Love is in the air..

Slutade iallafall inte dagen på samma ,lite bittra, humör som inledde dagen..och genomsyrade mitt förra inlägg.Surfade runt lite på tradera och har köpte bla. en kjol (som jag ska använda som top/tunika) och ett mörkblått nagellack..
Sen surfade jag in på Glamour.se och kikade lite. Glamour är min favorittidning om man jämför konkurrenterna. (typ Chic, Veckorevyn, Solo, Hennes, Plaza mfl....) Fast Cosmopolitan funkar också. Så tråkigt bara att de inte kan ha lite tips för mulliga och stora tjejer..Anyway. Beställde 3 nummer av Glamour för 49kr (plus typ 20 kr frakt) så fick man en jättesöt necessär och ett läppglans från clarins på köpet...Kan knappt vänta tills första numret dyker ner i brevlådan!

vad har vi mer för nyheter då? Jo, min lilla lägenhetskamrat Harry har skaffat pojkvän. Hon & hennes Göteborgare Tobias blev tillsammans idag... GRATTIS!!


Love is in the air...*lalalala*....(tydligen inte i den luft jag andas...men visst)


känner mig låst...

Trodde kanske att jag redan skulle ha klappat ihop utan en användbar mobil, men hittills har jag ju inte dött. Dock känner jag mig en smuuuuula låst med vetskapen att jag inte kan ringa NÅGON. Att lita på att andra ska höra av sig är ju helt överskattat, verkar ju som det måste vara jag som ska höra av mig.

Tur att jag har datorn nu iallafall, annars hade jag väl blivit tokig.
Hängig värre idag. hes i halsen och tung i huvudet, kan ju vara kryssningens nattbravader om tar ut sin rätt.
Ska hålla mig hemma i veckan, så man är piggare till torsdag då det vankas jobb igen!
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, det är såna här dagar man skulle ha en såndär...............hmm............vad kallas det nu igen.............*tänker....*..jaaa, just det, POJKVÄN.
Man skulle ju haft en pojkvän som kunde ta hand om en lite...eller snarare som kunde tyck synd om mig.

Idag kom räkningen från telenor ookså, hallelulja, vilket riktigt jävla skit företag det där är. Alla ni som ska skaffa mobil abbonemang eller bredband...STAY AWAY FROM TELENOR!! Spotta på dom bara...

Ne, om man ska ta och bli lite gladare. Spela lite poker kanske :)
Sen har ja hittat en sida  där man kan se alla simpsonsavsnitt gratis...den lär användas flitigt under jobbnätterna.

skriver mer sen...


Kryssningen.....Det finns inga ord.

Hur ska jag beskriva Kryssningen på bästa sätt...det går typ inte. Möjligtvis som THE KRYSSNING! Som sagt, You had to be there.

Vi gick ombord på Amorella vid 20-tiden i fredagskväll och sprang genast till hytten. Vi hade ju A-hytt...med fönster så vi behövde ju inte åka längst ner i båten som många andra. Efter det var vi ut på däck och vinkade av Sthlm när vi sakta lämnade terminalen. Sedan blev det Taxfree shopping! Kvällens dricka blev:  Bacardi Razz! (blandat med sprite)



Harry o Forsman i Hytten                                                Forsmans Finfina skor!


Charlie ser munter ut                                 Boholm Loooves VaniljVodka

Sen hade vi tjejer förfest i hytten där Forsman var det första om blev kanonfull. Vi upptäckte även vore supergoa "grannar". Grabbarna Anders, Niklas & Emil från Västerås som vi umgicks med typ hela kvällen. Träffade även ett härligt gäng ifrån Enköping  (Peter, Evelina, Sabina och Hasse) 


Supertrevliga Emil                                                               Båtens sötaste killar. Anders & Niclas

Forsman gav upp kvällen först, gick och knöt sig vid tretiden, Harry var inte långt efter men jag och Boholm höll igång resten av natten. Vi hamnade på däck (utan skor) där vi satt och hade sköna samtal med våra båt-grannar och såg på soluppgången tillsammans. Vid 7tiden fick jag nog, var frusen och hungrig, samt började bli bakis redan...då drog jag med Boholm och Peter (en ur enköping gänget) till frukosten där vi frossade i en timme... Eller ja, Boholm var så full vid det laget att hon kasta mat omkring sig och berättade att hon såg dubbelt...

