Bara håll käften..

På väg till jobbet  hamnar jag i samma tunnelbanevagn som två fjortistjejer (möjligen 18 år men lever fortfarande i fjortisstadiet) som uppenbarligen ska på Halloween fest. Bägge tjejerna är utklädda (läs; avklädda) till "Horor", varav den ena bär en handskriven skylt runt halsen där det står "Jag har Rabies".

 *pause för applåder*

Era föräldrar måste vara innerligt stolta.
Inte för att jag ville lyssna på deras konversation under tågfärden, men den var ganska svår att missa. Varje mening innhöll antingen "sprit", "fitta" eller "fest".
Ni kan alltså själva första att det inte verkade vara någon högklassig konversation.
Det sorgliga var att man nästan kunde se hur dessa tjejernas kväll skulle se ut.
Vid 3-tiden inatt så kommer båda bli hemsläpade av någon kille som dom aldrig sett förut och aldrig kommer se igen.
Någon av dom kommer tappa bort din mobil eller nycklar hem och kommer förmodligen spy innan tolvslaget.

Tacka fan för att man inte är 18 längre och dum i huvudet.

Halloween..


Kom nyss några ungar och ringde på dörren..
-"Bus eller godis"?
Blev inget godis för dom, hade ju inte tänkt på att det är halloween nu så hade inget godis hemma.

Vet inte vad jag tycker om det här med Halloween, en kul grej i USA men det hela blir ganska mesigt i svensk tappning.
Nej, vi svenskar kan hålla oss till Midsommar och Valborg.
Däremot skulle det ha varit roligt att hitta på något denna helg, om man inte hade jobbat dvs. Bara samlat några vänner, haft skräckfilmsmaraton, tänt ljus och berättat spökhistorier....


                                                   Från en av mina favoritfilmer: Nightmare Before christmas

Harry´s back!

Jag och syrran kom hem vid 8 tiden imore, gissa om vi var trötta. Blev en snabb frukost sen bums i säng, har nog aldrig varit så skönt att lägga huvudet på kudden. Hann inte sova men än drygt 3 timmar innan Harry dundra innanför dörren!
Härligt det var att se henne, märks verkligen att hon varit borta en vecka.

Valle är på väg hit från Örebro också, synd att jag måste jobba ikväll annars hade vi ju kunnat umgås allihop. Blir lite tittande på Idol och sen raka vägen till kontoret!

Tänkte sova en stund nu så jag orkar med natten, kommer bli tungt, tur att jag inte sitter själv.
Måste bara säga att jag är riktigt nöjd med denna veckans shopping. känns skönt att ha fått lite nya kläder i garderoben. Hämtade ut min stickade kofta/väst från Ellos idag och den var sååååååååå fin! Hämtade även ut en mörkgrön tunika som jag vunnit på tradera och jag vart supernöjd!!

Värsta är att det ger mersmak...I WANT TO SHOP TIL`I DROP!

Sleeping time....

It´s raining....

Fortfarande....regnat hela jävla dagen. Kom precis till jobbet med lillsyrran nu. Hon fick låna en dator och leka lite med iaf, shysst av chefen å låta henne vara med, vad skulle jag annars göra, inte så att jag tänkte lämna henne ensam hemma!

Vi missade precis bussen vid Hötorget, så tänkte att det är lika bra att ta en taxi, så komemr vi hela vägen fram utan att behöva bli blöta. Har slängt ut en hel del cash på taxi nu medan syrran varit här, men det är fan värt varje krona. Så underbart det vore att ha bil!

Dax att börja jobba...

Glömde bort...

Glömde ju skriva igår. Åkte till Farsta Centrum med lillgumman igår. Gick mest runt och kikade i lite affärer. Dagens shopping blev  en grå/svart klänning och en lång svart tunika med något mönster till lillsyrran, sen köpte hon även tre läppglans på HM. Känns lite skumt och se henne köpa smink, för mig är hon ju fortfarande fem år....
Själv köpte jag en mörklila top på HM och ett nagellack...Så nu börjar det märkas i plånboken att syrran varit här..

Idag med posten kom mitt nya Bankomatkort, FINALLY!! så skönt att inte behöva gå till banken för att ta ut cash, plus attman kan handla direkt med kortet i butik. *wohoo*

Snackade med chefen idag också, inte en jävel som ville ta mina pass i helgen, Vilken idiot tackar nej till ett helgpass? Det är ju dom passen som ger mest pengar. Tydligen jobbigt att inte kunna festa? Förstår verkligen inte meningen med att supa varje helg och ibland flera dagar i veckan. Det där gjorde man ju när man var 18-19, men tröttnade rätt snabbt. Roligare att festa till mer sällan, enligt mig iallfall.

Ska göra lite mat nu och se en film, sen blir det att sova lite så jag orkar vara vaken inatt. Syrran ska ju få följa med mig dit , stackarn, men jag har inget val. Imorgon kommer Harry hem iallafall så då kan syrran vara hemma med henne.

Suck, Boholm åkte till egypten imorse, hon skulle vara framme vid 14tiden, vilket alltså innebär att hon kan ligga vid poolen redan nu. Själv när man tittar ut genom fönstret så regnar det...woopdi do...

Hörs senare....



Shopping i Högdalen C

Glömde ju skriva om min och syrrans lilla shopping runda igår. Blev inte av att åka in till City så tänkte att jag kunde lika gärna visa henne lilla Högdalens C.

Först bar det av till banken där jag löste in min present från farsan, fixade papper till mitt e-bank konto, tog ut lite cash och ansökte om nytt kort. Mitt gamla visakort blev ju "kidnappat" av en swedbank bankomat för ett tag sen. Nu fick jag ansöka om ett Maestrokort istället..hmm, funkar väl det också antar jag. Bättre än inget iallafall!

Vi kollade runt i lite affärer men handlade inget speciellt. På lindex köpte jag Hello Kitty trosor+topp till syrran och ett Rosa Bandet-band! Kikade runt lite på Kicks, blev en Dove Silk Lotion ,ny Foundation (Dream Matte Mousse från Maybelline) och en Hårfärg...Äntligen ska jag få lite liv i håret.


Hämtade även ut mina kläder från Ellos, världens monster paket! Så skönt med lite nytt i garderoben.
Handlade lite mat på Konsum och passade då på att köpa en varsin BJ glass till mig och Syrran. Blir första gången hon får smaka på Världens Godaste Glass! Jag tog Chunkey Monkey och hon valde Bohemian Rasberry...Blir nog att spara tills ikväll eller imorgon..


Sen kom jag på att det nog var mat-dags för ormarna så vi hoppade in på Zoo affären och köpte 3 frysta möss, 2 till H-ella och 1 till lilla Dietr. Det var första gången jag matade dom, skoja inte att jag var nervös, men det gick fint till slut!


feeding time..

Underbara Näääny!

Lillsyrran får ett helt eget inlägg...ego-bild-time!



Städdag!

Idag har Vi städat lite hemma, syrran och jag. Regnade ju ute så vi var inte så pigga på att åka iväg någonstans. Får bli en riktig hemma dag.Har bytt garderob med Harry och fixat lite med mitt rum. Måste pynta till lite, just nu känns det alldelles för kalt och tråkigt.


Nystädat vardagsrum

Ska kolla med chefen nu om jag fick ledigt eller ej i helgen. hoppas verkligen det så jag får umgås med syrran. Håll tummarna!!

Nu ska vi kolla tradera lite, sen kanske en film och ikväll blir det nog pizza!

Snyggaste syskonen i stan! 

Intressegrus i ögat..

Intressant värre, eller kanske inte. Men jag såg en av Sveriges söööööööööööötaste grabbar på Gamla Stans T-Banestation igår. Ni har kanske sett Erik & Mackan, som har gått på 6an..och tydligen snart ska börja igen...
Anyway, Erik Ekstrand..GIVE HIM TO ME!!


