Har folk inget Hyfs?

Kan inte förstå vuxna människor som ringer till nummerupplysningen och bokstavligt talat beter sig som fittor. Jag är inte dum eller långsam när de kommer till mitt jobb. Säger jag att jag inte hittar ett nummer så är inte rätt comeback "men då får du la fixa det" samt säga tydligt till den som står brevid att jag typ är dum i huvudet. Blir så less på tröööööööga människor som inte fattar att alla nummer inte är reggade. Suck.

Är på sjuk dåligt humör just nu. Är trött com fan och börjar bli sjuk, värk i kroppen, huvudverk till max...kan det bli bättre? "bara" 9½ timmar kvar...Yippie.

Bio på Måndag!

På måndag blir det Bio med Forsman, Harry och hennes nya tjej Puma. Ska bli kul och träffa Harry igen, längesen vi umgicks samt att få se vad det är för tjej hon är så himla kär i :)

Iallafall blir det först att käka någon stans innan vi drar vidare till filmstaden sergel för att se Wolfman. Lovade ju att bjuda Forsman på den när hon fyllde år för några veckor sen, bättre sent än aldrig!

Längtar som bara den, hoppas jobbhelgen går fort! Ska jobba Inatt, fredag, lördag och Söndag för en gångs skulle, lovade att ta söndagspasset för min kollega ville vara ledig. Blir ju lite extra cash, kan behövas eftersom man fick dålig lön denna månad.

Vill ha måndag nu!

Wolfman..:)

Denna dagen har jag väntat länge på!!

Jag är i eufori! Som jag har väntat på denna dag... Harry ringde förut och berättade att jag fått brev från Ersta sjukhus. Jag har äntligen fått läkartid där ang min kommande gastric bypass. Den 8/3 ska jag på gruppmöte, 30/3 på läkarbesök och 14/4 till dietisten, efter det väntar bara tid för operationen och förhoppningsvis behöver jag inte vänta allt för länge.

Ingen kan förstå hur lycklig jag är just nu, känns som jag har fått en andra chans. Kommer bli jobbigt, hårt och svårt att förändra ens liv totalt, men om jag tänker på hur mycket bättre jag kommer må så är det värt det.

Båtsman var inte hemma när jag fick veta så jag ringde henne när hon satt på tåget hem. Köna började störtböla och då kunde inte jag heller låta bli att gråta. Detta var glädjetårar och just nu känner jag sånt hopp och förväntan inför framtiden så det är galet. Längtar tills jag får göra mina besäk på Ersta så allt rullar igång...

Tack Bror för att du pushat mig och står bakom mig i alla lägen!
Tack Boholm och Forsman för att ni är så goa och bryr er så mycket, vad gjorde jag utan er?
Tack Harry, som lovat att följa med mig och som jag vet kommer hjälpa mig så mycket hon kan!

NI ÄR UNDERBARA!! ♥


Inom sinnom tid kanske man blir så här liten igen...nästan iallafall!

Vad gör man...

Vad gör man när man kysst dom rätta läpparna.
Vad gör man när hjärtat hoppat över ett slag.
Vad gör man när man sett er framtid ihop rinna ut i sanden.
Vad gör man när man träffade den "rätta", vid fel tidpunkt.

Vad gör man när ens väntan är över
och inser att allt bara var i ditt huvud.


Hur lagar man ett krossat hjärta?



Kan inte sova...

Detta är andra natten irad jag inte kan sov, somnade en stund på dagen idag så jag antar att det räckte. Ligger och funderar på en massa saker, det är det farliga med att vara uppe på natten och uggla. I rummet brevid ligger Båtsman o Tobbe och sover sedan länge, önska jag kunde göra det samma. Sova alltså.

Utanför fönstret fortsätter snön att falla, jippie. Tar den aldrig slut? Har en massa tankar som snurrar i huvudet, har en massa saker jag vill få ut som bara bubblar upp inom mig men så fort jag försöker skriva ner mina tankat så står det still.

Stör mig att jag fortfarande inte kan släppa tankarna helt på McAsshole, han finns i huvudet från och till. Vill inte visa det för någon och jag vill heller inte gråta mer över honom, han är inte värd mina tårar, men den senaste tiden har jag varit superkänslig. Börjar gråta jättelätt *suck*. Grejen är att jag skulle bara vilja fråga vad hans problem är, va fan som hände, men jag ska inte. Fan fan fan....

ska försöka kolla på tv en stund och hoppas på att man somnar...