 
                                                                                       miss Dancing Queen              
                                          
   

                                                                                            On the dancefloor

(Boholm och jag står vid brödet, hon ska ta precis ta bröd när jag går därifrån)

Boholm - Vänta Jessie, hjälp mig, Jag ser ju inget.
Jag - Vadå ser inget, du har väl dina linser i?
Boholm - Det vet jag inte...

Hyfsat full hon var..Men å andra sidan..vem var inte det! Men jag minns NÄSTAN allt...tror jag.
Lägger upp lite iallfall lite bilder..kanske dyker upp fler någon annan dag. :)
Efter frukosten så gick vi å la oss i hytten, vaknade väl till liv vid 14tiden igen då vi plockade i ordning våra saker, gick till taxfreen (handla godis) och sen käkade lite mat. Det satt där det skulle!
 
 
Lite Ego får man väl vara...

Båten la till Vid Sthlms terminal vid 19tiden och då var jag allt annat än fräsch. Bakis, mörbultad och illamående, kändes som en evighet innan vi kom ut i friska luften. Väl ute vinkade vi av grabbarna från västerås och Boholm som skulle till Södertälje. Forsman och Tobbe (Harrys lilla göteborgare som kom och mötte oss) drog hem till oss.
Kvällen igår bestod av att käka pizza och se på bingolotto. spännande värre.
Idag åkte Forsman hem, lite sorgligt, men nu får det fan inte ta åtta månader tills vi ses igen. She´s my baby.
Var iallafall längessen jag hade så roligt och träffade så mycket härliga människor. Så detta var INTE sista gången vi 4 åkte vill jag lova.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Shrek med Harry och Tobbe!





Boholm & Forsman..Söta som socker

Idag smäller det...

Fan så jag har längtat. Vaknade för drygt en halvtimme sen, var skönt att få sova rätt länge..(gick och la mig kl 9 imorse), behöver all skönhetssömn jag kan få när jag ska iväg och kryssa med mina darlings.
Kl 20 ikväll går båten men innan dess ska Jag och Harry möta upp Värmlandstösen Forsman och Dalmasen (blivande sthlmaren) Boholm på terminalen. Vi tänkte käka nån macka eller något innan vi går på båten. Vet att iallafall jag behöver ha lite mat i magen om jag ska orka festa en hel natt..herregud, man orkar ju inte lika mycket som när man var ung.:)

Idag är jag iallafall på toppen humör, beslöt mig för att inte ringa banken idag, vill inte bli sur på något sätt. INGET ska förstöra denna kväll... Längtar såååå tills jag får krama om mina flickor. Boholm vaar ju nyligen i Sthlm, men henne skulle jag ändå vilja träffa varje dag..minst. :) och min underbara Forsman har jag inte sett sen i början av FEBRUARI då  vi va på krysning och firade hennes födelsedag. Herregud vad tiden gått. Ni kan tänka er då att jag och Forsman bodde ihop i 1½ år..och sen plötsligt ses man en enda gång på helt helt år... Sinnessjukt. Man får ju abstinens..

På tal om abstinens så hade jag värsta skumma drömmen inatt, Jag var tydligen någon tok junkie. Obehagligt värre..hmm.

Anyway. Jobbet gick tokfint inatt, satt bara av tiden kändes det som. Sam kom även förbi och höll mig sällskap i typ 2 timmar, vi kikade lite på Family Guy och snackade..(när jag inte tog samtal såklart) Han är en trevlig prick! :)

Nu måste jag tokpacka... och duscha!! Jisses. Uppdatering om kryssningen kommer imorgon! :)

PuSS O KRam

We will miss you Alex!

Som ni tidigare läst är jag lite av ett Idol freak...så stor sorg idag när en av mina favoriter åkte ut...och inte att förglömma typ den sötaste deltagaren idol har haft (förutom Markus Fagervall....)...Det är nästan så att jag och Harry fundera på att starta protestlista! Bring him back!!
YOU WILL BE MISSED! 

Alexander Konstantolaus..


Är detta fucking dolda kameran eller?