På resande fot..

Igår efter jobbet (08.00) tog jag och Valle en taxi till Cityterminalen, väl där åt vi lite frukost och köpte bussbiljetterna till Örebro. Resan dit tog drygt 2½ timme, slumrade till en stund och det var en förvånansvärt skön bussresa. Alla som känner mig vet att jag gillar att åka både buss och tåg längre sträckor, iallafall om man har benutrymme och skön musik att lyssna på.



Fick vänta på lillsyrran drygt en timme och det blev en kär återförening, satans vad lång hon har blivit, det är bara en tidsfråga innan hon växer om morsan! Valle drog till sin familj i Örebro och bestämde sig för att stanna där några dagar, dom har ju ändå inte setts på ett tag.

Jag och syrran tog första bästa tåg till sthlm, därefter en överfull tunnelbana till Högdalen och sen handla lite mat. Efter otroligt lång dag, var man äntligen hemma. Blev nästan direkt i säng igår och gissa om det var skönt? Finns inget skönare än att slänga sig i säng efter en ännu en sömnfri helg.

Nu ska vi käka och se simpsons och family guy.. skriver mer sen!


En timme till...

Hela Sverige verkar ha jublat över löning igår för idag ringer det skapligt mycket på jobbet. Vanligaste frågan är ju efter taxibolag, ovanligt mycket göteborgare faktiskt. Taxibrist i fiskebyn måntro?

Känner mig ganska så pigg nu, efter ett glas kaffe och massa redbull, kommer va lagomt trött när jag väl kommer på bussen sen. Förhoppningsvis får man sova på resan ner till Pennybridge...hoppas verkligen inte den är fullproppad med massa folk , man vill ju ha lite plats att röra sig på!

Vill bara påminna er gott folk att NU STÄLLER VI OM KLOCKAN. Klockan är nu alltså inte 03.30 utan 02.30...
Detta innebär att ni lediga jävlar får ännu en timme att bränna lönen på krogen! Grattis!

Bränna..höhö..

Vilken dag!

Efter en minst sagt nervpirrande dag, skulle jag eller skulle jag inte ha möjlighet att åka imorgon?
Allt löste sig tillslut iallafall så nu kan jag andas ut. Det värsta är att jag bara sovit drygt 2 timmar under dagen, vet inte alls hur jag ska klara en hel natts jobb. Har bullat upp med kexchoklad och Redbull, får jag bara tag på en snus så är kvällen fulländad.

Imorgon 08.55 går bussen, måste eventuellt smita iväg tidigare från jobbet så jag är helt säker på att jag hinner. Hoppas verkligen inte Valle somnar och inte vaknar i tid, hon ska ju med till Örebro.
Anyway, är framme i örebro vid lunchtid och då ska man äntligen få träffa syster yster! Ska bli sååååå kul.

Nu måste jag sätta igång och jobba. Tjipp!

*pusta ut*

Okej, nu är jag sansad. Fick ääääääntligen tag på Valle så nu bär det hem till Högdalen. Nu får hon allt bjuda på lyxfrukost som plåster på såren!

På tal om plåster, har feting skavsåren typ på ena hälen, haltar fram nästan när jag går, ikke bra alls...Har preparerat med två stora plåster så jag klarar mig hem. Lär inte bli mycket sömn idag så får nog köpa några energidrycker till jobbpasset ikväll.

Inatt tittade jag på "Djävueln bär Prada" och nya tecknade filmen "Horton hears a Who". Sååååå jävla söt film. Dock var inte hela filmen med på den versionen jag hittade, så har inte sett de sista 10 minutrarna...lär få hitta slutet någonstans. Filmtips verkligen för er som vill hålla barnet i er vid liv, eller har småsyskon att använda som alibi.

Nu bär det av mot bussen. Tjipp!


Horton hears a who, med bla Jim Carrey

För i helvete!

Varför i helvete har man mobiltelefon när man inte kan svara i den!
Sitter på jobbet, trots att jag slutade för 1½ timme sen. Behöver ha tag på Valle innan jag går.
Svara i telefon människa!!

Damn it, damn it, damn it, damn it!

Fredagens Idol!

Jag vet, Jag vet...Inte kommit någon idolblogg under fredagen från mig. Anledningen är att jag faktiskt missade mer än halva programmet, MEN jag såg snabbgenomgången plus uppträdandena av Anna, Robin B, Johan och Sepideh.
Kan inte förstå att Anna och LouLou hängde löst, tyckte Anna var rätt bra och det lilla jag hörde av LouLou var kanon!

Kan heller inte förstå kritiken från juryn efter programmet, "LouLou åkte för att hon tyckte ABBA var lite töntigt" och "Att prata illa om Abba är att trampa på hela Sverige". KOM IGEN! Det är 2008, Varför Varför Varför ska man ha ett tema som ABBA?! Vad spelar det för roll om idolerna klarar den schangern, förhoppningsvis ska INGEN av dom sjunga sån musik senare i sina karriärer. Allt snack om att ABBA är störst inom svensk musik. Visst, jag erkänner deras genomslag världen över och deras framgångar, all heder till dom, men bara för det så är inte musiken bra! Visst alla har olika smak och det är MIN åsikt att ABBA´s musik är sönderspelad och överreklamerad.

Vad LouLou hade att säga stämmer, ABBA ÄR TÖNTIGT!
Hitta på lite mer orginella teman FFS!
Sen behöver juryn skärpa till sig, är det "gulligt och spännande" att Johan kommit i målbrottet? Det visar väl bara klart och tydligt att Idol är fel forum för honom. Psst Johan, fritidsgården ligger ditåt. --->

Och samma sak gäller fortfarande, är det någon som vet vem den modehandikappade stylisten för idol är?!

LOULOU - Du skulle inte ha åkt ut idag, men gjort är gjort. Lycka till i framtiden med musiken. Du är en pärla!


Bild lånad från tv4.se

Lönefredag?!

Trodde jag iallafall, men attans så fel man hade. Kollade kontot inatt medans jag jobbade, men där lyste lönen med sin frånvaro. Snackade med chefen i eftermiddags då han informera mig om att min lön hade satts in på fel konto! Antagligen är det någon annan som är extra glad över sin lön idag.

Fick även veta att vi inte alls har släpande lön som jag trodde, utan jag skulle visst ha fått lön i augusti, vilket jag inte fick. Herregud vad rörigt! Det positiva i denna röra är ju att jag kommer få både Augusti och Oktober lönen på måndag! Då kanske jag faktiskt kan betala mina räkningar och få några kronor över..Yeeeeey. Så nu längtar jag till måndag!

Blir jobb nu i natt och imorgon..sen bär det av till Örebro... Inte lämnat Sthlm sen i februari. (Förutom kryssningar) Så ska bli kul och få se något annat.

Nu ska ja nog värma min mat, Makaroner och köttbullar, som sagt längtar jag efter lönen!


Torsdagsgrubblerier..

Nyligen anlänt till jobbet, lugnare än vanligt ikväll, hittills anyway. Fick som tur var låna Valle´s SL-kort till jobbet, annars vettefan hur man hade kommit hit. Pratade med Robban påväg till jobbet och föreslog att vi skulle ses nåndag, inte träffat honom sen i...hmm...juni!! Galet länge, han fyller ju år nästa helg med så man får väl se vad man ska hitta på i present till honom...

Lyssnar på lite Stereophonics nu och känner mig lite lagomt kvällsmelankolisk. Fick en snus av en jobbarkompis med, så har en grymt skön "kick" just nu.(Sorry Brorsan)
Jag vet att jag borde sluta med att hobby-snusa på jobbet, men det är ju så gott!

Imorgon är det Idol igen, då kommer mitt vanliga idolinlägg. Mina inlägg brukar ju inte vara speciellt positiva, men jävligt ärliga, så hoppas några av er uppskattar dom. Vore fortfarande trevligt med lite mer kommentarer, ser allt att en del läser min blogg men ni lämnar dåligt med spår efter er...skärpning!

