Movie Time

På Måndag smäller det, nu har vi bokat biljetter till New Moon. Blir att gå på bio ekonomiskt...hittade ett ställe där filmen är 40 spänn billigare per person, det är fan inte dåligt.

Idag när vi kommer hem blir det frukost, samt kolla på Torsk på Tallin som Forsman köpte idag med Aftonbladet. Vi lär ju tokdäcka efter halva filmen men de har vi räknat med. Blir inte mycket gjort sen under söndagen förutom lite filmkväll med Forsman och hennes busige pöjk.

Gotta love the movies!


Som ja längtat!!!

Julmys i Värmland...

Igår natt bokade jag biljetten Värmland, kom över en ruskigt billig bussbiljett som tur var. Den 21 december bär det av och ska spendera ca 5 dagar i Kristinehamn. Det blir min längsta vistelse där sen jag flyttade därifrån 2005. Ska bli en intressant vecka minst sagt, kommer dock visa mig så lite som möjligt, spyr på de flesta människor som bor kvar där. Finns ju dock vissa undantag, förutom spendera julen med familjen så ska jag faktiskt ha en date... eller ja date och date, träffa en gammal barndomskärlek eller vad man ska kalla honom.

Vem han är? Det får vara hemligt för stunden, skulle ju bli skandal i vämlandsskogarna. haha.

Däremot kan jag säga att det var längesen jag längtade så mycket efter att träffa någon, samtidigt som jag kommer vara sjukt nervös. Tror faktiskt att jag skulle kunna tycka om honom..på riktigt. Men det får vara en hemlis... så hysch hysch.


Matchmaker

Inatt snackade jag med BigBen på MSN, han berättade att han skulle upp till Sthlm idag, yeeey tänkte jag och trodde man skulle få besök. Icke sa Nicke, istället frågade han om jag inte kunde hooka ihop honom med en tjej som jag nyligen fått rätt bra kontakt med. Visst, jag är inte den som är den och slängde iväg ett sms till henne mitt i natten.

I detta nu så sitter dom och umgås... fan vilken matchmaker jag är. Ska bli kul och se imorgon om det blev någon kärlek i luften. Är fett avundsjuk iallafall, hade gärna suttit på en date med en skön kille istället för att jobba, ingen som helst jobblust idag. Urk.

Återkommer senare....


Någon vaken?

Fan vad klockan går segt..... ingen mer än jag vaken? 2,5 timmar kvar....

Bye Bye Tele(S)nor

Idag fick jag mitt efterlängtade Halebopkort så kan nu meddela att jag inte längre är Telenor-kund, trött på det skitföretaget helt enkelt! Vilka operatörer föredrar ni?



Kommunalt Gyttjebad

Idag har jag verkligen utnyttjat mitt SL kort.. Började kl 10.11 imorse med bussen hemifrån, sen pendel till älvsjö och därifrån buss till Skarpnäck. I Skarpnäck skulle jag nämligen förbi Harrys skola och hämta upp lite post om hon hade åt mig, bla mitt nya simkort till mobilen. Stannade där i ca 40 min och tjötade lite, kändes bra att umgås en stund, sen jag flyttade (och även en id innan) så har vi inte haft så bra kontakt. Var jävligt kul och se att hon mår bra och så efter operationen, fick mig bara att längta ännu mer tills det är min tur.

Efter vi sa hejdå så lunkade jag iväg mot bussen och för att komma till busshållplatsen så går man över en "äng", denna var såklart hur lerig som helst efter allt regn så det gällde att gå försiktigt. När jag väl närmade mig bussen och trodde jag hade klarat mig igenom lerbanan med barvur så glider ena foten och jag ramlar!! Låg i en stor lerpöl och svor för mig själv, rena turen att typ bara någon bil och en tant såg mig... Hade Forsman varit där hade hon dött av skratt.

Fick problem dock när jag försökte resa mig, fanns ingen "stabil" plats att stå på utan jag gled bara omkring i leran, slutade med att jag fick sätta ner andra knät i geggan och hoppa på knä över till gräset för att kunna ta mig upp. Kändes måttligt roligt att åka hem med pendel och buss hel ner-kletad av torkad lera.

Fy fan vad klantig jag är.


