SöndagsOrgasm

Denna vecka faller valet på relativt okända Jupiter Rising. Denna låt fastnar på hjärnan direkt och får mig att längta efter svala sommardagar när man ligger i gräset och bara njuter av livet...Enjoy!


Campa på Östermalm

Imorse när jag och Forsman slutade jobba kl 08 så åkte vi inte hem till Märsta, istället gick vi in på chefernas kontor här brevid och slaggade. Vi hade dragit med sovsäck, fiilt och kuddar, rena campingen på Östermalm. Haha. Visst var det lite hårt att slagga på ett golv, men sjukt värt det, har sovit nästan 7 timmar istället för mina vanliga 1-3.

Vid 15tiden piggnade vi till och bestämde oss för att dra och käka någonstans så vi hoppade på 4ans buss till Fridhemsplan och stövlade in på Mongolian för att få lite krubb. Blev "4 små rätter" + friterad banan m vaniljglass till desert. 92 spänn gick det på, sjukt billigt och kanske den godaste 4 små rätter jag någonsin ätit. Dit lär vi åka fler gånger!

Nu sitter man alltså och jobbar igen, blir ju en timme kortare eftersom man ställer fram klockan en timme inatt..kl 02.00 blir klockan 03.00..Kom ihåg det gått folk!

Nu ska ja springa runt i lokalen och släcka ner alla nödigt tända lampor. Earth Hour drar igång om 15 min. Ni släcker väl lampan ni med?

Veckans Filmtips: The Blind Side


Såg denna film härromdagen, möjligen måndags? Anyways, filmens huvudroll spelas av Sandra Bullock som vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för denna film. The Blind Side baseras på en verklig historia och är otroligt gripande. Tror jag grät mig igenom halva filmen, minst.

Filmen handlar om Sandra Bullocks karaktär Leigh Anne Tuohy och hennes välbärgade familj. Hennes man äger en massa resturanger, dottern är cheerleader mm. Dom lever tha happy lofe helt enkelt. En dag börjar en ny kille i barnens skola, han är stor, han är svart (enda svarta killen på skolan) och han är ensam. Leigh Anne tar hand om honom, i början av medlidande innan hon inser att inte bara hon förändrar hans liv, han förändrar hennes.

Historien är riktigt bra gjord och skådespeleriet magiskt. Gillar inte Sandra Bullock annars, men fick en helt ny respekt för henne genom denna film. Den MÅSTE ses helt enkelt!



He´s just not that into you

Ligger och kollar på Sex and the city nu, avsnittet där Carries kille Burger berättar för Miranda hur killar fungerar. Kort och gott, är han intresserad så visar han det. Det finns inga mixade signaler, män är enkla. Varför varför varför lyssnar vi inte på detta, eller iallafall jag. Jag vet att det är så, ändå sitter man och tolkar minsta lilla en kille säger. "Vad menar han egentligen". Daa. Blir så less på mig själv ibland.

Hade jag lyssnat på det rationella i mig, lyssnat på vad killen egentligen säger med hans handlingar och ord så hade jag kunnat undgå att bli sårad x antal gånger. Samma när en kille säger eller gör något positivt, nej då fokuserar man på det negativa i det hela historien, det han tex INTE har sagt. Killar funkar inte som tjejer, dom kan inte läsa våra tankar och dom har inget behov av att prata om allt..

He´s just not that in to me... Min nya livsfilosofi. Lyssna - ta in och Tolka inte till något annat.



Jobbigt att jobba dag

Fy fasen, haha. Kände mig lite ringrostig imorse när jag satte mig på jobbet. Visst ringer det mycket om man jämför på natten, men dom som jobbat dagtid har mycket lättare samtal. Dom sliooer ju alla skrikande fyllon, flirtande härliga människor, snuskisar och många busringningar. Men ändå. Skulle aldrig byta mina nattpass för att bara jobba dag.

Hade även jobb-samtal med Lillchefen F idag, han är bra härlig, känns kul att dom ska börja fixa lite på kontoret. Skulle vi få dit en soffa och lite växter så skulle det genast bli lite mysigare, men det är la sånt som kommer.

Slutade kl 16 och suttit brevid Isabell sen dess och halvsovit iväntan på att Forsman ska sluta nu kl 17, så vi kan ta sällskap hem. Är jättetrött, kanske inte konstigt när man knappt sov något inatt. Ska hem och laga mat, blir något tokgott eftersom man fick storhandla igår tack vare chefen!