Funderar på att lägga in lite fler ego-bilder med, glömmer alltid bort o föra över från mobilen till datorn. Omständigt värre.
well, back to work..

Vilken syn..

Rotar lite i Valles musik på datorn och hittar lite gamla WESTLIFE låtar. Vilka minnen man får, så mysiga ju. Står för att ja tycker låtarna fortfarande är bra.Lite corny visst, men ändå.
Helt plötsligt börjar Valle dansa och mima till musiken. Det är en...hmm...syn...
Ingen kungsbalett där inte men rätt underhållande. Haha..



There´s a first for everything.

Sitter i tvättstugan och bloggar nu av alla ställen. Lite udda kanske. Valle tog med datorn ner, brukar alltid sitta kvar i tvättstugan medans tvätten är igång, avslappnande på något vis och så älskar jag doften av tvättmedel. Dyra parfymer i all ära men inte mycket slår doften av nytvättat! Är det bara jag som tänker så eller är jag helt ensam om den känslan?

Sitter och funderar på vad det ska bli för käk sen, Boholm berättade att hon skulle ha tacokväll, lite sugen man blev då! Tack för den boholm :)
Är verkligen helt snorpank så längtar efter verkligen efter lönen!! Mina kläder från Ellos har kommit också så blir till att lösa ut dom antingen på fredag eller måndag. Alltid lika kul att få lite nya kläder, hoppas bara allt passar, det är ju nackdelen med att nätshoppa, man vet ju faktiskt inte hur plaggen kommer sitta och om dom är lika fina IRL, men det är ju samtidigt det som gör det lite mer spännande!

På Söndag ska man ner till Örebro och möta lillasyster också, ska bli sååå kul, längtar något grymt efter henne. Min lilla gumsa. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på hela veckan heller, men har lovat henne att gå på bio. Blir förmodligen High School Musical 3..inte någon film jag längtar efter att se direkt, men va fan gör man inte för att vara snäll!

Nu är snart sista maskinerna klara, ska bara torka så kan man lämna tvättstugan för denna gång. Tjipp!

Footloose....

Ligger i mitt rum nu med Valle, precis kollat klart på "They", filmen vi skulle sett inatt, men hade lite för mycket skrattattacker för att klara av att se någon film. Sov  halva dagen och efter det beslöt sig Valle för att leka pedikyrist med mig. Believe me, jag hatar fötter och det var ett under att jag inte sparkade henne (är sinnessjukt kittlig), men nu är mina fossingar finfina. Nylackade  naglar i finaste rooooosa fick man med!

Funderar på va vi ska hitta på nu. Kanske sova en stund?
Imorgon blir det till att tvätta, skjutit upp det i flera dagar, finns de nåt tråkigare att göra?
Men måste man så måste man...

Tjipp!


Mitt i natten ..tjo hej!!

Har precis vaknat till efter att Valle försökt få mig att vakna den senaste timmen (sorry gumman), efter sex and the city och lite chips-svullande kände jag helt enkelt att jag behövde ta en kort powernap och det hjälpte, nu är jag piggare än en jagad älg under jaktsäsong!

Har rotat lite i DVD hyllan efter nattens andra film. Blir filmen "They", en skräckisthriller från 2003. Håller på att ladda ner filmen "The Strangers" efter tips från Robin (http://robinsoderlund.se) men den filmen tar way to lång tid så det får bli en senare historia!

Nu är det dags för film.
En sak till, Fuck me vad jag är snussugen.

Filmkväll..

Har inte deppat ihop helt över biljetterna iallafall, lika bra att vänta och se, långt kvar ju så chansen att få tag på en är ju inte helt körd. Har precis tagit en stor disk och även städat upp lite i sovrummet. Harry har ju fortfarande pojkvännen här så tänkte låta dom få vara ifred ute i vardagsrummet ikväll.

Valle är på väg hit nu, ska laga en snabb middag och sen blir det filmtittande. Sex and the city filmen såklart! Tredje gången vi ser den tillsammans nu, två på bio och på datorn ikväll, men den blir inte sämre för det. I love it! Är det något som får mig på bättre humör så är det ju SATC tjejerna.

Sen får vi se vad det blir för film. Anyway, är på mycket bättre humör nu iallafall!


This is the worst day...

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
Om jag bara kunde vråla ut vad jag känner nu. Så jävla bitter å ledsen. Inte för att planerna gick i kras, inte för att jag förmodligen kommer missa dom ännu en gång men för att det är omöjligt att en ha en chans att boka någon jävla biljett! Jag satt i kö på nätet och Valle´s kille Chrille satt och ringde som en idiot, utan att ens få signaler i luren.
Efter att ha stått i kö i över en timme på ticnet.se möts man av meddelandet:

"För närvarande är alla biljetter till Metallica uppbokade"


Som om jag inte fattade att dom skulle vara slut inom en kvart från det dom släpptes. Frågan jag ställer mig nu är bara, hur dålig bokningskapacitet har ticnet.se och varför bygger dom inte ut den? Samma gäller med deras telefon-bokning, varför hamnar man inte i kö där utan måste re-daila nummret om och om igen. VILKA ÄR DOM LYCKLIGA JÄVLARNA som kommer fram kan man ju fråga sig. Är inte mycket för att gå på konsert. Bara för att jag gillar en grupp så har ja inget större behov av att se dom live. Förutom just METALLICA och Coldplay (som jag missade förra månaden). Nu har jag missat båda dessa banden, 2 gånger om. Nästan lite komiskt. (Heller skrattar jag än gråter)

Anyway, hittills är detta officiellt den värsta dagen detta år.
Vet att det finns billjetter att få tag på längre fram, men dom kostar ju därefter.
Så chansen finns fortfarande!

Nu måste ja se lite family guy så jag kan bli lite glad...

En av tiderna största låtar:
Nothing else Matters (Metallica and San Fransisco Symphony Orchestra)

Nervös ut i fingerspetsarna..

Ligger i sängen nu, spådde rätt om min söndag iallafall. Sov som en baby (kanske inte lika tystlåtet) genom hela dagen, vaknade upp några gånger bara för att somna om igen. När jag tillslut kliver upp och tittar på klockan så är den redan 22.30.
 Hade jag inte varit så hungrig hade jag förmodligen somnat om igen. Blev en Findus fiskgratäng, kittla dödskönt i kistan, och lite msnsnack med Valle. Ingen av oss kan sova, är alldelles för upptrissad för morgondagen, eller för vad som händer om ca 4½ timme snarare. Jag vill sååååååååååååååååååååååååååååååå gärna att det ska gå vägen men är naturligtvis beredd på att bli utan, men då kommer jag bli rätt bitter (mer än vanligt alltså).

Ni har såklart ingen aning vad jag pratar om, inte än iallafall. Uppföljning kommer imorgon..så håll tummarna för i helvete!
Fortsättning följer...........



Another worknight is over...

Så har man klarat av veckans sista arbetspass, ett 12timmars nattpass och jag borde börja bege mig hemåt. Tänkte blogga en snabbis innan för när jag väl kommer hem kommer sängen locka och förmodligen ligger jag där hela dagen. Det är fan det bästa med att jobba helg, att veta att söndagen är min dag, min mys "jag-bryr-mig-inte-om-omgivningen"-dag då jag bara kan ligga i sängen hela dagen. Nu har man ju sovrum också så slipper störa Harry och hennes Pojkvän ute i vardagsrummet.

Pratade nyss med Ville, han ska förmodligen dyka upp hos mig på tisdag och umgås lite. Hoppas nästan på regn och ruskväder då med så man kan se på film och bara ta det lugnt. Who am I kidding, spelar roll vilket väder det är, blir filmtittande anyway.
 
