Åter på Jobbet

Hopp, då var man tillbaka på jobbet då. Idag kör både jag och Forsman 14 timmar, lär bli kul inpå småtimmarna. Förhoppningsvis är de sköna människor som ringer och inte en massa otrevligt folk. En del har ju undrat över mitt jobb så här kommer en del klargöranden:

1. Är det kul på Nummerupplysningen? Ja, vi har rätt kul på nummerupplysningen, speciellt nattetid, de flesta som ringer är rätt trevliga men då och då dyker endel rötägg upp.

2. Om vi svarar på allt? Ja det gör vi, har ni "galna" eller anorlunda frågor så för all del skicka dom som smsfrågor. Sen tänk logiskt när det gäller sannolikheten att vi kan hitta ett svar. "Lottonumrena för dragningen på Lördag" är inte rimligt att få ett seriöst svar på.

3. Hur mycket vi tjänar? Vi har timlön, exakt vad den är tänker jag inte berätta men det vore synd och klaga.

4. Är det sant att Blondinbella, Kissie och Dessie har jobbat för er? Ja, alla tre har jobbat hemifrån med att svara på sms vissa timmar.

Har ni fler frågor så är det bara att ställa dom :)

Kommentarer
Postat av: Amir säger att bloggkrigen är uppgjorda

Missa inte när amir erkänner att bloggkrigen mellan all i kändiseliten är uppgjort.. Dem har aldrig varit osams eller hur e de ? Kika in på bloggen och ta red apå de..Glöm inte blogg om inlägget :)http://Radiopojken.blogg.se

2009-09-22 @ 02:01:12
URL: http://radiopojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0