Veckans Planer

Söndag: Film & Sova - hela jävla dagen

Måndag: Städa + Isabell kommer på tjejkväll + sleepover, ska bli sjukt kul!!

Tisdag: Mot apoteket, kurera mera..får inte bli sjuk.

Onsdag: Hoppas på att hämta ut kläder som jag beställt.

Torsdag: Jobba

Fredag: Jobba

Lördag: FEST FEST FEST! Fira Forsman (och Lilie), först middag och förfest hos Lilie, sen förmodligen Söderhäng på natten...

Söndag: Bakis? och KRYSSNING, Cinderella med Forsman, Boholm och ett helt gäng från Borlänge. Sjukt kul!


Bra vecka? Oh yeah.

Söndagsorgasm: Black and Gold



Självklart så lyckades jag skriva ett helt inlägg och råkade radera skiten...attans. Slutar jobba nu iallafall, veckans sista arbetspass. Känns skönt att vara ledig nu. har fått världens hosta och är förkyld och jag får inte bli sjuk nu. Sett fram emot närsta helg alldelles för mycket för det! Blir att kurera sig hela veckan.. Massa bla film alltså. Börjar redan idag, ska hem nu, krypa ner i sängen och glo på the Hangover, ruskigt rolig film!

Ska försöka lägga tankarna på Mcdreamy åt sidan också, blir galen av att tänka på honom hela tiden. Fan fan fan. Nästa helg är en välkommen paus kan jag lova.
Well, talk to ya later!

Lägger upp en Söndagsorgasm också, var ju ett tag sen.
Pöss








Gotta Love the Gays...

 

BOKAT!

29 APRIL DRAR VI PÅ GAYKRYSSNING MED GALAXY, FETT KUL!

Har faktiskt aldrig åkt med Silja förut, så ska bli kul med en ny båt.

Vi är sex personer som åker; Jag, Forsman,Tobbe, Harry, Tina & Beccis. Längtar redan nu!!

Jag som är tidernas största (!!) faghag kommer ju må svinbra på den kryssningen, för inte tala om en massa söta brudar som man kan spana på ;)

 

 


Oj oj oj oj!

Buffalo Soldier, work hard for America.....Oj oj oj...

5 timmar kvar och humöret på topp, bra natt när bara jag, Båtsman o Isabelle äger på 118. Spotify i bakgrunden och en snus under läppen så löser sig allt. Just nu är det Maroon 5 - She will be loved som spelas, satan så längesen. När deras debutskiva kom var jag helt besatt. Kunde lyssna i timtal på min cd walkman (det var tider det) medan man var ute och promenerade. Låtarna är fortfarande lika bra...



Iallafall, nu minns jag inte ens vad jag skulle skriva... Aja..
Pöss

Fixa Trixa Mixa - Tagga Tagga Tagga!

Planer kommer planer går. Fan att de ska va så svårt att styra upp saker. Håller på me lite fix för nästa helg, nämner inget mer eftersom Forsman ska ge fan i vad jag håller på med. muhaha.

Kom precis till jobbet, ett under att man tar sig hit, fortfarande är det en chock för SL när det kommer snö. Snö.wtf? Vill ha vår nu, av me vantarna, slippa frusna tår och inställda pendeltåg. Usch va ja känner mig flummig, kommr bli en lång natt på jobbet. Tur att Isabell joinar mig till kl 01, efter det är det ju "bara" 6 timmar kvar.

Måste in på nätet och panik-shoppa inför nästa helg, två utekvällar irad, yikes, jag som trodde jag var för gammal för sånt. Vi får la se om jag är vid liv på måndag.

NÅN, vem som helst, får fan i uppdrag att ringa mig på måndag, ring tills jag svarar och fråga mig tre saker;
1. lever du?
2. Har du supit bort några värde saker?
3. Är inte du för gammal för sånt här?

Nu litar jag på att någon ringer. Annars blir jag fan bitter.

På tal om inget, fick sms av McDreamy i Onsdags, hans satans ex har flyttat ut, bort från stan. Den tackar vi för! Detta kommer ju bli som att vara Zlatan och skjuta mot öppet mål. 1-0 till MIG!

well, dax för work work.






Pamper Yourself

Tjo hej!

Nu har man precis betalat hyran och elen för denna månad och får känna sig lite halvfattig. Andra takter var det igår, dagen man får lön känner man sig som en kung, allt är möjligt liksom. Iallafall, direkt vi vaknade igår, runt 13 tiden åkte vi ner till Märsta C och käkade buffé på Lucky House, Sushi och kinesisk buffé med fricka för 79 bagis, mycket värt pengarna!