Fick höra om Villes kryssningsbravader som han vart med om i veckan, blir ju nästan avundsjuk, är sjukt kryssningssugen. Får se om man kan åka iväg när man får nästa lön kanske. Denna månad ska jag ju få besök av lillsyrran i en hel vecka, då lär det gå en hel del pengar. Sen har man beställt kläder från Ellos och så ska jag även lägga pengar på en konsertbiljett (förhoppningsvis). Vilken konsert det gäller avslöjar jag vid ett senare tilfälle men kan säga så mycket att om jag går kommer det vara en stoooooor dröm som går i uppfyllelse!

Vill även berätta att mina inlägg om idol kommer vara en återkommande historia i min blogg, så varje fredag kan ni läsa vad jag tycker och tänker om hela idolcirkusen!

Nu ska jag kolla busstider så jag kan åka hem, slutade ju faktiskt för 10 minuter sen. Ciao!

Zytomierska vem då?

Så hoppas jag att svenska folket tänker inom en snar framtid. Jag är innerligt trött på denna mediafrenzy kring Alex Schulmans ex. Det är precis vad hon är. Schulmans EX. Vad mer är hon "känd" för? Sorgligt nog så verkar hon tro att hon står över alla andra och kastar inkompetenta kommentarer runt sig i hopp om att någon tidning ska nämna hennes namn. Så fruktansvärt sorgligt!

Hennes "påhopp" på idoldeltagare och på Birro har under veckan söndertjatas (nyhetstorka delux??). Jag har inget problem med människor som säger vad dom tycker och står för det ,tvärtom, eftersom jag anser mig själv vara en sån människa. Det är snarare hennes plumpa stil när hon kommer med sina åsikter på vanligt högstadiemobbningsmanér som det hela spårar ur. Sparken eller inte, det är ju frågan nu. Enligt Aftonbladets "säkra källor" är hon sparkad och enligt hennes blogg ska hon bara ta en "timeout". Jag röstar för och tror att hon är sparkad, med all rätt.

Droppen kom nog när hon började påstå att Birro har "judeförakt", allvarligt Katrin (trots att du bett om ursäkt), hur gammal är du? Det hela känns som ett pr-knep för att få lite uppmärksamhet. Fick kanske inte tillräckligt mycket kärlek som barn?

Nej, nu hoppas vi på någon skön ersättare med lite programledartalang.
That´s all for now. Tveka inte att kommentera!

No more Katrin!

För i helvete tv4...(Idol-snack)

Nu måste det banne mig bli ändring, jag tänker nästan starta en namninsamling, men inser rätt snart att jag inte orkar bry mig så mycket. Vad pratar jag om undrar ni? Jo, IDOL såklart. Satt hemma och kikade med Harry och Valle och vad får man se.. Den ena efter den andra deltagaren kommer ut och ser plågsamt felstylade ut. Visst det var 90-tals tema men kom igen! Tv4s stylist, vem du än nu är, SÄG UPP DIG!

Ska i gå igenom dem en i taget?
-Börjar med Rock-Robin..Vit tshirt och väst, inget märkvärdigt. Lite slätstruket kanske? Men ändå inte kvällens miss.

-PrettyBoy-Robin, Ingen utstrålning alls och var fan hitta dom den där "tröjan"?

-Baby-Johan...Kan någon klippa av den där ursäkten till frisyr och snälla, sätt inte på grabben en 4 storlekar för stor kavaj.

-Yazmina, först och främst, TACK äntligen åkte hon ut! Sen puttinutt-ballerina klänning funkar inte riktigt när man är äldre än 10? Och för guds skull (nej jag är inte kristen) ta ur hennes hemska extensions, det inte meningen att det ska se ut sådär!

-Sepideh, OH MY GOD så tacky klänning, nån gammal 90tals reject från Mariah Careys garderob? Hela stilen ikväll påminnde om nån filipinsk 40årig kareokesångerska på någon finlandsbåt.

- Lars , Enkelt och personligt. Antar att han valde outfitten själv utan "hjälp" från någon misslyckad stylist. Go Lars!

- Anna, Du sjöng så jag rös ikväll, superbra! Klänningen var helt ok, men Gör något med tösens hår. Hon är 16, inte 46!
Platta håret , färga det brunt och klipp ögonfranslång lugg (dölja pannan). Skulle bli toksnyggt.

-LouLou, om stylistens ursäkt är, "det är svårt att hitta hippa kläder till större tjejer", så visst kan jag förstå det, har själv det problemet. Men en färgsprutad gardin är inte lösningen! Gå även tillbaka till liknande frisyr som förra veckan, jättegulligt då!

-Alice, Söt klänning, körde "safe"...finns inte mycket att tillägga.

-Kevin, svart kostym med lite "hippa" detaljer som sneakers och tshirt, inte helt galet...helt ok om man jämför med resten av kvällens katastrofer.

Så denna veckans idolsnack går alltså inte till att såga deltagarnas insatser, även om flera inte var på topp idag, utan tv4´s stylist. Kräv hans/hennes avgång!

bild lånad från tv4.se
Bye Bye Yazmina...

Sprid gärna din idealcancer..

Nyss hemkommen från jobbet och kastar mig framför tvn en stund för att göra Harry sällskap innan hon ska till skolan. Slår på kanal5 i vanligt manér och strötittar lite på "The Voice". Josefin Craaford är en av mina favoriter bland de andra rätt tråkiga svenska kändisarna. Iallafall, Hans Wiklund (den gamle film-kritikern) presenterar Sex and the city-flmen, som släpps på DVD nästa vecka, och kläcker en sån nedsättande kommentar om Jennifer Hudson att både jag och Harry vaknade till.

Herr Wiklund, känns det nödvändigt att spy ur sig galla och sprida din jävla idealcancer bara för att du själv är Tjockofob?
Han har nämligen mage att uttrycka sig på detta sätt om JH:
 "Den tjocka flickan från landet som får sin Louis Vuitton"

Nu får du väl förfan kamma dig Hans, nej just det, du går ju omkring med nån sönderblekt rogaine-stubb på huvudet. Skärpning säger jag bara. Istället för att racka ner på Kvinnor med former, som t.ex. Jennifer Hudson, så borde vi prisa dom. Kvinnor kan vara vackra i ALLA OLIKA FORMER OCH FÄRGER.

Och sen när blev Jennifer Hudson Tjock?
Skaffa ett liv Wiklund. Jävla has-been.


Tjock? Nej, Vacker!!

Blogg Awards!

Efter en smått hysterisk kväll hemma, då jag var helnojig över att jag inte fick tag på familjen nere i Värmland, så sitter jag fridfullt i min ensamhet på jobbet. Lite skönt på torsdagskvällar, man får betalt för att sitta av tiden känns det som.Bara jag här mellan 00-06. Jag och dom få tokar som ringer in.

fick frågan nyss: "Jag är 16 år, är det konstigt att jag inte kommit in i målbrottet än"?
Vad fan svarar man på det?

Åkte bussen förbi Stureplan förut, vanliga vägen till jobbet och kom på att ikväll körde dom ju "Blogg-awards" på StureCompaniet. Jädrans va mycket folk det var utanför. Läste senare på Metro.se att tex Carolina Gynning ,(årets kändis-blogg) Elin Kling (årets fashonista-blogg) BlondinBella (Årets Business-blogg) och Kenza (Årets Bloggare 2008) vunnit priser. Grattis till er och ni övriga vinnare såklart. Alla har väl vid det här laget hört att miss Blondinbella slutat blogga, "paus" som hon kallar det. Kul att hon insett att skolan och hennes vanliga liv är viktigare.

Gynnings blogg brukar jag läsa, hon är så jävla skön. Klockren helt enkelt och Sveriges hetaste puma är hon med.
Någon håller med? Eller tycker att jag har åt helvete fel?

Miss Gynning

Höstkläder..