Seeeeriously!!! (mina vänner vet precis hur det låter när jag yttrar detta yttryck). Denna dagen har varit bland de värsta på mycket länge! ALLT har gått käpprätt åt helvete helt enkelt. Dagen börjar med att jag glad i hågen loggar in på min internet bank, ser att jag fått lön..(yippie så mycket det var..NOT) och betalar hyra och min gamla mobilräkning. Då trodde jag att Telenor äntligen skulle koppla igång min mobil igen..(Nu är den spärrad för utgående samtal) så jag ringde dom.
Då visar det sig att de har spärrat mobilen för att NÄSTA räkning som ska komma, som jag by the way ännu inte ens fått hemskickad. Dom påstod att eftersom den är så hög (helt sinnesjukt..) så kan dom spärra min mobil..UTAN ATT ENS MEDDELA SINA KUNDER! Låter fruktansvärt ologiskt att spärra någons mobil innan de ens skickat ut en räkning och som förfaller 11 oktober?!!? Tydligen får man göra så....NÖJD KUND GARANTI?! Vare det så det hette? Jävla BS. Telenor kan ta sig i arslet!

Har precis börjat lugna ner mig efter två mycket hetsiga samtal till Telenors kundtjänst...då ska jag dra till jobbet. Passa på att hoppas in på Vivo för att köpa nåt att käka till nattpasset då funkar ej mitt Visakort i kassan. Jag blir sjukt generad och får fram.."ehh...jag ska bara springa till bankomaten snabbt". Väl där, stoppar i kortet, trycker koden (you know the drill) och va händer då..Jo, BANK-FAN tar mitt kort. *Sjoofs* så var det uppätet och kvar står jag och kan inte fatta vad som just hände.

Så imorgon ska jag ringa Handelsbanken (Thank god att man kan använda Harrys mobil) och fråga om dom är lika pantade som folket på Telenor..
This is not my day!

Sammanfattningsvis...Utan Visa-kort, Utan Mat & Utan Mobil! (Kan bara ta emot samtal/Sms..)

Hoppas det inte blir några jobbiga samtal nu inatt..Pallar inte! LÄNGTAR TILLS IMORGON!

Imorgon då jävlar!

Kom på en sak, har ju glömt berätta att jag har fått BREDBAND hemma nu. Äntligen. Kontaktade Glocalnet och skaffade mobilt bredband hos dem... 189kr/m o fritt surf till nyår. Var väl en bra deal? Hittills har ja inte haft några problem med dom, så hoppas jag kommer vara nöjd..

Nog om det. Imorgon är det ju dagen d...eller dagen K snarare..alltså KRYSSNING!! Som jag har längtat. Kommer typ sova hela dagen imorgon, ev färga håret..men vet ej än, annars ska jag bara packa och sen åker vi. Jag och jennifer kommer möta upp Boholm & Forsman vid båten..ja kan knappt tro att vi ska åka, så länge som vi tjatat om att göra nåt ihop, bara vi 4..

Tro mig, det kommer komma in en hel del kryssningsbilder, Jennifer, Boholm och Forsman har med sig varsin digitalkamera så de kommer nog bli en del bilder tagna..
blir en 24timmars tur fram och tillbaka till Åbo med Viking Line´s Amorella!! *can´t wait*

Nu ska jag vila lite tror jag, om jag ska orka jobba inatt dvs..Stor Puss

P.s. Nätshoppat lite idag oxå..bilder kommer när jag får hem sakerna!


DU HAR GJORT MIG SÅ LYCKLIG!!

Boholm min fina själsfrände och en av mina absolut bästa vänner har tagit beslutet att flytta ifrån sitt Borlänge och flytta hit, till STOCKHOLM. Visst hon kommer bo i Södertälje till en början, men det är ändå så nära så det är sjukt. Vi kommer äntligen bo i samma stad igen efter 5 år ifrån varandra. Kan inte fatta att det är sant..

Kommer gråta ihjäl mig av lycka i helgen ju när vi ses igen, brukar ju bli lite sentimental med alkohol i kroppen :)
Här kommer en klockren bild på min gumsa iallfall, den är tagen i Karlstad när hon var på besök, på den tiden då jag och Forsman hade lägenhet där. Vi hade väl iallafall lite tråkigt och boholm beslöt sig för att klä ut sig till Paris Hilton!
Resultatet blev:




Outfit:
Huvud - Platinablond peruk
Solglasögon H&M
Scarf - Leopardmönstrad Glitter
Kropp - Pappkasse från Lagerhaus
Midja - Presentsnöre från lagerhaus
Väska - Guldfärgad från H&M
"Tinkerbell kopia" -Brun Peruk
HUMOR!!