Efter det drog vi runt och "shoppade" lite. Köpte Bla, Hudlotion, shampoo+balsam, hårfärg, ansiktskräm, fotsalt och ett fotbad! Har velat köpa ett sånt i flera år men aldrig blivit av. Imorgon är det dags att ha en riktig spadag, ska ta hand om mina fötter för en gångs skull, hatar fötter men va fan, med lite fotbad och nymålade naglar kommer dom se tipptopp ut igen!

Idag har de varit toklugnt, ska fixa tacos nu och ha myskväll me Frugan och Tobbe. Skönt att vara ledig!

Puss o Kram mina vänner.


Smarta Storbloggare?

Jusst nu går det segt på jobbet vilket resulterar i att man läser allt man kommer över.Hamnade inne på Gaybloggen, aka Amir nyss för att ströläsa lite. Måste bara kommentera en sak han hade skrivit igår, tydligen hade han och några vänner festat och jag citerar:

"Efteråt blev det ett besök på både Grodan Sergel och Vickan, var inget drag ute kändes det som? Har inte alla fått lön nyss liksom? Kändes verkligen inte som det, tomt och otaggat var det överallt."

Konstaterar då för mig själv att idag det den 23e. Kan inte vara lätt och inte ha ett riktigt jobb och förstå att vanligt folk får lönen den 25e..haha. (Utom Boholm då, men hon är allt annat än vanlig ♥). Lite kul, Som vi brukar säga.



Dax för lite nytt

Då har man beställt lite nytt från CDON, måste ju passa på när det är rea överallt. Blev 7 filmer och en annan grej för 300 kr. Galet! Visst ingen film som jag absolut måste ha, men kul att ha något nytt att välja på hemma när man är på filmhumör. Har ju sett alla filmer man har säkert 1000 gånger...nästan iallafall!

Blev iallafall bla:




3 års väntan är över.

Först och främst, ja, jag vet att det var längesen jag bloggade, har inte riktigt haft något att skriva om. men nu, nu jävlar!

För er som följt bloggen så har ni hört talas om min "Mcdreamy" aka The one that got away. Hösten 2006 gled vi ifrån varandra och kort därfter skaffade han tjej. Jag insåg kort därefter vilken pärla jag hade släppt, men då var det försent. Vi träffades liksom vid fel tidpunkt. Jag var osäker i mig själv och min framtid, visste ej om ja ville flytta från värmland och han ville inte lämna stockholm. Iallafall, nu efter många om och men så är han singel. ÄNTLIGEN. Tror inte nån kan förstå hur mycket jag har längtat efter detta ögonblicket.

I tisdags fick jag nyheten, han kom hem till mig och redan innan han hade kommit in genom dörren pirrade det i magen. Nu har jag verkligen min chans, får verkligen inte sabba den. Detta kan vara mannen i mitt liv ♥. Nu har jag iallafall tillfälle att ta reda på vad vi kunde ha blivit...

Är så lycklig så jag kan inte sluta le....





Smider Planer

Började smida lite hemliga planer inatt, om vad? Det får ni veta om några veckor. Hoppas bara att de kommer bli bra, vill verkligen överraska...

Redan sagt förmycket..haha.

Dumma frågor kräver dumma svar..

Fråga: Hur lång är en lina?

Mitt 118-Svar: Ja du, jag kände en gång en tjej som hette Lina, hon var minst 165 cm!


Shopping, shopping hela dan...

SItter på jobbet nu och fryser, vad annars? Om två timmar är det dags och åka hem, är inte speciellt trött även om jag borde vara det, längtar snarare efter min säng och mitt varma täcke!

Så, vad har hänt idag? Vaknade kl 08.00 imorse (skräll!!) eftersom jag ahde lovat Forsman att förlja med till Vårdcentralen, stackarn skulle ta blodprover och ville ha sällskap så vid 8.30 drog vi till Vallsta. Efter läkarbesöket hoppade vi in på Ica i Vallsta för att hämta ut paket och småhandla lite. Jag älskar att hämta paket, denna gången var det dock bara nya mjukisbrallor, en bolero, svart nagellack och ett par solbrillor (vill ha sommar...lr iaf vår nu!) men ändå. Är sjukt shopping sugen vill jag lova, har kostat på mig en del nytt denna månad, dock mest accesoarer..I love it!

Dock måste jag beställa lite till, vankas ju utgång den 6 februari (hör och häpna) samt ev kryssning den 7 februari.. festa två dagar i rad, det var sjukt längesen man försökte sig på något sånt...men får väl se hur de blir me kryssningen.

En glad nyhet som jag glömt nämna också, vi får hyra lägenheten i Märsta tills sista Augusti (innan var det preliminärt sista Mars), känns gött och veta att vi komemr få tillbringa sommaren "på landet", grillkvällar blir de!!
Längtar redan nu...ahh!

