Cleaning the Office

Sitter på jobbet nu och ska strax ta "matrast", till min förvåning så är det ett par utländska städare som smyger omkring här på kontoret. Denna gång städar dom fan helt otroligt noggrannt, blir ju impad. De förra städarna vi hade här verkade knappt bry sig, men nu alltså. Har nog aldrig sett lokalen så fräsch.

Den kvinnliga städerskan var tom så gullig att hon frågade mig om det gick bra att dom dammsög (vilket de förra städarna aldrig gjorde), hon ville bara veta så dom inte störde oss när vi jobba. Hur gulligt är inte det då?

Undra va dom tar i timmen, man borde bjuda hem dom till mig..mitt rum och resten av lägenheten kan behöva en omgång! Vem vet, kanske blev så inspirerad nu så att jag själv drar igång och städar hemma imorgon. Ska iallafall städa köket och plocka lite, Harries vän Johanna kommer ju upp på besök imorgon igen och på måndag kommer min fiiiina Marcus!

Nu är det dags för maaaaat.
Smisk och Hej!


Hemgång

Nu blir det äntligen hemgågn, har tankat mp3n med Erik Hassles debutskiva, blir alltå att njuta av skönsång på bussen hem. Härligt värre.
Denna gång ska jag INTE glömma min kofta på bussen som jag gjorde förra veckan. Är fan fortfarande lite bitter på det, glömde ju min absoluta favoritkofta, jäääävlit surt.

Idag har jag inga stora planer, blir hemgång, film + käk, sova och pka till jobbet igen. Jisses vad avundsjuka ni blir. Eller inte.

Nu, mot bussen.
TTUL pöss

Hassle - En av Sveriges just nu bästa artister!



blogg blogg blogg blogg blogg blogg

Orkar inte.

Whats new?

- Letar lägenhet
- R är tydligen tillbaka i mitt liv...
- Måste fixa present till Boholm
- Marcus kommer upp på Måndag *yeey*
- Utgång på Onsdag?
- Är totalt och ohjälpligt fast i snus-träsket igen
- Sjukt sugen på en ny tatuering, men det får vänta tills man flyttat och så...


Fyllebild..ja visst. från Xplore



Avklarat!

Så, nu har jag kört 14 timmar på jobbet, är inte så trött som jag trodde jag skulle vara, men ska ändå släpa mig iväg till bussen nu och åka hem! *sköööönt*

Uppdaterar senare när jag är på jobbet igen, tills dess nås jag på mobilen.
Puss på er.

Veckans Filmer

Blev ytterligare ett par filmer i veckan, bla sett Reign Over Me, Seven Pounds, Kocken, Gangster och I love you,man igen. De två första såg jag efter varandra vilket innebar att jag låg och grät i typ 4timmar i sträck. Var helt uttorkad efter det. Jag älskar att gråta till film, som de flesta redan vet. Seven Pounds speciellt, kanske Will Smiths bästa roll, riktigt bra spelat och fruktansvärt sorglig och rörande film.

Iallafall, det var inte de filmerna jag tänkte ta upp, utan två andra som jag såg under veckan, nämligen The Unborn (från 2009) och Lars and the Real Girl (från 2007). Två rätt bra filmer på helt olika sätt.

The Unborn: Skräckfilm från iår, en ung tjej söker förklaringar till hennes konstiga drömmar vilket leder henne till en mörk hemlighet som hennes mormor och mamma burit på. Filmen är riktigt otäck tyckte jag, kan ha berot på att jag såg den helt ensam också. Jag skrek nämligen flertalet gånger (jag älskar att bli skrämd, men helst när jag har sällskap..haha) och efter filmen var jag livrädd! Denna film ska ni se om ni gillar skräck!

Lars and the real Girl: Ryan Gosling (från bla the Notebook) spelar Lars, en enstöring utan dess like. Han är inte speciellt social av sig utan bor ensam ute i sitt garage. Hans bror och broderns gravida fru bor i huset på samma gård men de ser inte skymten av honom ofta, trots att de försöker bjuda in honom flertalet gånger. En dag berättar Lars att han träffat en kvinna, hon sitter i rullstol och talar inte mycket engelska, men hans bror och sambo blir ändå jätteglada för hans skulle, tills de blir presenterade för Bianca...Hon är nämligen en docka! Filmen är otroligt fin och väldigt anorlunda. Riktigt sevärd!!

Någon som har något bra filmtips? Komedier och Skräck (inte kombinerat) är extra intressant!


Betyg: 7,5 av 10 ostar.  Betyg: 7 av 10 ostar.

14timmar jobb

Idag är man tillbaka på jobbet igen, chefen ringde och undra om jag kunde komma in "lite tidigare". Egentligen börjar jag kl 23 men nu kom jag hit redan vid 17tiden. Detta innebär att jag ska jobba i 14timmar! Får väl se hur det går. Har vart på Matbutiken här intill jobbet och bunkrat upp med lite frukt, snus och choklad. Då borde man klara sig tycker jag.