Tight Månad

Idag kom ju äntlugen lönen, hade ju panik för en vecka sen men som tur var så ställde Andrea upp med ett lån. Sånt vider ju nu när man såg på kontot att lönen var 2000 kr mindre denna månad, speciellt när man har så jävla mycket utgifter denna månad. Inte bara det, den 9e är det kryssning och sen ska man köpa julklappar + tågbiljett till krhamn för pengarna också. Kommer bli en tight månad pengamässigt och får tänka lite extra nog på vad man köper, tänker då främst i matväg och sen sluta köpa snus på pressbyrån :)

Sen kanske det är dags att börja ta med matlådor till jobbet, köpa färdigmat två dagar i veckan på Matglädjen Östermalm drar en hel del pengar i månaden...

Tänka ekonomiskt blir det alltså denna månad.
Hurra.


Time Flies

Nu är det seriöst bara lite drygt 80 min tills vi slutar veckans sista nattpass, i 13 timmar jag jag suttit här men det känns som 6 kanske, på sin höjd. Natten har gått sjukt fort idag, känns kanoners och inte vara döende trött som jag brukar vara på söndagmornarna.

Tidigare under natten beställde jag och Forsman lite grejer på nätet, hon shoppade lite julklappar och det gjorde jag med....till mig själv. haha. Blev lite småplock bara, kul med något nytt som sagt. Kom även över en finfin julklapp till mamsen, börjar ju bli dags att för sånt nu. På tal om julklappar, vad kommer bli årets julklapp tror ni?

Nej, nu ska vi fortsätta kolla på The Hills..Gotta love the Drama.

Puss & Godnatt!


Älskade MoDo!

Äntligen, förlustkurvan har vänt, Foppa, Hinote och Näslund är signade och just nu ser det ljust ut. Jag har iallafall återfått hoppet om slutspel denna säsong. Har bråkat lite med Tusse på MSN angånde våran hockeykärlek, han är stenhårt FBK-fan och det är mitt absoluta hatlag.

Idag spöade MoDo skiten ur Rögle och det märks att Foppa är i fin fin form. Fan just nu e jag så jävla nöjd, hör du det Tusse, SÅ JÄVLA NÖJD!



Snusbyte..


Och vinnaren av Idol 2009 är...

Calle Kristiansson, var det inte tydligt innan så vart det så ikväll. "Your Song" gjorde han fenomenalt.
Heja Calle!


Bling My Septum?

Känns som det börjar bli dags att byta ut min piercing mot en nytt smycke, vore kul och testa nåt nytt liksom. Kikade runt lite på Barbarella och hittade några alternativ, vad röstar ni på?





2 år i Stockholm!

Kom på härromdagen att den 1 november firade jag två år i Stockholm! 2007 flyttade jag hit, efter 3 månader utan bostad så var jag äntligen på plats i storstan. Flyttade från kära karlstad sista Augusti och i väntan på att vi skulle få en lägenhet i stockholm så bodde jag 3 veckor i Hallstahammar hos ett "ex" och sen nere i skåne hos Valle och hennes dåvarande man.

Sen under mina två år i stockholm så har jag bott på 3 olika ställen, Värmdö, Högdalen och Märsta. Måste säga att jag trivs som fan i den här stan men ibland blir jag sjukt less på allt folk, därför är det skönt att inte bo "mitt i smeten". Förstår fortfarande inte hur folk här orkar stressa som dom gör, inte konstigt att de flesta stockholmarna se 5-10 år äldre ut än vad dom egentligen är. Man kan ju fan se 17åringar med påsar under ögonen, yikes. När jag var 17 satt jag hemma hos Forsman på helgerna och kollade på Allram Eest. Good Times!

Nu kom jag ifrån ämnet, men iallafall, Grattis till mig själv och mina två år i Estocolmo!




Stockholm i mitt hjärta!

Dagens bästa!

Skulle köpa snus förut (tack Andrea) på pressbyrån i Märsta och vad händer då?
Killen i kassan frågar efter ID! haha. Den ska jag leva på hela helgen!

Ledighet Och Vinkväll

Sen i Söndags har jag varit både ledig och ensam hemma, första dagen var OK, rätt skönt att få vara ensam men redan dag 2 börjar man lessna. Har bara hållt mig hemma hela veckan, har varit pank och det har ta mig tusan regnat varenda dag, inte alls speciellt inspirerande om ni frågar mig.

Igår (Onsdagkväll) fick jag dock besök, mitt ex Alex som även han bor i Märsta ringde mig i tisdags och sa att han och hans tremänning från Sundsvall tänkte titta förbi på onsdagen. Bara umgås lite och dricka lite öl, eller ja, dom drack öl och jag drack vin såklart.