P.s Tavlan i bakgrunden, på Che Guevara, har jag målat ;)

Det rycker i shoppingnerven...och börjar bli kramsjuk..

Vet inte vad det beror på, att jag inte shoppat på länge kanske, men även att det börjar lukta lön. Min första lön från nya jobbet. ska bli så jävla härligt att få den första lönespecen..även om jag vet att lönen inte kommer vara så speciellt hög. Kommer ju gå lite pengar i helgen när vi brudar är ute på havet och har kul... men några kronor över till att shoppa hoppas jag på...Budget shoppa om inte annat :)

Köpte ett par nya örhängen igen idag..Orientaliska örhängen, hittade dom på tradera och dom var bara för fina för att motstå. Vet inte varför jag har sån örhängs-fetisch men jag bara älskar örhängen..oftast  stora och vräkiga som verkligen står ut. :)

Börjar bli hungrig, man kanske skulle fixa lite mat....men det är så tråkigt! Alltså, gillar ju att laga mat, men inte till en person. Mycket roligare att laga mat till någon annan, eller annu bättre, MED någon annan. Måste verkligen hitta en höst kärlek :) Man blir ju så ruskigt kramsjuk när det börjar bli kallt oxå...

Ne nu ska jag fortsätta prata på msn med en väldigt trevlig herre...:)




*Puss*

Oh My Lord!

Filmen är precis slut och här sitter jag med nergråtna kinder...tårarna har runnit nästan konstant. Vilken fin film. Sorglig, romantisk och med ett bra budskap. Är inte mycket för dramafilmer, men så var ju Kevin Spacey med. Han är en av mina absoluta favoritskådisar..(därtill hör även Bruce Willis och Heath Ledger,RIP,).



Härligt att få gråta lite iallafall. Men nu blir det andra bullar.. ska nog spela lite poker med Boholm..se om jag kan spöa henne idag...den luringen har ju blivit grymt bra...

Skriver mer sen...kanske....

Pay it Forward..

Vaknade upp vid 19 tiden idag..Söndagar är ju min "sovardag", precis vad jag behöver efter en jobbar helg. Även om det inte är ett ansträngande jobb så är det fortfarande tungt att hålla sig vaken 3 nätter i rad.
Ringde Harry när jag vaknade, trodde hon skulle komma hem från Göteborg idag, men hon stannar tydligen tills imorgon..Härligt för henne att få lite höstromans. Jag hade då inte klagat!

Sitter och tittar på filmen "Pay it forward"..en sån där feel-good movie. Har faktiskt inte sett den innan, men velat. Älskar ju Haley Joel Osment, (ni vet lillkillen från Sjätte Sinnet) han är grym skådis för att vara så ung. Eller ja..nu för tiden är han väl runt 20.

Vet att jag vilken sekund som helst kommer börja gråta. Jag är en riktig film gråtar typ, eller ja..tv med för den delen. Helt sjukt. Men det är härligt, vare sig det är happy-tears eller sorgetårar är det skönt att låta dom rinna. Får se om denna film framkallar några... I´ll get back to you on that.

Förbannade jävla idioter..

Blir less på folk ibland. Idag är en sån dag, så alla verkar glo på en. Stirra ut en som om man vore en Alien... VUXNA MÄNNISKOR som stirrar som små snorungar. Både på tunnelbanan och Bussen till jobbet var jag utsatt för detta, evigt stirrande av folk som inte orkar bry sig som sina egna patetiska små liv och därför måste få andra och må dåligt.

Jag förstår inte denna rädsla folk verkar ha för tjocka människor. Jo jag sa TJOCK och tro mig jag är väl medveten om att jag är tjock och att några av mina vänner också har ätit en eller annan chipspåse för mycket. Men vad jag inte förstår är varför detta är så intressant att glo/viska om...som om jag inte vore där. Självklart sitter man där och håller käften, det gjorde jag idag, bet mig riktigt i läppen för att inte vräka ur mig mig något som jag sedan fått ångra...

Och det här med att det är såååååå spännande att glo, tror ni att stora människor mår bättre av att ni glor? Tror ni att någon mår bra av att bli utstirrad? Vore det verkligen kul om vi alla såg LIKADANA ut? En stad, ett land fyllt av "Blondinbella"-kopior
och wannabe-bratz-boys med för mycket fritid för att skaffa sig ett riktigt liv.

