Oops

Glömde visst blogga idag. Varit massa annat. Hmm, ska vi se. Igårkväll sov ju min honey Boholm över, vi drack några drinkar och såg på film. Somnade dock sjukt tidigt, var helt slut i huvudet. Sorry Boholm!! hade ju tänkt en helnatt, men vi får göra om de snart, när jag inte är lika trött. vi filmade när Boholm blandade drinkar också, mini drinkskola..får se om det kommer in i ett klipp senare. haha.
 
Vaknade imorse (lunchtid) av att mobilen ringde,det var Harry som meddela att hon var påväg hem!! Kastade mig upp ur sängen, duscha och klädde på mig, sen drog vi och mötte Harry i Högdalen C. Hon skulle hämta ut lite paket och sen drog vi till Högdalen Zoo. Nämligen dags att köpa käk till Hella & Dietr.


Foodtime för Dietr

Vi vinkade av till Boholm vid Tunnelbanan (miss yooou) sen smet vi in på Ica. Handlade en hel del, mest basicvaror och sen bar det av hemmåt. Eftersom inte Harry får anstränga sig så fick jag släpa upp allt för trapporna, jag som inte har nåååån kondis alls, men men, bra med motion!

Dagen var rätt lugn, Harry´s lilla kusin Jossan kom förbi och hälsade på och sen fick jag jobba lite hemifrån. Fick svara på sms mellan kl 19-23.30, skönt med lite extra cash. Fick veta att dom behövde folk på fredag också, har egentligen tagit ledigt, meeeen jag behöver pengarna. Ska ju ändå inte på kryssningen så behöver inte vara ledig. Har ledig Lördag kväll, ifall NÅGON *host* vill ses. Annars blir det en mysig filmkväll med flickorna hemma tror jag.

Nej, nu blir det film tror jag...
och du, Dalmasen, om du läser detta, i need to talk to you!

Kommentarer
Postat av: broder

snaken klara sig väl länge med den maten hahahha

2009-01-29 @ 12:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0