Isolerad

Ligger i min säng nu, ja ni hörde rätt, jag bloggar hemifrån. Hallelulja! Tack Isabell för att du lånar ut ditt fina rosa mobila bredband till mig, känns hur skönt som helst att kunna använda datorn när jag vill. Har dock en massa problem med MSN så får använda en gammal messenger, det suger, men men synd och klaga.

Är ytterst tacksam över att vara ledig, stackars Båtsman skulle till jobbet imorse och kom knappt dit för att alla jävla tåg är inställda. Det har varit kaos i STHLM (och resten av landet tydligen) i flera dagar, känns som dom borde få grepp om det snart. Jag dör om det är samma skit när jag ska jobba hela helgen, har tackat ja till att jobba Söndag natt också. Kan ju vara bra om man kan ta sig till och från jobbet då.

Tycker seriöst synd om alla som behöver åka kommunalt idag, själv ska ja inte sätta en fot utanför dörren!

Vad gör alla idag då?


Det är inte sant...

Tittar ut och snön öser ner, inte bara det, den yr omkring på grund av vinden. Det är snöstorm, idag igen. Igår tog det mig tre timmar att komma hem till Märsta från jobbet, helt fucking insane. Är sjukt tacksam att jag inte jobbar på SL dagar som denna, dom måste ha ett helvete.

Folk har tom ringt oss hela morgonen för att dom är insnöade, deras tåg inte kommer mm...helt galet. Man kan ju tro att vi lever i Norra Ryssland eller något. Jisses. Nu ska ja pulsa iväg till bussen mot solna station och förhoppningsvis komma på ett tåg hem.

Jag orkar fan inte. BORT MED SNÖN.

Skriver senare när jag är på jobbet igen, frys inte ihjäl idag gott folk!
Pöss o hej

Fucking jävla snöstorm

Sitter på jobbet och har feting ångest över att jag slutar om lite drygt en timme, snöas och blåser som fan här och jag känner på mig redan nu att det kommer bli ett helvete med pendeltågen till märsta. Seriöst när ska det sluta snöa? Ångrar att jag inte tog på mig en extra kofta, kommer frysa arslet av mig.... oooh ja vill inte!!

Har fått flera samtal från folk som behöver bärgare, samt folk som vill ha tag på SJ eftersom tågen är sena. Snackade tom med en tant i Tyersö vars tvkanaler hade försvunnit.

Ska ju inte ens hem direkt sen utan måste in på Willys och handla, hipp hurra. Ännu värre är att man ska ta sig in till stan kl 16 igen för att jobba. Känner på mig att detta inte kommer bli någon toppendag...

Håll tummarna att SL håller sig på rälsen ;)


Äntligen jobb igen

Riktigt längtade till jobbet idag när jag vaknade, åkte till och med hit en timme tidigare och tur var väl det för det fattades en i personalen så jag fick logga på redan kl 22, skönt med en timme extra betalt. Kommer ju inte alls få lika bra lön eftersom jag vart ledig en lördag denna månad, det är liksom 14 timmar med ob-timmar som fattas. Lär svida på kontot.

Isabell slutar om 10 min så då blir man själv, ska väl kolla lite serier, se om de finns några nya avsnitt på HIMYM och Big Bang Theory att glo på. Har kommit på att de bli jävligt segt hemma utan dator och nu ska jag få låna ett mobilt bredband av Isa ett tag, skönt att kunna blogga även när man är hemma, saknar att inte kunna blogga när jag vill. Har så mycket tankar som behöver skrivas ner under veckorna och när jag väl sitter framför datan på torsdagen så är allt som bortblåst. Kommer alltså bli lite mer bloggning från och med nu...så ni vet.. (alla ni få som läser)

Skulle va kul om folk kommenterade lite så ja får veta vilka ni är...

Annars då? Hostar ihjäl mig snart, kan inte kylan försvinna?! Imorgon kommer äntligen Forsman hem från karlstad, hon har vart borta sen i måndags morse, såg henne sist i Söndags, känns skumt värre! Saknar ju den lille könan när hon åker bort, samt att de blir så jäkla tyst hemma!

Nu ska ja byta dator lite snabbt innan Isa går..Pöss o hej!

Klantarsel..

Tjo Tjipp!!