Skickade efter lite höstkläder och lite "hemma"-saker från ELLOS igår, blev inget från HM, dom hade inget kul att skicka efter. Blev mest basickläder, brukar bli så, roligare att piffa upp en outfit med lite udda accessoarer. Själv är jag mycket för antingen stora örhängen eller långa halsband. Har även en liten väskfetish, även om jag inte har någon samling direkt..

Nu ska jag surfa in och kolla tågtider för nästa helg. Ska ju ner till värmland då och träffa familjen, samt ta med lillasyster hem till Stockholm. Ska bli så kul och träffa henne. Efter 8 månaders tid!
Galen länge. Saknar henne som bara den.

Skriver senare!

En av de tröjorna jag skickade efter. SÅ MYSIG, eller vad tycks?

Okay, I confess!

Ligger i sängen nu med laptopen i högsta hugg. Tänkte beställa lite kul höst/vinter accessoarer från Hm.com. Sista dagen med 20% rabatt så varför inte passa på. Kommer på mig själv med att lyssna på Darin & Kat de Luna´s nya låt, Breathing your love. Och jag måste nästan erkänna, den är bra. Blir bättre och bättre för varje lyssning. Lite kul, lilla Darin har blivit vuxen. haha.

En annan låt som fastnat i huvudet är miss Spears, Womanizer. Så jävla grym och vilken video! Kul att hon gjort sån comback, längtar efter nya skivan. Hon är ju tusen gånger bättre nu (samt förra skivan ,Blackout) än hon varit när hon var yngre med hennes mes-pop låtar. Aldrig varit ett fan av henne förr, men nu sållar jag mig gärna till skaran. Längtar tills man får se hennes nya dokumentär, där man får höra hennes sida av allt som hänt senaste åren, men bröllop/barn/skilsmässa och personlig kollaps...Ska bli jävligt intressant!

Nej, nu är det dax att beställa det jag ska ha från HM och sen fixa lite mat. Kanske se någon film om Harry orkar.

Tjipp o hej!


 

Everything..

Ligger i min säng nu, i mitt nya sovrum. Ska plocka rätt imorgon så allt hamnar på sin plats. Känns konstigt att plötsligt kunna stänga in sig på kvällen. Fick just en sån överväldigande känsla av ensamhet. Som om jag stängt in mig och ingen kan komma in. Då pratar jag inte om någon vanlig sovrumsdörr utan dörren till mitt hjärta.

Är bara rädd för att ge nyckeln till fel person.
Orkar inte med det en gång till. Inte nu. Då är jag hellre utan.
Lyssnar på Everything av Lifehouse, vilket är en av de vackraste låtar jag hört. Visst så säger jag ofta. Men denna låt får mig att gråta.


Lättat hjärta..

Och tömda tårkanaler.
Har haft ett långt, jobbigt men nödvändigt snack med Harry om vår boendesituation och utan att gå in på detaljer så fanns det mycket som var osagt mellan oss. Jag tror hon känner som jag nu, lättad och redo att "börja på ny kula".
Största förändringen blir att vi ska "byta rum", jag får ta sovrummet så jag får lite egen space och Harry tar mitt hörn i vardagsrummet. Då kan jag stänga om mig när jag vill vara ensam, vilket jag saknat lite. Samt ska de bli en jävla skillnad på städrutinerna hemma. Ni som känner mig vet att jag inte är värsta städfreaket (understatement of the century) men ändå en klar förbättring från när man bodde med brorsan.

Förstod för första gången idag hur påverkad och hur illa jag behandlat någon som står mig otroligt nära och tanken på att jag inte skulle ha henne i mitt liv vill jag inte leva med, inte över något sånt här. Så om du läser detta, du nådde fram till mig inatt, skaka mig från grunden så att säga. Det sista jag velat är att såra dig, ingen annan heller för den delen, men nu var det dig det handlade om. Eller OSS kan man säga. Love You.

You make me wanna be a better woman! :)

Tankspridd

Vet inte riktigt vad som händer, är lite fundersam på hur en människa i min omgivning beter sig. Känns rätt jobbigt eftersom jag får otroligt negativa vibbar utan att veta någon anledning. Känns inte som det är min uppgift att få personen i fråga att prata om det men undrar hur länge det ska pågå. Jag hatar att känna mig obekväm, och det gör jag i sånna här situationer.

Om någon är sur/arg på mig av någon anledning, varför inte prata om det om vuxna människor? Sen att dra ut på det i flera dagar känns bara ännu mer onödigt. Det här drar ner mitt humör oerhört och det känns rätt trist eftersom jag egentligen inte har nåt att vara ledsen över. Detta händer rätt ofta, så det är inte första gången, men om det är nåt fel jag gör så varför inte säga det? Om ingen säger något kan jag ju inte försöka göra det bättre.
Sen är det väl inte jag som ska kompromissa om allting heller. Whatever, vill bara få va glad och bekymmerslös. var mitt roliga och vanliga jag.

Fuck, Make me smile!

Idol Feber! (total diss av årets deltagare)

Och Nej, då menar jag inte Idol 2008, iallafall inte av dem som är kvar. Visst Anna är rätt bra, även om hennes låtval är lite sisådär. Lars gillar jag också och som sagt Lou Lou. Men de är ändå grymt låg nivå på deltagarna igår. Jag säger höj åldersgränsen till 18 för att ens få söka och sluta med daltandet av dom unga deltagarna.

Bra att Jesper åkte ut. Han ser ut som en dålig klon av Idol-Ola och låter som ett tolvårig dansbands-wannabe
Yasmina gick endast vidare för sitt utseende (som enligt juryn är så otroligt...själv tycker jag hon ser rätt gammal ut, inte alls som 17), hon sjunger katastrofalt, känns väldigt "skolavslutning i 9an".
Robin "Prettyboy" ska vi inte tala om, Känns väldigt "skolans sötaste kille" blandat med "ser ut som Basshunters lillbror", visst du är så söt...så länge du inte sjunger.

Johan Palm 10åringen med falskleg, som av någon anledning har en plats bland finalisterna. Sorgligt. Han är ju så liten att han väcker moderskänslor hos tonåringar. Kom igen Svenska folket, detta är IDOL, inte lilla melodifestivalen eller små stjärnorna.

Däremot vill jag plussa för min super favorit ALEXANDER KONSTANTOULAS som nyligen fick skivkontrakt trots att han missade en plats bland dom 16 sista iår (helt oförklarligt varför han inte gick vidare).
Har smyglyssnat på första singeln "I´m Sorry" och jag älskar den! Grattis och Stort lycka till!
Lyssna här: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2008/article3485751.ab

Sen läste jag även att "kapten" Daniel Karlsson från förra årets favoriter släpper skiva nu, såg hans nya video på Aftonblandet och måste säga att den är grym, udda och orginell, precis som artisten Daniel är. Håller utkik efter skivan!
Lyssna och se videon här: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3490952.ab

Sist men inte minst, kanske däremot kortast..hihi, vill jag tipsa om min underbara vän Ville Niskanen. Många av er känner nog igen honom från idol 2006. Nu är han snart aktuell med sin tredje singel, som sjungs på svenska. Kan bara säga att den är riktigt vacker, älskar hans röst. Inte bara för att han är min vän men för att han är grym!
Han är även aktuell i årets idol i Finland!
http://www.myspace.com/villeniskanen
www.metrobloggen.se/villeniskanen


Alex, Daniel och Ville!

Nyss anlänt på jobbet...

Är på lite konstigt humör idag, hoppas det går över snart.
Jobbar till kl 06, alltid lite kul.
Bra nyheter iallafall, fick min nya laddare igår så nu har jag min mobil igång igen.
Kan iaf ta emot samtal/sms. Hurra..

Har ingen blogginspiration alls, suck, därför blir detta inlägg rätt menlöst.
Måste sätta igång och jobba också. Såg att jag hade missat samtal från Lion nyss också, fan!
Illa när man inte kan ringa upp.....riiiiing igen babe!!

suck.
Work Work.