Har varit ett par sega dagar hemma, harry har haft en trevlig Sundsvallstös på besök så jag har hållt mig undan lite, vill ju inte vara i vägen direkt. Blev dock sjukt segt igår så tillslut bad jag D komma över. fjärde gången vi ses nu på typ 10 dagar. Mysigt värre. Trevligt när man hittar en grabb som bor "granne" med en, kan ju ses lite mer spontant då.

Tänkte svara på en komentar jag fått också:

MrBIG : Vem är du och hur hittade du hit? Söker en 3a, så billigt som möjligt såklart..haha. Men inte över 7000.

Nu ska jag återvända till att svara i telefon på jobbet..
11 timmar kvar, yeey.

Lägenhetsjakt..

Av olika anledningar så sket det sig med lägenheten på Söder, är lite bitter eftersom det har fått mig att framstå som en idiot. Känns iallafall så. Hoppas nu bara få tillbaka mina pengar som jag betalade i förskott, lär ju behöva dom till en annan lägenhet.

Nu är jag iallafall på jakt efter ett annat place, inte det lättaste i denna stad, men något i andra hand ska man väl kunna hitta. försöker ju få upp Forsman till sthlm, men det gäller att hon får jobb först, därför har vi letat som fan till henne. Hon ska iallafall på intervju häruppe snart, så jag håller tummarna.

Har fått till sista september på mig, har alltså lite över en månad på mig..
Någon som  känner till någon som ska hyra ut, hör av er!!


Blondinbella hackad - IGEN

Det var inte längesen det hände sist, men nu har det hänt igen. Lilla Bellas blogg har blivit hackad, denna gång var det inga grova påhopp direlt så lite kan man kanske skratta åt det. Konstigt att det kan hända så lätt när hon ändå betalar för att skydda sig mot sånt. SpotLife verkar inte vara så bra på det där. Nu var iofs "hackningen" bara upp i 25-30 minuter men jag hann allt se den..

Kollade hennes blogg nu och nu var allt som vanligt igen, ska bli kul och se om hon låtsas som ingenting eller om hon hänger ut dom jävlarna )är förmodligen precis vad dom vill. Jag blir verkligen inte avundsjuk, fan va tråkigt och ha folk som stör sig eller hatar en så mycket att dom bara vill förstöra för en hela tiden.




Så här såg det ut på hennes blogg 12.48

Movie weekend.

Har blivit en del filmtittande i helgen, främst på jobbet. Ibland förstår jag inte varför jag klagar över och jobba, jag får ju prata i telefon och se på film hela nätterna, samt få betalt för det. Det kunde ju ha varit värre.
Denna jobbhelg har jag sett dessa filmer:




Miss March: Rätt fånig film, vissa roliga scener och helt OK att titta på. Betyg; 3,5 av 10 ostar

Nick & Norahs Infinite Playlist: Skön film, bra skådisar och gav en härlig känsla. Skön humor och mysig förälskelse. Mycket sevärd! Betyg; 8,5 av 10 ostar.

Taken: Spännande film minst sagt, är inget fan av Liam Neeson men i denna rulle var han badass. Händer saker hela tiden så det gäller att hänga med i svängarna. Helt klart sevärd, lite ofärdigt slut bara kändes det som. (tack för filmtipset Isabell!) Betyg; 6 av 10 Ostar.

I Love You, Man: Helvete vad jag skrattade, detta kan vara årets skönaste komedi (tätt följt av The Hangover). Min humor helt klart. Jason Segel, kan man annat än älska den mannen? Denna film måste ses och skrattar ni inte, då är ni fan humorlösa. Bromance på hög nivå. Betyg; 10 av 10 ostar!

Tears Stream Down On My Face

Sitter tårögd. Håret på armarna står rakt upp.
Jag är i Eurofori.
Coldplay står på Stadion, jag sitter 200m därifrån.
Stod nyss utanför kontoret och lyssnade på Fix You.
Jag fick höra en av mina absoluta favoritlåtar live.
Jag är så jävla avundsjuk på dom dom är inne på stadion nu.
Hoppas dom förstår att det är storhet dom ser. Äkta musik.
Coldplay har något som de flesta andra band saknar.
Känsla, Musikalitet & Orginalitet.



Det här ÄR Musik.

Meningslös fakta

Märkeskläder eller secondhand?
Secondhand

Liknar du en kändis?
Jo, Shrek och jag är rätt lika...

Bästa låten i världen?
Oj, vart börjar man? Fix You med ColdPlay ligger bra till.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Japanskt och kinesiskt är ju en favorit

Det här vill jag bli när jag blir stor
Inredningsdesigner

Detta skulle jag vilja prova på
Flyga Luftballong (någon gång i livet så)

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
hmm..Vet många som förtjänar det..R är en bra kandidat.

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Människor som inte kan sköta sig själva utan måste snacka skit/kolla snett på andra för att dom själv är osäkra.

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Jag äter inte skräpmat 24/7 (VAAA? det gör väl alla tjockisar) 2. Jag har aldrig varit utanför Sverige i vuxen ålder
3. Jag tror inte på Tomten.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Usch, måste vi dra upp det? Bossa...fan va längesen.

Hur var du som barn?
En riktig pojkflicka, lekte Batman med grabbarna.