Nu sitter man på jobbet, inte för att jag jobbar, nej nej, utan för att jag fick ett mess av Lisa (en jobbarkompis) att jag hade glömt mina nycklar på jobbet. Hur lyckas man, jag måste fan vara ett riktigt jäkla klantarsel? Som tur va så sov Isabell hos mig igår så jag tog sällskap med henne påpendel + buss in till stan. Tänkte passa på och blogga lite medan jag ändå sitter vid en dator, har ju inget att skynda hem för eftersom fina Forsman är i karlstad under veckan. Värsta jag vet är att vara hemma själv, så jäkla trist.

Blir väl att dra sig hem snart iallafall, måste in på Willys och handla + diska värsta disken när ja kommer hem...uuuusch, vill inte. Ska se om inte Lilie vill komma och hälsa på imorgon. Är ju ändå ledig tills torsdag kväll så det är lika bra att passa på.

Igår var de iallafall en toppenkväll med IsaBoo, såg på "Magiska systrar", "PS I love You" och lite sex and the city. Girlsnight delux med andra ord. Så tack för igår gumman :)

Ne...dags att dra sig hemåt kanske?

Puss o hej!

Alla Fåneriernas dag!

Ja då har vi kommit till ännu en Alla ♥ Dag Som singel. Inte för att det gör något direkt, är så sjukt less på denna hets runt 14 februari. Denna dag är bara ett sätt att tjäna en massa pengar för butiker. Om man älskar någon varför behöver man då en dag för att visa det, det är ju bara en vanlig jävla dag! Visst okej om man gör något mysigt, typ lagar middag ihop eller bara rår om varann, kanske köpa en blomma, men sånna som drar igång värsta projektet - presenter för flera tusen, lyxresturanger, smycken. För att inte tala om alla idioter som friar en dag som denna. Alla ♥ Dag är den sista dagen jag skulle vilja bli förlovad på, den betyder ju inget speciellt?

Det är iallafall vad jag tycker. Finns iofs en anledning till varför jag inte tycker om denna dagen. Idag är det nämligen 14 år sedan jag förlorade en av mina bästa vänner (vi var båda 10 år) i en villabrand. Hon och hennes ena syster miste livet i branden, fy fan. Siri hette min vän och hon var världens goaste tjej, den tjejen hade behövts så som den här världen ser ut. Du ska veta att jag inte har glömt dig!

Min "kärleks"-dag ska jag spendera hemma, sovandes samt kolla på lite film och bara älska mig själv.

SO LONG SUCKERS! :)


Kissie är brunett - helvetet har frusit till is

Ännu en blondin har kommit över till "the darkside", Välkommen Kissie!
Vad tycker ni, hiss eller diss?



Bild från Bobbys blogg.

Kryssning med vilda Dalmasar

Jag trodde avv vi värmlänningar var tokiga när det vankas fest och alkohol, men helevet om inte dalmasarna är snäppet värre. Redan när vi klivit på båten var dom igång, flera av dom va halvfulla efter ha druckit öl hela bussresan till Sthlm. Jisses. Jag, Båtsman och Boholm var iallafall bakfulla och goa när vi klev på båten.

Blev iallafall en snabbshopping i taxfreen: en flaska kosken, sexpack sprite, 3 bacardi breezer och en stock general, vad behövs mer liksom?! Hamnade ganska snart i vår hytt och hällde i mig mitt dricka, sen sa det PANG så var Charlie totalpackad! Boholm hade tydligen spelat in en video när jag sitter och pratar om våra sexuella kunskaper, har inget minne alls av den! Även film på när hon, Jonas och Båtsman hoppar örngotts-rally i korridoren, klockrent!!

Checka in hennes blogg om ni vågar se klippen, varning för känsliga tittare: Kryssningsvideos

Förutom det hemska smset från McAsshole (fd Mc Dreamy) så var det en fantastisk kul kryssning, var längessen jag dansade så mycket och hade så jävla kul! Nästa gång Casinogänget åker så ska ja fan med!!

Här kommer lite bilder ialalfall, blev inte så många eftersom fröken Boholms kamerabatteri la av...

Boholm & Jordgubbs-Olle, Jag & Duracell aka Mattias!


Boholm och en kåt Grahn, samt coola Manne the Man!


Jonas, Forsman och ? i någons hytt...Samt en överförfriskad Charlie...


