Ledig Helg!

Nu bär det av hemåt! Blev storstädning av mitt rum igår så nu när jag kommer hem väntar ett nystädat rum och en nybäddad säng. Hur skönt som helst!

Blir att kolla en film och sova en sväng när jag kommer hem, Fridaaash kommer ju upp och hälsar på i helgen, den bruden är helskön! Sen imorgon är det grillning och fira Harrie som gäller, hoppas ju samtidigt på att ni-vet-vem ska dyka upp. Bästa att göra sig lite snygg, utifall att!

Får se om det blir någon bloggning under helgen, beror på om jag kan låna Harries internet en sväng, Mitt eget är igång innan onsdag..annars jävlar Glocalnet!

Nu pyser jag.
 PUSS ♥

Mot nya äventyr?

Efter drygt 1½ år i Högdalen är det dags att sprida mina vingar igen. Ut mot nya äventyr helt enkelt, hoppas ju att man blir kvar i stockholm, men det beror ju på vad man hittar. Kanske fastnar jag för Umeå när jag är där? Kanske lockar Karlstad tillräckligt för att flytta tillbaka. Kanske är det nu jag ska skita i allt och dra till Farsan på obestämd tid...

31 Augusti blir min sista dag i lägenheten iallafall, jag och Harrie är för olika för att fortsätta bo ihop, förr eller senare skulle vi skada vår vänskap för djupt och det vill ingen av oss. Vi ska alltså separera, min köna och jag! Har gjort detta förr, när jag flyttade ifrån forsman, sjukt sorgligt, känns som när man gör slut med någon. Men det är det bästa för oss. Iallafall ska vi ha en sjuhelvetes sommar ihop!

Nån som har nys på en lägenhet? Hör av er för fan!!

Vart bär det av?

Avbetalat

Nu har jag äntligen fixat med Glocalnet så allt är uppklarat och betalt, så nu är det bara att vänta på att mitt internet ska komma igång igen, hinns nog inte innan fredag, men i nästa vecka iallafall.

Skönt att få det fixat iallafall. Snackade me Forsman i tele förut, om hur jävla bittra vi är över att ha den ekonomin som man har. Varför, Varför, Varför ska pengar ALLTID vara så krångligt? Hur kul är det att hela lönen alltid ska gå till massa räkningar och skulder? Vad är meningen liksom.

Ibland vill man vara en rikemansunge, eller iallafall få mer pengar i lön. Tänka att kunna vara ekonomiskt oberoende, klart som fan att man blir avundsjuk på folk som Kenza och Blondinbella, hur lätt verkar inte deras liv? Visst allt handlar inte om pengar, men en stor jävla del gör det!

Nej, jag vill inte ha någon annans ytlighet, någon annans fejkade leenden, men skulle gärna byta till mig nån annans ekonomi!


Black & Gold...



Veckans Planer:


- Städa Mitt Rum
- Tvätta
- Klippa Håret (eller det ska Harrie få göra)
- Bli av med den förbannade finnen på kinden!
- Jobba Torsda Natt
- Ledig hela helgen
- Grillfest på Lördag hos oss *fira Harrie*
- Harries Födelsedag på Söndag, fira på Värmdö
- Hoppas på att Mcdreamy kommer på Lördag
- Sola!! (blekast i stan)
- Slå in Harries födelsedagspresent

Little Monkey Lost...

Orm På rymmen

Harrie väckte mig innan hon drog iväg på klassens dag, i handen håller hon Dietr! Hon berättar att hon hittade honom på golvet, vid sidan av terrariet, ORMJÄVELN hade alltså rymt. Jag var bokstavligt påväg och sk*ta ner mig.
Jävla orm.
Nu har hon iallafall stängt för alla tänkbara flyktvägar, men jag får ju panik. Tänk om han rymmer och krälar/ålar/slingrar in hos mig...uhh, hemska tanke.

Stanna i terrariet tack!

En ätande Dietr..

Tack Pappa!

Fick brev av Pappa igår, han sa på telefon att han hade skickat över en summa pengar, å jag kan fixa lite räkningar. Fick checken igår som sagt, trodde fan inte det var sant! Han räddade min sommar verkligen!

Han ringde i söndag igen,känns sjukt att kunna säga "Hi Daddy" i telefon, men det har verkligen gjort mig hur lycklig som helst. Han och hans sambo Callie åker iväg till Montreal nu i veckan, Farmors begravning är på söndag och på lördagen har dom minnesstund för min kusin Alex. En helg av sorg för min familj alltså, You are in my thoughts!

Tur att jag har saker att göra i helgen så jag inte kommer tänka på det där, till viss del kommer jag det såklart, men ändå.
Nu är det dags för en dusch, satans varmt det är!

Bankrån och Icakort

Igår gick jag och mötte Harrie i Centrum efter hon slutat skolan och när jag kommer fram till Swedbank möts jag av en massa poliser och en nyfiken folkmassa. Tydligen hade det varit rån och dom hade spärrat av området. Lite läskigt när sånt händer så nära. Harrie har ju tom jobbat där!

Iallafall, mötte henne och drog iväg ner över centrum, kliade som fan i shoppingnerven så jag var tvungen att stilla den på något sätt, blev en ny mascara på Kicks nämligen Maybellines nya "Lash Stilleto".  Har testat den nu och nja, e nog fan inte nöjd, fransarna blev rätt långa, vilket jag gillar, men inte så "svart" som jag vill ha det. Är nog bara Diors som är perfekt för mina fransar. Blir den nästa nång helt enkelt.



