyrran till sthlm. Blir 400kr + resan (drygt 400kr till) åt helvete. Hippi fucking hurra.

Mötte upp Harry & Puma, som jag satt och tjötade med på centralen i ett par timmar som iallafall fick mig på lite bättre humör. Tack! <3

Nu ska ja ta å se en film så jag blir lite glader...Tjipp o hej!

Helgen...

Idag är det onsdag vilket innebär att helgen snart är här och jag längtar som bara den! Jobabr som vanligt på Torsdag och Fredag natt men Lördag har både jag och frugan tagit ledigt. Planen är att vi ska till högdalen och fira Harrys födelsedag. Nu har jag även fått reda på att älskade Boholm är ledig och ska följa med oss, inte bara det, hon ska stanna hos oss i märsta tills måndag förmiddag.

Frugan, jag, Boholm & Harry förra sommaren på Cattelin i Gamla stan!



Det var sjukt längessen vi umgicks så länge och vi behöver verkligen detta. Hoppas på en underbar helg helt enkelt och det vet jag att det blir! Med mina favorit brudar vid min sida kan inget gå fel..


Sex and the city 2 - bakom kullisserna

Sitter och tittar på tv3 just nu som visar SATC2 - bakom kullisserna. Jag bara längtar tills jag får se filmen. Sex and the City är som en gammal vän, något som berör, så mycket mer är en gammal serie som nu fått två filmer som uppföljare.

Bara av att se trailern och nu bakom kullisserna för film nummer två får mig att bubbla inombord, håren på armarna reser sig och jag blir extatisk.
Det låter fånigt, speciellt killar som inte alls förstår tjusningen.. Men Sex and the city gör det som alla andra filmer och serier strävar efter...

Så snart detta program är slut så börjar 3an visa SATC serien igen, så de två första avsnitten sänds ikväll. Bänkad framför tv3 ikväll alltså. Hell yeah.


Fullkomligt fantastisk Paparazzi-cover..



Killen heter Greyson Chance och är 12 (!!!) år gammal... här uppträder han på The Ellen Show.
Han ger mig gåshud!


Maskerad 29 Maj!

Då var det klart, både jag & frugan fick ledigt den 29e..tack och bock chefen! Vad händer då? Jo Harry fyller ju år på måndagen den 31a, men vi ska fira på lördagen. Grejen är att honoch hennes flickvän har tänkt ha maskerad.....MASKERAD liksom. Det har jag nog inte varit på sen jag var liten. Har aldrig varit bra på det där med att klä ut mig. Kanske för att alla roliga "kostymer" är gjorda för size zero-folket..

vore ändå lite kul att klä ut sig lite... frågan är bara...till vad?


Att underhålla en 13åring..

Världens sötaste lillsyrra..

Nu e det ju så att lillsyrran kommer upp från värmland den 28 Juni och ska vara här i några veckor, har tagit ledig de första 12 dagarna så att vi kan hitta på lite saker, frågan är då bara vad man ska hitta på.

Gröna Lund blir det iallafall, inte för att jag åker karuseller..men hon gör ju. Såg att Erik Hassle spelar där måndagen 5 Juli, vore kul att gå..om någon mer är på?


Vet hur jag blir när hon kommer upp, vill så gärna skämma bort henne, men ska inte slösa allt för mycket med pengarna har jag bestämt. Man måste ju kunna hitta lite billiga saker att hitta på menar jag,...det är ju sommar..och Stockholm..Sveriges bästa stad!

Ska även kolla runt på planer för min födelsedag..visst det är långt kvar, men ska man åka nånstans är det ju bra att boka i förtid... ahh... Har nåt att sysselsätta mig med närmsta timmarna iallafall, slutar om drygt 3 timmar..

Håll tummarna för mig imorgon också. Jag och Forsman har begärt ledig Lördag den 29e maj eftersom Harry har födelsedagsmaskerad ute i Högdalen. Vill så gärna dra dit så hoppas hoppas hoppas att vi får ledigt...!

Medis..

