Kunde inte låta bli...

Hittade dessa sjukt snygga örhängen på Tradera, kan knappt vänta på att dom kommer ner i brevlådan om några dagar...69kr bara...rena rånet ;)

Nu behöver jag bara göra hål i ena örat igen..(växt igen sedan rätt länge..) Nu har jag ju verkligen en anledning.. Me like!
Har alltid älskat stora och maffiga örhängen, vet inte varför, men det är såå snyggt! Hoppas bara dom är lika snygga IRL.. man får väl vänta och se helt enkelt...



Tog mod till mig idag också och sökte jobb på min gamla arbetsplats. Ska bli mycket intressant och se om dom hör av sig. Man vet ju aldrig? Saknar faktiskt en del av filurerna som jobbade där. Vi får väl se..

Ha en kalaskväll alla. Puss!/Charlie

p.s. Idag är den exakt 4 veckor sen jag slutade snusa :)

Den eviga singeln..& SATC maraton!

Det är jag det, i ett nöt skal! I fem års tid har jag varit singel, trånande och dagdrömmande efter den kärlek som bara existerar på film! Varför kan det inte vara så lätt att min ädle prins kommer galopperandes på sin vita häst..*djup suck*
I nuläget är jag så otroligt trött på singellivet att jag spyr. Inte bokstavligt talat, men ni vet vad jag menar.

Kanske är det så att den som anstränger sig för mycket inte hittar någon kärlek, medan den som inte letar hittar sin stora kärlek på bussen.Ni hänger med på vad jag menar?
Tänkte efter igår, Har sedan jag flyttade upp till Stockholm (november förra året)  iallafall haft en "första" date med sex killar... Och varje gång verkar jag träffa fel.

Inte konstigt att man blir trött på MÄN. Kanske vore dags att ta en paus från dom. Finns ju fortfarande någon i mina tankar, som jag skrev härromdagen..men sedan han var här i fredags å har jag inte hört så mycket mer.
Bliv bara allmänt less. Sånna här stunder jag vill träffa Emelie och bara umgås och prata allmän skit som vi tjejer gör med varandra.



Positiv nyhet imorgon iallafall mina vänner (och främlingar??)
IMORGON ONSDAG FRÅN KL 19.00 ÄR DET SEX AND THE CITY MARATON PÅ TV3.
hela 5 timmar av tv-njutning..inklusive de två sista avsnitten. Sen att jag kan dom i huvudet spelar ingen roll utan jag gråter som tok varje gång jag ser Carrie komma in på fiket och överraskar dom andra tre.

Oh! längtar redan... Får se om man hittar någon att se alla avsnitt med :)


Dags att vinna på lotto...

Känns som det skulle vara ett bra alternativ. Man läser i tidningar och ser reklam ständig om alla dessa jackpots på typ 30 miljoner... 30 miljooooooooooooooner! är det någon som vinner det? Vilken dröm, säkert rätt jobbigt psykiskt men ändå. Ibland kan ja inte hjälpa än att vara avundsjuk på dom som växer upp med silversked i mun..(som morsan brukar säga) Att aldrig behöva oroa sig för pengar.. kan inte ens föreställa mig ett sånt liv.

Att vara arbetslös har nog fått mig att inse ännu mer hur mycket pengar egentligen betyder. 
Vill verkligen ha tag på ett jobb nu, inte bara för plånbokens skull, men för tristessen. Visst vissa dagar är de sååå skönt att inte behöva jobba, men i längden är det bara tröttsamt och tråkigt...eller snarare OINSPIRERANDE.

Ingen därute som behöver folk på sitt kontor? :D

Man skulle haft det så bra som vissa töser runt om i landet, att tjäna pengar på sitt bloggande! Vilken dröm! Måste nog kolla upp mer om det..:)


Nu ska jag ta och hälsa Harry Välkommen hem efter en låång helg i Hultsfred... Puss & Godnatt på er/charlie



ps. MakeUp borste från I.D ... *ViLL Ha*


Länge Leve Youtube...