Vad tycker du om fildelning?
Go for it.

Varför bloggar du?
Skönt och få skriva av sig ibland.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Kärleken till mina vänner (och syskon) betyder mest.

Vad kan man leva utan?
Vänsterpartiet, Carola, SVT, Religion o mycket annat..

Vilket är viktigast hos din partner?
HUMOR

Vad skulle du göra med ett friår?
Umgås med vänner och resa till Canada (om man hade haft cash)

Hur svarar du i telefonen?
Beror på vem som ringer. Polare: "Aaa" eller "Tjennaaa" Okänd: "Ah, det är Jessica"

Är du pinsam på fyllan?
Nej, jag är skötsam, lugn och trevlig. (LÖGN)

Vilken var din första konsert?
Hmm, vettefan. Jo Exellence (eller va dom hette) i Umeå när jag var 13 kanske.

Människa som gör dig enbart ledsen?
R..trött på hans jävla dryga stil. No more säger jag bara.

Människa som gör dig enbart glad?
Min lillasyster, är superstolt över henne.

Värsta känslan?
Ensamhet gillar vi inte

Favorit tv-program?
Oj många. Lipstick Jungle, How I Met your Mother, So you think you can dance mfl...

När grät du senast?
Imorse till nån film..

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?

Att jag hann träffa min farmor & farfar, farbror & kusin Alex innan de gick bort.
Samt att jag hade haft en bättre relation med min Far.

Vart går din drömresa?
Canada.

Vem är ditt drömragg?
Bruce Willis..haha

Vem är din hjälte?
Hjälte, vettefan, men min Bror är en stark förebild.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vem var din första kärlek?
Stefan

Har du någon dold talang?
Jag kan låta som djävulen när jag sover. (tänk filmen Little Nicky)

Har du mobbat någon?
Ja, vilket jag ångrar.

Vilket djur skulle du vilja vara?
Vildhäst.

Har du snattat någon gång?

Yes, på Konsum när man var ung och dum.


HATA Göteborgare

Seriöst, dom låter inte bara dumma i huvudet, dom ÄR dumma i huvudet. En bunt efterblivna fiskare helt enkelt.


En del människor har allt



Visst har hon rätt grym röst, gillar hennes unika ton, anorlunda och vacker. Precis som hon.

Porr och snygga bilar...

Låg nyss och kikade igenom Mios höst/vinter katalog för är det något jag älskar så är det inredning. Jag blir helt till mig när jag ser alla dessa vackra möbler, både moderna och inovativa saker eller gamla klassiker. Inredning för mig är som  Porr för andra, eller som bilar är för vissa.

Jag sitter alltid bänkad och ser på program som Roomservice, Simon & Thomas, Antikdeckarna, Äntligen hemma eller Extreme home makeover, nu är det en jävla spridning på dom programmen men jag ser dom för att inspireras. Vad som får mig att bli trollbunden är alla olika fomer, tyger, kluriga idéer, färgblandningar. Jag älskar det helt enkelt. Jag känner ingen som uppskattar färg och form på det sättet jag gör, mina vänner är inte alls inne på samma spår även om dom kan vara smått intresserade av vissa delar.

För mig flyter Inredningsdesign ihop med tex kläddesign...Jag kan se en klänning och få en vision om hur jag skulle vilja inreda ett rum, jag kan se en tavla och i mitt galna lilla huvud ser jag ett mönster, ett klädesplagg eller vad som helst. Det finns inga gränser när det gäller kärleken och fantasin till Konst, Mode och Design för min del.

Om man nu bara hade råd att köpa det man ville ha, kunna inreda efter smak, inte efter plånbok..
Man kan ju alltid drömma.

Nej, nu måste jag skynda mig, börjar jobba kl 23.
Up Up And Away.

Svart och Vitt....funkar jämt

4 dagar och 4 timmar

Idag har min lilla Harrie ätligen kommit hem från Ljusdal, 2 veckor ifrån varandra när man är van och ses varje dag..ja det blir lite tomt minst sagt. Fick låna hennes internet nu en sväng och loggade såklart in på bloggen direkt, såg att det var 4 dagar och 4 timmar sen sista inlägget. Shit, snacka om att jag får abstinens.

Har haft en lugn vecka, bara chillat typ. Var ensam och storhandlade på Willys i Älvsjö i tisdags, fett tråkigt och göra sånt själv, en av anledningarna till att jag inte vill bo ensam. har haft massa ideer om saker och tankar jag tänkt skriva ner i bloggen och när jag väl har chansen så blir det bara tomt. Inget vettigt kommer ut alls.

Behöver lite inspiration känner jag..


Rekord

Nu jävlar går jag hem, har suttit på jobbet tills nu. Har kolla på Extreme Movie, lite kul men mest fånig.. Sen har jag försökt få tag i någon som kan låna ut cash, men det verkar vara dömt och misslyckas. Dags att dra hem nu till min säng, lär somna redan på bussen, sov ju knappt igår och nu har jag vart på jobbet i typ 16 timmar. rekord fan.

Tack Lisa för banan, hade fått psykbryt utan något att käka. :)

Får se om jag kan blogga något i veckan annars hörs vi på Torsdag och vill ni något så ring mig!

