Biokväll: Drag me To Hell

Igår hände det inte speciellt mycket, utan det var en riktig slappdag. Forsman föreslog att vi skulle gå på bio och då var vi inte sena att haka på. Blev filmen "Drag me to Hell", någon mer som har gått på den? Iallafall, fy fan vilken sjuk film, vissa gånger skrek man till ordentligt och i nästa sekund satt jag och asgarvade. Riktigt udda måste jag säga men hyfsat underhållande även om vissa "äckel"-moment gärna hade kunnat klippas bort.

Vi gick på biografen på Söder, aldrig varit där eftersom jag bara gått på Hötorget, i Kista och i Jakan förut. Kul att få se något nytt. Innan bion satte vi oss på Burger Kings uteservering vid Medis och käkade varsin Kids-meny (skräll!!), det var alldelles lagom med mat och bara 30 spänn, som hittat. Fast det bästa av allt var nog att man fick Transformers leksaker , sjukt kul!

Efter filmen vi iallafall hemåt och här i högdalen stannade vi i den nybyggda lekparken en sväng. Dom har nämligen byggt världens skönaste gunga där som vi bara var tvungna att svinga lite i. Ibland är det skönt att låta barnet i sig få komma fram...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0