Sen ikväll då? TV night såklart. DH, Cougar Town och Christine..yeey!

Mot märsta!


Jobba Svensson-Pass

Imorgon ska jag göra något som jag inte gjort på myyyyyycket länge, nämligen jobba ett riktigt svensson-pass. Ska kör från kl 8-16, kommer kännas hur skumt som helst att åka till jobbet kl 6 på morgonen. Ska ändå bli kul att få testa, om de känns bra så ska ja försöka ta två sånna pass minst i månaden såcman får lite fler timmar.

Världens bästa chef fixade förskott på lönen förut så man kunde få handla lite. Ekade tomt i kylskåpet och hade ingen snus, så han var räddaren i nöden. Nu är iallafall kylen proppfull igen!

Ska ta och se film en stund nu så jag somnar..Skriver mer imorrn.

Förresten, från och med Idag kan man kolla vad man får tillbaka/behöver betala i skatt..skatteverket.se... skynda er in !

Till min Isafjöl

 

Ja må hon leeeeva ut hundrade år! Utan dig hade inte jobbet på 118 varit lika kul, du är min alldelles egna Kuppkak!. Haha. 


Hallu, Would Jo Lajk To Täst Maj KuppKak?


SöndagsOrgasm....



Det var ett tag sen, men nu kommer SöndagsOrgasmen tillbaka, veckans val hamnar på Rihanna och låten Te Amo. VARNING för beroendeframkallande låt!


Låten som beskriver allt...

Here's a little story I've gotta tell
Bout this boy I know so well
Back in the day was cool and all
Fell in love, I fell in love
Thought he was the one for me
Other boys I could not see
And look what happened to our love
I'm like how could it be?

It should have been me and you
It could have been you and me
Boy you broke my hear and now I'm standing here
It should have been me and you
It could have been you and me
Now I look at all these photographs

All I've got, all I've got
All I've got are these photographs
All I've got, all I've got
All I've got is nothing without you
You, you,
Got nothing without you
You, you
Got nothing without you

Now baby it's killing me
I'm saying it's killing me
The fact that you went around
Baby I'm falling down
I need me a remedy
Been looking for remedies
I need you to be around
And baby I'm hurting now
I know you're a better man
(When I was your girl)
This land is a better land
(When you're in my world)
Today will be better babe
If it were like yesterday
So happy and lovely...

All I've got, all I've got
All I've got are these photographs
All I've got, all I've got
All I've got is nothing without you
You, you,
Got nothing without you
You, you,
Got nothing without you

All I've got are these photographs
I remember when I used to make you laugh
I don't wanna be stuck in the past
But you're all that I have that I had
And I don't wanna lose what we built this far
This is me and you, you're my superstar
I'd give anything, baby here's my heart
My heart, my heart...


GaGa är ett Geni!

 

Nyss kikat på nya videon för låten Telephone med GaGa och Beyonce, dom två hetaste brudarna i världen, och videon är brilliant!! Tack Gaga och Jonas Åkerlund för eran genialitet! Både B och GaGa är så snygga i videon att man smäller av..kan inte mer än säga GODDAMN!

Just nu längtar jag sjukt mycket efter hennes konsert i Globen, hemma på kylskåpet sitter biljetterna och väntar...men ännu är det 1½ månad kvar. Ser fram emot det som fan!!

Lägger upp videon för er som inte sett den, vad tycker ni?

 


You give me everything by just breathing..

Ohh, kan man säga något mer perfekt?

Blev på lite bättre humör tack vare Kocken förut, men sen dog hans internet så då fick jag klara mig själv. Vad ska man då hitta på mitt i natten, eller ja, på morgonen? Sova är ju ett alternativ..ja jag ska. Men de är bra om jag orkar hålla mig vaken en stund till, vid den här tiden imorgon så sitter jag ju ensam på jobbet.

Kom på att jag ju för fasen har New Moon på datan, hade fixat den för att jag och Isabelle skulle ha sett den förra veckan, men så kunde inte hon komma och jag glömde bort den. Blir första gången jag ser den sen jag och Forsman såg den på Bio!

Så nu ska jag mysa ner mig i sängen, under täcke och filt och titta på Pattinsson tills jag somnar. Synd bara att han inte ligger brevid när man vaknar. Haha.

Puss & godnatt!