Puss o Hej!

SöndagsOrgasm

Min och Boholms favorit...


Fuckin Freeloader

Är kvar på jobbet, ja jag är fullt medveten om att jag slutade kl 8. Men vad ska jag hem till? Har inget interent så komemr ändå sitta och glo, på tvn är det bara shit och ingen har tid att umgås. Därför stannar jag här, freeloadar av jobbet och använders deras superba datorer. Enda kruxet är att jag skulle behöva frukost, NU.

Varför kan man bara inte få ha pengar nu för....suck. Får väl se hur länge jag håller ut. Men ska kolla runt lite till innan jag drar hem.

Och förresten..."The Hangover" är så sevärd, fy fan vilken kul film.


Work work

Då var man tillbaka på jobbet, veckans sista arbetspass som tur är. Lika kallt på jobbet idag, fan va skönt och få frysa lite. Är trött som fan idag, blev inte mycket sömn under dagen alls så det lär jag ta igen imorgon.

Är lite segt och sitta och jobba när jag vet att Boholm, Lovisa och gamle Pibben är på Xplore ikväll, jag vill också! Hoppas dom festar loss för mig med.

Var lite sen till jobbet idag, somnade ju till framåt kvällen och vaknade kl 20, när jag egentligen börjar så det blev att skynda sig utav helvete. När jag satt på tunnelbanan påväg till Hötorget så kom Troy in i vagnen, en gammal jobbarkompis från Boxer. Inte sett honom hur länge som helst! Grabben har ju blivit entertainer på hög nivå nu och ikväll skulle han köra spelning på Berns. Måste kolla in honom live snart, lyckas ju jobba jämt när han har spelning.

Kolla in honom iallafall: Troy Jamz

Ska försöka underhålla mig lite genom att kolla på Filmen "The Hangover", hittils är den sjukt rolig iallafall...


Äntligen är Sommaren över!

Hoppas jag iallafall...Som de flesta vet är jag ingen sommarperson, älskar hösten, känna att man får frysa lite och se löven ändras. Kan knappt vänta. Både igår och idag var det riktigt kyligt när man skulle gå till jobbet, termometern hemma visade bara 12 grader, I like!

Hösten är påväg..yeey

Nu sitter jag och fryser på jobbet, tänkte göra the men vattenkokaren verkar inte fungera så i värsta fall blir det en kopp kaffe senare. Kaffe är inte min grej direkt men behöver dricka något varmt.

Har inte så mkt och skriva om, hoppas på att de blir en lugn jobbnatt så man kan glo på lite film. Igår såg jag nya filmen "Funny People" med bla Adam Sandler, rätt bra måste jag säga och just nu har jag tryckt igång "The Accidental Husband", har aldrig hört talas om den så får hoppas att den är sevärd.

Hörs senare kanske...TTYL.


Xplore Onsdag

Igår var det Onsdag vilket innebar att vi drog ut på Xplore, kommer bli onsdagstradition känner jag på mig. Var galet mycket folk igår, kvällen började rätt segt, mycket osociala människor men det blev riktigt bra senare framemot natten. Dansade endel igår men inte lika mycket som förra onsdagen, satt mest och spanade in folk. Träffade en del riktigt härliga figurer bla "Aidan", mr Chocolate Man och T.

Strax innan stängning blev jag uppdragen på dansgolvet av Ted, kvällens stjärna. Grymt härlig kille och senare träffade vi hans kompis Daniel. Vilka orginal och jag säger bara "FLÄSKPANNKAKA". Haha, you had to be there.

Efter stängning samlades vi utanför där vi hängde i över en timme och tjötade med en massa folk. Var snack om efterfest hos Skandinaven (han snackade norska, svenska, danska och finska...schizo eller bara språkbegåvad, who knows?) men det vart inte av, istället vandrade vi ner mot Medis och satte oss vid en grill där Boholm tryckte i sig nästan två hamburgare, min lilla pingla kan äta som en häst. Vi andra käkade mjukglass, kalasgott kl 4.30 på morgonen.

Vid 5tiden tog vi taxi hem, galet trötta då och vi tre somnader ganska snart.
Tack iallafall för en sjukt kul kväll! Skål på er och vi ses nästa onsdag...hoppas jag.


Uppenbarligen borde jag inte vara med på kort när jag är full...


Snyggare brudar får man leta efter..


1.Det bjöds på lite dragshow... 2.Utanför Xplore, Forsman & T, Ted (söta blonda), Daniel (mystisk i svart hår) och den stumme mannen i rutigt.

Min Vecka

Eftersom jag inte riktigt haft tillgång till internet den senaste veckan så har det varit rätt svårt att blogga (no shit), så tänkte passa på och blogga lite nu om veckan som gått när jag ändå har chans att låna Boholms internet.

Fredag: Födelsedag och Jobb, inte kul alls men vad gör man.

Lördag: Mådde inge vidare, var ledig från jobbet och sov nästan hela dagen.

