My baby is here!

Min underbara baby har anlänt. Han är stor, svart och slät! Han är mångsidig, hållbar och kraftfull. Han är min allra finaste...Hans namn är Sony och jag är kär! ♥


Inception

I tisdags var jag iväg in till stan för att möta upp Harry & Puma, vi käkade först middag (för mig blev det Yakiniku..mums!) på deras stammisställe i stan och gick sen vidare till sergelbion för att se på Inception. Har längtat efter att gå på den filmen ända sen jag såg trailern första gången tidigare i somras och inte fan blev jag besviken. Vilken film!

Leo diCaprio har på senare år blivit lite av en favvoskådis efter filmer som Blood Diamond och Shutter island som båda är hur grymma som helst. Inception däremot var något helt annat, något oväntat, skruvat, galet snygg produktion med effekter som slår det mesta jag sett på bion.Blandningen av skådisar var en fullträff och längden på filmen behövdes för att fullt förstå den komplicerade historien. 2½ timme senare när filmen var slut satt jag typ bara och gapade. Detta var nog årets bioupplevelse måste jag säga.

Har ni inte sett den så gör det genast!
Känslornas berg-o-dalbana.

Flicka möter pojke. Flicka blir förälskad. Flicka har ingen chans hos honom. Flicka möter pojke2. Pojke2 får Flicka att må bättre än hon gjort på länge. Flicka har dock kvar sina känslor för pojke1. Pojke2 hamnar i kläm och blir sårad. Flicka1 menade inget illa. Pojke2 säger hejdå. Flicka fäller en tår. Pojke2´s kyssar hann sätta sina spår.

1 bloggfri månad

Då var det en månad sen man bloggade. Mycket har hänt men orkar inte dra det. Syster var här en månad och vi hade det supermysigt, trots en hel del syskontjafs.

Tog livet av min dator härromdagen, därför har jag inte orkat ta itu med bloggandet. Tyckte det verkade vara en bra idé att spilla ett glas cola på den när jag och Valle skulle se film. Pfft sa det och så vart skärmen svart. Ska kolla runt me lite datakunnigt folk och se om det får att laga, men betvivlar det starkt. Man får hoppas att en ny laptop hittar hem till mig..gratis...vore inte det perfa?

Har fyllt år ockå, nu är man 24, fy fan. Hade monsterfest förra lördagen hemma. Var riktigt trevligt och vi var väl runt 20 pers, både nya och gamla ansikten. I present fick man pengar, vin, snus, spel, tvålar, shotglas och lite smått. TACK OCH BOCK!

Sen i onsdags var jag, Valle, Simon (från jobbet), Bolinder och deras två polare på spontankryssning till Åbo. Vart en galen resa med Galaxy och fina minnen. Hann med en Åbo-flirt som jag nu hoppas e början på en bra vänskap.

Min crush som skrivit om tidigare då? Jo den finns kvar...Fuck.

Ska försöka blogga lite då och då, ny dator vore guld först och lite ny design...blir fan depp av allt blått och mina gamla sletna bilder. Inte OK.

Anyways.. Snart dags att pallra sig hem från jobbet. Saknar min säng och lär slockna innan huvudet landar på kudden..

Jag och Rickard från min födelsedagsfest!

RSS 2.0