Blir så JÄVLA Bitter...och jag står för det. bara FUCK OFF idag!




p.s. Tro mig, jag är inte alltid sån bitch..men ibland behöver man ventilera...
Nu skulle jag behöva en snus.

Vila I Frid Gynning..

Fick otroligt sorgliga nyheter av Forsman igår. Först kom smset "Gynning är döende", visade sig att hon hade blivit sjukare än hon klarade av. Visste nog redan då att det skulle sluta såhär och mina farhågor blev bekräftade igår natt.. "Gynning är död".

Gynning var en härlig liten fighter, hon hann bli lite drygt 2½ år men det känns som om hon varit med forever.
Hon klarade av att flytta 4 gånger och vara vittne till alla våra gamla fester på Rud i Karlstad.

Hon hade några favoritsysselsättningar; bl.a tugga i sig tomma toarullar, gräva så sågspånet flög åt alla håll och gömma sig i sitt lilla barkhus.
Vi kommer sakna dig din tjocka lilla hårboll...

Gynning var alltså Forsmans söta Gerbil och självklart döpt efter vår Favorit Carolina Gynning.


                                                


Ögongodis...

alltså..jag har inga ord... Vilket lammkött:
 

Justin Gaston heter denna 20åriga (ja ni läste rätt) ABSOLUTA HUNK!
Han sägs dejta Miley Cyrus, den 15åriga disney stjärnan. Vad han ska med den unga bruden till är ju en annan sak, 15 år...hon är ju bara barnet! Tröttnar han är han alltid välkommen hit. haha.
Kvällens Ögongodis får han bli iaf.

My first love..

Spenderat hela dagen med att först tvätta två ton kläder och sen storstädat lägenheten. Fan va jag är duktig!! Eller ja, jag hade ju lite hjälp. Valle sov ju över igår så hon och jag har fixat hela dagen. men nu är det jättefint hemma. Härligt värre.

Ska snart fixa tacos och kolla på Idol med flickorna, sen blir det Efterlyst (som Harry har tjatat om hur länge som helst) en riktig tv kväll med andra ord, sista lediga kvällen sen blir det att jobba igen imorgon kväll/natt.


Allas våran Hasse Aro :)


Pratade precis med Steff på msn, mitt ex. Fick massa bilder på honom, inte träffat honom på ungefär 1½ år minst. Kul att se hur han ser ut nu..när vi träffades (2000) var han bara en liten 17åring..fan va kära vi var. Han var verkligen min första kärlek. Kommer alltid ha en softspot för honom och det är så härligt att känna att vi faktiskt kan vara vänner nu.
Anyway han är en riktig teddybjörn!!


Visst är han söt? *Pöss*

Pizza, Idol och Sleepover..

Blev inge tvättande ikväll, bokade ny tvättid på nätet. Så jävla hightech! haha.
Nu är Valle på besök med, kikade på Fucking Åmål förut, jisses va rolig den är. Speciellt när man faktiskt är från en lika rutten liten ort som Åmål..behöver inte ens nämna den vid namn.

Ikväll blir det Idol med Harry och Valle, har precis beställt pizza också..(men den kommer nog lagom till Idol är slut). Blir uppesittarkväll med film och allmänt tjejsnack. Wünderbar!!


Mmmm..Pizza  *Homer Simpson dreggel*

Inlåst....

Ännu en tisdag och idag har jag inte gjort något vettigt alls. Men de kan vara skönt det med. Vaknade i morse av att Harry gjorde sig klar för skolan...Hade inte så mycket att göra kl 07.45 på morgonen så jag började diska och fixa i köket. Skönt att ha det gjort.

My rooomie Harry - söt som socker


Så, vad har hänt sen sist? I söndags när jag kom hem från jobbet somnade jag och sov igenom hela söndagen. Vaknade en kort stund på kvällen men somna sedan om och vaknade upp måndag morgon. Behövde verkligen det efter den lilla sömn jag fick under helgen..

Jag på Jobbet..Lagom sliten...


Så missade man bussen hem...