Vår nerkluddade hytt-kudde!!

Vilken jävla kryssning, längtar redan efter nästa! :)

HEJ HEJ VÄLKOMMEN VÄLKOMNA!


McDreamy - Go fuck yourself

I Söndags kom beskedet, det mest opersonliga, underliga avslutet jag varit med om. Fine, va ensam du och förlåt mig att jag ville vara din vän, att jag brydde mig om hur du mår. I tre fucking år har jag väntat på att du ska bli singel igen och så gör du såhär mot mig. Tvärvändning eller vad? Trodde inte mina ögon när jag läste ditt sms. Det är också illa, var jag inte värd mer än ett sms? Nu vet jag iallafall vad du går för och jag är värd så mycket mer.

Du kan va lugn, ja ska inte höra av mig, jag ska inte ens säga ditt namn högt. Du är raderad ur mitt minne, hoppas du förstår vad du har gjort. Ville ringa upp dig i söndags och bara be dig fara åt helvete. Men inte ens det ska jag unna dig. Du ska inte få höra något, inte ett pip. Nu har jag seriöst tappat allt hopp på det manliga släktet, bara tanken på dig gör mig förbannad. Så mycket tid och energi jag slösat på dig.

FY FAN. Du bara trampade på mig som om jag vore en fimp.




Och det gör så jävla ont..

Skogås, Bonden och Blottade Ballar..

Här kommer historien om vår lediga lördag, ocensurerad i allra högsta grad så håll i hatten!! Nerå, så illa var det inte. Dagen började med att vi kom hem från jobbet runt 10.00 på morgonen, duschade, valde kläder, lagade mat mm, ända tills jag insåg att jag skulle upp om två timmar. Blev att kasta sig i säng och hann få precis 1½ timmes sömn, trodde jag skulle dö när klockan ringde men det var bara att börja sminka sig och ta ett glas vin. Boholm och hennes syster kom hit strax innan halv 5 och en timme senasre var vi på väg till Skogås och Lilies födelsedagsfest.


Båtsman, Elin, Boholm &  Jag med kvällens "pose"...:)

runt 7 tiden var vi framme och väl hos Lilie var det sjukt mycket folk. Vi bjöds på grymt god mat och drack upp en hel del alkohol. Skulle egentligen ha dragit in till Söder och mött jobb-folket vid 21 tiden men vi fastnade i Skogås till 23tiden..lvar ite snurrig vid den tiden. Singstar var igång bla, sjöng Boholm och Forsman "smells like teen spirit", det kan ha varit det värsta i "musik"väg jag hört. Älskar dom båda, men ni är helt TONDÖVA!! Haha.


Forsman sjunger och Systrarna Boholm makes löve to the camera!


Fina Lilie och en massa folk i soffan...


Klockrena Lycille och Elin aka Mini-Boholm


Sköna Amanda och Angela och en väldigt full Charlie..haha..:)

Vi åkte tillsist iallafall med en taxi in söder och rumlade in på Bonden Bar strax efter midnatt, var kul att se kollegorna utanför jobbet, dock hann vi knappt umgås eftersom vissa drog hem och baren stängde redan kl 01. Men det var trevligt så länge det varade. Strax innan stängning så hittade vi två andra Kristinehamnare i mörkret, inga som vi umgåtts med men en av dom hade Boholm varit dökär i under gymnasiet. Vad är oddsen liksom? Vi hängde iallafall på dom till nya stället "Blå skåpet", vi det laget var jag påväg att däcka, var för full och 1½ timmes sömn började göra sig påmind :( Vi bestämde då att vi drar till Donken (big mistake) på Vasagatan medan vi väntade på nattbussen mot Märsta.

Väl på donken sätter sig något psyko brevid Elin och börjar stöta på henne. Forsman börjár kaxa mot honom, för att han ska fatta att han ska gå. Han fattar dock inte vinken och tror istället att han ska ha en chans om han blottar sig. GRABBEN DRAR NER BRALLORNA OCH SITTER MED BALLEN FRAMME, mitt inne på Mcdonalds liksom. Yikes, vad fan är det för fel på folk? Vi pallade inte mer och gick därifrån tillslut, men det bästa av allt är att jag tog kort på den jäveln, någon som känner igen honom?