Nu var man äntligen hemma, eller ja det har jag väl varit i en timme lite drygt. Åkte hemifrån vid 17tiden för att möta upp Frugan vid Medis, sågs väl strax efter 18.30 och började leta efter någonstans att käka. Ingen av oss ville direkt ha Donken, BK eller sibylla så vi fick leta en stund. Hittade till slut ett litet ställe som hette "I love Fastfood" som hade billigt käk. Supermysigt ställe och det var så gott som tom, hatar att gå in på ställen där det sitter 7000 pers eftersom alla måste glo så jävligt, "woooow en tjockis ska köpa mat...då måste jag glo". Patetiskt.

Blev iallafall Kycklingspett med ris och grönsaker. Till det fick man fyra (!!) olika röror. Auberginröra, hummus, chiliröra och tzatsiki..jag gillade iofs bara de två sistnämnda men för 89 spänn så var det lätt värt!

Efter maten var vi mätta och belåtna oc knallade upp mot Medis igen, Där mötte vi upp Harry & Puma som hade vart i stan och shoppat lite..blev lite avis, är sjukt shoppingsugen..måste fan hitta ett par sommarskor...iallafall..Vi stötte även på Mattis som vi inte träffat på år och dar. Kul och se den gamle lurven.

När vi stod och pratade med honom såg jag även en kille som jag nätflirtat lite med från och till i flera år... tror han såg mig också..lite oväntat sådär.

Efter vi sagt hejdå till Mattis satte vi 4 oss på en bänk och tjötade, samt spanade på lite folk i väntan på bion. Måste säga att känslan på söder är så jävla härlig, borde hänga där lite mer nu när sommaren kommit. Runt 21 tiden sa vi hejdå till Puma och Harry, begav oss till Coop för att köpa biogodis (Bonaqua vatten Hallon/björnbär..mums!! och mörk Choklad...borde inte men va fan..)

kl 21.30 började filmen och vi var inte mer än typ 6 pers i biosalongen, sjukt skönt. Shutter Island var riktigt bra, Dicaprio spelar riktigt bra, minst lika bra som i Blood diamond (en riktig favvofilm). Lätt värt pengarna.

Haft en riktig kanonkväll måste jag säga.. Nu ska ja bädda ner mig i sängen och kolla på filmen Precious tror jag, måste hålla mig vaken en stund till, ska ju jobba imorgon natt.

Sov sött kära vänner!

Söder & Bio

Blir så less på folk. Har frågat runt bland en massa "vänner" om vi inte kunde ses hos oss idag, chilla, dricka lite vin och umgås. Som vanligt börjar alla gnälla, "men ja jobbar..." "det är ju onsdag" "hade det varit helg så hade det vairt anorlunda". Varför då? När man säger dricka lite vin och chilla så innebär inte det feting-fest. Ska man upp tidigt så kan man åka hem vid 22-23 tiden. Fattar inte att det ska vara sånt gnäll. Sen säger folk att man aldrig vill ses eller är impulsiv.

Behöver iallafall hitta på något, sista lediga kvällen och jag vill inte sumpa den helst. Ska göra mig i ordning och åka in till stan o möta Forsman efter kl 18 när hon har slutat. Vi ska se om vi kan käka nånstans, glo på lite folk och sen gå på på bio. Blir förmodligen Shutter Island som båda vill se. Hoppas den e bra!

Undra bara va man ska ha på sig..? det är sjukt varmt ute, men här ser de ut som det ska regna vilken sekund som helst! Vad gör alla andra idag?


Frågeri...

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2..men det var ju Tonårskärlek...efter det är McAsshole den son kommit närmast.

Vad tycker du om kärlek? Underbart...men ack så svårt att hitta..

När kramade du någon sist? Lördags..Isabell!

Saknar du någon speciell person? Ja, mina syskon...

Har du svårt för att bli kär? Vet inte ens hur det känns att vara kär längre...

Är du singel? hahahaha..dum fråga

När fick du senast en komplimang? Igår i telefon :D

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nja...

Hånglat med nån riktigt ful: Kan ha hänt under alkoholpåverkan..haha

Gjort något riktigt dumt? Oh ja..

Gjort något du verkligen ångrar? Det har väl alla`?

Åkt ambulans? Nope

Gjort nåt olagligt? Im Bad to the Bone Honey!

Fått din mamma att gråta? Ja... Något ja skäms för idag.

Slagit ner någon? Knäckt näsbenet på en kille så blodet spruta...men de va han värd.

Skämts över dina föräldrar? Kanske när man va liten

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja.

Dricker du? Vatten? ja massor!