Ingen bra dag idag

Idag är en sån där botten dag. Datorn krånglar, Missade två samtal från ersta sjukhus (dom lämnade inget mobilsvar och ringde inget mer, jag testade då att ringa dom och en sur tant i växeln sa bara "ja vi kan ju inte veta vad dom ville, elelr vem som har ringt..du får vänta tills dom hör av sig igen"..tack för den liksom.  Sen skulle en gammal vän till mig komma på besök idag och sova över, hade sett fram emot det som fan men inte fan har jag hört av honom. Vet lilla gubben att du är snurrig, men va fan...hade ju kunnat hitta på något annat om de sagt till att du ej har tid eller vad problemet nu var.

Ahhhhhhhhhhh. Jag hatar att känna att all min lediga tid är meningslös. Ingen som har tid eller lust att umgås, kunde ju lika gärna ha jobbat och tjänat lite cash.

Självklart kom jag att tänka på Mcasshol också, alltid om jag kände mig nere så visste han hur han skulle få mig och le igen. Hade sån lut att plocka fram telefonen och ringa honom. Men vad skulle jag säga om han nu hade svarat. Han vill ju inte veta av mig. fan. Känns jobbigt att veta att jag inte bara förlorade en kärlek, utan även en av mina närmsta killkompisar.

This is not a good day helt enkelt. Kan behövas piggas upp och få lite omtanke. Vet att de finns folk som bryr sig, men skulle inte skada ifall vissa av er visade eller berättade det för en ibland.

Skulle behöva en kram just nu. :(


Tuesdaynight is Tvnight..

Tisdagar är fan bästa tvkvällen i veckan, inte nog med att man är helt ledig utan dom visar Dating in the Dark, DH, Cougar Town (sjukt kul!!) och Christine..allt på samma kanal. Bra gjort 5an!

Nån mer än jag som sitter bänkad framför tvn ikväll?



Hot Chocolate

Ligger och kikar på Top Model 9 reprisen från igår och vem dyker upp om inte Tyson Beckford. för er som inte känner igen hans namn så lovar jag att ni känner igen hans face...eller hans överkropp, haha. Den mannen är one fine piece of hot chocolate!



*drömmer sig bort* Bara jag som plötsligt blev sugen på choklad?

(skrev detta inlägg runt lunchtid, men gömde tydligen lägga upp det då)

Off Work!

Då var man avloggad och har jobbat klart för denna helg, mot Märsta och min varma säng! Cant wait.

Bloggar senare, nu ska ja mot bussen och lyssna på massa wunderbar musik, bla Rihannas nya skiva.
Tjipp o hej!

Årets Schlagerbebis är......


Anna Bergendahl vann Melodifestivalen!!

Grattis Grattis säger vi! Helt rätt vinnare för ovanlighetens skull, höll även på Salem, hans låt är grym men passar kanske inte just Melodifestivalen. Ska bli spännande och se hur Anna klarar sig i Oslo nu.

För första gången i mitt liv så ringde jag och röstade faktiskt, Så det är säkert helt min förtjänst att hon vann..haha.
Vad tycker ni? VANN RÄTT LÅT?!


Buss-sövis och sushilycka!

Efter jobbet i morse var jag totalt död så jag var nog rätt medvetaen om attd et skulle ske redan innan jag satte mig på bussen mot st eriksplan. Forsman valde att dra hem till killen så vi tog olika bussar vilket resulterade i att jag totaldäckade och vaknade upp 30 min senare vid Stockholms Södra. Fan. Inget att gör åt så jag traskade in på stationen och det visa sig att det var 25 min till nästa pendel, hurra.

Istället för att stå där och glo så jag hoppade in på Ica och vandrade omkring lite. Hade ju som sagt lite nödcash som skulle gå till snus MEN och detta är ett stort men som ni ser, när jag kommer in på Ica så är de första jag ser Sushi för 20 spänn. HALLELULJA! Köpte två förpackningar direkt och den sushin kommer kittla dödskönt i kistan sen vill jag lova.

Thank God för extrapris ibland..
Nu är det dags att byta till en dator med ljud, melodifestivalen börjar ju om 30 min..Vem tror ni vinner?




Mars går segt...

Satt precis och disskuterade detta med Forsman. Är det bara vi eller går denna månad enormt långsamt? Har inte ett öre kvar, eller jo nu ljög jag, har precis så det räcker till en dosa snus till, sen är det panik. Visst, jag borde planera bättre men whatta fuck. Fick iofs 2000 mindre i lön denna månad och la ut pengar på Lady Gaga biljetterna. I övrigt har jag inte shoppat alls denna månad (skräll).

