Tack men nej tack.

Vi var ju och kollade in en lägenhet i Årsta innan jobbet idag och visst den var jättemysig men ack så liten. 42kvm fungerar ICKE för två personer, speciellt inte eftersom vi kommer ha folk på besök hela tiden. Fan lägenheten vi hade på Rud i Karlstad var rena vandrarhemmet ibland, alltid någon som sov över typ.

Iallafall, vi tackade alltså nej, jävligt surt eftersom läget var kanon och området jättemysigt. Plus fin utsikt från balkongen, men man fick nästintill klaustrofobi därinne. Nej tack säger jag bara.

Imorgon bär det av mot Steningehöjden utanför Märsta, jaaaa jag vet att det är sanslöst långt till Stockholm C, men va fan. Knappast så man är i stan jämt eller jobbar varje dag. Bara skönt och inte vara helt i smeten, pallar inte med allt folk heeela tiden, varje sekund.

På vägen tillbaka från Märsta ska vi stanna i Väsby... Ska träffa Kocken och hans polare CJ. Kommer vara ruskigt nervös. Jävla Kock som måste vara så förbannat söt... Sen åker jag och Forsman direkt från Väsby till jobbet. Imorgon ska hon köra sitt första riktiga pass, eftersom hon var så duktig på provjobbandet idag och blev officiellt anställd. YEEEEEEY.

Iaf, längtar tills imorgon..eller ja fan. senare idag blir det ju.
Usch, måste verkligen sova nu. Kämpa på, en timme kvar.
(Alla kan ju inte va som Forsman som har somna på ett av skrivborden här på jobbet, haha, så jävla klockrent!)

Skriver senare. Puss på skinkan gott folk!


Kommentarer
Postat av: broder

MInst en trea behöver ni...

ett varsitt rum ...för personligt..

HOPPASSSSSSSSSSSS

2009-09-18 @ 16:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0