Blev iallafall mycket trevlig stämning och en riktigt lyckad kväll. Både Alex och Jesper har lika sjuk humor som jag så det blev mycket skratt. Bla gjorde jag och Alex upp en pakt, är ingen av oss gifta eller har barn när han fyller 35 så blir vi tillsammans. Detta skulle alltså bli 2018, skönt med en back-up! :)

Kvällen slutade iallafall med en del pussar och kramar... resten låter vi vara osagt!

ps. Tom jag drack lite öl! *skräll*

Kära Tomten, i julklapp önskar jag mig.....



Film och Musik är väl livet?

Fel Top Model?

Allison, kom tvåa.

Natten går rätt fort på jobbet, bara 3 timmar kvar innan jag får åka hem och sova. Behöver inte stressa heller sen utan kan sova ordentligt, verkar att jag inte börjar kl 17-18 utan kl 22 som är min egentliga tid. Vii ju börja tidigare pga av pengarna, men vi får la se vad chefen säger imorgon.

Har precis kikat klart på Top Model säsong 13, har inte följt säsongen speciellt noga men finalen är alltid kul och se. Har tröttnat lite på ANTM, efter ett gång säsonger så blir man ju less på programmet samt att tjejerna blir "fulare" och mer beiga för varje år. Alla är så blyga och tysta, inga personligheter alls.

Som vanligt så var det fel person som vann, Allison och hennes freaky ögon borde ha vunnit!!
Är ni liksom jag trötta på ANTM? Själv har jag fastnat för Project Runway istället, finalen av säsong 6 sänds i Usa idag så kan se det avsnittet på jobbet imorgon. Alla nya program samt gamla säsonger hittar ni på http://www.casttv.com/shows

Vinnaren av ANTM 13, Teyona.


Nostalgi

När jag loggade in på MSN ikväll så skrev Andrea, min fina blomma i Göteborg. Har sagt de förr men tiden med henne och resten av gänget på Brogårn i gymnasiet var the best!

Nu har hon rotat fram en massa gamla bilder och jag måste fan lägga upp dom. Fick även veta att det ska finnas en film från denna kvällen, där jag är jättefull! Den filmen måste jag ha ta i säger jag bara!


1. Jag, på halloween-klassfest hos Erik & Catta. 2. Samma fest, jag och fina Andrea!
(Hon var the Devil och jag var...hmm...80tals disco queen??)


Nummer-Nikotinisterna

Det är vad vi borde kallas, vi här på 118. Idag led jag av grov snusbrist, brukar konsumera en halv dosa snus under mina 14timmarspass, idag hade jag 3 små portisar (3 snus för er som inte hängde med). Detta innebar katastrof. Lisa såg då sin chans att dra ner mig djupare i träsket genom att raskt erbjuda mig en cancerpinne, även känt som cigarett, dum som jag var så tackade jag Ja.

Har precis varit ute på en snabbrast och rökt en halv cigg, andra halvan försvann för några timmar sen. Känner nu hur hela jag luktar askkopp! Oroa dig inte bror, jag kommer aldrig börja röka, men ett arbetspass utan nikotin går inte. Inte bara jag som kommit till den slutsatsen har jag märkt, varenda litten nummer-mupp på jobbaet håller hårt i sitt nikition. Vår kontor är ungefär som Hötorget för en pundare, det finns överallt.

Jag tror däremot att rökarna "leder" ligan på jobbet, men är inte helt säker, vi får nog göra handuppräckning.

-118 ***, Välkommen till Nummer Nikotinisterna!


Så mycket känslor, Så mycket tankar

Hela morgonen har jag och Isa suttit på jobbet och snackat. Samtalet började såklart med killar, gamla kärlekar och upplevelser men gled snart in på andra, mörkare och mer undanskymda områden. Vid ett tillfälle var gråten i halsen så nära att jag kunde känna smaken av tårarna.

Vissa känslor har jag tryckt undan och låst in, så fort man rubbar på låset känns det som jag får pyskisk blackout. Nej jag är inte deprimerad, men jag är en människa som gått igenom mer skit än jag förtjänat. På vägen har jag haft vänner som plockat ihop mig när jag gått sönder inombords, för det älskar jag dom mer än ord kan uttrycka. Vissa har hängt med hela vägen, andra har funnits när dom behövts, sen har man vuxit isär.

Mitt liv ser väldigt anorlunda ut nu mot vad jag hade föreställt mig för 10 år sen. Då var jag 13 år, osäker och hade precis förlorat min styvfar sen 6 år tillbaka. Nu är jag 23 och har insett jag jag förlorat mig själv någonstans på vägen. Vissa delar finns kvar, nya delar har kommit till, men jag är inte hel.