Efter Kicks gick vi och hämtade ut ett paket, hade beställt två söta tunikor, galet mycket färg, men va fan, orka ha svart hela sommaren och sen var det dags att storhandla på Ica, hade vart duktig och haft med mig Icakortet *tjoohoo vuxenpoäng*
Blev mycket fisk och grönt, köpte även massa bär o frukt, kommer bli sjukt mycket smoothies nu när det är så varmt!
Sen körde vi en riktig tacokväll igår, det är nästan standard när det är löning. Harrie fick mig att handla lite ekologiskt tom, är rätt dålig på det annars, men seriöst, skillnaden är rätt stor i smak. Ekologiskt SMAKAR BÄTTRE, så det är oftast värt den där extra kronan. Ska försöka skärpa mig :)

Tips till er smoothies älskare:
Jag har alltid lite solrosfrön och linfrön i mina smoothies, på så sätt får man i sig en massa zink och nyttiga fetter utan att det märks, dom påverkar inte smaken speciellt mycket.

SöndagsOrgasm x2 - Kanye Special

Har glömt denna nu två veckor i rad. Så slänger in två av mina favoritlåtar denna vår, båda med underbare Kanye
plz marry me.


RoboCop ♥



Street Lights



Så utvilad man kan bli

Vaknade för en dryg timme sedan, då hade jag sovit i säkert 14-18 timmar. helt sjukt, men behövligt. Nu är jag tokpigg! Eller kommer iallafall bli när jag tagit en skön morgondusch.

Sen ska ja kolla med Harrie när hon slutar skolan, kanske kan möta henne i centrum eftersom jag ändå ska handla. Lönen kom ju idag så äntligen så får man fylla på i kylen, helt tomt därinne för tillfället.
Ska nog skriva en matlista innan jag drar iväg, annars blir det man bara handlar massa knas.

Idag blir det att äta nåt riktigt gott!
Hmm, kanske lax?!..eller tacos....
Haha, märks att man är hungrig?

Checkar in senare. Tjipp o hej!


Ni ska väl rösta?

Det börjar bli dags att rösta, en vecka kvar och sen smäller det. Sen jag fick mitt röstkort har jag funderat lite på det. Vet ju vilka jag kommer rösta på, samma som jag röstade på när det var val i Sverige sist.
Men, det skulle vara lite kul och gå runt bland några valstugor och verkligen be dem berätta för mig varför jag ska rösta på just dom.

Stod lite folk från Socialdemokraterna i Högdalen igår och gav ut lite broschyrer...
Vart var alla andra partier?

Blir nog till att förtidsrösta i veckan, såg att man kunde det på vårt nya fina bibliotek, så varför inte?

Nu till er alla, ska ni rösta och vilka ska ni rösta på?


"Du är somrig"

Hjärtat dunkar som om jag sprungit en halvmil på 3 sekunder.
Har inte hört av dig på några veckor och så ringer du nu, från ingenstans.
Saknade du mig?
Man kan ju hoppas.

Jag blir som en förälskad tonåring bara av att höra din röst.
Ler från öra till öra så att jag nästan får kramp i käkarna.
Du får mig att smälta, på två sekunder.

Han sa:"Jag associerar dig med Sommar..Du är somrig"
Åhhh, vad jag vill spola tillbaka till sommaren 2006.

Jag bjöd in dig iallafall och du verkade ivrig.
På Lördag. ♥

Min alldelles egna McDreamy, tänk att ett telefonsamtal kan få mig att lysa starkare än solen!

Humor saved my morgon!

Har inte lämnat jobbet än, har ju inte hemma att skynda till, Harrie är på Värmdö och min säng är lika tom som huvudet på en blondin.

Har fastnat på tv6s webbtv och glor på Erik & Mackan - Snygga och Smärta. Dom är verkligen helt sinnesjukt roliga, sitter och småfnissar för mig själv typ hela tiden. Mina kollegor måste ju börja undra.
Har fan kommit fram till att Erik är nog Sveriges sötaste kille, give him to me please!!

Undra om han e singel..hmm...*drömmer sig bort*


Ny Mascara..

Måste köpa mig en ny Mascara eftersom min är took-slut. Tänkte om det är någon som vill tipsa om nån bra? Vill ju ha maffiga fransar a la "det-ser-nästan-ut-som-lös-ögonfransar".

Tipsa på!!

Denna har jag haft nu, den är helt OK, men vill ha en bättre!



Dags att kravla sig hemåt..

Klockan är 8 och jag slutar NU!
Mot Bussen strax där jag ska försjunka mig i min egen värld. Musikens värld.
Ska spana ut på ett regnigt och grått Stockholm och älska varje sekund.
Förmodligen somnar jag till ljuva toner och vaknar lägligt vid Gullmars.

You Gotta love the Rain.

Veckans Look-a-Like



Kommer Lady GaGa se ut såhär i Framtiden?

Pay Up or Shut Up

Läste nyss att Robert Pattinson, allas vår favorit mumsmus, nyligen sålt sina kyssar till förmån för välgörenhet. Slutgiltiga budet hamnade på den grandiosa summan av 210 000 kr och las av två män som gick ihop för att betala.
Nu var det då inte männen som suktade efter Pattinsons ljuvliga läppar utan de betalade den summan så att han skulle kyssa deras döttrar..