Just det..haha...måste bara berätta!! Igår morse när Harry skulle iväg till skolan och precis gå hemifrån gick våran ytterdörr sönder!! Alltså handtaget, så vi är inlåsta i lägenheten.
(Dörren har krånglat innan, men man har ju kunnat komma in och ut iaf)
 Rena turen att man inte fick panik. Harry slängde sig på telefon och ringde Vaktmästaren hos vårat hyresbolag och efter en kvart var han på plats. Eftersom dörren inte gick att öppna fick dom kommunisera genom brevlåde inkastet, det hela blev rätt komiskt. Iallafall så kunde inte Vaktmästaren fixa dörren utan han fick ringa en låssmed som fick borra och ha sig för att laga handtaget. Det hela löste sig tillslut och nu är dörren som ny...Men det är verkligen en sån där udda grej som bara kan hända oss...:D HUMOR säger jag bara.


dagens citat..

"What do you mean 'not in shape'? I'm in shape. Round is a shape."



Morgonpasset på Östermalm..

Väntar in avbytare på jobbet...35 minuter tills jag får gå hem. eller snarare krypa till bussen. kommer somna så skönt på den. *mys* Jag och min hoodtröja mot Höööööööööögdalen.

Lyssnar på lite Incubus, det var allt för längessen..dricker mitt femte glas (just de, glas..inte kopp)  Kaffe...hör och häpna.. Känner mig något konstig i både magen och huvudet, inte van vid denna mängd koffein..ITS A DRUG I TELL YOU! 

Brandon Boyd. Sångaren i Incubus. Om man ändå fick ta med honom hem..*morr*


Väl hemma ska jag totalkrasha i säng. Kommer sova hela dagen. Marcus från Karlstad är på besök hemma hos oss också, får se, han kanske väcker mig med våran vanliga ritual vi har när han hälsar på! *internhumor*

Myssöndag delux blir det idag...först sova, sen kolla på Film med Harry och Marcus!
Puss på er alla!

Krama Kudde?

Bror Min...

I brist på samtal på jobbet får man underhålla sig bästa man vill.. provade att googla Brorsan! Å se på fan..klart man hittade honom...och värsta snygga bilden på honom...
 


Här har ni VÄRLDENS BÄSTA BROR.

H Ö S T

På väg till jobbet idag så tittade jag ut genom bussfönstret och såg till min förvåning att hösten är här..Har liksom (jag vet, men jag hittade inget annat ord) inte tänkt på det förrän nu. Har gått omkring med massa tankar i skallen så inte tänkte på det helt enkelt. Äntligen är sommaren över!! Visst är det härligt med sommar men hösten är underbar..så länge det inte regnar jämt..Blir bara så inspirerad av hösten, alla vackra färger som lyser upp all denna gråa "betong-djungel"..
ahh... ska se till och ta lite egna höstbilder detta år...glömmer alltid det..





Gillar när kylan börjar krypa på, man kan äntligen slänga på sig en halsduk, stå å huttra vid busshållplatsen och sen faktiskt njuta av att man får värma rumpan lite på bussen...Sommartid är det ju en plåga att åka kommunalt...

Enda som fattas nu under hösten hade ju vart någn att mysa med, någon att hålla i handen och va sådär äckligt småförälskad i... men det kommer väl.."Det ordner sig" som Brorsan brukar säga...

Sitter på jobbet nu iallfall, sista natten för denna vecka sen e man ledig i 4 dagar...bara 9 timmar tills man slutar.
Blir en riktig kaffe-drickar natt :)

Absolut Bästa PartyLåten Nu!

Ashlee Simpson - Outta my head (Dave Aude Club Mix)


Längtar så!!!



Sitter och tänker på vad som händer om 2 veckor... nämligen vår "SATC" Kryssning! Jag, Emelie, Harry & Tess ska ut och göra Ålandshav osäkert! SOM JAG LÄNGTAR!! Blir massa god mat (vad annars), Tequila (hoppas ja), Flashiga drinkar och raggande :) Bara Forsman som kilar stadigt medan vi andra tre kommer flirta ihjäl oss. haha.

Och lugn...det kommer bli hur mycket bilder som helst tagna! :)

LÄNGTAR!!

Emelie & Therese

Up and Coming Artist!

Jag älskar verkligen konst!! Och att måla är något jag saknar otroligt mycket i mitt liv. Funderar på om jag skulle går nån skapar kurs eller så till våren bara för att få måla igen. It makes me feel alive...
Anyway. En vän till mig är helt sjukt talangfull när det kommer till målning..har sett några av hans verk och jag älskar dom!