Om 10 år.
Var är jag då?


Kreativ på Jobbet

Såhär kan det se ut när det ringer dåligt på jobbet och man har tillgång till paint.... Den blev iallafall bättre än Isabells nakna streckgubbe....


Bad Romance...

J'ai ton amour ,Et je veux ton revenge, J'ai ton amour, I don’t wanna be friends.



Jag är helt fucking obsessed av GaGas nya låt, hon är ta mig fan ett musikaliskt geni, Vår generations Madonna. Skönt med en artist (!!) som skriver sin egen musik, har förmåga att ständigt överraska och kan sjunga fantastiskt live.

Ångrar mig grymt mycket att jag inte såg henne i somras, samt missade henne förra året på The Voice. Nästa gång hon kommer till Sverige så ska jag dit, det blir ett måste! Har tidigare sagt att jag inte är någon konsert människa, finns två undantag, Metallica och Coldplay (som jag missat två gånger var de senaste två åren...pinsamt..) men nu är alltså Lady GaGa med på min "must-see"-lista.

På tal om dom artisterna så har jag länge planerat att tatuera in en del av en låttext. Hittills har jag varit inne på Coldplay, men nu börjar jag tänka om. Ska fundera lite mer, blir inte tal om någon tatuering förrän jag fått göra operation, eftersom jag är rädd att den ska bli förstörd om jag går ner mkt i vikt...

Oj nu spårade inlägget ur lite... nog dags att fortsätta jobba...
Tjillevippen!



Sånt händer bara mig..

SERIÖST! Sitter på jobbet och upptäckte nyss att det har gått hål i mina brallor, inte lilla hålet heller utan ett stort jävla blaffehål över HELA min röv! Dom var hela när jag åkte till jobbet och jag har inte fastnat nånstans, hur i helvete hände det liksom? Både jag och Forsman brast ut i skratt, snacka om otur.

Frågade mig själv, Vad i helvete gör jag nu?! Slutar jobba om 2 timmar och ska då ta mig hela vägen till Märsta..men ett gigantískt hål i brallan. No-Can-Do-Carnal säger jag bara!

En jävla tur att jag beslöt att ta en "tunika" på mig com jag kan dra ner och använda som kjol, kommer inte va speciellt snyggt, men hellre det än Moona halva Stockholm en lördagsmorgon...

Seriöst.... Sånt händer bara mig..

Nu blir det fler avsnitt av The Hills!

p.s. Boholm, jag vet att du skulle ha skrattat ihjäl dig om du hade vart här.

Hur cool får man bli?


Need to make a change

Finns mycket i mitt liv som behöver ändras... men förändring händer inte av sig själv eller hur? Jag själv måste alltså ta tag i det själv. Det är ju det som är svårt. Om en 1½ månad ska jag tillbaka till Kristinehamn, fira jul med familjen och träffa honom...Jag vill inte höra samma gnäll då. Ni som känner mig vet vad jag menar.

Sen är det inte bara den biten. Utan mitt hår, hela jag behöver få något nytt. Vill stråla helt enkelt.

Steg 1 på planen är ny frisyr. Detta är ett måste, mitt hår sitter alltid upp i en rufsig boll, galet tråkigt ju. Vet dock inte alls hur jag vill ha det. I need inspiration!! Dags att kolla runt i kändisvärlden med andra ord...

Jag återkommer...

Yikes...

Bloggtorka delux som många utav mina vänner har påpekat. Ja, jag vet att jag är dålig på att blogga. Blir ju typ inget bloggande när jag är ledig och förra helgen jag jobbade hade jag ingen lust alls. Nu är jag alltså på jobbet igen, blir jobb som vanligt torsdag-fredag-lördag, så sluta fråga mig vad jag ska göra i helgen. Man tycker att efter ett år borde folk ha fattat att jag jobbar VARJE helg!

Helgens jobbschema:
Torsdag: 23-07
Fredag: 17-08
Lördag: 18-08
(Forsman är ledig och hälsar på i värmland så jag får annat nattsällskap, nämligen kära Isabelle!)

Vad har hänt sen sist då? Varit en lugn vecka, blev ingen Bio i Måndags eftersom forsman var för sliten efter kryssningen och jag mådde kasst. Fett irriterande och gå omkring och vara "halvsjuk" hela tiden, urk.
Sen i Tisdagskväll kom Marcus på besök, underbara baby har ju flyttat till storstan nu (ännu en som lämnat karlstad) cå klart han var tvungen och hälsa på. Blev att prata en massa kärlek och dricka ännu mera vin. Mys Pys värre.