Lyckliga flickor måste jag säga, däremot skulle det nog kännas sjukt att kyssa någon som ens pappa har betalat.

Dagens fråga, vem tycker du skulle vara värd att betala 210 000 kr för att få kyssa en gång?

Läs hela artikeln på:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5206853.ab

♥ yummie

What else is there...


Nu bär det av

Har varit lite duktig idag och plockat upp lite i mitt rum, ska bara ta hand om en del kläder o damsuga så är det klart, men det hinns inte nu, tänkte dra mig emot jobbet nu...

Ska bara kasta på lite smink och bestämma vad man ska ha på sig, verkar ju nästan lite kallt ute :(

skriver från jobbet sen. Tjoo!


Norrländska Män!

Norrländska män har alltid legat mig varmt om hjärtat. Dom är inte så komplicerade som andra killar, snackar inte lika mycket skit och är ofta genomsnälla. Såna killar som man ska bli kär i, inte som andra "söder"-killar som krossar ens hjärta gång på gång.

Nattens Blogg-kram går till en man i Boden som jag precis snackat drygt 20 min med, han verkade så ensam men så trevlig. Han tyckte att jag skulle flytta upp så kunde vi "språkas lite o se vars det leder". Han sa även att om jag hade pojkvän så kunde jag även ta med han så skulle vi bara vara vänner. Haha. Han varnade mig även för söderkillar (killar från södra Sverige) och sa att han har hört dåliga saker om sånna. Skulle jag skaffa mig en karl så skulle jag ta en norrlänning tyckte han. För en norrländsk karl "älskar dig hela livet" sa han.

Hur gulligt var inte det?
Va säger ni andra singeltjejer, ska vi packa våra väskor och dra till norrland?


Vackert Norrsken över Pite Älv...romantiskt värre!

Jobbnatt igen

Torsdag och jag är åter på jobbet, ska blir spännande och se vilka som ringer inatt, såg en heö del folk ute på äg hit. Röd dag är lika med supardag i detta land...

Uppdaterar senare..

For I am Canadian.

Min far ringde nyss, det märktes tydligen att han inte mår så bra efter farmors bortgång. Tydligen ska han iallafall tillbaka till Montreal (där jag är född) för att träffa familjen nu och för begravningen. 24e april fick farmor en stroke och hann inte återhämta sig, hon blev 87 år gammal. Fick även reda på att min 23åriga kusin Alex dog i en bilolycka på nyårsafton (2008) och farmor ska nu begravas på samma kyrkogård som Alex och hans pappa Dave som dog i en hjärtattack för några år sen.

Känns hemskt, detta var alltså min farmor, farbror och kusin. Tre släktingar som jag aldrig får chans att lära känna. Jag vet igenting om min släkt i Canada och det gör ont. Pappa lovade att skriva ihop en lista på alla kusiner och allt, hur gamla dom är och så, vore ju kul om man kanske kunde leta upp någon av dem på Facebook kanske.

Drömmer självklart att resa dit, även kanske att han kom hit. Få visa honom Stockholm (han har ju vart här förr) men främst bygga en riktig relation. Är iallafall glad att han inte har fler barn, hade varit allt för jobbigt och veta att jag har syskon som jag inte känner. Är så glad för att vi tagit upp kontakten, har ju alltid undrat vem han "är".
Får prata på Söndag med honom igen...längtar redan!

Googlage Lite Bilder från Montreal, staden där jag föddes..måste säga att det ser jättevackert ut!
eller vad tycker ni? Någon av er som varit där?




Väntar med spänning...

Klockan är snart 16.00...hoppas att mobilen ringer då.
håll tummrna!


Tänd dom - Sug dom - Fimpa dom.

Efter idag ska jag tänka som ni killar gör. Inget mer gulligull, inget fjant, är så jävla less på hur ni killar beter er. Nej, nu snackar jag inte om ALLA killar, eftersom jag inte dejtat er alla. Jag snackar om dom jag bryr mig om. Det finns två speciella killar i mitt liv, jag har skrivit om dem båda förut.

Den ena är "Drömkillen", min egna Mcdreamy, även kallad the one that got away. Han som är upptagen med henne, den där vars namn jag inte ens vill uttala. Har ändå lagt honom lite på is, han verkar ouppnåelig.

Sen finns det ju en kille till och det är R. Han passar mig som handen i handsken och han kan alltid få mig glad. Däremot lider han av den mest utspridda manliga sjukdom som finns, bigtime commitment issues. Detta innebär att varje gång vi tar ett steg framåt så backar han två steg, som en skrämd häst ungefär. Jag blir så less på att vi aldrig ses, det känns som det var hundra år sen sist och ändå händer inget. Vi bestämmer planer och du backar, om och om igen. Ändå övertygar du mig att du vill, att du tycker om mig och jag hör på din röst att du blir lite skraj när jag är på dejt med någon annan. Vad krävs för att du ska ta tag i detta? Behöver du förlora mig helt för att inse dina känslor? Eller är det så att du redan vet att du inte vill ha mig, säg det då. Vad är problemet, bara säg det for fuck sake!

Visst det låter snurrigt, varför ska han bestämma sig när jag ändå har två killar i mitt hjärta. Fan, det här med kärlek är alldelles för snurrigt för mig, så jag ger upp, hör ni, JAG GER UPP. Denna sommar jag bara ha kul, jag ska tänka och dejta som en kille, varför ska jag tvingas välja? Jag kan dejta runt, leva livet. (Läs: dejta runt, inte knulla runt)

Detta ska bli min sommar. Min och mina vänners.
Nu grabbar, nu blir det ni som får jaga mig, inte tvärtom.