Nu har han en ny serie tavlor på G som så småningom ska bli en utställning...Hoppas så att man får se den.
Men håll utkik efter den grymma och supergoa Kristian Skjefstad!


                                           Två av tavlorna


Jag & Harry (på SOV-festen 5e Juli)


Nostalgi!

Hittade lite gamla bilder som man kanske skulle lägga in!

                            Jag-                Från vintern 2004


Jag - Lite tilltufsad..kanske 2006?


Jag - Rött hår och festmejkad..2006


Min Underbara Gymnasieklass. Jag står näst längst till höger.. Tjock And Sweet!

Bandit hit...

Nästan alltid när jag åker tuben till/från jobbet så lyssnar jag på radion via mobilen. Blivit så bara, inte för att jag har nåt emot mp3 musik, men altid när jag ska tanka får jag blackout och hittar ingen bra musik. Brukar iaf lyssna på Bandit Rock (radiokanal som bara spelar rock) och då hörde jag denna låt för ett tag sen. Har hört den några gånger men aldrig uppfattat gruppen eller låtens namn...men nu så..efter lite letande så hittade jag den...
Den fastnar...nåt så grymt...

Dead By April - Losing You



Veckan som gått..

tänkte dra händelserna i veckan...för er som är intresserade ;)

Söndag: SOV HELA DAGEN..och natten..helt sinnesjukt skönt.

Måndag: Valle kom förbi. Glodde mest på tv och snacka...och så ringde hon på massa jobb. (Hon ska provjobba imorgon efter en lyckad intervju idag..GRATTIS!)..

Tisdag: Pratade med J på msn och han hade tydligen lika tråkigt som jag, så jag bad honom titta över. Var ju ändå hemma själv eftersom Harry går i skolan på dagarna. Hann knappt bädda säng och duscha innan det knackade på dörren och där stod han, nyklippt och morgon mysig :) Blev en film och lite kramar och samtal innan han va tvungen och dra hem.. resten av dagen blev lugna gatan!

Onsdag:
Hade bestämt tidigare i veckan att Ville skulle komma och hälsa på och sova över..(och självklart hans übersöta diva-hund Daisy). Städade lite och grejade hemma när Ville dök upp vid 19 tiden. Efter han skrikit ur sig sin rädsla från att se ormarna i terrariet så blev det att kasta sig i soffan och titta på Idol...och kommentera hur sämst folk är! Humor på hög nivå..(skämdes ju över att vara från Karlstad) Dock såg vi en pärla som vi alla tre fick rysningar av:
Anna Bergendahl. Att den underbara och storslagna röst kunde komma från den lilla 16åringen.. who knew liksom!
anyway...enjoy this video:


Efter Idol tittade vi på den sjukt balla och roliga "Another Gay Movie". Har ni inte sett den, gör det.. och skratta er till tårar!
(varning! till er homofober...och är ni sånna, drop dead). Ville hade köpt med vad som kanske kommer bli min nya favorit. Häägen Dazs - Baileys Irish Cream. Glass orgasm vill jag lova!
Innan det var sovtime skulle vi på en snabb kvällspromenad med Daisy, tydligen var hon alldelles för uppspelt över att hälsa på mig för hon vägrade göra "no 2"...men det gick ju bra iallafall!

mmmmm..*dreggla*

Torsdag: Vaknade till en snabbis av att Harry stressade iväg till skolan vid niotiden.(lite sen måntro...haha) men somnade snabbt om. Vi lunchtid vaknade både jag och Ville och hade pizza-craving på hög nivå. Kul att man då inte fick något svar hos pizzerian..*muttra svordomar*
Tillslut blev jag så sur så jag ringde ett annat place i närheten. tog ca 1h men sen fick man mat i magen!
Vid halv fyra tiden var Mina besökare tvungna att kila, sorgligt nog, så härligt att umgås med min lilla Villish.. han är ju sååååå galen! på ett bra sätt.
Vid 17tiden kom Harry hem och hon hade Valle med sig. Dom hade handlat lite käk i Högdalen C så vi käkade ÛBERgoda baguetter och tittade på filmen Saw 3 (inte direkt bra för aptiten). Blir nog Saw 4 imorgon..inte sett den än!
vid 21tiden drog jag till jobbet..och här sitter jag nu...och ska spela lite facebook-poker med Boholm ;)


PuSS & NyP i HäCken!


Fasta jobbtider...finally!!