Söndag: Mcdreamy kom förbi på morgonkvisten, så skönt att han är tillbaka från gotland, värsta är ändå att nu är han solbränd och fin, vilket innebär att han är ännu finare än vanligt. Jobbigt värre, skönt att bara vara i hans närhet för en stund iallafall. Resten av dagen var lugn, kollade på lite film och tråkade. Farsan ringde också...blir alltid lika glad av att prata med honom!

Måndag: Städade lite och hade herr Polly på beök, mysigt att få kramas lite. Födelsedagskortet från Pappa kom på posten, *yeey*.

Tisdag:  Forsman kom upp på en snabbvisit, blev verkligen hur glad som helst av att få umgås med henne igen. Hoppas ju att avståndet mellan oss minskar rejält snart :). Vi hade tacoskväll, såg på skräckfilm (vad annars) och fick sällskap av en killkompis på kvällen.

Onsdag: Först drog vi till Farsta C och beställde en dator hos 3 åt forsman, sen drog vi till Västertorp där hon var på arbetsintervju *håll tummarna*. Efter det var det tillbaka till Högdalen som gällde där vi mötte upp Boholm, sen gick vi och käkade på PePes innan vi åkte hem. Blev en härlig all-girls-förfest med massa gammal musik och sms-lekar (fråga inte) innan vi drog till Xplore. Mer om det kommer sen..

Torsdag: Väckte Forsman vid 11 tiden eftersom hom skulle hem med tåget, så nu har hon lämnat Stockholm igen, för denna gång iallafall. Själv är jag svinbakis och ute i vardagrummet ligger Boholm och sover som en gris. Tänkte väl väcka henne snart. Blir en lugn dag iallafall och kl 23 är det dags för jobb igen!


Procasa gästbloggar hos Charlie!

Shululuuuu Boholm här!

Charlie ligger i sängen och målar sina naglar. Vilket hon gjort nu i två timmar eller nått.
Kvällens megaplan är att supa Charlie under bordet och få henne att spy. mohahaha snäll kompis jag är.
Forsman springer runt i sin söta klänning och ser ut som en smarrig godisbit....LILLA FLICKA!!!!

Ville bara säga att Charlie är väldens bästa pralin!
Vi alla älskar henne så frukansvärt mycket.
Ni som inte är kompis med henne....öööö synd för er!

Dax att börja dricka!
/ Boholm 
http://procasa.blogg.se/





snabb uppdatering

Sitter på biblioteket i Högdalen nu med fis-Forsman som nyss kom hit. Skönt och få umgås med henne i någon dag :D
Hoppas på att allt komemr lösa sig för henne, och att hon snart kommer flytta upp hit!

På Torsdag bloggar jag igen från jobbet.
Tjipp o hej!

Bloggpaus

Nu ska jag hem från jobbet, precis kollat klart på "En Shopoholics bekännelse", inte sett den förut men ja e glad att jag inte såg den på bio. Den var okej att titta på, men rätt fånig, inget jag lär se igen iallafall.

Mår inte speciellt bra, har bankande huvudvärk och känner mig yr, hungrig är man också. Snackat med chefen och fick ledigt ikväll/inatt så nu är jag långledig. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är. Ska iallfall vila upp mig nu hemma, bara göra ingenting förutom städa lite.

Kommer inte ha internet nu hemma så blir inget bloggande förrän på Torsdag då jag kommer till jobbet igen. Nås som vanligt på mobilen, kommer få tuppjuck utan internet så lär smsbomba er alla!

Nu ska jag släpa mig till bussen, puss på skinkan.
TTYL.


Den segaste födelsedagen ever...

Om en timme är min födelsedag över, tack alla ni som har grattat mig, lite besviken på att vissa inte har hört av sig... men men. Nu är jag på jobbet iallafall, blev lite sen men ringde chefen så det var helt ok. Såg fram emot att farsan skulle ringa idag och tro på fan att han ringer, när jag sover! Han sa på mobilsvaret att han skulle ringa efter sitt jobb, borde vara om nån timme så jag håller tummarna.

Kommer bli en lång natt, vill verkligen inte vara här och speciellt inte när jag vet att jag måste hit imorgonkväll igen. ahh.
Vill vrida tillbaka klockan till i Onsdags. Hade så jävla kul då.

Kommer inte bli så mkt bloggande nu. Mitt internet hemma fuckar så får blogga från jobbet.
Blir ensam hemma hela veckan så ska försöka umgås med lite folk man inte träffar så ofta, kanske blir och rensa lite i mitt rum, börjar bli dags och slänga en massa saker, flytten närmar sig ju med stormsteg.....

Inte så intressant eller flytande inlägg detta... Jag är BITTER. Det får man vara när man blir gammal. Haha.

Födelsedagslåten: Hollywood Undead - Paradise Lost

Så jävla kär i denna låt, tack älskade Boholm för tipset!! ♥ Höj volymen och njut!


ITS MY BIRTHDAY!!