Idag har vi alltså 12 dagar tills det är lön, känns lite så där. Vill ha slutet av månaden nu!! Inte bara för lönen såklart, läkarbesöket på Ersta närmar sig ju också, är så spänd!

En timmes jobb kvar, ska passa på att "fönstershoppa" lite, överallt har dom fått in så fina vår och sommargrejer.. man kan ju blunda och glömma att det fortfarande är 3 ton snö för en stund iallafall....

Humor-release mitt i Hockeysorgen

Som ni förstår var jag inte på bästa humör igårkväll efter MoDos totala slutspels fiasko. För att lugna nerverna fick jag toksnusa, samt kolla på Erik & Mackans program Guldfeber på tv6 Play. Är det bara jag som skrattar ihjäl mig åt deras humor? Igår skrattade jag så tårarna nästan sprutade, det var precis vad jag behövde. Sen att Erik typ är min drömman gör ju inte saken bättre.

Btw, när jag och brudarna var i stan i Måndags så gick självaste Mackan förbi oss, jag utmanade Forsman & Harry att jaga honom och försöka ta en bild men trots deras tappra försök så hann dom ej ikapp honom. Antingen hade han jävligt bråttom eller så blev han livrädd och trodde han vad stalkad. haha.

Well, Dags att ta en toa-paus samt hämta vatten innan man börjar jobba. Som vanligt gäller 18-08, så vi hörs inatt alla glada, pengaspenderande själar i Sverige!

Tjo Flöjt!

Mackan (t.ö) och fin-fina Erik...Bild lånad från Stureplan.se

SÅ JÄVLA BESVIKEN!!

Boholm, var det du som förhäxade mina gubbar förut? Du va säkert så snygg så dom inte kunde koncentrera sig på hockeyn. Fan ta dig.

Men seriöst. Är så jävla besviken just nu. Hur kan dom inte palla ta sig till slutspel, när matchen gäller ett lag som Södertälje? Jag förstår inte!! Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. MoDo missar slutspelet, efter en riktigt kass säsong så trodde jag, hoppades in i det sista att ni skulle lyckas, det såg ju så bra ut...och så faller dom på målsnöret...

oh jag vet hur mycket Sandelin kommer mobba mig nu..fan!
Ikväll skämms jag!!

Svårt att tro att ni blev svenska mästare för 3 år sedan.


Ren och skär avundsjuka..

Jag har hört någonstans att man ska vara glad för sina vänner skull när det händer något kul, inte vara avundsjuk och så har jag nog även varit mot mina vänner. Jag vill alltid att dom ska ha det bästa liksom, men detta ändrades igår. Fick nämligen ett telefonsamtal från en viss Boholm som löd ungefär såhär:

Boholm: - Tjenna! Visst älskar du typ MoDo?
Jag: - Ööööh jaaaa!
Boholm: - Dom kommer och käkar hos mig imorgon!
Jag: - URSÄÄÄÄÄÄÄKTA!!!!
Boholm: - Yepp.
Jag: - URSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKTA!!!
Boholm: - Mmm
Jag: - URSÄÄÄÄÄKTA!!!

Könjäveln hade hela MoDos hockeylag på besök på hotellet där hon jobbar eftersom dom spelar mot Södertälje ikväll. Hon fick alltså se Foppa, Timander, Schröder, Näslund, Zuccarello, Steen och de andra grabbarna. Blev så avundsjuk så de finns inte!! AHHHH!!

Hoppas dom spöar Södertälje åt helvete nu, slutspelsplatsen är sååå nära så det finns inte!



Vad hände?

För en stund sen loggade jag av msn, ändå ingen vaken, och släckte alla lampor. Va inne och sa godnatt till Roffe och la mig för att sova, kände mig så där skönt trött så man redan vet att man kommer sova hur gött som helst. Låg under täcket i typ 10 min och stirrade ut genom fönstret. Jag kan fan inte somna.

Roffe säger hej...



Får väl sitta här och uggla en stund till, tänkte kolla en massa bloggar så tillslut lär man väl somna. Vid den här tiden imorgon jobbar jag ju så kan va bra och hålla sig vaken en stund till, dom senaste veckorna har jag varit astrött nämligen när jag jobbar torsdagsnätter. Inte bra, inte bra.