Tjo..då satt man äntligen vid en dator igen då :) Har varit ledig hela veckan från jobbet, varit hur skönt som helst. Fick samtal från chefen i måndags på vi bestämde mina fasta jobbtider från och med nu!
blir så här:

Torsdag kl 22-06
Fredag kl 22-08
Lördag kl 20-08

Skönt att ha lite bestämda tidernu iaf. Som det ser ut nu så kommer jag alltså bara jobba 30h/vecka....75%..får se om ja klarar mig på det eller om jag behöver ta in någon extra dag. sjuuukt nice att va ledig sönda-onsdag iaf :)

Bestämt att lillsyrran ska komma hit på höstlovet också, i slutet av oktober. Ska bli sååå kul å träffa my baaaaby sistah!!
Hon har ju hunnit bli 11 år och många fjortismanér börjar redan krypa fram. scary shit..

Avslutar detta inlägg me lite grym musik! Denna låt är grymt stor "over there"...och visst jag är lite sen...
Men nu älskar jag den! Och dansen är ännu härligare...Kommer nog spelas en del den 26-27e september..*hemlig*

Souja Boy - Crank That

Hemska Människa..

Vidriga, patetiska, äckliga, kryp!
Fick precis mitt mest obehagliga samtal på jobbet...
Känner mig fan lite sexuellt ofredad...men mest förbannad!
Man kan ju undra vad det är för fel på folk i detta land!

Och till dig vidriga människa! Du ska ge fan i vad jag har på mig och det finns faktiskt speciella telefonnummer för sånt där...

K R Ä K

                                                     Så ser du säkert ut oxå....

totaly obsessed...

kan ej sluta lyssna..inte konstigt att han går och vinner American Idol...
detta är som...som...ja lyssna själv...*älska*


min humornivå kryper vid fotknölarna i afton....

Helt borta i huvudet. hjärnan har fått nog, packat sina saker och lämnat byggnaden. Kvar sitter jag, stirrar ut i tomma intet och väntar på att klockan ska gå..
3½ timme tills ja får gå....längtar..hem...till min underbara säng...

Sitter på jobbet och filosoferar..

Skulle göra allt för en hemmakväll i soffan, en bra rulle och en stor kopp varm choklad.....
så ska jag nog spendera söndagen..efter att jag sovit typ minst 10 timmar ;)
vet inte hur ja ska orka hela natten! hoppas tiden går fort....




bara måste..



Så mycket vacker musik det finns... jag vill bara drunkna i ett hav av noter och melodier...sjunka ner i vibrationerna som får hela min kropp att rysa och mina ögon att fyllas av tårar..
Vacker musik är...är...så mycket mer än bara musik..

Nattens favoriter:


från soundtracket till SATC-filmen..


Hörde denna till en av danserna till "So you think you can dance"


Från Soundtracket till "Wicker Park" (en grym film med bla Josh Hartnett)



We might fall.......



så jävla vacker... fuck så ensam jag känner mig nu.

Happy Birthday to YOU....



Grattis På 22 Årsdagen min underbara Emelie!
(http://procasa.blogg.se)
Älskar dig min lilla partypingla och hoppas kvällen blir kanooooon kul!
Sup inte bort minnet bara ..haha..och ragga bara på dom skönaste grabbarna.(vet att hon läser)
Love you baby!



Ännu en natt på jobbet...

Sitter på jobbet nu. började kl 19..Blev nämligen inbokad att jobba 19-08...alltså 13 timmar...samma sak imorgon natt. Kan lova att jag kommer ligga i sängen hela sändagen, ev släpa mig upp i fotöljen med en filt och ha filmmaraton, kanske bjuda över något trevligt sällskap...om man inte känner sig allt för sliten..

SItter och funderar över vilka galningar som kommer ringa ikväll, vet att Boholm har födelsedagsfest hemma i Borlänge (skulle ge allt för att vara där) så blir dom fulla nog lär jag nog få massa dalmåls-busringningar.. :)

Gäller bara att hålla sig vaken inatt, funderar på att överdosera kaffe till bristningsgränsen, men det kan få motsatt effekt och göra så att jag istället somnar..inget jag vågar riskera. ska ändå sitta ensam på jobbet några tittar på morgonen...

kommer nog bli några inlägg inatt, fortfarande inte fixat bredband hemma...blir nästan tokig av tanken...
well, back to work.


RSS 2.0