 2006-2007-2008-2009


Jahopp, då var man 23 år gammal då. Vid den här tiden för 23 år sedan låg morsan på sjukhuset i Montréal, Canada och försökte klämma ut mig. Lyckades inte så bra och jag hade navelsträngen sunt halsen så det blev akut kejsarsnitt. Kunde inte riktigt andas på egen hand så jag fick ligga i kuvös i ett rum med en massa andra bebisar, dick var jag den enda som var född i rätt tid, alla andra var ju för tidigt födda och såg ut som små röda grisungar. Själv låg jag där, stor och fin med en massa hår på huvudet...

Det var alltså 23 år sen...shit. Nej jag har ingen åldersnoja, eller ja, mest less på att tiden går så fort, känns som man borde ha kommit mycket längre vid det här laget. Det är mer än 4 år sen jag tog studenten t.ex. och jag har fortfarande inte bestämt vad jag vill "bli när jag bli stor", om man ska plugga vidare känns det som det är dags nu men jag har ingen skollust alls. Leva på CSN igen, hell no.

Men men, ska inte va sån, idag är en bra dag.
ITS MY BIRTHDAY!!! *YEEEEEY*


10 min kvar

Nedräkningen har börjat.....

Bakis!

Seg är man idag vill jag lova, men man får ju skylla sig själv. Hade iallafall ruskigt kul igår, synd att inte fler hakade på bara. Stort tack iallafall till Harrie och Boholm för att ni gjorde min kväll kanon. Iallafall snart dags att kasta sig i duschen och få någon mat i magen så man kanske piggnar till! Kan ju vara rätt bra eftersom man ska iväg och jobba kl 23 ikväll.
Resten av helgen blir det bara jobb.

 Fyller ju år imorgon, men då ska man sova och jobba, roligare än så blir det inte. Harrie åker bort så jag är ensam hemma, kommer nog känna mig fruktansvärt bitter imorgon, saknar dom gamla tiderna, när man bodde hemma och mamma brukade väcka mig med frukost på sängen. Hon kom in med nån macka, och alltid ett litet paket.

Senare på dagen käkade man alltid tårta och fick sjukt mycket paket. Ahh, jag vill vara barn igen. Eller kanske inte, men vore inte fel och få öppna ett paket eller två, nån som hade fixat tårta och sånt. Nej istället ska man sitta själv hemma och sen sitta på jobbet och prata med fyllon. GRATTIS.

Hoppas iallafall någon kommer ihåg att man fyller år imorgon, ett sms eller telefonsamtal kan betyda mycket. Så ni vet.

Fan vilken kul kväll

Tänkte inte blogga en massa nu, bara en kort uppdatering. Lite sluddrigt inlägg sist ser jag, haha. Tokigt kul har jag haft ikväll, blev så där härligt full, en vet jag inte om alla andra tyckte jag var härlig men det är inte lika viktigt. Vet iallafall att jag ring antalet personer och kanske skickat något olämpligt sms, men det vare värt.

Nu ligger man här i sängen med resterna av fest-mejken kvar i ansiktet och tänkte spela lite poker innan jag somnar. C gick precis hem, skönt me grabbar som kan gå hem så man slipper vakna upp och se dom när man känner sig bakis jävlig. haha.

vi hörs senare!

Mot Xplore

nu är det dax att ringa taxi, känner mig rätt dragen, längesen sist. haha.
Blir kul ikväll hoppas ja. ska fan ragga på boholm. haha. kanske inte. Men  snygg e hon. Harry med. Alla mina vänner e pinglor...

skål på er*!!

nu hoppas vi de e folk på xplorre....och tack broooooooor för pengarna. sött värre. Love you alla.
skål!

Förfest & Underbara Boholm!

Nyss rumla Boholm in här, glad i hågen och vrålar: "JAG HAR EN PRESENT TILL DIG", hon skuttar in i mitt rum med händerna bakom ryggen och sliter fram en Absolute Vodka Päron, gissa om hon tänker försöka supa ner mig ikväll, vi får vl se vem som blir dyngrak först!

Ska käka klart nu sen är det dags för att börja dricka.
Framåt 23tiden tänkte vi dra in till Medis. Blir Xplore ikväll istället. Blir bara jag, Boholm & Harrie samt fina Camilla som vi ska möta upp inne i stan. Hoppas det blir härligt folk ute ikväll!

Uppdaterar senare...Shululu!


Toppenkväll!

Igår var jag hos Lilie till runt 12 på kvällen, hade tänkte att åka hem tidigare men hade kul så kunde lika gärna stanna. Blev en hel del prat, har ju inte sett varandra på så länge så det är klart man har mycket att berätta, är så glad för hennes och Manges skull, om ett år ska dom nämligen gifta sig. Igår fick ja se bilder på kyrkan och det är jättefint där.

Blev bjuden på käk direkt jag kom dit och efter det så började vi spela Wii. Har aldrig testat förut men vi körde Bowling (som jag var toookbäst på), Baseball com gick sådär och Tennis som hon slog mig rätt stort i. Efter ett tag var jag tvungen att ta en paus och gå ut, man blir ju helt svettig, fast det var kul som fan. Jag vill också ha Nintendo Wii!!

Våra fina "gubbar"

Vi behövde kylas av lite båda två så vi tog med hunden Saga ut på promenad och sen satte vi på deras uteplats och spelade "fia med knuff", retro värre och jag vann såklart. Tur i spel men inte i kärlek eller?