Någon mer än jag vaken?

He broke my heart...

Jag har ju varit singel i hundra år, det vet alla. Jag har alltid varit den eviga singeln i kompiskretsen, skulle väl bli kaos om min facebook status skulle ändras till "har ett förhållande". Med tanke på det som hände med McAsshole, så har jag inga tankar alls på att hitta kärleken längre. Innan jag visste att det var kört mellan oss så hade jag alltid honom i bakhuvudet, ni vet "han och jag kommer bli tillsammans i slutändan"-tankar. Men nu, nu är det bara tomt.

Kan inte längre säga att jag saknar honom, inte heller att jag vill ha honom. MEN....
Vet ju inte hur jag skulle reagera om jag såg honom, hörde hans röst...om han bara fanns i närheten.
Det känns inte bara som om han krossade mittt hjärta. Han tog mitt hopp. Den svaga tron jag hade på kärleken och allt den borde vara försvann. Han har gjort mig kall och för det kommer jag aldrig förlåta honom för.

Fuck you.


Saker att se fram emot:

15 Mars: Bio med Isa & Båtsman, "Remember Me" med Robert Pattinsson..slutar säkert med både dreggel och tårar!

30 Mars: Läkarbesök på Ersta Sjukhus, steg 2 mot min operation.

14 April: Dietistbesök på Ersta Sjukhus, steg 3 mot operationen.

29 april: GayKryssning med Galaxy!! Båtsman, Tobbe, Beccis, Harry & Puma. Ska bli sjukt kul!!

7 Maj: Lady GaGa i Globen, Båtsman, jag och Andrea kommer få en upplevelse för livet!!

*Obestämt Datum*: Min efterlängtade Gastic Bypass genomförs..förhoppningsvis innan hösten. Bara pina sig igenom en sommar till...

Nackdelen med att vara nattuggla...

...måste vara att ens vänner aldrig är vakna när jag är det. Som nu tex, Forsman och hennes snubbe sover och själv är jag klarvaken. Inte ens käft kan man ringa och på msn står alla med statusen "inte vid datorn". Alla sover verkligen, sjukt tråkigt!!

Då kanske ni tycker att jag borde sova? FEL. Måste hålla mig vaken några timmar till iallafall så jag orkar jobba natt från o med Torsdag.

Men vad ska man göra? *trååååk*

Skön dag med brudarna

Tjoo

Kom hem för en timme sen, har fan varit hemifrån sen kl 8 imorse. Dagen började med att jag, Forsman, Harry & Puma åkte till Ersta Sjukhus där jag var på gruppinfo-möte. Fick bla reda på att väntetiden på OP inte är så lång nu, ju tidigar desto bättre liksom. När mötet var avslutat så stod vi utanför sjukan och hängde lite, är ju helt galen fin utsikt från sjukuset så man var tvungen att fota lite. Är inte stockholm helt fantastiskt?!


Utsikt och fina Båtsman :D


Pussgurkorna Puma & Harry....och en sliten Charlie

Sen drog v i tll bussen och åkte in mot stan, Harry & Puma gick och käkade lunch medan jag och Forsman gick runt och kikade i lite affärer, hundra år sen jag var inne i stan känns de som. Blev att stanna till ovanför sergel och njuta lite i solen en stund också, Sötaste Linda kom förbi ock hälsade..*yeey*, kom även något "internationella kvinnodagen tåg", med en massa rosa barnvagnar mm..Så jävla svenskt...Ingen av dom sa ett ljud och hade små blygsamma skyltar där det stod "hade detta varit Zambia hade jag varit död". WTF?!

Vad ville dom åstadkomma med detta egentligen?

Efter 13-tiden började det dra ihop sig för Forsman och dra till jobbet och jag var inte sugen på att åka hem och sitta här och uggla...det gör jag alldelles för ofta! Harry & Puma skulle iallafall till Ikea i Kungens kurva, så jag hakade på dig. Det var bara att traska ner mot Gallerian och åka Ikeabussen. Jag älskar vanligtvis att gå på Ikea, men inte alls lika roligt när man inte har cash, hade iallafall råd men en klassiker eftersom dom hade sänkt ner priset till 16kr!! Kan va billigaste lunchen ever!

Kötbullar och mos!! + världens minsta lilla prinsessbakelse.