If you only knew

It's 4:03 and I can't sleep
Without you next to me I
Toss and turn like the sea
If I drown tonight,
bring me Back to life

Breathe your breath in me
The only thing that I still believe
In is you, if you only knew ...

Jag lackar ur!

Shit vad trött jag blir. Försöker ju fixa ny bakgrund på bloggen. Men går det, nej! Jag följer ju intruktionerna och har skrivit in allt som jag ska i kodmallen, men det händer inget. AHHHHHHHHHHHH. vad jag inte har tålamod för sånt här.
Någon som vill fixa?


Väntar och Väntar...

Vaknade redan vid sjutiden imorse, kände mig jättepigg av någon anledning.
Har kikat lite på höst/vinter kläder som jag ska skicka efter..men inte bestämt mig än.
Väntar på att Valle ska ta sig hit också, hon borde varit här för länge sen..hmm, undra vart hon tagit vägen. Hade ju tänkt vänta med lunch tills hon kom men nu är jag för hungrig.

Ska käka lite lunch och titta på Våra Bästa år. (Ja, jag ser på den serien...Mobba mig inte!)
Skriver lite senare...

It´s Bananas!

Är inte på lika sentimentalt humör nu som jag var tidigare idag. Jisses man har ju nästan mer humörsvängningar än en apa på Pms. Var och mötte Harry i centrum efter hon slutat skolan förut, satt och snackade på en bänk ett tag och tittade på folk. Att göra lite "people-watching" ibland är riktigt kul, finns så många olika sorters människotyper :)

Efter en stund gick vi iväg till Turhörnan (en kiosk) och hämtade ut lite paket och sen gick vi till Ica och handlade lite. Köpte bara lite juice och frukostgrejer, resten handlade jag ju igår. När vi gick mot kassan gick vi förbi glassdisken och vad fanns det där. Jo, Våran lilla icabutik har börjat sälja BJ glass! Var bara tvungen att köpa. Jag köper alltid "Cookie Dough" men idag kände jag för att testa något nytt. Blev nya smaken "Chunky Monkey" vilken jag håller på att äta just nu. OH MY LORD säger jag bara.


Helt sinnessjukt gott!!

En fin höstdag som denna..

Och inte har man några planer. Ska egentligen tvätta, men tror jag avbokar den tiden. Just nu kollar jag på Oprah, och torkar tårarna. Som vanligt så gråter man till ett tv program. Fånigt värre men otroligt frigörande.

Programmet handlar idag om Vad man skulle göra om man fick spendera en dag till med någon som man älskat och som dött. Vem skulle man välja och varför...vad skulle man säga och vad ville man göra. Om jag sätter mig själv in i den situationen så vet jag inte vem jag skulle välja. Många i min omgivning som lämnat denna värld alldelles för tidigt.

Men det är värt att fundera över. Vi har inte hur mycket tid som helst med varandra och man tar ofta för givet att man kan ringa imorgon, näst vecka..eller att man ska ses om en månad. Vi planerar så mycket i förväg att vi glömmer bort nuet och vi tar våra relationer med varandra för givet så att vi glömmer att berätta hur mycket man uppskattar och älskar varandra.


Mina vänner, mina syskon...min familj. Människor som påverkat mig från olika vinklar och i olika perioder i mitt liv. Alla människor som lämnat ett avtryck någonstans i mitt liv. Alla ni har påverkat mig att bli den människa jag är idag, alla ni har betytt mycket för mig, vissa mer och andra mindre. Men det finns många om inte vet hur mycket dom betyder eller vilka underbara människor dom är. Listan skulle kunna göras hur lång som helst...

Nu måste jag torka tårarna...


Trapped in loverville?

Well, precis kommit hem. Har vart och storhandlat med Harry och Valle. Blev en hel del. Så nu kan man bli ännu tjockare. Handlade faktiskt rätt hälsosamt, det ni!

Känns som jag är fast i Loverville. Kärleks syndrom delux runt omkring mig. Dock inget som haft någon inverkan på mig eget kärleksliv. Forsman är iallafall lycklig och förlovad med sin Victor hemma i Värmland. Harry har precis hittat sin myspojk i Götet och Valle har även hon hittat en karl Götet...
Hmm. Är det där alla bra killar gömmer sig? Tanken har ju slagit mig. Man kan kanske skulle åka ner på en raggarrunda till Sveriges fiskeby..eller inte. Har inte mycket till övers för Göteborg faktiskt. Aldrig gillat staden bara...

Anyway, Är så GOD AWFUL Kärlekskrank. Sjukt ju. Nu börjar det fan bli kris alltså..

Ne, måste få nån mat i magen, inte ätit något än idag...vilka rutiner man har..(NOOOOOT)
Och hjälpa Valle med spisen, hon har nämligen fått för sig att den kommer sprängas. Tösen har uppenbarligen aldrig stött på en gasspis. Vet iofs hur hon känner sig, när vi flyttade in här var jag så rädd för spisen att jag levde på micromat första veckan.

Ciao!

Home at last!

Då var Harry hemma igen, känns skönt. Är så ovan med att vara hemma själv så när man väl är det blir det ensamt.
Fast man har ju katterna såklart :) Kanske kommer bli såndär crazy-cat-lady när man blir gammal. Det vore nåt...haha

Fortfarande trött i huvudet, lär inte bli sent idag. Har hur mycket sömn som helst att ta igen.
Ska ta och kasta på mig något i klädväg och släpa med Harry till Ica eller Vivo..måste handla lite, helt öde i kylen för tillfället.

Ciao!

Nattligt Sug...

Nej det är inte så snuskigt som det låter! Ligger i sängen och kan inte sluta fantisera om choklad. Dom säger ju att choklad är ett sex substitut för oss tjejer. Kan nog vara så. Även om det finns en del choklad som överträffat en del sexande. Hahaha.
Och tvärtom självklart.
Men allvarligt, skulle va kul att baka något, har inte bakat på evigheter.
Någon som har något bra recepttips?

Kommer ihåg när jag bodde hemma hos morsan, då jag och lillsyrran brukade baka muffins. Hon tyckte alltid det var så kul att få hjälpa till. Då var hon ju bara 5-7 år. Nu är hon ju stora damen, fyllde 11 i Augusti. Inte har man träffat henne sen i februari heller. Det blir det snart ändring på. Har lovat att hon ska få komm upp till stockholm på höstlovet. (slutet av oktober) och vara här i några dagar. Ska bli kul som fan och få visa henne stockholm. Undrar bara vad man ska hitta på med henne. Möjligtvis gå på nå bio..Blir nog en del gratis nöjen med, har ju inte hur mycket pengar som helst heller...

Kanske dags att sova snart.. men blir nog svårt.... JAG VILL HA CHOKLAAAAAAD!!!


Jag & lillasyster...2006



Mitt huvud...

känns som en tickande bomb. Visst jag klarade mitt sista jobbpass och resan hem. Väl hemma började jag städa. Så plockade undan lite, släängde sopor, diska och dammsög. När jag väl la mig i sängen så slocknade jag direkt. Sov drygt 4½ timme innan jag vaknade och nu känns mitt huvud som det ska sprängas. Kroppen känner nog av att jag inte fått någon sömn under helgen.

Har precis lagat mat nu, kanske mår bättre efter lite vanlig svensk husmanskost, blev mos och falukorv, grönsallad och knäckebröd! Klockrent värre :)

Ska hoppa ifrån datorn nu, äta min mat och se på filmen "Fun with Dick and Jane" som börjar nu på 3an. Filmtips till er som tråkar hemma! Just ja, innan ja lämnar datorn så ska jag lägga bud på en jättemysig tröja jag såg på tradera...
Puss på er alla!

p.s. Kul att lite fler börjat läsa bloggen!! Men glöm inte att lämna lite spår efter er så jag vet vilka ni är :)

Jag vill...