Nej, nu ska ja fortsätta kolla på the Vampire Diaries, någon mer som följer den serien?

Hunkarnas hunk...Spelar den onde Damon från Vampire Diaries..mums!


Jag Lever

Detta inlägg ska inte bli lika mörkt och dramatiskt som det sista jag skrev. Sen dess har jag hunnit tänka igenom en massa saker, även pratat (och gråtit inför) med killen i Värmland. Har insett att det egentligen inte handlar om honom, visst vi hade jättemysigt ihop i jul och jag tycker om honom men situationen mellan oss är för invecklad. Vänner blir bra helt enkelt.

I övrigt händer inte mycket, sen jag kom hem från jobbet i söndags har jag knappt lämnat sängen, kan kännt mig helt slut och igår hade jag förmodligen feber för satan vad jag frös! låg och skakade i flera timmar och nu under natten har man istället svettats ihjäl. Äckligt värre, men är ju piggare idag. Hoppas på att Forsman kommer hem från Tobbe idag, känner att jag behöver sällskap, dör av uttråking här hemma...

Annars kanske jag åker ner till Märsta själv, behöver hämta ut ett paket, köpa snus och handla lite käk... viktigast är snusen såklart. haha.

Suck.
Kan inte snön försvinna nu?


Stänger dörren för gott..

Visste redan innan jag åkte dit att det skulle bli såhär, wham-bam-thank-you-mam. Jag är inte sur, trodde dock att han förstod att jag tyckte om honom, lite iallafall och klart jag blir ledsen när det finns en annan tjej i bilden.
Visste väl ändå att just han och jag inte skulle bli något... så...äsch..jag vet inte.

Så jävla less på att alla runt omkring mig hittar kärleken hela jävla tiden. Jag orkar seriöst inte mer. Så fort jag öppnar mig för någon, släpper någon innanför min mur så går de åt helvete. Så fort mitt hjärta blottas så stampar någon på det. Mitt hjärta orkar inte mer, plåstrena håller inte och fördämningen brister. Sen ligger mitt hjärta i bitar, i en blodpöl på golvet.

Men nu får de vara nog, jag stänger in mitt hjärta, jag låser in det och kastar bort nyckeln.
Dörren får vara stängd..

Temporarily insane

Känns som jag skulle kunna skylla på något sånt nu, denna kyla driver mig till vansinne. Kan inte tänka klart, knappt hålla mig vaken och trots mina försök till påpälsning så tränger kylan in..överallt! Jag känner mig köld-våldtagen så fort jag spenderar mer än en minut i kylan. Blir det värre än så här så vet jag allvarligt inte om jag frivilligt kommer  lämna huset. Jag funderar starkt på att bli björn, ni vet gå i idé och vänta på att någon väcker mig i april typ... Någon frivillig?


fakt up!

1. Hur gammal är du om fem år? 29...och mer ska ja fan inte fylla.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Förutom dom på jobbet så blev de lillsyrran!
3. Hur lång är du? 172 enligt mitt pass
4. Vem ringde du senast?
Taxi Card
5. Vem ringde dig senast? Nån snubbe på Öland.
6. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Bra"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms oftast..

8. När såg du senast din pappa? 1987..när vi flyttade till Sverige.
9. Vilken ögonfärg har du? Melerade
10. När vaknade du i dag? 15.30, efter 2 timmars sömn sittandes på sängkanten.
11. Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas
12. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis med McDreamy...vart som helst!
13. Vad skrämde dig om natten som barn?
Monster i Garderober och Kyrkogårdar
14. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Isabelles snygga kontors-dans.
15. Hur stor är din säng?
105 cm..
16. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar..hemma alltså
17. Sover du med eller utan kläder på dig? in my birthday-suit
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5-6 styucken
19. Vilka städer har du bott i? Montreál-kristinehamn-karlstad-hallstahammar-åstorp-värmdö-stockholm (högdalen, och nu märsta)
20. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota, hatar strumpor!
21. Är du social?
Ibland så
22. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry - chunkymonkey
23. Vilken är din favoritefterrätt? Vispgrädde på en het man!
24. Tycker du om kinamat?
Mela lis och flitelade läkol tack!
25. Tycker du om kaffe?
Nej
26. Vad dricker du till frukost? Vatten, mjölk eller Juice
27. Sover du på någon särskild sida?
nej
28. Kan du spela poker? Om jag kan!
29. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Nope
30. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite Tyska
31. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
32. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
33. Vad spenderar du helst pengar på? god Mat, film och shopping
34. Äger du dyrbara smycken? Nej
35. Vilket är ditt favoritprogram på teven? How I met Your Mother, Project runway och Top Model typ
36. Sover du med gosedjur? Nej, tappat bort min favorit
37. Vad har du för ringsignal?
Lollopop med Lil Wayne
38. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Morsan har nog sparat nåt.
39. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en coca cola kork
40. Kan du byta olja på bilen?
Öh nej?
41. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Kan inte ens köra, försökte i borlänge en gång med Boholm, men då hamna vi i diket..sen var vi på väg ner i en sjö..tacka fan för taxi!
42. Läser du dagstidningen?
Nej, nån gång Metro när man sitter på pendeln
43. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
ingen aning...p3 kanske var på i taxin förut
44. När var du i kyrkan senast?
Mitt ex begravning, 2004.
45. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
6 dagar, Arvika 2006. GÖR JAG ALDRIG OM!