Efter några timmar på Ikea var det dags att åka hem. tog nästan 2 timmar. Helt sjukt, fick stå upp hela pendelresan i en fullpackad vagn, påminn mig att aldrig jobba ett 8-17 jobb så man måste åka i rusningetrafik, hur orkar folk med det? Nu blir de iallafall en slapp tvkväll med Forsman & Tobbe. Puss & Hej!

Tack för en skön och rolig dag Turturduvorna!

 

Supervacker himmel över Märsta..

 


Lady GaGa i Globen 7 Maj!!

Jag lyckades!! Lyckades komma in på ticnet och köpa biljetterna nu på morgonen, var lite svettigt ett tag eftersom det var kö bara för att komma in på sidan. Sist det vart så, inför Metallica konserten, så kom jag aldrig fram och gissa om jag blev förbannad. Jag är ingen konsertmänniska, har sagt det förr och säger det igen, MEN Metallica, ColdPlay och Lady GaGa vill jag se live...och den 7 Maj så får jag äntligen chansen!

Jag, Forsman och Andrea ska till globen och se GaGa, gissa om jag är överlycklig just nu!!

Detta kommer bli en underbar dag...I´m your biggest fan, I follow you until you love me!




Då håller vi tummarna för imorgon!!

Imorgon bitti händer det grejer, avslöjar inget förrän det är klart, men hoppas såååååå att vi lyckas. Minns ju hur besviken jag blev sist. Iallafall, håll tummarna!!


Peppad inför mitt nya liv!

När jag träffade Harry i måndags såg jag verkligen vilken skillnad hennes operation har gjort, trots att det bara gått drygt 4 månader så ser hon helt anorlunda ut. På Måndag är det dags för mitt gruppmöte på Ersta sjukhus, första riktiga steget för min operation. Känner mig så satans peppad och att se Harry gjorde mig bara mer taggad.

Inte bara är hon en inspiration, utan min fina lilla Isabelle på jobbet som kämpat med viktnedgång på egen hand sen i somras. Hon har gått ner hur mycket som helst! Visst var hon vacker innan, men nu strålar hon. Vill att du ska veta Isa att jag är så jävla stolt över dig! Harry med! Ni är mina förebilder nu när jag står på kanten till mitt livs chans till förändring, förbättring....och förminskning. Haha.

Längtar sååå tills alla möten är klara och operationen är bokad!

Detta är mitt mål typ, denna bild är fan min favorit av mig själv. Tagen sommar 2006, precis efter Arvikafestivalen. Galet Solbränd och kände mig riktigt fin för ovanlighetens skull!



Whats wrong with my face?!

Seriöst...Eller ja, Godmorgon förresten, vaknade upp imorse och min hy i ansiktet är jätteskum, har börjat få finnar lite här och var, min t-zom är blankare än någonsin och fläckvis är huden jättetorr. Det här vädret fuckar upp min hy totalt!

Använder Neutrogena visibly clear 2-in-1 wash mask, för att tvätta rent ansiktet (samt har den som ansiktsmask ca 1 gång i veckan) och återfuktar huden med Nivea Pure Energy. Den sistnämnda tror jag är mitt problem, den krämen verkan inte alls vilja "tränga" in i huden utan bara lägger sig som ett lager ovanpå vilket känns obehagligt och gör min hud fet. Någon mer som haft samma problem med dem?




Måste alltså hitta något nytt att smörja in min hy med, tänkte kolla om det är någon som testat något bra. Något som återfuktar, utan att göra huden fet efteråt.. Alla tips uppskattas!

-----

Your words still serenade me,
Your lullabies won't let me sleep.
I've never heard such a haunting melody,
oh it's killing me.
You know I can barely breathe.

Just like a crow chasing the butterfly,
Dandelions lost in the summer sky.
When you and I were gettin' high as outer space,
I never thought you would slip away.
I guess I was just a little too late..

Uttråkad...

Ligger hemma och glor, nyss kikat på Top Model. Sugen på att ta lite Egofoton... Kanske vore en idé? Sjukt uttråkad just nu, ville inte dra iväg utan vill hålla mig hemma, dags för jobba imorgon och jag måste känna mig lite piggare. Så less på att vara halvsjuk hela tiden. Borde gå ut och lägga mig i snön så man kanske får bli riktigt sjuk, haha.