Ha fjärilar i magen
Ha svårt att sova
Hålla en hand
Drömma
Kyssa
Älska
Skratta
Känna värme
Känna saknad
Känna längtan
Känna Kärlek







Jag Vill Vara Kär..

Oh lord..

57 minuter tills jag slutar, får kämpa för att hålla ögonen öppna.
Sista jobbkollegan gick precis hem och nu är jag ensam. Tror det kommer någon vid 07.30, hoppas nästan på det annars är risken överhängande att jag faktiskt slumrar till. Har druckit 6 glas kaffe (som sagt har vi inga muggar på jobbet utan flashiga 5kronors glas från Ikea)..börjar kännas i huvudet!

Oh, nu ringde faktiskt en kille jag jobbar med, han skulle visst börjat kl 7, men det var förseningar i tunnelbanan och var på väg nu. Då får man sällskap snart då. Yeey.

Har spenderat dom senaste drygt 2 timmarna med att se på Family Guy, the movie. Fy i helvete så kul. Satt och småskratta för mig själv hela tiden. Han jag jobbade med måste trott att jag var galen.
Det är jag ju också....på ett bra sätt.

fan va jag svamlar. I need to sleep...ZZZzzzzZZZ




Uttråkad? Musik tips!

Kolla då in en grymt begåvad musiker från stockholm..(vad annars)
Han är även en gammal jobbarkompis, klockren snubbe...men som sagt. lyssna och njut.
Troy James, this guy is going places!

www.myspace.com/troyjamz

Lägger upp en av hans låtar här.
Troy Jamz featuring Luwam & Conté- Smile

It´s spinning round round...

Nu är jag på jobbet igen. Blev INGEN sömn alls idag, vet allvarligt inte hur jag ska klara att vara vaken till kl 8 imorgon bitti. Det snurrar i huvudet och jag känner mig nästan berusad..
It´s gonna be a looooooong night.

Har lite "lördags godis" med mig iallafall, Twix. Längessen man käkade det, men funkar bra när man känner att man blir trött... *S O C K E R   K I C K*



Jag hade ju planerat att sova under dagen, men så slog jag på tvn, dum som man är, och se på fan, tv4 film visar faktiskt en bra film. Kände mig nästan tvingad att titta. Filmen Bodyguard, en gammal 80tals tår-drypare med Kevin Costner och Whitney Houston (innan hon blev knark-queen). Har nog sett filmen 6-7 gånger, men den är ju så fin. :) och Whitney´s röst går inte av för hackor, klassikern "I will always love you" spelas i slutscenen och då trillade en liten tår ner för kinden på mig. Efter det vart man på tok-kram humör..men har man ingen att kramas med är det svårt...

Damnit, nu måste ja sätta igång att jobba.
Tjipp o hej!


p.s. Visste ni att det var Kanelbullens dag idag? Undra vems idé det var....


Breakfast in bed?

Ligger i sängen ny med min fina laptop och njuter av lördagsmorgonen, hade njutit lite mer om man inte hade jobbat hela natten, men konstigt nog känner jag ingen vdare trötthet. Brevid mig på en pall står min frukost, en tallrik yougurt (jordgubb och grantäpple) och flingor. Kittlar dödsskönt i kistan som farsan Baloo skulle sagt.

En sten har lättat från mitt bröst, verkar som mitt lilla mobilproblem faktiskt kan komma att lösa sig i slutet av månaden tack vare min bästa killkompis. Thank you sweetie! Inte helt hundra än, men vet att han kommer hjälpa mig om han kan.

Har även kikat in på tradera efter en ny laddare till min nokia, hittade en och ska betala den nu så till veckan kan jag få igång mobilen såpass att jag kan ta emot samtal och sms igen iallafall. Goda nyheter alltså, då kanske man kan få prata med goa Lion igen..

Nej, nu ska jag äta upp min frukost och sen kanske sova en timme eller två. Jobb igen kl 20...
Puss sålänge!


Flingor någon?

Ensam i natten

Då var man själv på jobbet igen, lite trist faktiskt att man är själv hela nätterna.
Eller ja, mellan kl 04-07 (lr 07.30.inte säker).
Blir så ensligt och tyst här. Bara drygt 3 timmar tills jag slutar iallafall. Sen ska jag banne mig hem och snabbstäda lite innan jag somnar... brukar ändå vara rätt pigg på morgonen. Sen blir det jobb ikväll igen kl 20-08. Där är lördag natt som är värst, alla tokfyllon som ringer då. Har väl varit en del inatt också...
Jag menar kom igen...samtal som:

"heeej, ja vill ha smisk på stjärten"

och

"Kan du koppla mig till en langare"

Är det humor? det kostar alltså drygt 12 kr för er att ringa och säga det, Värt? NEJ! Det finns folk till allt som morsan brukar säga.För att inte tala om alla skåningar, ni borde få läsa RIKS SVENSKA i skolan, det är hel omöjligt att höra vad ni säger.. "Rörjdbej svenbajej" är inte samma sak som Robert Svenberg (exempel) Jisses.

Tur att herr Lion är online på msn och muntrar upp mig iallafall... *cutie* PUSS PÅ DIG.

och PUSS TILL ER ALLA!

Begär!

Måste bara blogga lite snabbt innan jag sätter igång och jobbar. SKulle börjat för en stund sen men missade bussen så nu vart man lite sen. Har verkligen ingen lust alls och jobba inatt, men hey, hade jag varit hemma hade jag suttit vid datorn all night long anyway, då kan jag lika gärna få betalt. Right?

Gud (nej, jag är inte troende), vad jag har börjat blanda in engelska när jag skriver, inte alls med mening för jag vet själv att det är lite störande att läsa. Men jag skriver ju som jag pratar. Take it or leave it liksom (klämmer till med ett riktigt fjortisuttryck)

Har inte gjort något produktivt alls idag, somnade i förmiddas och sovit nästa hela dagen, fanns ju ingen Harry hemma som kunde väcka mig. Hon har nämligen åkt ner till kärleken i Götet över helgen. Inte heller har man sin mobil sär folk ringer och väcker en. Tro det eller ej så har BÅDA mina laddare lagt av, kan ha nåt o göra med att Sickan (ena katten) gladeligen har tuggat på kablarna. Suck. Så nu kan folk heller inte ringa mig. Så ni som läser..och som jag känner. Ni når mig BARA PÅ MSN för tillfället.

Just nu har jag bara ett sjukt begär efter SNUS! Vore så skönt med en Götet Rapé...eller General. *ahhh*
Jag freakar ut snart...måste ragga en snus innan jag kan börja ta samtal från galna idioter (läs: skåningar med grova uttalssvårigheter, kåta norrlänningar, aggressiva göteborgare, fulla värmlänningar, dryga stockholmare mm)

Let the night begin!

Sthlm- Sergel By night

Thank god it´s friday?

Nja, vettefan om det blir någon glädjedans över att fredagen här.
Slutade jobbet kl 6 imorse och släpade mig långsamt till bussen, lyckades inte få igång o ladda mobilen heller så fick åka hela vägen utan musik i öronen. usch.
När bussen börja närma sig Gullmarsplan meddelar chauffören att alla tåg på gröna linjen står still pga nåt signalfel. Typiskt!! När man bara är trött och vill hem så ska det vara nåt krångel.
Fick sitta ute 25 minuter i kylan och vänta på en ersättningbuss.Suck. Ska inte klaga. Kom ju hem iallafall...