Vilka kläder sover du i? In my birthdaysuit!

Vad hatar du verkligen? Småkryp, kollektivtrafik på sommaren & Carola.

Är du ensam nu? Ja, eller Roffe är hemma såklart!

Vill du gifta dig? Nej..tror inte det... Tror inte på att man kan leva med en person livet ut.

Vill du ha barn? Nej...inte som jag känner nu. Kanske om 8-10 år...

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Det va jag!

Såg dig gråta? Forsman säkerligen..ja gråter till allt på tv..

Fick dig att gråta? Som sagt...säkert Oprah!

Du delade en dricka med? Robban..smakade på hans CocaCola i onsdags.

Du gick på bio med? Forsman, Harry & Puma.. Wolfman såg vi...

Skällde på dig? Oj...Dietisten?

Sa någonting till dig och vad var det? Inte snackat med någon idag mer än via nätet..

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Yes.

Kramat någon? Nej

Pussat någon? Nej

Köpt någonting? Nej..


Sjungit? haha ja i Duschen....de lät förjävligt kan ja meddela..

Saknat någon? Ja!

 

 


Jag var tvungen...


Onsdagsdejt....<3

Efter att ha legat hemma sjuk hela veckan så fick jag nog igår. Man blir galen av att gå hemma själv. Så igår slängde jag iväg ett sms till herr Robster som jag inte träffat på typ 3 månader och frågade vad han skulle göra igår kväll. Han hade inga planer han heller så vi bestämde att han skulle komma ut ill mig och hälsa på efter jobbet.

Tjej som man är så var det bara att börja plocka undan lite hemma, fixa naglar, locka håret och göra sig lite fin.. Robban var här strax efter 19.30 och det blev en riktig myskväll. Varje gång vi ses så känns det i magen, vi har en speciell kontakt helt enkelt. Forsman nämnde det sist han var och hälsade på, hon tyckte att vi skulle passa asbra ihop som par. Jag vet också att vi skulle ha jättekul tillsammans, men vad gör man när killen är rädd för allt som har med förhållande att göra?

Kom på igår att det är 2 år sen vi träffades första gången..shit vad tiden går. Vem vet..om två år till så kanske vi är på G. haha.

Han är iallafall jävligt speciell för mig...supermysig kväll och natt måste ja säga. :D


Anything for fame?

Jisses, måste fan skriva av mig lite. Ligger i sängen och kikar på Tyra Banks Show på 3an, i studion sitter 5 unga tjejer i typ 17-20 års åldern som är redo att göra vad som helst för att bli kända. Okej om man har ett mål, tex är redo att kämpa för att bli modell, sångerska, programledare ..whatever..men dessa tjejer vill bara bli kända och är redo at verkligen göra vad som helst.

Tyra lät dom träffa en fejk-agentur där dom blev utfrågade om hur långt de är villiga att gå, en av tjejerna var redo att säga att hennes pappa är alkoholist, en annan gick med på att säga att hon blivit arresterad eer att ha kört bil påtänd och haft heroin i bilen, flera av dem var redo att ge ut sexvideo, ta nakenbilder och plasikoperera sig. då menar jag inte lite silikon i tuttarna utan krossa höften för att se smalare ut och förlänga smalbenen med ca 7 cm trots att de kunde bli sängliggande i 6 månader.

Seriöst?! Har folk inga gränser? Är man verkligen så desperat av att bli känd så måste man ju ha problem. Visst alla har väl drömt någon gång om att byta bankkonto med tex Beyonce, men man måste ju vara lite realistisk. Jisses.

Hur långt skulle du gå för att bli känd?


Bilder från Lady Gaga konserten..del 1

Får lägga upp mina suddiga bilder från mobilen i väntan på bilderna från Andrea´s kamera..


Andrea, Jag och Forsman med en öronpropp i näsan...


Tom Scen.... och förbandet Semi Precious Weapons...grymt bra btw!


Inledningen av Showen... Dancing in the Dark


Jag i extas efter konserten....Globen töms på folk...

Sönderhostade lungor...

Pallar fan inte att hosta mer. Kan knappt andas uan att hosta, ännu värre när man försöker sova. Imorgon ska jag pallra mig ner till Märsta, antingen in på apoteket o köpa receptfri hostmedicin eller dra ill vårdcentralen i Valsta. Receptfria brukar ju aldrig funka och jag behöver verkligen bli av med hostan. Ska nog ringa vårdcentralen imorgon, kolla om jag inte kan få recept på typ Cocillana. Den medicinen brukar ju allitid funka!