Ska googla runt lite och se om jag får någon foto inspiration :D


Godmorgon Godmorgon,

Ingen aning om varför jag e vaken nu, somnade typ halv 3 inatt och då var jag helt slut. får sova middag sen lite senare. Skönr och vara ledig idag, ska fan inte utanför dörren, vägrar ut i snön idag igen. Tror jag har feber också så måste piggna till innan helgen då man ska jobba.

Ska berätta lite om igår, efter en väldig seg pendelresa in till stan så mötte vi upp Harry & Puma utanför bion på hötorget, vi skuttade iväg till Wasabi sushi bar för att köka. Första gången jag var där, 99kr för 11 bitar och det var ta mig tusan den godaste sushin jag ätit. Blir fler gånger där vill jag lova! Superkul och träffa Harry igen och även hennes tjej, dom passar kanon i hop och det var kul att se min gamle Harry se så lycklig och kär ut!

Värsta söta tallriken kom sushin in på..

Efter maten gick vi över till Bion för att se Wolfman. Filmen va helt OK, dock vart de lite för mycket "dödande" efter ett tag. Kändes lite to Much. Men visst, ryckte till flera gånger och Anthony Hopkins spelade kanon som vanligt!! Nästa film på bio blir nog Shutter Island..eller Avatar, har ju inte sett den än.

Ne, nu orkar ja inte skriva mer..dags för frukost kanske?
Puss o hej!

Girlsnight

Ligger hemma nu, av någon anledning så är jag inte speciellt trött. Sov asgött på b¨åde pendel och bussen från jobbet imorse, kanske beror på det? Måste iallafall försöka sova lite snart. Ikväll ska vi dra in till Hötorget för att käka middag och gå på bio med Harry & Puma. Ska bli kul och umgås med lite folk, speciellt Harry, har fan saknat henne som fan.

Ligger och funderar på vad man ska ha på sig, vore kul att få känna sig lite fin, men fortsätter de att snöa så här så kommer man ändå se ut som ett snö troll när man kommer in till stan. Jävla Väder!!

Kanske dags att käka lite lunch så man kan sova sen, sover ju bättre med lite käk i magen...
Yes, så får de bli. To the kitchen!!

Charlie & Harry - Lekte tvillingar i Högdalen i Somras...

OS-Avslutningen!!


Håller på att se det sista av OS-Avslutningen nu på SVTplay, hela jag är uppfylld av patriotkänsla för Canada just nu. För er som inte vet så är jag halv-canadick,jag är född där, min far kommer därifrån och han bor där. Även om jag inte är uppväxt i Canada så har jag alltid hållt det faktum att jag är halvbördig därifrån högt. Jag är stolt över det helt enkelt och min stora dröm är att få åka dit, inte bara för att träffa min far utan för att få uppleva landet, folket och känslan av landet.




Iallafall, tillbaka till OS-Avslutningen. Har knappt tittat alls på OS, mest för att jag tycker Sommar OS är roligare, enda intressanta sporten på Vinter OS är just hockeyn. Avslutningen däremot var magnifik! Vilket jobb dom har lagt ner. Fick bla se Simple Plan, Avril Lavigne, Alanis Morrisette och Nickelback uppträda. Bjöds på komiker, dansare, presentation av Canada och tal. Fick gåshud flera gånger!


Simple plan & Alanis..


dansare me uv-ljus..


Curling-Damerna

Sjukt bra helt enkelt, Någon mer som satt vaken och tittade?


Arenan i Vancouver


Alla kukar ska begravas?

Jobbar ju extra pass inatt, borde ha tackat nej efetrsom jag knappt kan hålla mig vaken... iallafall. Ringde precis en tant och samtalet lät såhär:

Jag- 118 ***, Välkommen.
Hon- *tyst i 4 sekunder drygt* Alla kukar ska begravas!
Jag- öhh ok?
Hon - *klick*


Whatta fuck liksom? Nu ska jag iallafall äta min glass (som jag nu till min stora glädje märkte att jag hade glömt på jobbet igår) och kolla lite på OS-avslutningen och sedan filmen Fired Up.

Måste ju nämna hockeyfinalen som gick ikväll, missade ju typ hela matchen eftersom jag var på pendeln till jobbet, men han se hela sista perioden. Helvete vilken spännande Match. När USA gjorde 2-2 måler med bara 24,4 sekunder kvar så vart ja pisst som bara den. Men såklart Vann Canada i Sudden. GRYMT JOBBAT!

Oh Canada!


RSS 2.0