Vi sprang iallafall till Nattbussen och hann precis med den, Både jag och Forsman somnade tungt påden, hur jädra skönt som helst... Vad som hände kvällen efter, på kryssningen kommer senare :)

¨
Däckade delux!


Vilken jävla helg!!

Har inte kommit åt en dator förrän nu, var tvungen att låna Båtsmans internet en stund, är ensam hemma och har fett tråkigt, funderar på att åka in tidigare till jobbet bara för att få se lite folk, Isabelle, den underbar människan, jobbar ju ikväll.

Sitter och tänker på helgen som var, fan vad kul jag hade och jag överlevde två festkvällar irad, inte illa. Träffade en massa nytt kul folk både hos Lilie och på kryssningen med de galna dalmasarna. Var riktigt längesen jag hade så kul. Sen att en viss person var tvungen att förstöra min kryssningsnatt är ju en annan sak, tack till alla som fick mig att glömma och inse att jag är värd bättre...

Roligaste helgen på flera år iallafall!! Dags att se Big Bang Theory nu och ge Roffe lite käk ...Ill be back...

Pretty Green Eyes...

Yes, då var det snart dags att sluta jobba för denna vecka. Idag, Lördag, har ju jag och min köna Båtsman tagit ledigt. Första lediga lördagen sen hon började jobba här i oktober! Spännande värre.

Blir att åka hem och fixa massor, sen kasta sig i säng för att få några timmar skönhetssömn! (Kan ju behövas)
Lite senare kommer älskade Boholm för att joina oss för kvällens festande. Blir först en tripp till Lilie i Skogås på middag/förfest och sen till Söder, förmodligen Bonden Bar till att börja med, för att möta upp halva 118 jobbet. Inofficiell Personalfest blir de ikväll! Lisa, Isabelle, Johan och Fredrik ska supas under bordet! (tänker ju inte hamna där själv!)

Taggad som fan för ikväll alltså, PARTY!

Göras innan jag somnar:
-Åka hem (daa?)
-Laga mat
-Bestämma Kläder
-Färga Hår + ev klippa lite
-Fixa naglarna, kör på svarta ikväll.
- Långdusch - peeling o grejer (jobbigt o vara brud)
-Börja packa för kryssningen imorgon.


1 År




Idag är det ett år sen jag piercade snoken i Södertälje - Fan vad tiden går!
Samt satan vilken stor ring jag hade i näsan då..:)

Torsdag och Taggad!


Tjo flöjt!

Sitter på jobbet och väntar på att man ska börja jobba kl 23...kom hit redan runt 9 tiden idag. Hade inget och göra hemma och var ändå tvungen till Pressbyrån vid Märsta station o köpa sl-kort o snus innan dom stängde kl 20. Börjar dra ihop sig mot helg nu, längesen jag var så taggad inför fest, ni som känenr mig vet att jag typ aldrig festar, det där med att vara ute varje helg har jag totalt tröttnat på, därför är det extra roligt när man planerar något..

Veckan som gått har vart lugn, har märkt att jag haft nåt typ virus i kroppen, som typ hela tiden och knappt haft någon matlust, känner bättre idag iallafall, fast är rätt trött.

I måndags kom Isa på besök efter jobbet, blev en sjukt kul kväll (förutom mina små blackouter, sorry gumman). Massa boy-talk och skratt, det gör vi om jävligt snart!

Bild från kryssning 2007/2008! Hade ju inte piercing där...ser naket ut... Däremot kanske ja ska tvinga Forsman att klippa mig i helgen..snyggt me sådär kort hår ju..va tycker ni?

Grattis till min fina Köna!



Måste ju ge Båtsman ett eget inlägg idag, hon är nämligen först i gänget av oss 86or att kliva in på åldern 24..Grattis babe, vår egna lilla Betty Boop!!




Har vart mycket tankar på vad jag skulle ge henne i present, alltid så jobbigt och köpa presenter tycker ja, roligare när dom får något dom faktiskt vill ha. Blir att bjussa henne på bio, tänkte de "The Wolfman" när den har premiär, sen blir de att bjuda henne på några öl och en present som kommer nästa vecka. Plus att hon fick sin älskade Budapest-tårta..haha...moffa värre.
Alltid något iallafall.



På lördag ska vi fira ordentligt...och på söndag. Ännu en gång, GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖRDELSEDAGEN!!!
Älskar dig så jävla mycket så du anar inte! :D


Världens snyggaste 24åring!

RSS 2.0