Lilie och vovven Saga i köket...och på uteplatsen..


Vi spela Fia..och Saga spanade in andra hundar...

Vi kikade på Ghost Wisperer (sjukt bra) och So you think you can dance, det sistnämna är rätt bra, men de enda danserna jag är intresserad av är Modern stil och jazz, helst av Mia Michaels, hon är sjukt duktig, vissa av danserna hon koreograferat kommer man ihåg flera år efteråt. Talang så in i helvete med andra ord..!


Galet Vacker dans...

 Nu har jag iallafall lovat mig själv att det inte ska dröja 1½ år innan vi ses igen. Tack för igår gumman.

Mamma är lik sin Mamma

Var ju nere vid Skeppsbron och träffade familjen lite igår, delar av den iallafall. Stod och tjöta lite och kramades en del, märktes att speciellt mormor var jätteglad och se mig. Blev inget tjat utan jag kände mig glad i deras sällskap, var en skön känsla måste jag säga. Hoppas dom fick kul på båten nu ikväll!

Blir ingen resa ner till Krhamn nu i augusti, finns inte pengar till sånt, får bli i september istället. Eftersom dom inte får fira mig så fick jag födelsedagskort av dom nu, sött värre!


 
Sen passade jag på att ta en bild på kära Mamma & Mormor..
Då Kläcker mormor :-"Nej Fy, ta inte kort på oss, då förstör du filmen".
Hon fattade alltså inte att jag tar kort med min mobil utan trodde det vara en gammal kamera med filmrulle i..
Hon är för söt den tanten!


Mamsen och Mormor framför båten..

Är i Skogås..

Sitter hemma hos Lilie & Mange nu och kollar på "So you think you can dance", uppdaterar mer när jag kommer hem.
Pussen

mot Skeppsbron!

glömde lägga in detta förut, skrevs runt 14.30.

Nu ska jag klä på mig och dra in till Skeppsbron. Ska träffa mamma och mormor, är fan lite nervös och hoppas det blir trevligt. Vore så trist med tjafs eftersom jag inte sett dom på så länge.

Efter jag träffat dom så tänkte jag nog dra hem till Lilie, pratade med henne igår om vi snacka om att vi skulle ses. Har skjutit upp det i evigheter, utan direkt anledning. Känner mig sjukt taskig. Så nu ska det väl äntligen bli av, om hon fortfarande har lust. Skulle behöva dra till bolaget idag också och köpa vin tills imorgon, får se om jag hinner förbi där.

Sist men inte minst, fick reda på att Klubb K har lagt ner på cattelin, wtf, vart ska vi nu dra imorgon?! Måste kolla runt lite sen... men nu måste jag kila!

Så fruktansvärt uttråkad..

Ligger i min säng och försöker komma på något att göra. Har pratat i telefon, duschat, lagat mat, sett hela säsong 1 av Lipstick Jungle, bläddrat i en Ellos Katalog, Målat naglarna, läst en massa bloggar och ändå är jag uttråkad. Varmt är det också, har fönstret öppet helt och ändå är jag påväg att koka bort inombords. Har hållt mig i mitt rum typ hela dagen så Harrie och M får vara ifred, dom verkar trivas ihop :)

Ska snart dra på en till film, sen blir det nog att sova. Imorgon ska jag in till slussen och möta Mamma och Mormor. Dom ska åka till åland och härja, haha, ska bli kul och se dom iallafall och se va dom säger om min piercing. Mamma är nog lugn men mormor, yikes, det fulaste hon vet är tatueringar och piercingar. Hon var ju påväg och skälla ut mig när hon såg draken jag har på benet första gången. haha...

nu blir de film...eller kanske ringer och säger hej till Kribbe först som precis kommit hem från spanien..
TTYL babes.


Dålig bild, men där e min drake..

Youtube skapar stjärnor..

Kikade runt lite på youtube och snubblade över denna tjej, vad kan jag säga, I Fell in love! Vilken otrolig röst, ryser i hela kroppen och sluter mina ögon. Svävar bort. Tjejen kan skapa magi, håll utkik efter henne. Lynzie Kent, vilken begåvning. Håller ni med?



Norge!

Nu har jag städat rummet och bäddat om sängen, passade även på och städat badrummet Behöver ju inte se ut som skit när vi får besök menar jag. Eller ja besöket är ju här för att träffa Harrie.

Harrie har ju nämligen bestämt sig för att stärka relationen mellan Sverige och Vårt Grannland Norge, hon har alltå jobbat hårt för att få till detta internationella möte och vi önskar dom lycka till. Visserligen är Norgebesöket egentligen svensk, bara bosatt i Norge, men det borde ju räknas ändå.

Ps. det är inget möte, Harrie har en flicka på rummet..tihi..


Söndagsorgasm Remix

Fy i helvete så bra remix av en av mina favoritlåtar nu, Sex on fire med Kings of Leon.
Galet bra Tina Cousins!


Blackout

Jag stannar alltså hemma, ja, jag är tråkig. Har fan inte riktigt råd att åka dit, inte när vi ska fira mig på Onsdag, får lägga mina sista kronor på det.