I övrigt har veckan varit lugn, vänt på dygnet helt och legat och pratat i tele dom senaste nätterna med en viss "Tusse".... Börjar bli mer och mer intressant detta...hmm..

Nu ska jag iaf börja jobba.
Pusss på er!

Jessica Simpson



Sjukt skön låt...


Kryssningen Bokad!

Igår natt bokade vi Kryssning till Mariehamn, den 9e december drar vi ivägg 8 pers och det ska bli hur kul som Helst. Forsman och Boholm ska iväg på kryssninge imorgon också med en massa borlängebor, hoppas dom får svinkul.. själv längtar jag ihjäl mig till 9e december. Var lite oroliga första att vi inte skulle få tag i nåt folk eftersom det är onsdag och så nära inpå jul men båda hytterna blev fullbokade, hoppas nu bara att ingen bangar eller inte kommer med båten av olika anledningar.

Båtsällskapet blir förutom mig och Forsman; Boholm och Mr Sparkley, Lilie *hurra*, Mattis (en gammel polare från Malung som jag inte sett på flera år) och sen nykomlingarna Robin (hans blogg) och hans polare Fredrik. Ska bli sjukt kul med lite nytt folk och festa loss med, hoppas bara vi alla kommer överens och ingen åker överbord..haha.

Kan det inte bli 9e december nu, längtar!!!


Biomåndag?

Satt och fifilura (wtf?) med Forsman på msn lite, är sjukt sugen att gå på bio och nu i November är den många bra filmer på G. Tänker främst på New Moon såklart men även 2012 och Paranormal Activity (Som Big Ben tipsade om i tisdags). Däremot har ingen av filmerna haft permiär nu och jag vill gå på bio på måndag! Kollade runt lite på Sf's hemsida och hittade filmen "The Box" med bla Cameron Diaz. Kollade in trailern och den verka rätt bra så på måndag blir det påkliv! Kanske dags och släpa med Forsman till Kista och se den, när och bra när man ska hem liksom.

Nån mer än jag som blir sjukt biosugen när det är såhär mörkt och grått ute? Funderar på att starta Biomåndag, att varje måndag gå på bio helt enkelt. Detta gäller givetsvis sålänge det finns nån film värt at gå på, men vore ändå en rolig grej, går alldeles för sällan på bio ju!

På måndag blir det iallafall "The Box"!!


Nu är det jul igen!

Vaknade upp idag och kolladeut genom förnstret som vanligt och vad får man se? Snön VRÄKER ner. Man blev inte direkt sugen på att gå ut i slasket. Nu verkar det dock ha lugnat sg lite, tur det. Ska börja tidigare idag, bärjar redan kl 19, bad om det så jag hinner värma upp lite på jobbet innan jag ska sitta där själv över natten, vi bytte system förra helgen och jag har inte lärt mig allt än men det ska nog gå..

Här är mina jobbpass inför helgen:

Torsdag: 19-07
Fredag: 18-08
Lördag: 18-08


Tuff helg, men bra med pengar :)

Nu ska jag fixa min kycklingsallad och se finalen av Project Runway innan jag drar. Bloggar mer inatt om jag hinner.



Kryssningsdags?

Snackade med Forsman idag och båda två är rätt kryssningssugna så vi tänkte dra iväg snart. Preliminära datumet är onsdag 2 december, nu gäller de bara att få ihop lite folk. Vore ju kul om man åkte ett gäng. Vill speciellt ha med Boholm (jag vet att du jobbar darling....men jag vill!!)

Var sjukt längesen vi var på kryssning, var väl typ i Mars senast? Brukar ju ha sjukt kul och bli alldeles för full med det är sånt som hör till. What happens on the finlandsbåt stays on the finlandsbåt som vi brukar säga.

Boholm, du måste med, vem ska annars kasta ägg på golvet på frukostbuffén?


Syster has left the building

Igår var det dags för lillsyrran att åka tillbaka till Värmland igen eftersom skolan väntar igen. Kändes lite jobbigt och säga hejdå, har verkligen varit mysigt att ha henne här i en vecka. Denna gång dröjer det inte så långt innan vi ses igen, jag har ju planerat att åka "hem" över jul. Kommer bli kul och få umgås med hela familjen igen, hoppas bara vi klarar oss genom julen utan allt bråk och tjafs som brukar dyka upp.

Om du läser detta så ska du veta att du är väldens gulligaste lillasyster och jag älskar dig otroligt mycket!


RSS 2.0