Popcornfrisyr

Jag har en Pop-Pop-Pop-Popcornfrisyr....

Ja, jag har tråkigt, kollade nyss mailen, inget nytt från farsan idag. Kan tänkta mig att han är helt knäckt över farmor.
Önska man kunde vara där, inte här på andra sidan jordklotet.

Anyways, strömavbrottet igår höll i sig till 23tiden, pratade med forsman i telefon och helt plötsligt började det lysa i köket, så glad har jag nog aldrig varit för elektricitet.
Visst jag kan tycka det är mysigt med tända ljus och mörker, men bara OM jag har sällskap,, ensam så är det ingen höjdare alls.

Har även bestämt vad jag ska köpa till Harrie i present nu, inte så långt kvar till hon fyller 22. Hoppas hon kommer gilla presenten..:)

Längtar galet mycket efter Umeåresan också, jag och forsman låg och pratade om den igår. Vill att det ska vara juli nu!!

Nu ska jag stänga ner här, som sagt inte mitt internet...
Ska rota lite i kylen och se om det finns något ätbart. Fan vad jag hatar att vara pank!
puss o hej.


Svart som natten..

För lite mer än 2 timmar sen gick strömmen hemma. verkar vara svart i hela huset. 2 timmar. För i helvete, ska de vara så svårt och fixa? Blir ingen tv, ingen film, ingen dator ikväll, batteriet till datan håller kanske 15 min till, sen då, ska jag sitta i mörkret?

 Börjar fan få panik, för er som inte vet så är jag sjukt mörkrädd.. har tänt lite ljus, men de spelar ingen roll, det är MÖRKT. Inte har jag batteri i telefon heller, bara i 3-mobilen och på den har jag inga pengar... fan fan fan. This is not my day. :(

May you Rest in Peace

Fick Brev från Pappa idag, han hade tråkiga nyheter..
Tydligen gick min farmor bort inatt.
Oerhört ledsamt och veta att jag inte kommer få chans att träffa henne igen, men samtidigt glad att det skedde i sömnen. Fridfullt och utan smärta.

Mest ledsen för farsans skull, vet hur mycket hon betydde.
Känns verkligen som vi tog upp kontakten vid rätt tidpunkt.

RIP min farmor Inger Allen. Hoppas du får vara tillsammans med Farfar nu. ♥


Mot Hornstull!

Nu lämnar jag jobbet, för denna vecka och beger mig mot Hornstull där jag ska möta upp Harrie..hon var på inflyttningfest igår den jäveln, utan mig. det ska hon få för! haha. Kanske inte..

Blir en lugn söndag för min del... Promenad, Film, Käka, SOVA och förhoppningsvis få samtal från andra sidan jordklotet!

TJIPP O HEJ!



Ögongodis

Tänkte att jag skulle pigga upp mig lite så jag har slängt ut lite pengar på en present till mig själv, blir att betala när lönen kommer och JA jag betalade mer än vad det kostade i butik, men är det slutsålt och man vill ha så får man punga ut lite extra. Så fort jag såg halsbandet så var jag helt kär!

Hoppas få hem det med posten i nästa vecka, I can´t wait!

Så vackert och Somrigt!
I ♥ Matthew Williamsson

Norge utklassar Europa!

KEMPEGREJT!

Fan va roligt för Norge och få vinna Eurovision. Sverige torskade, inte helt oväntat, "vår" låt är verkligen kass. Nya tag nästa år helt enkelt. Anyway, stort grattis till Alexander Rybak och Norge, kul att ni tar hem tävlingen till Norden.

Såg showen live på nätet, bra bildkvalité och ljud, blev riktigt impad faktiskt :)

Grattis också till svenske Arash som kom trea, starkt jobbat!


Inför Eurovision...

Man måste ju tippa en vinnare...

Jag skulle tro att Norge, Finland och Tyskland ligger bra till. Jag glodde ju som sagt på semifinalerna igår och jisses vad pinsamma en del länder är...

Fanns dock sjukt mycket vackra flickor med detta år, Typ Moldavien, Turkiet, Azerbadjan (stavas de så?) MUMS!
Ögongodis...lite pinsamt att vi skickat trans-Marlena, finns det några belägg för att det verkligen är en kvinna? Inte kan hon sjunga heller, tror kanske vi hamnar på 7-10 plats.....blir att se på SVT play sen eftersom jag jobbat inatt, lite synd...

Heja Norden iallafall!


Frisyrinspiration..

Börjar bli dags att göra något åt den kalufs jag har på huvudet så letade lite inspiration på google...





Nån som har något annat förslag? Som det är nu bara hänger håret, rakt, platt och ouppklippt.
Funderar även på att färga i en ljusare brun färg...hmm. Ge mig idéer!

Sommarflirt?!

Har precis slutat jobbet så nu bär det av hemåt. Natten har varit hyfsat lugn, vilket har gjort att jag har kollat på hur mycket webbtv som hest. Rena lyxen.
Inatt blev det 2 avsnitt av Family Guy, Båda Semifinalerna av Eurovision och ett avsnitt av Antikrundan. En skön blandning eller hur?