Så vad har hänt idag? Inte ett skit. Har legat under täcket halva dagen, fick i mig lite mat framå kvällen förs och kollade på filmen Fever Pitch, helt ok. Känns dock väldigt tomt hemma när inte Forsman är här. Inte ens Roffes pipande stämma hör man. Jag hatar verkligen att vara ensam, därför ska de bli gött o lämna lägenheten imorgon..få se lite folk.

Ska försöka komma ihåg att köpa honung också, så man kanske kan få i sug lite te. Usch. Nu ska ja dricka lite varm blåbärssoppa och se om hostan vill lugna sig lite.

tjipp o hej!


GaGa made me Sick - but it was worth it

Hör och häpna gott folk, jag är inte på Jobbet just nu som jag brukar vara på lördagar utan jag är hemma, nerbäddad under två täcken i min säng. Varför? Jo under hela veckan har jag varit förkyld och hostat..på torsdagen kändes de lite bättre så jag åkte o jobbade som vanligt och under fredagen på GaGa konseren kändes det helt ok, utom att jag hostar som en gammal rökare, trots att jag inte röker. Däremot när vi kom till jobbet efter konserten så började hostan tillta vilket var sjukt jobbigt när man försöker prata med kunder i telefon. Under ett samtal höll jag inne med hostan så när farbrorn i luren väl la på fick jag skringa in på toa och hostade tills jag spydde. Mysigt värre?

Messade cheferna och sa att det går fan inte och jobba, så fick stanna hemma idag... Man missar ju jäkla massa pengar, var ju ledig ett pass när vi var på kryssning också så måste försöka ta 1-2 extrapass någon dag så man klarar sig med lönen..

har iaf vart på ICA idag och handlat nässpray, soppa och lite annat "bra och ha saker" när man är sjuk.

nu ska ja stänga av datorn och kolla på någon skitfilm på 3an..har sovit hela dagen o kvällen så just nu kan jag inte somna om...

Bloggar imorgon..

Hade lite kul i paint igår på jobbet..

Monster Ball will set you free!

Har nyligen kommit till jobbet, direkt från globen och ännu har det inte sjunkit in att jag såg Lady GaGa för bara några timmar sen. Efter den här konserten är jag om än mer frälst än innan och aldrig tidigare varit i sådan extas som jag befann mig i under konserten. Ingen och jag menar INGEN artist kan få mig så berörd och fascinerad.

Jag har sagt det förr, jag är ingen konsertmänniska, men Lady GaGa ska jag se live igen. Showen var det mest vackra och spektakulära jag någonsin bevittnat. Under låten Speechless blev jag tårögd, bara för det var så jävla vackert.

Tack Andrea och Forsman för att ni va där...dom var minst lika frälsta som jag. Forsman höll på att svimma när Paparazzi spelades.

Funderar allvarligt på att dra till Malmö 19 november för att se showen igen!
Bilder kommer när Andrea har lagt upp sina på facebook, hon hade ju fetingbra kamera emot min kassa mobil.


I stepped on a corn flake, now I'm a cereal killer

Ännu en jobbnatt är förbi, har ringt fasligt lite så har fått underhålla mig med internets alla härligheter. Som vanligt senaste avsnitten av Family Guy, Big Bang Theory och HIMYM. Efter det kollade jag in den animerade serien Superprinsen på Aftonbladet. Har smått hört talas om den men inte tidigare sett något, kollade alla avsnitt inatt och jävlar vad kul. Inte ofta svenskar drar till med sån humor. Såg även att det var samma gäng som gjorde serien Myggan som sändes på 5an, en gammal favorit måste jag säga.

Men seriöst, Superprinsen var kul. Älskade speciellt när dom drev med Carl-Philip. Kan verkligen tänka mig att han är som 11åring på riktigt. Visst rikigt osar jag av kärlek mot kungafamiljen? Not. Allra bäst var i sista avsnittet där en 118800 gubbe hoppas fram...Han var förbryllande lik en av våra chefer. Galet sött måste jag säga!

En timme kvar, ett riktigt 118 race mot klockan innan man får åka hem, kasta sig i säng och sedan åka mot globen.