Sitter vaken vid en tid som inte är mänsklig att vara vaken på..klockan är snart halv 6 men kan inte sova.
Har spenderat natten med att spela poker med Emelie och drivit med någon galen amerikan och nån skum svensk kille.  Roligt var det iallfall, kul att en del inte alls förstår ironi.

Ensam hemma igen, och vad innebär det? för att bota sällskapssjukan så mycket jag bara kan så hänger jag inne på youtube och kikar efter nya talanger. Hitta en grymt rolig brittisk "rap" artist bland annat. I en av låtarna driver han med Brittans dänga "toxic"...sjukt komiskt..eller så är jag bara uttråkad nog att skratta..avgör själv. Kolla in:

http://www.youtube.com/watch?v=4cn3n7JiG-g&feature=related
(Example - Toxic Breath)

Pratade me Harry i telefon förut..hon ringde från Hultsfred och lät mig lyssna på lite Håkan Hellström i bakgrunden. Önskade mig dit i raketfart. :(  Nästa år kanske vi åker ner båda två. För att jobba då, orka grisa runt och supa 5 dagar i sträck. Nej tack. Åker för musiken isåfall.

Just nu lyssnar jag på Amanda Jenssen.. Hon är fan rätt bra, gillar att hon inte sjunger "rent" och hennes ton är grym.
:) sen är hon rätt snygg också...I LIKE ;)



Måste nog fixa något att äta nu...:)
Skriver mer sen!

/Charlie


You make me smile...

Igår när du ringde på dörren hoppa mitt hjärta ett extra skutt. När jag öppnade dörren och mötte dina ögon blev jag helt varm... Vet inte vad det är med dig som får mig att le, fnittra som om jag vore 14 igen. Oerhört skön iallafall.
och söt var du, jisses, solen har fått dina fräknar på näsan och kinderna att synas allt mer..så söt så man får ont i tänderna. haha.



Du verkar så sjukt underbar. Men har blivit så jävla bränd förut, hoppas verkligen att du inte kommer såra mig längre fram..eller jag dig heller för den delen.
Men just nu så känns det jättebra..och tror att du tycker likadant...Vad det än leder till är jag glad att jag träffat dig iallafall R...Kärlek och dejtande är verkligen invecklat...

Har så svårt att bli kär, och det var så himla längesen att jag är osäker på hur det känns att vara kär.
hoppas bara att det är omsesidigt nästa gång man blir kär..vem det än blir...

men just nu finns det en kille som är i mina tankar iallfall...:)



Ne...nu måste jag tänka på något annat en stund... Ska läsa Emelies blogg tror jag och fråga om hon har lust och spela lite poker :) Kul att både Hon och jag sitter inne en Lördagkväll och bloggar....

kolla in hennes blogg: (om det nu är några som läser min..haha)
http://Procasa.blogg.se
(speciellt er som gillar mycket mode)

Over and Out/ Charlie

Tjejkryssningen 30/5-31/5...


Eftersom Jennifer fyllde år hade hon bokat en kryssning på Amorella, det blev hon ,Jag och Madde från västerås som skulle åka..
Vi lämnade Stockholm c:a kl 20 på fredagkvällen och vi var på G vill jag lova! Vi förfestade i hytten tills vi alla tre blev rätt runda om fötterna (milt uttryckt) och sen begav vi oss ut på upptäcksfärd på båten...

Så sjukt roligt folk man träffar på, sen visar  det sig att en hel del av dem bor i närheten av oss i Högdalen. coolt värre.
Iallafall, vi däckade nog allihop runt kl 7 på morgonen och den här resan kommer vi nog aldrig glömma.
Jag säger bara: "What happens on the Finlandsbåt stays on the Finlandsbåt" ...

Anyway...Varsågod här kommer lite bildfrossa:

                                                   
  Innan man är fest fixad..