Inte bara det, jag har fått nobba en kille på msn. En snubbe som jag träffade i början av förra året har visat nytt intresse och han är inte lite intresserad. Kände mig lite taskig som inte ville ge honom en ny chans, men jag kände redan då att det inte kunde bli något, bättre och vara ärlig eller hur?

I sommar ska jag fan njuta av att vara singel, sen till hösten kan jag fortsätta gräma mig över att jag inte får bli kär. I sommar vill jag bara ha kul, flirta och tänka på mig själv. Tror det kommer bli en kanonsommar detta år!

Sommarbrun o fin..2006..Goodtimes!


Pass 1 avklarat

30 min kvar, sen drar jag hem!

Usch och fy, fan vad ja tänker på dig..♥

Löning!

Jag vill ha nu! Tänker inte vara resonlig och vuxen, nej, nu sätter jag ner foten och lägger mig på golvet och vrålar. Ge mig lön nu!

Är så jävla trött på att vara pank, visst det är mitt eget fel. "Måste lära dig att snåla", men va fan ska man behöva göra det resten av livet? Jag vill också hitta på saker, köpa solglasögon för 2000 spänn och fika på Sturekatten. (haha)

Nej men seriöst, vore skönt att få unna sig saker ibland, utan att veta att jag måste vara pank resten av månaden. Man blir less som fan. Hoppas jag låter som en riktig bitterfitta, för det är precis det jag vill vara just nu och det är, tro det eller ej, fanimej gratis!


Så skön låt, lyssna på Texten. Så skön diss!

Känner mig naken

Nu är det då jobb-tider igen, lite skönt eftersom mitt internet hemma inte funkar. Utan det känner jag mig nästan lite naken. Inget bloggande, inget msn och inte slösurfande. Fast egetligen, inget av det spelar ju någon roll. Är det nåt viktigt så finns jag ju på telefon.

Om 10 min blir jag själv här, kommer bli tyst och trist. suck. Är galet sällskapssjuk, ändå har jag knappt sagt ett ord till nån på hela dagen. känner liksom inte för att prata, bara vara istället. Sånna stunder med forsman kan jag sakna helt sjukt mycket, bara sitta och glo på en film tillsammans, ingen säger ett ljud, man bara njuter av stunden typ.

Fan forsman, jag vill att det ska bli juli nu typ!!

Nu ska jag leta reta på ett par högtalare här...
Pössen!

Äntligen!

Har varit frånvarande några dagar, jag vet. Mitt mobila bredband fuckar lite så ska förska fixa det snart. Till dess är jag bredbandslös, jättekul. Som tur är har Harrie också mobilt bredband så kunde låna det nu en snabbis för att blogga och kolla mailen.

Kollade mailen som sagt och hade 3 stycken från pappa. Kunde inte ringa han i måndags, har inte tillräckligt mycket pengar på mobilen så måste vänta på löning. Lagom jobbigt, han fick iallafall mitt nummer nu så förhoppningsvis kanske han kan ringa med.

Fick veta i ett av breven att gamla farmor har åkt in på ålderdomshem och tydligen är helt dement, sorgligt värre att hon inte känner ingen sina barn. Känns hemsk och veta att jag förmodligen aldrig kommer hinna träffa henne. :(

Ville bara att ni som läser skulle veta att jag inte övergett er, utan det är bara lite internetstrul.
Kommer ju blogga massor, eller iallafall en del i helgen när jag jobbar!

Är lite smått besviken på en viss person nu oxå, eller snarare undrar varför hon inte hör av sig...
speciellt när iallafall jag har saknat henne jättemycket...Du vet ju vart jag finns om du läser detta. ♥

Nu blir det frukost och Våra bästa år!

Svar på Frågestunden: (Dom få frågor som kom in)

Ida (http://idapettersson90.blogg.se/): Har du någon pojkvän? Om du har berätta lite om honom, och om du inte har.. skulle du vilja skaffa en pojkvän?

Svar: Nej jag har ingen pojkvän och har inte haft på flera år, inte träffat rätt helt enkelt. Finns någon som jag bryr mig otroligt mycket om, men han är upptagen.

Sofia (http://ninasofiaeklund.blogg.se/): Hur många har du haft sex med? ;)

Svar: Oj, det var en direkt fråga. Är väl varken slampa eller oskuld. Nånstans mittemellan kanske? haha

Sussi (http://sofuckt.blogg.se/): Säg ett klädesplagg du ALDRIG hade velat ha på dig!

Svar: Hmm, med tanke på att jag är en Big Mama så kanske minikjol är uteslutet, mest för allmänhetens välbefinnande, men annars så tror jag Jeansjacka, har alltid tyckt att det är otroligt fult och tacky. (spelar ingen roll hur inne det är)

Haha, så populär var jag liksom, vi får väl se om det blir fler frågor nästa gång..
Puss på er tre brudar som ställde en iallafall ♥


Söndagsorgasm..

Veckans Söndagsorgasm blir låten som just nu spelas varm i min kära MP3..
Är helt förälskad i låten.


Kings of Leon - Use Somebody


Bokat och Klart!

Sommarens resa är bokad, kanske blir fler småturer med en av dom är iallafall fixad.
Forsman har bokat hotellet så den 3-5 Juli är vi borta. Visst det blir bara en helg med lååååång resa men kul som fan ska det bli.

Ska bli jättekul att få åka iväg någonstans med min tös, har länge behövt göra något tillsammans men det bli aldrig av. Vi ska åka till UMEÅ och fira min underbara bror Jimmy som fyller år. Vilken ålder säger jag inte...men 25+ som han säger själv. Haha.