LÄNGTAR TILLS IKVÄLL!!

Chefen är kändis?


IMORGON SMÄLLER DET!!

Kan fortfarande inte fatta, kommer inte fatta förrän ja, Andrea och forsman kliver in i globen om hon går ut på scenen. Jag kommer Skrika, sjunga och gråta konstant under hela konserten...ahh...

TAGGA TAGGA TAGGA!!                                                  



Sjuk!!!

Sen i Tisdags morse har jag legat hemma, totalförlamad av en groteskt förkylning som kom från ingenstans. Ont i halsen, huvudverk, grov hosta och snorig som aldrig förr. Så mycket snor som jag har producerat dessa två dagar trodde jag inte var möjligt. Idag känner jag mig lite bättre, men långtifrån helt. Borde ge mig iväg och köpa nässpray o hostmedicin men vill inte riskera att bli sämre. Ska iväg och jobba ikväll, skulle göra vad som helst för att slippa.. Ska ju orka med jobb på fredag och Lördags också..

Hur som haver. finns inget som hindrar mig från att gå på konserten imorgon, även om ja skulle ha feber!
Håll tummarna att ja blir frisk... tjipp o hej!

Gaykryssningen 29 April

Jag, dagen efter..sliten och bakis med Daniels båt-kärlek, den skånska Isak!



Okej, nu ska ja berätta om kryssningen i Torsdags..och var fan ska man börja? haha.

Iallafall, Jag, Forsman och Tobbe drog hemifrån runt 17tiden, väl nere vid Märsta station möts vi av hundratals människor. Aldrig sett så mkt folk vid stationen förut, det visade sig snart att pendeln hade ballat ur totalt och alla väntade på extrabussar. Jag ringde SL i panik, vi skulle ju vara vid båten inom en timme, aldrig att vi skulle hinna vänta på bussar. Tanten i luren förklarade att resegarantin gäller så det var bara att kasta sig i en taxi. 821 kr kostade den lilla trippen, ska skicka in räkningen till SL och jävlar om dom krånglar, jag ska helt enkelt ha tillbaka dom pengarna..


Väl utanför terminalen stod Harry o hennes kusin Beccis och mötte oss och vi gick in tillsammans för att möta Harrys flickvän Puma. Satt väl där ca 20 min innan vi gick på båten. Hann stöta på söta Hannes och Daniel, dom underbara gaykillarna som vi hela tiden stötte på i somras. Dom är verkligen hur goa som helst.

Jag & Hannes på Cattelin augusti 09


Efter att ha inspekterat hytterna så gick vi snabbt upp till Taxfreen, mitt val av dricka för kvällen vart smirnoff + sprite, 3 bacardi breezer och tequila shots..mums! Vi började förfesta i min och Beccis hytt ganska snart och det tog inte lång tid för än vi fick besök av sköna fröken Leonora. Han berättade om sin gaykrog han har i Sthlm bland annat. Klockren människa och kalassnygg kvällen till ära.


Heta Leonora....och Leonora ger Beccis en puss


Vi fick även besök av en överförriskad Hannes som enligt egen utsago aldrig brukade spy och tyckte det var "exotiskt" att få spy i våran papperskorg och på våran toalett, innan han örsvann ut i vimlet..haha..lilla gubben.

.

När vi alla var tillräckligt runda om fötterna så drog vi upp en våning till discot, Såg bla Fredrik Kempe, Miss Inga och LouLou från idol däruppe. Minns att jag satt ute på däck med en förvirrad dansk snubbe som var lastbilschaffis, han skulle till finland med last och hade ingen aning att det var gaykryssning i förväg. Han hade aldrig sett så mycket gayfolk. Eftersom jag inte är någon hejare på danska så snackade jag knacklig fylle-svengelska med honom..verkade funka rätt bra.

Sen kom en platinablond, superlång pingla fram. Hon var rätt lik Kissie och brukade tydligen bli kallad det..lite kul. Hon var man...men kallades Michelle om jag inte minns fel. Hon hade nyligen gjort silikonbröst och var inte blyg med att visa upp dom utan drog ner sin topp framför mig. Det var första gången jag såg ett par nakna sillisar typ en decimeter ifrån mig. haha. Vart en smula chockad.