Charlie & Harry... snyggt värre


Madde & Jennifer "Harry"


Festfixad och fin?

genom hyttfönstret! Sjukt vackert...

Alltid lika snygg när jag dricker..

Kosken eller Ramlösa?, that is the question..

Det får nog räcka så, behöver ju kanske inte lägga upp dom allra galnaste bilderna. Kul hade vi iallafall ¨så det lär vi göra om. Men nästa gång hoppas jag att jag får med mig mina två andra bästa vänner. Inte lätt att ha den ena i Karlstad och den andra i Borlänge.. Jag saknar er varje dag Emelie & Therese! (kanske dags att sluta kalla er för era efternamn..) Får hitta på några andra smeknamn ;)

that´s all folks! *out*

Ormarna..

Har ännu inte vågat hålla i dom små skönheterna..men det kommer...Matade Dietr igår...eller jag försökte, innan jag fick panik och Jennifer fick ta över! Så här ser dom ut i allafall.


Namn: Hella
Kön: Hona
Längd: c:a 130 cm
Färg: Brun/Beige
Ömsade: Maj 08
Ägg: Maj 08
Åt Senast: 4 möss(!!)
Ålder: c:a 4-6 år
Gör helst: Slingra sig runt Jennifers hals, sova under sin barkbit och äta.

hon ömsar..

hon äter






Namn: Dietr Wolfgang
Kön: Hane
Längd: c:a 115 cm
Färg: Röd/Orange
Ömsade: Juni 08
Åt Senast: 1 Mus (klent...)
Ålder: 4-5 år
Gör helst: Sover i blomkrukan eller har sex med Hella (Ormporr på hög nivå)


Han äter :)


Visst är dom fina?

Nästan en månad senare...

En månad..nästan. Tog lång tid för mig att hitta tillbaka till bloggen, haft annat för mig. Haha, stämmer inte riktigt kanske, men glömde skriva i några dagar och sen kändes det bara mindre angeläget att skriva ju fler dagar som gick, men jag tror jag behöver bloggen. Om inte annat att använda som min "moderna" dagbok och ha någonstans att gnälla :)

har hänt lite saker som sist..och har massa kul bilder jag ska lägga in...
men men. Hänt sen sist:

- Jag och Jennifer var på Ikea i slutet av Maj och köpte lite grejer till lägenheten..typ tavlor..
- Vi har (eller ja..Jennifer & Johan) målat en mörkbrun fondvägg i vardagsrummet
-Ormarna har flyttat in.. Hella och Dietr Wolfgang heter dom :)
-Fixat blommor på balkongen
-Varit på kryssning (kommer ett helt inlägg om den)
-Tårtkalas för Jennifer 1/6..
-Träffat Mitt ex..(efter 4 år)
-Varit på ännu en arbetsintervju  
-Träffat en speciell herre.....mer info följer ;)
-varit på 2 studentskivor
- SLUTAT SNUSA..
som sagt..har hunnit med en del..


Goodbye My Friend.....



Slutade snusa den 20e Maj, snart en månad sen, helt sinnessjukt att jag inte har fått "återfall" eller blivit galen i processen. Största anledningen var nog att jag inte har råd längre, sen är det faktiskt inte lika gott på sommaren. Hur som haver, är jag iaf jävligt stolt över mig själv...saknar inte alls snusen...bara lite..ytterst lite :) Men om det blir för jobbigt behöver jag bara tänka på att jag sparar drygt 400kr/månad....4800 per år! Sinnesjukt...

          
No Comment..haha 

                                             



Då ska vi se... den 4e Juni Åkte man Till Aspudden och firade Camillas student och dagen efter var jag i Liljeholmen och firade Krilles. Grattis flickorna små :)
Trevligt med studentskivor, man började ju tänka på sin egen, redan 3 år sedan. Skrämmande vad fort det har gått, nästan så man längtar tillbaka, bara för att uppleva den igen!

Student 2008....


Camilla & Krille "Kristin" hemma hos Camilla


Krille öppnar presenter


RSS 2.0