Vi kommer åka tåg från Sthlm till Sundsvall och därifrån ta bussen. Resan tar drygt 8 timmar, men det är det värt för man får se så mycket av vackra sommar-Sverige.

Nu håller vi tummarna att det bli fint väder då!
Umeå , here we come!


Brorsans fina vovve Amigo.... Och en vild bror på dansgolvet!

Kan inte stoppa mitt glädjerus!

Som jag skrev i inlägget nedan, detta är en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag ringde alltså min far imorse och fick prata med honom. Jaha och, tänker ni? Men detta var inget vanligt telefonsamtal, detta var första gången vi pratade i telefon, ever.

Jag var 6 månader gammal när Mamma bestämde att vi skulle flytta hem till Sverige. Kvar i Canada blev farsan och sen dess har vi endast haft kontakt via brev. Att höra hans röst gjorde det hela så mycket mer levande, det kändes in i märgen kan man säga. Det var ingen främling i luren, det var min far. 

Blev ett kort samtal eftersom jag var så smidig att ringa mitt i natten :) Snacka om att han blev chockad och jag fick även höra att jag lät precis som min mor gjorde på den tiden. Var lite rädd över min engelska, men från ingenstans så kom det flytande och han hade inga problem med att förstå mig.

Vi bestämde att vi måste fortsätta höras via telefon, inte genom 3 brev per år. Är så glad att han verkligen blev lycklig av att jag ringde. Att jag tog det steget. Han har ju inte haft någon dator hittills så email har ju inte varit någon idé. Tro då att jag blir förvånad när jag loggar in på mailen nu ikväll och ser ett mail från "Steve Allen". Då har alltså farsgubben min gått och köpt sig en laptop bara för att vi ska kunna maila till varann!

Ingen....Ingen kan förstå mitt glädjerus jag har just nu.

Dad, I love you.



Tears keep on falling

OH MY F*CKING GOD!!

Gråter just nu som en tok, vet fan inte vart jag ska ta vägen...
Inte har ja nå batteri i telefonen heller så jag ringa nån.
Shit.

Detta är officiellt en av de bästa dagarna i mitt liv.
Jag hörde hans röst, fan hela jag skakar.
Jag vågade ringa och han svarade.

Vem talar jag om?
Min far såklart!
Shit.

Jag är så lycklig just nu att hjärtat slår volter. ♥


 

Rain away with me...

Dags att kila hem från jobbet, seg natt men som tur hade man sällskap på Msn rätt länge.
Ska hämta mobilen idag också..yeeey.

Vi kör en snabb dagens..

Humör: Inte på topp, beror på att jag är hungrig.
Frisyr: Slarvig Fläta
Film: Bourne
Låt: Kings of Leon- Use Somebody
Mat:
Inte bestämt än
Fundering:
Kanske borde vinna på lotto?

Nu drar jag ut i regnet!

Jobb Fredag

Sitter som vanligt på jobbet nu, var helt slut när jag kom hem. Tänkte börja kolla på Bourne-triologin men hann bara se drygt 40 min av första filmen innan jag tvärslocknade. Får bli att se fortsättningen imorgon tror jag.

Harrie drog iallafall iväg på skol-kryssningen förut, måste erkänna att jag blir lite avis, jag vill också ut på havet! Men hoppas hon har superkul iallafall. Imorgon ska jag iallafall iväg till Turhörnan och hämta ut nya mobilen, har fått brorsans gamla som är mindre och inte lika klumpig som min vanliga nokia. Tackar vi för.

Börjar fundera på vad jag ska köpa till Harrie i present också, hon fyller ju 22 nu snart. Tycker alltid det är lika jobbigt med presenter, måste nog försöka luska lite vad hon vill ha...
Nån som har något bra förslag?

Well, back to work!

Nu bär det av hemåt

15 min kvar sen skuttar jag hem. Eller skuttar och skuttar, snarare släpar mig till bussen och toksomnar som vanligt. Stackars medresenärer, men whatta fuck, jag e ju trött. Eller snarare blir av den långa resan.

Anyway, ser ut att bli strålande väder idag, vore fint med lite grillning och ett par kalla cider. Nej just det, Jag är ju pank. Inte nog med det, jag ska jobba inatt igen och Harrie drar på Kryssning med skolan.

Fredagen för mig blir alltså:
-Frukost Smoothie
-Morgon Dusch
-Sova
-Käka
-Jobba

Jisses vad avundsjuka ni blir..


Antikdeckaren Charlie

Har precis plöjt igenom senaste avsnittet av Antikdeckarna, tur att TV4 webbtv finns när man har trist på jobbet. Måste säga att jag blir lika fascinerad varje gång jag ser programmet, inte bara fascinerad förresten utan även inspirerad och alltid lär man sig något nytt.

Blir lika sugen varje gång att gå på en massa Second hand, loppis och Antikmässor och hitta ett riktigt fynd, men man ska ha plånbok därefter också.

Förr när jag delade lägenhet med Forsman i Karlstad hade vi nästan som rutin att vi kollade på Antikdeckarna eller Antikrundan, alltid med samma entusiasm. Jag älskar gammal konst och design historia, allt från gamla stolar till tavlor. När jag ser program som dessa funderar jag nästan på om detta vore något för mig, plugga gammal konsthistoria. En av mina drömmar är faktiskt att få jobba på Museum, eller på en stor auktionskammare, vore hur häftigt som helst.