Väl inne på dansgolvet så gick trå uppstylade transor omkring och delade ut marchmellows, en av dem placerade en godis i min urringning och slickade upp den..sjukt kul. Folk var ju inte blyga iallafall. Dansande flator och bögar överallt och alla hånglade med alla verkade det som...

Var faktiskt en hel del brudar som flirtade med mig, blev lite chockad.. en satt brevid mig i en soffa och förklarade hur sexigt det var när jag skackade värmländska..jisses..En annan kunde inte sluta ta på mina halsband och berättade hur fina dom var..och att jag var så söt.. Lite kul..

Blev dock inte så mycket bilder eftersom varken jag eller Forsman hade fixat kamera..väldigt synd för denna kryssning kommer jag ALDRIG glömma...Nästa gaykryssning som kommer...då jävlar kan jag lova att jag ska med. BOHOLM..du missade verkligen något!!

 

Fulla? Beccis & Forsman och Tobbe


Kärleksparet Forsman & Tobbe provade Leonoras sköna solglajjer


Jag - full som en kastrull och hela Gänget i hytten!



The Lovebirds <3 Harry & Puma.... Jag, Beccis och ? uppe på discot

Ibland e man bra jävla dum i huvudet...

Är ni som jag? Så fort man börjar halvt intressera sig för en grabb..eller tjej.. så analyserar man sönder allt den personen säger. Man tolkar allt till det negativa bara för att det varit så förr. Bara för att ett svin krossade ditt hjärta så innebär inte det att alla killar är så.
Varför ska de va så jävla svårt sån här?

Orkar fan inte engagera mig. det som händer får hända. Sluta tolka allt åt helvete helt enkelt.
Suck.

Amatörernas afton..

Var det ju igår som sagt, med andra ord Valborgsmässoafton. Jag är glad att jag jobbade, inte för att jag hade festat ändå eftersom jag var fett sliten från kryssningen (ja, jag ska skriva om den..väntar på bilder från Beccis). Valborg är ju associerat med fjortis-fylla..iallafall i mina ögon.

Minns själv för x antal år sedan när man bodde i kristinehamn, då betydde Valborg två saker; FYLLA och Kärleksforsen. Det sistnämnda var ett område där dom sköt upp fyrverkerier och alla fjortisar samlades. Mitt värsta år (och kanske roligaste år där) var 2003.

Just den dagen hade vi varit i karlstad för att shoppa och gå till frisören (Forsman blonderade sig...såg rätt kul ut .haha), vi hade missat sista bussen tillbaka till Krhamn och hade panik...Missa att festa på Valborg? ALDRIG! Valle, som var Ms. Moneypenny på den tiden pungade ut drygt 700 spänn på en taxi tillbaka till stan, då vi drog upp till Boholms gamla lägenhet för förfest. Av den minns jag inte mycket, antar att Tequila var inblandat, men efter ett par timmar satt vi i en taxi (Jag, Forsman, Boholm och Valle) påväg till Kärleksforsen.

Väl där träffade jag och Forsman herr J och Tusse, var de andra brudarna tog vägen har ja ingen aning om. Iallafall. Herr J och Forsman började ragga stenhårt på varann medans jag satt brevid Tusse och förklarade hur kär jag hade varit i honom när jag gick i 8an..alltså 3 år innan. Hyfsat pinsamt så här i efterhand.

Slutade iallafall med att jag och Tusse började strula i en skogsdunge intill en villa, varav typ 4 ungar och en hetsig pappa med ficklampa lyser på oss och vrålar "HAR NI INGEN SKAM I KROPPEN, DET FINNS JU BARN HÄR". Vafan, hela stället är ju fylledelux, håll era småbarn inne..klockan var ändå drygt 23.

Minns senare att vi 4 brudar skulle dra, Tusses kompisar drog i väg honom (dom hatade mig, jag var ju inte med i deras "coola" gäng), men han stod emot grupptrycket (yeey), tog mig i handen och följde med i taxin till stan. Det var en sån där stund i livet då man bara mår så jävla bra!

Vad som hände senare behövs inte nämnas men kvällen slutade med att jag, Valle och Boholms lillsyrra satt i Boholms kök, aspackade och drack oboy... Good Times.

Spårade helt ut från det jag skulle skriva, men som sagt. Valborg är amatörernas afton... And Im to old fore that.


RSS 2.0