 


Mot Cityterminalen!

Då har man slutat jobba för natten och nu ska vi bege oss mot Cityterminalen, lillsyrran ska nämligen åka hem efter ha spenderat typ 14 dagar här, lillskiten börjar ju skolan på Måndag. Har frusit som fan hela natten, vill fan inte ut i kylan! Blir att köpa sig en varm choklad på Cityterminalen vill jag lova!

Syrrans buss går kl 09.00 (om de nu finns biljetter kvar) och då ska jag skynda hem och sova, börjar jobba kl 18 igen i eftermiddag. Hipp Hurra.

Nej, nu blir de på med halsduken.
Skriver senare...





Och du Boholm, KRYA PÅ DIG BABY! ♥


-Blank Space-

Just nu är det bara tomt.

...

I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to do

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish



Innerst inne är jag en norrländsk man..

Tänkte på det förut, satt och slöläste lite bloggar på jobbet och hamnade på blondinbellas blogg. Såg att hon varit på en Modo match och fy fan vad jag blev avundsjuk. Min stora dröm är nämligen och få se mitt älskade modo spela live!

Spann vidare på tanken och insåg att jag nog innerst inne är eller iallafall i ett tidigare liv har varit en norrländsk karl. Bevis 1; Jag snusar, 2; Jag svär utav helvete. 3; Jag älskar MoDo 4; Jag är stor och stark. 5; Jag stressar aldrig. 6; Jag är varmblodig. 7; Jag älskar norrländska dialekter, mentaliteten, luften, lugnet...allt helt enkelt!

Jisses.
Norrland i mitt ♥

Bild från bussen när vi var mitt på Höga Kusten Bron..på väg hem från Umeå i somras...


118 väljer musiken...



Denna låt spelas varm på kontoret vill jag lova!


Shop til u Drop!

Dags att unna sig lite nya saker igen då, har ju fått julklappspengar av Pappa och vad passa då bättre än att klicka hem lite fint på rean?

Hämtade ett paket från Ellos i förrgår, men då var det bara "måste ha" saker som trosor, strumpor, mjukisbrallor och en kofta. Väntar även på ett paket från HM med skor till syrran, väska, armband och lite annat. Nu var jag inne på Hms sida igen och denna gång blev det lite smått och gått, bla detta;



Stora vräkiga och udda halsband..det blir min grej i vår. Speciellt snygg eftersom jag typ alltid har svarta kläder, man måste ju piffa till det :)

Pengakåta jävel

Sitter på jobbet nu men börjar inte förrän om 20 minuter. Skulle ha jobbat ett kort pass idag mellan 17-22, hade verkligen ställt in mig på det, men så ringer chefen och frågar sååå snällt om jag inte vill jobba hela natten istället. Alltså 17-06. Kunde helt enkelt inte säga nej, tror natten blir ganska lugn, hoppas på att folk gjorde av med tillräckligt mycket pengar på juldagen och nyår.

Hade vart skönt att åka hem kl 22, men 180 spänn i timmen? I just lööööve money.

Tomtebloss och Marcus

Har precis sett en glöggfull Marcus hoppa omkring, dansandes i snön med ett tänt tomtebloss i varsinn hand. Det var en riktigt vacker syn. Han rumlade in på jobbet för någon timme sen och nu har han halvdäckat brevid mig :)  Se om jag får med sötnosen till Märsta eller om han ska åka hem själv till högdalen.

Slutar om 20 minuter, dom senaste timmarna har jag enbart fått köra sms, skönt att slippa prata med alla fulla människor men ändå inte, jisses vad mycket sms folk har skickat inatt, aldrig sett något liknande. Halva Sverige lär få fetingfin mobilräkning i januari. Skål för den säger vi.

Slutligen innan jag drar hem;

-Grattis på Födelsedagen Lilie!
- tack för pizzan Frippe!
-tack för bitmärket på tutten Marcus!

Hoppas alla haft en trevlig nyår. Ut med det Gamla och in med det nya!


RSS 2.0