Stannar inte hemma pga ekonomin endast, mår inte så bra nämligen. Har ont i huvudet, vilket jag hade hela natten och känner mig down. Gjorde något läskigt i förmiddags, skulle fixa lasagne om jag hade längtat efter i flera dagar, gjorde den klar och ställde in den i ugnen, sen började jag blogga och efter det är allt svart. Minns INGENTING och vaknade upp ett bra tag senare. Kastade mig ut i köket och stängde av ugnen. Lasagnen var så klart endast en form av KOL så den var bara att kasta. Surt. Det var iofs inte det värsta, känns jättecreepy att jag inte minns något, visst jag har en tendens att somna lite hur som helst (har typ en lätt form av narkolepsi enligt mina polare) men detta var något annat. Jag somnade inte, jag tuppade av. Känns fruktansvärt obehagligt och undrar om det kan vara något som är fel, på riktigt.

Får se om blodproven jag tog hos läkaren visade något, kan ju vara något värde som inte står rätt till...blir ju lite orolig
Blir iallafall att stanna hemma och ta det lugnt.

Förlåt Boholm, hoppas du inte tycker att jag sviker ♥
Hoppas ni 3 har kanonkul på Grönan. Vill se alla bilder sen!


Dags att dra

Känner mig så jävla seg, måste klä på mig och dra mig mot grönan snart, ville ju vara där innan klockan 18.00. Pratade nyss me Boholm som redan är där och tydligen är det redan fullt av folk. Vissa som köat sen imorse. Jag har aldrig förstått mig på sånt, sen är jag ingen som bryr sig om artister direkt. Visst ska bli kul och se Lady Gaga live, men bryr mig inte om jag står längst fram (där alla jävla snorungar hoppar, trängs och skriker i örat) eller 50 m bort där man ser och hör asbra.

Aldrig fattat denna hysterin som råder vid konserter...
Ska blir kul och se om Gaga är lika bra live som jag hört att hon ska vara.

Puss

Update: Jag stannar hemma.

Lady GaGa

Äntligen är Söndagen här, idag spelar ju nämligen Lady Gaga på Grönan, skoja inte att man har längtat. Ska försöka få i mig något och äta och sova några timmar, lär dra in till stan vid 16-17 tiden hon börjar ju inte spela förrän kl 20 så jag kanske inte kommer va helt död iallfall. Var en sjukt lång natt på jobbet så jag är glad att den är över.

Iallafall vid Grönan ska vi möta upp Boholm, hennes syrra (lillskiten haha) och Lovisa, kanske Ville också om han inte är för bakis..

Ska ta massa bilder iallafall men dom kommer nog upp imorgon, kommer däcka när jag kommer hem ikväll igen.
Ha en trevlig söndag!

Charlie & Harrie - the mini version


Jävla Klant..

Tror ni jag var pigg och glad kl 13 idag? Tror ni jag stod inne i stan och kollade på paraden? NEJ. Jag sov som en jävla gris, Harrie sov minst lika hårt trots att hennes mobil hade ringt flera gånger. Boholm hade mesat vid 13.30 tiden och skrev att hon var nyvaken. Kan förstår att det lilla livet var trött efter igår när hon jobbade 17 timmar på 3 olika jobb igår, jag är impad gumman!

Blev alltså ingen parad för min del, lite surt eftersom jag verkligen ville se den. samtidigt behövde jag ju sova efter en natt av jobb. Börjar jobba kl 20 ikväll igen så ingen idé att gräma sig över det. Hoppas det inte regnade på er inne istan allt för mycket!

Imorgon blir det iallafall att se Lady Gaga, har längtat som fan, och denna gång ska jag inte försova mig för jag ska till grönan!! Någon mer som ska dit?


Dumma frågor ger Dumma Svar..

Livet på 118:

Smsfråga: "Varför stönar din flickvän så mycket när jag sätter på henne med min grova snopp! :-D "

Mitt Svar: "Mycket bra fråga, men eftersom jag varken har flickvän eller du har en grov snopp så känns det onödigt att besvara den frågan!"

Bög-fest, Bög-fest hela da´n...

Idag är det ju nämligen dags för årets Prideparad!! Ser fram emot att få se den måste jag säga, blir första gången för mig så jag mister min parad-oskuld idag. Ska bli kanonkul (höhö) och se alla dessa glittriga bögar, militanta lesbiska, läderhomos, glamourtransor och alla andra fördomar som folk har mot dessa människor. Klart som fan att alla brer på lite extra när det är parad. Istället för att fighta dessa sterotyper så trycker man upp det i ansiktet på alla ignoranta jävlar därute i landet.

Stolt Homo, Bi, Trans whatever...Stolt MÄNNISKA borde räcka.

PRIDEPARADEN 2009 - Be There or Be Ignorant.


Bild från Sao Paulo som genomförde väldens största Prideparad 2007, 3 miljoner människor deltog!

Feel-Good-Music

Nån mer än jag som bara blir helt avslappnad i kroppen av denna låt? Den är bara skön, finns inget bättre ord.
Riktig feel-good-music..


RSS 2.0