Ligger i sängen nu, kikar på topmopel omgång 5...Jag verkligen älskar top model...detta är dock inte en av mina favorit omgångar. Synd nog har jag missat nästan hela säsong 10 som hade final denna vecka. Sändes ju samtidigt som Idol...ahh. Men TP 10 lär ju gå i repris snart. Fick höra av Boholm att min favorit Whitney vann. Så jävla kul att en "plus size" vann hela ANTM! Första tjejen med lite junk in tha trunk som man å fint brukar säga det.
Lite komiskt att en tjej som Whitney räknas som plus size.... Hon är ju smal som bara den...Men otroligt vackra drag!
Henne med lite smör på ;)



A Face To Die for

Call me a Sinner, Call me a Saint

Shinedown - Call Me (Otroligt vacker låt)



Wrap me in a bolt of lightning
Send me on my way still smiling
Maybe that's the way I should go
Straight into the mouth of the unknown
I left the spare key on the table
 Never really thought I'd be able
to say I merely visit on the weekends
I lost my whole life and a dear friend

[ Prechorus ]
 I've said it so many times I would change my ways
No, never mind
God knows I've tried
 
[ Chorus ]
Call me a sinner Call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite Call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
 It's all that I can say So I'll be on my way

I finally put it all together
That nothing really lasts forever
 I had to make a choice that was not mine
 I had to say goodbye for the last time
 I kept my whole life in suitcase
 Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be
 You know I live my life like a gypsy [

 Prechorus ]
I've said it so many times I would change my ways
No, never mind
God knows I've tried

[ Chorus ]
Call me a sinner Call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
 Call me your favorite Call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
 It's all that I can say
So I'll be on my way

 I'll always keep you inside You healed my heart and my life And you know I tried.

[ Chorus ]
Call me a sinner Call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite Call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
 It's all that I can say
So I'll be on my way
 So, I'll be on my way
So, I'll be on my way





Ryser i hela kroppen..

Ångrar något fruktansvärt att jag missade Coldplay när de spelade i Globen för drygt två veckor sen. Jag är inte mycket för konserter, känns rätt onödigt...Men det är några få jag skulle vilja se live. Metallica och Coldplay.
Nu var det brist på oengar som stoppade mig och det gjorde nästan lite ont i själen när jag såg detta YouTube klipp på Låten FIX YOU (en av mina absoluta favoritlåtar, of all time) från spelningen i globen den 18e september.
Ryser i hela kroppen..det är så gåshuden får gåshud!

Älska Coldplay!



Man hör verkligen hela globen sjunga med. What a feeling...*drömma sig dit*

Vända andra kinden till..Tankeställare

Slog mig igår att jag snart bott i Sthlm i 1 år...Jag är inte "nyinflyttad" längre...Tiden har verkligen flugit förbi känns det som, vet inte riktigt vad jag har gjort under ett års tid. Jag sa till mig själv när jag flyttade hit att jag aldrig skulle bli en sån där dryg jävel..(den bilden folk har av Stockholmare)
och det har jag väl heller inte blivit, än är jag ingen sönderstressad 08 som kastar mig in i överfulla tunnelbanevagnar för att stå ihoptryckt som sardiner i en konservburk. Det är inte hela världen om man väntar på en ny! (speciellt när tågen går var 3:e minut i rusningstrafik)

Däremot finns det andra "nyfunna" sidor hos mig själv som jag inte gillar. En av dem upplevde jag påväg till jobbet.
Sitter i tunnelbanan och lyssnar på radion, som vanligt, när en typ 35årig kvinna kommer förbi. Hennes hår är risigt, hon bär på en stor påse med pantburkar och ser allmänt härjad ut. Hon vänder sig mot mig och skramlar med några mynti handen, yttrar något oförståbart på något språk och jag vänder blicken. Jag tittar ut genom fönstret och låtsas som jag inte ser henne...

Ser att resten av människorna i vagnen följer mitt beteende och vänder andra kinden till...
Känner nästan genast en kräkande illamående känsla (kan ej beskriva det på något annat sätt) sprida sig genom kroppen på mig. För att skaka av mig känslan höjer jag volymen och sluter ögonen i hopp om att kvinnan ska ha lämnat tåget när jag öppnar ögonen igen...



Dagens tanke: Fan vilka bekymmer man gnäller över. Var glad för det du har istället...det finns uppenbarligen folk som har det jävligt mycket sämre...(nej inte barnen i Afrika...utan människor i din närhet, som Kvinnan på Tunnelbanetåget mot Hässelby som ingen ser)

E.G.O.T.R.I.P.P


Bloggtips..

Jag har hittat en ny bloggfavorit. Kolla in killen!
Öppen kille som inte är rädd för att skriva vad han tycker och tänker..
Inom alla områden!

http://ventux.blogg.se



Pulvermos..

Så, provade att byta stilmall på bloggen nu, tålde inte att se skärmen dränkas i ett rosa bubbelgums hav så fort man loggade in...Men still, måste göra något åt min design..nu ser hela bloggen ut som en klump pulvermos, med ord i..
eller så är det bara jag som är hungrig. (ovanligt)

Har varit runt och kikat in andras bloggar och även om det finns en del som skriver rätt intressant så har jag svårt att engagera mig, att börja följa en ny blogg är liiiiiiiiiiiiite som att starta ett förhållande (jag har vart singel way to long), det räcker inte med att läsa ett inlägg eller två, utan man måste lägga ner tid att läsa den, helst varje dag, och även kolla gamla inlägg för att se vad det är för person.

Jag har iofs inget annat än tid men många bloggar är bra meningslösa...och ändå helt sinnesjukt populära. Personligen så tycker jag att det visar starkt var nivån i det här landet ligger. Jag vill heller inte läsa überseriösa inlägg om politik i mellanöstern och svält i afrika, sånt matas vi ändå med via media dag ut och dag in, men visst kan det vara kul att läsa om något annat än vad de senaste jeansen från Whyred kostar...

Gillar iallafall själv att det är kul att läsa MANLIGA bloggar, tror att alla vi tjejer behöver lite mer insyn i hur ni killar tänker. Ibland kan man ju undra om ni är så okomplicerade som ni verkar, helt utan djup, eller om det lurar en hel djungel av tankar, känslor, drömmar och rädslor därinne bakom era hårda yttren...vill iallafall tro att det är så. Saknar mina gamla killkompisar, Man har tappat å många genom åren, växt ifrån varandra eller flyttat från varandra. Känns knappt som man har några kvar. Det saknar jag fan. Ska nog annonsera ut en förfrågan:

SÖKES;
MANLIG VÄN
DU BÖR HA SJUK HUMOR
och VARA EN ALLMÄNT HÄRLIG MÄNNISKA.
vad mer behövs?





Snabbis..

Blir supersnabbt bloggande nu..Varför? Jo jag har mat ugnen som strax är klar och så börjar ju idol nu, idol freak ja vet.., ...måste ju rikta min fulla uppmärksamhet mot tvn då...för att se om det blir skönsång eller bottentoner..Man kan ju hoppas på det första..
Heja Anna iallafall...och LouLou..hon är cool. Äntligen en FULL FIGURED kvinna i idol!!

Skriver senare.....


Bloggdesign...

Har funderat lite på hur jag ska fixa min blogg, den "design" jag har för tillfället är ju verkligen inte något som speglar min personlighet. Har kollar runt lite på en del "bloggdesign-hjälp"- sidor..men det ser rätt krångligt ut. Hmm, Undrar om man skulle beställa en design av någon som Boholm gjorde. Kunde ju va skönt att någon annan fixar det åt en...
Ska tänk på saken iallafall. 

Idag har det inte hänt speciellt mycket, däremot hörde chefen av sig, alltid lika trevligt, och frågade om jag ville ta ett extra pass inatt, kl 22-06. Jag nappade såklart, behöver verkligen extra timmar och nattpass funkar superfint för mig.. så det tackar vi för. Lär inte bli allt för stressigt när det är tisdag-natt heller. så man kanske hinner blogga lite...

Nu sitter jag på jobbet iallafall, kollar in massa sköna simpsons avsnitt.
Härligt och kunna se hela avsnitt, gratis ;)

Ledig imorgon iaf, ska tvätta då. HURRA! tråkigt men nödvändigt.
Bara 5 timmar och 35 min kvar typ....

RSS 2.0