Man kanske skulle spinna vidare på dom idéerna, Antikdeckaren Charlie, det vore något det!
Någon mer än jag som är ett stort fan av Antikdeckarna?

Pontus Silverstolpe och Anders Welander.
bild från TV4.se

3 Månader kvar...

Idag är det 3 månader tills jag fyller år. 23 blir man då, fan vad fort det har gått, känns som man borde ha hunnit med mer i sitt liv vid det här laget. Nu snackar jag inte om att skaffa barn, som hälften av alla gamla gymnasiefolk har gjort, utan typ resa. Se saker helt enkelt. Bara såna små saker som att åka runt här i Stockholm, har fan bott här 1½ år och fortfarande inte gjort en massa saker.

Så tänkte göra en lista med saker som ska hinnas med innan födelsedagen, så får vi se om jag får tummen ur någongång.

  • Åka med någon av skärgårdsbåtarna.
  • Gå på Gayklubb.
  • Dra till Gröna Lund.
  • Gå på Standup
  • Sommarkryssning till Åbo/Mariehamn
  • Grillfest & Fira Harrie
  • Picknic i Rålis
  • Gå på Nattbio
  • Se nån Konsert
  • Se Prideparaden




Det blir nog bra till att börja med :D


Frågestund!!

Glöm Inte Bort att Frågestunden fortfarande är igång. Gäller tom Imorgonkväll kl 20. Fråga vad ni vill!!
Ställ gärna era frågor i detta inlägg...



Torsdag

Ligger i sängen nu och har precis sett klart på en kass film, blir snart att hoppa in i duschen ska ju jobba ikväll som vanligt. Kanske skulle passa på att sova en stund till så jag inte är så trött inatt.

Mobilen är fortfarande inte igång, så ni vet. Ingen som har en Nokialaddare att låna ut? Det löser sig nog imorgon eller lördagmorgon, ska hämta ut en ny mobil som brorsan har skickat ner, förhoppningsvis funkar den laddaren till min tele. Ska även fundera på att gå över till 3 och då blir det till att använda mobilen jag fått av bror.

Blir inte mer ingtressant än så idag...
Nu ska jag leta upp min USB sladd och tanka lite musik till min MP3, kan jag inte snacka i tele under resan till o från jobbet så måste jag iallafall få ha lite skön musik.

Tjipp!

Är det sant?.. Vilken skostorlek? Varför skrev du..?

Tänkte köra ett nytt försök, provade ju för några månader sen med då var det inte mycket till respons...
Fråga vad ni vill!! :D

FRÅGESTUND, ställ era frågor i detta inlägg.

Stänger igen Fredag kväll kl 20.




Kycklinggratäng och Drömmar...

Maten är på G nu, sen blir det kanske film och sova en liten stund. Ska vara på jobbet kl 23, hoppas det blir en lugn ondagsnatt.

Har haft superkonstiga drömmar dom senate dagarna. Drömde att jag ringde Boholm och hon berättade att hon inte alls saknade oss i Sverige utan att hon tänkte stanna i Spanien minst tills sommaren var över. har även drömt att R, söta lilla R, har dejtat min kusin i smyg. Därför han har varit så konstig mot mig. Usch, jag hatar drömmar som verkligen känns äkta för dom fuckar ju upp alla tankar man har..


Fan så jag saknar min pingla i Spanien..bara 6 dagar till hon kommer hem nu hoppas jag!
Hörs senare alla...

Piercingbyte och Extrajobb

Har varit en assoft dag idag, kikade på "No Country for Old men", där är 2 timmar av mitt liv som aldrig kommer tillbaka, jissses vilken seg och altmänt skum film, fattade inte riktigt själva meningen med den. Nån mer som sett den?

Därefter har vi möblerat om lite i vardagsrummet/Harries rum och hon hjälpte mig byta ut min piercing. Hade en 12mm stor ring i näsan förut och det såg sjukt oversizad ut, nu bytte jag till 8mm, shit vilken skillnad. Ska fixa bilder, men det får vänta tills jag kan ladda mobilen igen.

Har snackat med chefen idag, han ville att jag skulle jobba imorgon natt, ett extrapass säger jag ej nej till.
Så mellan 23-07 blir det jobb, nu däremot, blir med mer film.
 Tjipp och hej!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tips:
Bloggprinessan Citty har tydligen haft problem med sitt domän, så det är denna adressen som gäller om ni vill läsa hennes fabulösa blogg och tro mig, den är beroendeframkallande:
SexandtheCitty.blogg.se

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Gamla ringen i snoken..


Jag & Harry

Igår hade jag och Harry en trevlig och mysig filmkväll, det var sjukt längessen vi två hade en kväll för oss själva. Låter som om vi vore värsta gamla paret, men det var inte så jag menade. haha.

Vi fixade tacos och tittade på HARRY POTTER. Den ni. Har sett dom två första filmerna innan, typ när lillsyrran var mindre, men resten av filmerna har jag inte sett, inte riktigt förstått hysterin runt Harry Potter. Men igår såg vi "Fången från Azkaban" och "Goblet of fire" och jag blev faktiskt helt impad. Dom va ju bra! haha, fan va fel man kan ha. I sista filmen är ju tom min darling med, Rob Pattinsson. Fan vad ledsen man blev när han dog :(

Blev en riktigt mysig kväll, även om jag tvärdäckade efter det, den sömnen behövde jag vill jag lova och sov ända in på eftermiddagen idag. Ibland är det skönt o vara ledig!


Avstängd Mobil..

Till er som jag faktiskt känner, min mobil är avstängd just nu, råkade vara klantig nog att ha sönder min laddare igår.
Ska försöka fixa ny laddare snart, men nu når ni mig lättast via msn eller på Harry mobil om det skulle vara kris.
Ok? :)

I sömnlöst tillstånd

Blivit dåligt med sömn i helgen, nu efter 12 timmar till på jobbet känner jag ming i upplösningstillstånd. Fingrarna träffar konstant fel tangenter och jag hänger knappt med när folk frågar mig frågor. 30 min kvar, sen loggar jag av. Ska hjälpa Valle iväg sen, så hon kommer rätt, efter det ska jag hem, hem till min varma och inbjudande säng. Kommer somna i samma sekund som huvudet träffar kudden, som jag kommer sova!

Harrie, förberedd dig på att inte se skymten av mig idag, du kanske hör nåt vrål i eftermiddag..typ "bring me fooood", sen somnar jag nog om igen...Nej, nu ska jag plocka undan lite här. Puss o hej!

Btw..Många besökare hittills idag...fortsätt så! ;)

Sommarnatt, när vi svävar fram i mörkret...

Aha...

Sitter på jobbet nu, roligare än så blir det inte denna lördagnatt för mig. Är det bara jag som inte är ute och grillar eller dansar till nån gammal rnb-mix från 2004.

Spritter i kroppen på mig, vill inte sitta på kontor. Men snart är det dags, Harrie fyller 22 *stora damen* sista maj, då blir de grillning i Högdalen vill jag lova, det är bara att följa röken folk!

Vidare till något helt annat...Hade ett långt telefonsamtal med en vän förut, nämner inga namn, som har lite love-trouble. Det verkar inte lätt det där med förhållanden, att behöva kompromissa och välja bort saker som man faktiskt vill, tex som att flytta. Vad väljer man, stanna hos den man älskar eller söka efter nya erfarenheter såsom att byta stad och hitta ett bättre jobb? Ja menar, hur ofta träffar man den stora kärleken egentligen? Men samtidigt, måste man ju få chansen att utveckla sig själv.... Vad skulle ni göra?


Give him to me...


3 becomes 2

Tänker inte gå in på detaljer, men från och med idag blir vi två stycken hemma i lägenheten istället för tre som vi varit de senaste månaderna. Vi vet alla tre att detta är det bästa för oss, lets face it, tre väldigt olika brudar på en liten yta fungerar inte i längden. Sen finns det vissa andra bakomliggande problem, men som sagt inga detaljer behövs.

Ska faktiskt bli skönt att det bara blir jag och Harry igen. Eller ja, djuren också såklart. Kommer bli skönt att få lite Quality-time med min fina bleka finne till kombo, känns som vi behöver det.

Men men, nog snackat om det, har vart en lugn natt på jobbet och ska strax dra mig hemåt. Behöver hjälpa till och fixa en massa saker idag, sen behöver jag sova en sväng om jag ska orka jobba inatt igen.

Hur spenderar ni alla denna soliga Lördag?



Wünderbar


6 år

Nu är det officiellt, eller snarare nu har det varit i 6 år.
6 år. Har jag suttit av mitt straff än?
6 år. Kan inte tro att det gått så lång tid.
Så lång tid sen jag fick det där samtalet.
Inte för att vi hade hållt speciellt länge.
Inte för att jag vill ha dig nu, absolut inte.
Men förtjänar jag att vara ensam för det?
6 år, 6 jävla år. Längsta konstpausen ever.

Håll andan och tejpa ihop mitt hjärta.
Så ärrat, så skadat, så oönskat.
Ni har ingen aning om vad jag snackar om.
Lika bra det.
Men va fan, 6 år.

Alla jag mött däremellan.
Alla ni som betydde nåt, som snuddade vid mitt ärrade hjärta.
Bara en lämnade spår och han var den jag väntat hela livet på.
Har jag väntat i 3 år kan jag vänta 3 år till, så mycket vill jag ha honom.
När ska han inse?

I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign



Floating

Jisses, nu går klockan segt. Blev inte så mycket samtal som jag trott, skönt det iallafall. Har varit intressant och jobba med cheferna, även om en av dom har gått hem just nu. Bara 2½ timme kvar, sen gör jag detsamma vill jag lova!

Sitter och kikar runt på google, har läst hur många bloggar som helst och nyheterna hos både Aftonbladet och Expressen, vad ska man nu hitta på för att få tiden att gå?

Känner mig stel i kroppen som fan, rena rama kärringen. Då kom jag på idéen att kolla upp Floating. Skulle vara så behövligt just nu, bara få flyta och sväva i tyngdlöshet. Har gjort det en gång förut, fick chansen att prova gratis när jag gick på KAU 2005. Helt sjukt underbart.

350-370 spänn tar dom visst för en timme, så jävla värt, kanske blir att köra en timme när man får nästa lön. Skulle min kropp behöva, och mitt sinne. Åh jag vill Floata nu!


Floatingtank...även kallad "ägget"

Idiotfrågor...

Hur många shampoonerade sälfittor får det plats i en badbasäng men chokladbitar i?

Bra att ni stavar rätt när ni smsar in era dumheter...

RSS 2.0